If you can't catch a wave then you're never gonna ride it

If you can't catch a wave then you're never gonna ride it
You can't come uninvited


kännde bara för att börja med denna mening.. tagen från Bryan Adams - You Can't Take Me
det ligger mycket sanning i meningen. då låten kommer från filmen Spirit som ni säkert har sett så förstår ni säkert budkapet.. jag gillar fortfarande film musiken! det kommer mycket minnen då jag har lyssnat på den musiken sen den kom för många årsen (2002). 
för er som inte sett filmen så handlar den om en vildhäst som födds i det vilda men blir fångad och de ska försöka tämja honom osv.. men allt slutar så klart lyckligt och han hittar till baka till sin flock och har med sig nya vänner. (diseny film!) :P men musiken är fruktansvärt bra! hihi! 

meningen med texten är att om du inte kan ta hand om  detta fallet hästen så ska du inte få rida den och du kan inte komm oinbjuden.. du måste förtjäna det. 
------------------------

Dagen har varit bra Hoppsan fick gå en stund i sin gräshage och sen runt lunch så fick hon gå till den andra och där busade vi faktiskt lite.. hihi! busponny lite frihets dressyr + att hon för tillfället går "själv" de andra är brevid men hon kan inte leka med dem så jag leker med henne! (vill inte släppa ihop dem änn hon är inte tillräckligt snabb och de känner inte varann tillräckligt änn.. stor skaderiskt med liten shettis och stora hästar)  

Madenta blev longerad idag.. hon var super fin och man såg hur musklerna fick jobba! hon har börjat fatta att hon ska börja böra sig själv ist för att springa på bogarna som vi i hästvärlden säger.


Tess fick gå en sväng runt åkrarna! fina ponny! gramanen åkte såklart på då hon inte får springa så satans som hon vill utan hon ska använda energin till att jobba så då kan man lättare leda henne till rätta med gramenen + att hon bara kämpar mot sig själv om hon drar. hon var såkklart super fin!

nu ska jag lyssna klart på lite musik b.la ESC vinnaren Lena från Tyskland.. gillar den på ngt sätt :P
xo Evelina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0