Hoppkurs!

mm dahen innehöll som många andra onsdagar hoppkurs :D idag skulle vi hoppa en liten bana, med låga hinder då vi fokuserade på att rida vägarna och hålla rytmen.. grunderna!! 
jag hade Maraccas och hon gick väldigt bra! jag är super nöjd och det ända jag skulle tänka på var att inte trycka på för mkt när hon tittar till på hindrena då hon far iväg efter, men det är väl helt okej att man avslutar med en bra runda och nu har vi ju ingen hoppkurs på 5veckor då vi går ut på praktik.. så det känns bra att ha uehåll nu när det har gått så bra!!

vi lämnar inte skolan helt jag och några nadr ska göra unghästkursen samtidigt som praktiken och det ska göras hos Anna Hassö. vi ska vara hos henne mån,tis,tors sen på skolan på onsdagar och lediga på fredagar!! Toppen!
men vi kommer nog få jobba in de dagarna vi är lediga om Anna behöver hjälp på helgen men det löser sig :P

imorgon är det prov i Historia Första världskriget och jag lovar det dödar mig!! usch plugg! aja ska inte klaga har ju typ 3 teori ämnen hihi!! och ett av dem gjorde jag prov i idag och det gick helt okej, det var Religion (Etik och moral) 

nu ska jag inte sittar här så länge till blir duschen och en titt i skolböckerna, sen ska jag sova!!!

bjuder på bild från idag.. mamma filmade :) film kommer ..nog!! :P 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0