dålig uppdatering!!! usch

uppdateringen har ju inte varit den bästa :P men nu kommer det lite info och även ngn bild för att pigga upp det hela!!
igår var sista skoldagen innan praktiken..! började med Prov i Historia.. gick helt okej blir nog godkänd iaf :P
sen hade vi föreläsning från Krafft foder alltid bra att bli påmind om de olika sorter och hur man ska undvika sjukdomar osv...
Hemma "tömkörde" jag Hoppsan.. hon var rikigt duktig och snaka om att hon är snabb lärd fattar redan när hon ska svänga osv när man tar lite i bettet!!
Madenta blev longerad och hon gick väldigt bra idag ska hon gå en sväng på banan lösgörande och rida igenom vissa delar av programen till imorgon :) men framför allt ska hon knoppas och jag ska putsa osv :) KM imorgon och det ska ju se bra ut :P

nu ska vi snart in till stan.. hämta bilden den har varit på lagning eller vi har bytt framruta.. hade en liten spricka!
men vi ska även in till Stablestore!! lämna in min älskade GPA hjälm.. Den har börjat ROSTA!!!! hallå huir kan detta ske.. den andra hade jag i typ 2-3år och hade jag inte blivit skallad (Madenta slog upp huvudet när hon hade stannat på ett hinder)så hade jag aldrig bytt. men nu är det små rost fläckar på "lufthålen" och det är inte okej! 
får se vad de säger...!

ikv blir det dressyrträning med Tess ska nog rida igenom lite av mitt egna program jag ska ju rida henne på öppethus.. det bestämdes att det var bäst så då vi inte hinner träna in ngn kadrillj på skolhästarna.


Visst är hon söt!! blivade elitponnyn hihi!! om några år blir det nog en vagn bakom henne.. om hon blir tillräckligt stor förståss!! så hon orkar!!


ingen tydlig bild men rosten finns där!!! på alla luftintag..!

Kommentarer
Postat av: matilda

Fick hem en önnestadkatalog i veckan!

va fin bild på dig!

synd att texten under inte stämde...:)

2010-10-03 @ 14:31:43
URL: http://matildalancing.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0