Onsdag!....

hmm rubriken suger! ber om ursäkt för detta! et brukar alltid komma ngt låt citat i mitt huvud.. men inte just nu.. kanske bjuder på ngt i inlägget ist!
 
Skolan rullade på bra... målat har man minsann gjort heeela dan! allt från färgskalan till - gråskalor!
Annars har man bara chillat!
den där festen sket jag minsann i... haha! var med en stund iaf! chillade lite med de underbara folket inte bara klasskompisarna utan även de som går Konstlinjen! extremt trevliga männsikor :D
 
Efter skolan stacka ja till Stan.. där väntade Lina på mig :D jag var på jakt efter present till b,la Hanna! som blir 20år på Lördag! och ska firas på Fredag!!! whoop,whoop!
  Jag passade även på att handla till Robin, som ska firas nästa helg! Casper och Emil får ja också lösa.. men det är egentligen bara Robin som ska firas, då det bara är han som fyller jämt.. och eftersom lillsyrran var med så fick hon hjälpa mig!.. haha! är faktiskt väldigt nöjd :P
 
Imorn blir de Skola som vanligt och sen fullrulle hem med den älskade Skånetrafiken! för sen kommer Maja och ska rida Bojsen, och jag ska rida Madenta en sväng och sen ska det badas,knoppas och putsas!
upp tiigt på fredag! start runt 10.. men vi ska ju till Flyinge så de tar ett tag och köra... hihi! jisses va nervös ja kommer vara... Eller?! ja vi får väll se... kul ska de bli iaf! har alltid önskat att man skulle få rida/tävla i deras fina ridhus.. nu jävlar är det min tur! :)
 
men nu ska jag ut och rida en sväng på prinsessan och sen kallar duschen och sängen!! ja juste.. citatet!
 
-"Better hang on if you're tagging along
Cause we'll be doing this till 6 in  the morning
Nothing wrong with going all night long"
xoxo!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0