♥ Del 22 – Det här upprör mig.

Att ridsporten är allt för mycket en PENGASPORT!! utan dem så kommer du inte långt,
och hjälper ju inte att tävlingarna blir dyrare och dyrare,, skulle anämla Madenta i lokal LC:2,LB:1 och det gick på 120kr PER KLASS!!! helt seriöst det är lokat,, blir du placerad kan du bästa fall få en borste!! (utöver rosett)

men sen ser man allt för många som tar sig framåt med hjälp av plånboken ist för känsla och talang. 
har du pengarna kan du köpa en väldigt fin häst/ponny som har gjort väldigt mycket och sen åker man runt och plockar fina placeringar.. detta kan reta upp mig. speciellt när man vet hur det ligger till. t,ex folk man har kännt ett tag och helt plötsligt så får de ny häst och placeringarna trillar in!! även om det inte har gjort det på den förra hästen. 

detta är något vi aldrig kommer ifrån.

en sak till som upprör mig inom ämnet är alla dessa stependium.. de går till de som har fina resultat på högsta nivå och som har sponsorer och hela baletten!!!
ridsporten kanske ska sattsa på att hitta de på lägre nivå som också har talang..!

Vad tycker ni om detta?!

Själv har jag fått tagit mig upp den långa vägen!!! men jag kan hellre aldrig bli utsatt för kommentarer så som att jag har köpt mig framgång!.. och det känns jävligt skönt!
min familj stöttar mig till 110% och en vacker dag kan jag ge tillbaka. 
men jag har inte fått några "färdiga" ponnyer som man bara sitter upp på, lär känna och ut och startar. jag har fått börja utbilda dem. men jag har fått massor av kunskap.
den ända jag som har gått höga klasser innan jag fick den var Tess, men hon hade inte gått FEI på 1år så fick finslipa henne lite :P
Jag är stolt över var jag är och,, nu har jag framtiden med storhäst framför mig och man vill ju självklart ha en fin häst som kan allt, men jag vet att jag har fått jobba mig till det ist för att plocka fram pengarna!!

bjuder på en bild från höstens dressyrallsv!
jag i mitten, tsm med Siri och Emilia 2 av Älleköpinges lovande ryttare :)
även degår den långa vägen men de tar sig fram i en rasande fart :D

Kommentarer
Postat av: fanny järvå

sv: Jaha vad roligt! :)

2011-01-20 @ 20:22:57
URL: http://fannyjarva.blogg.se/
Postat av: Lina

Håller med dig. Så himla jobbigt att allt faktiskt handlar om pengar idag =/..

Men precis som du så har även jag jobbat mig framåt och fortsätter göra det. Hellre höra att man är duktig och har kämpat sig dit själv än att ha köpt en "färdig" häst där du bara plockar rosetter utan att göra något själv.. =)

2011-01-21 @ 10:27:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0