Torsdag!

Torsdag och jag är fortfarande förkyld...! hmm!

igår åkte jag på hoppträning med Tess då vi ska tävla på söndag så ville få in lite hoppkänsla i kroppen :P
red för Camilla www.camillagustavsson.blogspot.com :) och det var en trevlig träning.. det tackar vi för :) Hoppningen gick väldigt bra och det känns bra inför söndag! hoppade en bana på runt 80cm tror jag det var.. gick super fram till sista då distansen blev lite fel och jag förstörde allt med att försöka pressa över henne men höll för mkt i handen.. så hon stannade och jag landade på marken (på fötterna) men det var bara att hoppa upp igen och sen kom vi några gånger.. först blev det fel någon gång hon blav osäker och min ridning var värdelös.. men tillslut gick det :)
känns bra att hon inte är tittig iaf..! sen få vi ju hoppas på det bästa på söndag.. men jag har inga förväntningar då jag är nöjd med henne bara vi kommer öve första xD

Igår var vi även iväg med Madenta på bollerup Återbesök gick bra hon fick en bahandling till i h,fam men inget återbesök då det var väldigt lite.. så hon ska gå i egen hage en vecka till sen ska vi skritta igång.. ska bli spännande att hoppa upp på galningen xD som då har vilat i 3 veckor och inte kunnat springa av sig i hagen jaja man lever bara en gång xD

idag har vi varit i Tingsryd på börjes blev ett par tyglar till tess och sen lite annat i den vanliga butiken.. nu får man spara alla pengarna till falsterbo!!! vilka ska dit och när?!

imorgon var tanken att jag skulle fira midsommar med hanna,paulina,martina och ett par till, men eftersom jag är sjuk så sparar jag mig till Lördag då det är Paulinas födelsedag!!! och sen tävlingen på söndag förståss!


För er som har följt mig att tag vet redan vad detta är för sötsak :P
kommer troligtvis träffa honom lite mer i sommar så vi kan bekanta oss innan vi bli ett par xD
Jagubar
f-09
e. Jaguar Mail


Kommentarer
Postat av: Camilla

Banan var nog mer på 1m än 80 hörre du!

2010-06-25 @ 11:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0