Onsdag! 10.03.10

Dagen började med sovmorgon..elr jag det blev ingen sovmorgon för när klockan ringde kl7 när jag skulle fodra så var man klar vaken så det var inte lönt att gå och lägga sig en timme efter att hästarna hade fått mat.
kl 9 kom Hanna och hennes mamma och hämtade mig så vi kunde åka till skolan :)
där väntade ett informationsmöte av en del hästfolk och alla hästelever var på plats.
det var 4st från olika inriktningar med jobb inom häst:
Staffan Hammarsköld, Agria försäkringsbolag, uppfödare
Kerstin Brusewitz, uppfödare, dressyrinriktad
Sari Farajallah, tävlingsryttare hoppning, försäljning av hopphästar
Ulrika Cohn, hovslagare
det var inte jätte givande men de var alla 4 överens om att för att lyckas i hästlivet så gäller dte att jobba hårt och kunna ta "skitjobben" för att tillslut nå toppen!

efter lunch så hade vi ridning och jag hade Paco. en trevlig individ som har lite problem med att vinkla in bakbenen och när han gör det så vill han gärna rusa iväg ist för att bli rund och komma i bra form. men han var väldigt trevlig idag förutom att jag hade glömt vantar... och eftersom jag aldrig rider utan så fick man ju så klart bålsor.. men det är ju inget man dör av!
Paco på bild!


när jag kom hem så skulle vi hjälpa ilona med att fixa ridbanan.. vi skulle harva lite så isen spriker och så småningom töar... men det var lättare sagt än gjort då det var minusgrader och isen var pakad.. så vi får vänta på sol och någon plusgrad sen kan vi nog få rätt på banan :)
innan det blev mörkt så red jag Tess och det gick super! hade ingen direkt plan över hur jag skulle rida men det blev lite på stubben och lite små skutt över snövallarna! vilket hon verkade gilla :) sen blev det även lite ridande på vägarna, och kanten av grusvägen var perfekt underlag.. lagom mjukt men ändå fast så man kunde t,o,m galoppera lite lätt :) 

nu ska jag plugga lite samhällskunskap och sen kl 21 är det Fuskbyggarna på TV4
ha det super
xo Evelina!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0