16 april

Dagen har rullat på bra trots att man får alla minnena då det är 6 mån sen olliver dog :'(

Praktiken var lugn och skön :P.. började med mockning jag och Sandra fixade lilla stallet och sen åkte vi hem till dem och fixade det stallet där men innan vi mockade "hemma" så blev det såklart fika paus :P hihi! mycket fika på praktiken..
när vi var klara så skrittade vi vars en häst.. Sandra red OCKI DOCKI, val f.-05 och jag skrittade SIR WESLEY, val. f.-06 Hästarna var lite halvgalna pga att det blåste en del... min häst "wesslan" hoppade rätt upp i luften helt utan anledning.. det blev ett gott skratt för oss båda och även för ulrica som tittade in då hon märkte att ngt hände..! men de lugnade sig och vi skrittade vidare...
Tanken var att vi skulle rida vars en häst till i den andra stallet men det blev inte så.. vet egentligen inte vrf men ulrica sa att det var inte så viktigt och Sandra skulle ändå iväg så vi fick sluta. :)

Hemma red jag Bacardi... tränade igångsättningar och avsaktningar och fokuserade på att han skulle hålla formen han gick bra men jag blev minsan trött.. har en förkyldning att jobba med + att jag har ont i ryggen då jag mockar lite "fel"... lastar upp så mkt som möjligt på grepen och sen lufter jag med böjdrygg... opps! 
blev ingen träning idag så jag känner mig kraslig och vill spara mig inför imorgon då jag kommer behövar total koncentration.. ska ju rida ett nytt program + att det är Nationellt. 
har inga förväntningar utan jag ser det som en utmaning och en kulgrej att se hur långt man kommer :P 

ikväll har jag tittat på Världscupsfinalen (delfinal)
vann gjorde Steve Guerdat på Tresor V och den hästen gillar jag skarpt!... och Steve rider väldigt bra och det är ett väldigt samspelt ekipage!

Bästa svensk var Roffe på Quintero La Silla.. fick tyvärr en rivning i omh men annars var det en super insats då de inte har kunnat ladda fullt inför finalen då han egentligen inte var kvalad men tyvärr så har Kurten trillat av en unghäst och är skadad..

men nu ska jag snart sova.. behöver mycket sömn innan tävling :P  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0