Rubrik?!?!?!

Igår hade vi lektion ´för Anna Hassö på skolan, :) jag hade Maraccas, där är ju inte jätte många hästar och välja mellan + at maria ville att maraccas och natan skulle ridas, så jag tog maraccas så fick jessica Natan. Hanna och Martina skulle rida de hästar de ska ha imorgon på Öppethus, Preria och Paco.
Vi värmer upp lite och sen skulle vi öva galoppombyte, efter uppvärmningen så hade Anna en kort genomgång av lite saker och en sak som iaf inte jag hade tänkt på var HUR man ska driva i skritt!! När hon sa det så kom man på att det gör man utan att tänka på det, men det är alltid bra att gå igenom saker som man egentligen inte behöver tänka på när man utför det men ändå är viktigt framför allt när man ska skritt i ett dressyrprogram, hur många gånger har man inte råkat ut för att hästen börjar takta eller till och med trava lite i den ökade skritten???
Anna sa att man ska driva växelvis med skänklarna,, Höger, vänster, höger, vänster osv.
när man gjorde det så märkte man snabbt att hästarna kunde länga mer på steglängden!
varje dag är en ny lära.!!
sen började vi med galoppombytena.. först över bom sen utan.. gick väldigt bra :D Maraccas bytte rent varje gång :) även om hon trodde att bommen skulle äta up henne och hoppade över ist :P

Idag har ja varit i skolan och fixat inför morgondagens öppet hus!
Fottade även lite till projektet, blev faktiskt mkt bra!! dock inte så bra inne i ridhusen men de på Jonna och Mernik i terrängen blev mkt bra!! publicerar nog ngn gång :P hihi!!
genrepet gick bra för alla och det kommer nog bli ett bra Öppet hus imorgon

här hemma har jag klipp Tess.. för 2.a gången :/ nu är fin igen! sen red jag henne lite och hon känns fin inför imorgon!
Vi ska ju rida lite på öppet hus! blir det sista vi gör tsm iaf inför större publik :( usch!! känns tungt men snart hittar vi väll en ny liten ryttare till denna fina ponny!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0