Löshoppning!

I skolan hade vi löshoppning och jag tog med lilla Madenta .. det gick överförväntan faktiskt.. elr jag hade inga förväntningar direkt då hon inte blivit löshoppad så mkt (när hon reds in "unghästkursen på önnestad"där hon är född..alltså skolans uppfödning). 
Hon skötte sig super och det högsta låg på 1,25m! :D.. duktiga häst :)
 hon gjorde det med bra teknik både fram och bak och även med ryggen :) och hon verkade ha skoj!!
Mamma filmade men självklat så cp.ade kameran när hon skulle hoppa 1,25m så det blev jätte suddigt. men har fixat ågra bilder från de lite lägre sprången. 

När vi hade lämnat madde hemma så var det bara att åka tillbax hade ett prov som väntade :/.. i samhällskunskap A gick väll ganska bra får väll se vad fredrik sätter för betyg på det :P förhoppningsvis blir jag godkänd iaf,, allt annat är bonus! Dagen avslutades med Matte B.. inte min favorit direkt men måste göras. 

nu på kvällen har man varit en runda på älleköpinge hälsat på Hoppsan :D snart så ... får hon komma hem! Pratade även lite med Linda jag ska ju ha/rida hennes ponny Indigo nästa vecka :) skojj skojj. kanske man kan få tillbaka lite av gemenskapen från stallet :) har ju inte ridit med dem på mer än 1½ år..
 oj vad tiden rusar iväg..!

Kommentera gjärna vad ni tycker om hennes hoppteknink..allt är välkommet.
jag vet dock redan att hon är lång i språnget men de andra filmerna på lite högre hinder var suddiga.

    ligger på 1,15m!  samma höjd.. bra bakben?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0