7 april 2010

Mina dagar spenderas för tillfället i färlöv.. och där trivs jag :) 
dagarna är ganska lugna så man slipper jobba ihjäl sig! slutade vid halv 2 vilket känns bra då man själv har 2 hästar att rida och ett stall att fixa..

Dagen på fraktiken flöt på bra och jag fick tillfället att rida lite :P + i kanten! (då de mest har unga hästar så vill man ju inte sitta upp på de som är precis inridna)
vi skulle skritta en runda alla 3 (ulrika,sandra och jag) Ulrika tog "Wesslan" Sir Wesley, val., f. -06, e. Sir Donnerhall och Sofia tog "Oki" Ocki Docki, val., f.-05, e. Okeanos  jag fick den största :P "X" Excelsus W, val. f.-03 e. Guido det är Håkans hopphäst som är lite äldre men dock 186cm hög...! men super snäll :P
Det blev en trevlig tur :) lungt och skönt känndes faktiskt tryggt där uppe!
sen bar det av till de andra stallet (de har 4st inhyrda) jag fick rida BALBOA, val., f.-05 e.Balou du Rouet en hopphäst, lite busig och bråkig var den så det blev inte så lång tur då ulrika fick ta över och hon fick minnsan kämpa!

var hemma runt 3 och då väntade mina hästar + Bacardi
började med lille Bacardi.. han fick jobba på ordentligt men jag fick honom rund och fin och precis som jag ville ha honom :)
näst på tur var Madenta som även hon fick ett ordentligt pass... satte på garmanen då jag redan innan viste att hon skulle protastera lite så ville vara på den säkra sidan,, men hon skötte sig bara något utfall men helt okej lille stackaren var helt svett efter :P (varmt + långpäls)
nästa blev lille Tess som även hon gick på banan.. känndes riktigt bra med henne och nu ska jag träna in det nya programet och sen är det snart dags för tävling (17/4)  hoppas det går bra men har inte så stora förväntningar..!

nu ikväll har vi varit på Älleköpinge och tittat på träningen såg bra ut!
pratade även lite med Jennifer :) hon var ju på Willands när de hade pay & jump.. ville j uveta vad hon tycket och man fick ju lite tips och svar på en del frågor.. hon tyckte hon såg bra ut på framridningen men sen var vi överens om att hon blev spänd osv inne på banan.. vilket bidrog till dålig ridning och dåliga resultat .. men det kommer väll och vi får ge det lite mer träning och tid!

slänge in en bild på den "lille" hästen som man red idag :P
(morron pigg?!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0