♥ Del 11 – Mina ridkompisar.

Då jag bor på gård och grannarna rider när jag är i skolan.. så rider jag oftast själv,, men ibland händer det att man rider ut på helgen, då är det oftast med Ilona. :)

Men jag rider egentligen helst själv,, det bli nästintill aldrig ordentlig ridning när man rider tsm.. och för den delen så rider man ju bara ihop om man rider ut,, visst det är alltid kul att ha sällskap i stallet och så men om man rider på banan så jobbar man ju sin egen häst och lägger all fokus på den. :)

men när jag hade Snoddas på Älleköpinge så hände det väldigt ofta att jag och Sandra http://teamjohansson.blogg.se red ut, speciellt när hon hade sin D-ponny Amaretto, ( sen flyttade hon ganska snart efter att hon skaffat storhäst :/ )  

jag är en enstöring och är gärna för mig själv,, speciellt när jag är bland hästarna vill ge dem min fulla uppmärksamhet,, de är ju där för mig! :)

Tänkte bjuda på en väldigt gammal bild :)
Jag och Sandra :D




Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Åh detta kommer jag ihåg! När vi klättrade uppför och hästarna var helt galna! ;) Om jag minns rätt så hade vi precis satt igång dem efter ngn vila? ;) Vilka minnen, galna turer. Haha.

2011-01-10 @ 16:07:11
URL: http://teamjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0