Fälttävlans banan!

idag var man på Terrängbanan i skolan.. hade Maraccas hon är lite tittig av sig och överhoppar en del. men bra träning för mig då jag måste rida varje steg och träna balansen.. som jag märkte svajade när vi skulle stå upp hela tiden innan och efter hindren.. jag blir osäker på anridningen och vill verkligen inte att de ska stanna så jag slutar rida.. men det gick bra trots alla störmoment runt om kring.. började med att 2st var och fixade taket på en av villorna in till så de slänge saker där ifrån.. och sen när vi skulle hoppa banan så började ngn klippa gräset intill och precis den lilla backen vi har :p.. hihi! våra hästar var lite spända och på tårna med det gick bra!

vi hoppade inte jätte mycket men jag är nöjd iaf.. hoppade stocken i backe, ner och upphopp, upp ur vatten och jag och hanna (som ahde rubino) avslutade med att hoppa "stora" stocken i banan.. den jag och Paco hoppade till fotograferingen!
slänger in några bilder! kommer ev ladda upp filmen från banan men vi får se om jag orkar!




Madenta blev riden seriöst för första gången på 1 vecka.. gick väldigt bra jag har ju bara longerat i 1 vecka nu då jag kände att hon behövde det!
Tess gick på banan och gud va fin hon är! under bara ponny <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0