happy!

efter kvällens träning så var jag väldigt glad :)... kanske inte hoppade runt av glädje men ni kan tro att jag var glad!

Madenta är i väldigt fin form nu, även om vi inte gjorde så extremt svåra saker,, men fick till några riktigt fina slutor på diagonalen! och galoppen har blivit galet mkt bättre!!!
tänk vad som kan hända när man ger sin häst en paus.

men jag har alltid hört att efter hård träning ska man ge hästen en chans att återhämta sig och "bygga" muskler.. då de "vilar sig i form",,, passar på att växa och utvecklas när de vilar... kanske lite unghäst tänk,, men det fungerar fortfarande på min Madenta

imorgon blir det nog en liten utritt,, ev barbacka,, se om vi hittar ngt fint fält att rida lite på :) ta vara på sommaren snart kommer höstens mörker Nä usch inte förstöra denna härliga känslan av att vara pigg och glad!!

btw jag är ledig denna helgen också :D lovely!!! blir nog en skön slappehelg hemma :)

nu lite bilder!

blev en mysig vinterbild!.. en av våra barbacka turer på de snötäckta fälten... då lossnade det för oss! jag började lita fullt ut på min finaste Madenta, acceptera att hon är lite vild och galen ibland och framför allt jag insåg att jag kan kontrollera henne även om hon busar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0