2011-11-03 tillbaka till "Bubblan"!

helt sjuk inne i November och flera plusgrader är det fortfarande!! lovely :) även om det tyvärr är blött och geggigt överallt pga all dimma och fukt i luften,, men hälldre de än minus och snö... usch vill verkligen inte ha vinter!!

ridit Madenta i ikv, och det gick väll inte överdrivet bra,, det gick inte bra alls.. usch! och MSV C debuten är på söndag.. Aa! har lite smått panik och börjar på riktigt bli nervös,, även om jag lovat mig sjäv att inte ha några förväntningar, men man vet ju hur hon kan gå och hur jag kan rida! och Tävlingsmänniska som man är och med lagom prestationsångest så blir jag nervös,,, vill inte göra bort mig!!!!

men det finns dock en förklaring till detta och det är inget skojj,, Fröken Wahlström har slarvat och det ska aldrig ske igen!!! hon vilade Lördag-Söndag och sen hade vi bara konditionsträning på måndagen nödvändigt men hade behövt trimma ist,, sen var vi på Älleköpinge i tisdags och det gick väll helt ok,,, och igår känndes hon jätte fin när jag red ut en sväng,, fina skolor och skänkelvikningar osv,, men idag! KATASTROF!!! 
men jag får skylla mig själv,, tappat fokus, jag borde veta bättre!,,, har alltid haft hästar som behöver gå 6dagar i veckan och seriöst iaf 5 av de dagarna för att hålla/förbättra formen! 
så nu blir det ändrig och tillbaka in i "Bubblan" som jag levt i under hela min hästkarriär. den bubblan har hjälpt mig att komma hit jag är idag... så Tack för allt de roliga i den "vanliga" världen,,, men nu återgår jag till min "bubbla". 

och 110% fokus på Madenta och min karriär!!!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0