Lördag!

då har man varit en vecka på praktiken! veckan har gått sjukt fort.
igår var det avslutning på lägret och de skulle ha hopptävling så jag började med att hjälpa dem med att bygga bana och sen fizade vi ponnyerna samtliga vill ha dem knoppade.. och det var ingen lek.. 3av barnen ville ha hjälp och de var ju såklart de som var "jobbigast" b,la 2 shettisar med riktigt lång och tjock shettis man! men det fick och de slev super söta med stora bollar xD hihi!

Tävlingen gick bra bara en avtrillning men det var på höjdhoppningen efteråt.. lilla Moa hände inte med när linus stannade.. hindret låg på 75cm och han är 1m hög.. (jag har hoppat 95 med honom men det var några årsen och han var inte så tjock då xD)
vann gjorde Johanna på Jack de hoppade 85cm och han är runt 1,15cm tror jag. b-ponny allafall.

efter tävlingen var det fika med Glass och Popcorn!!  alla måste prova om ni inte gjorde det redan :P
sen blev det lunch! och lite kel med valparna.
sen putsade jag lite till Camilla.. b,la det som ska användas på tävlingen imorgon.! undertiden så borstade de Caring och longerade Zorro.
sen återgick vi till valparna och vid 3 tog vi in hästarna och sen slutade jag men stannade en stund till då siri och amanda var där och lekte med valparna.. efter en stund så gick jag och hjälpte Camilla med att fixa Classic.. hon skulle ut och rida en sväng sen Cyklade jag hem!

imorgon ska jag med dem till Trolleholm Camilla ska starta Classic 1,10m 1,20m
snart ska jag ut och luncha hästarna och sen ska jag rida en sväng :)

en av de 7 super söta valparna!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0