Söndag!

Idag var man i skolan kl 07.00 pigg och vaken :P men jag har ju jobbat lite där i helgen inget super ansträngande
Anna (helgpersonal) sköter mockandet så jag har bara skött hästarna :)
igår Tömkörde jag Natan.. gick bra! och idag har jag Longerat Preria även det gick bra :) slutade vid 10 och sen kl 3 var jag tillbaka för att ta in alla hästar. sen skötte anna kvällsfodringen kl8 :)

här hemma har jag ridit Madenta hon fick en sväng runt åkern :) pigg och glad imorgon blir det banan.
Tess har en liten mikrovila :P 2-3dagar.. mina hästar brukar alltid få det någon gång ibland, oftast efter en tävlings vecka.. men såklart inte dagen efter. man tränar ju alltid lite hårdare när det är tävlingsvecka och då tycker jag att de kan få vila några dagar. och eftersom min och Tess tävlingskarriär tyvärr är över då jag inte hittar fler tävlingar på nära håll så ska vi mest ha kul den sista tiden men såklart håller vi igång formen en vacker dag kommer det kanske en köpare :D? Intresserad?!?!  nästa inplanerat är Öppet hus på skolan den 29 tror jag :P vi ska rida ett litet program :)
Hoppsan har också fått lite sysselsättning idag "tömkörde" och hon är så sjukt duktig men jag får inte glömmaat hon inte är så gammal men hon blir så mallig när hon får sakerna på sig och pinnar på som bara den! kommer bli en riktig sthärna av henne av vacker dag.. vi ska bara hitta en gren som passar så små söta ponnyer :P



ni får ha en fortsatt trevlig kväll
xo
Evelina!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0