Ja jäklar va jag bloggar...!

Daam Girl! så här mkt har jag inte bloggat på år och dar,, och egentligen har jag inte mkt och säga.. men just feel for it!!

Som ni vet vaknade man till snön imorse och jag kokade inombords.. om man ändå kunde ta den värmen och sprida ut så allt smälte!! men icke.. jag är gladare men dock är de fortfarande vitt och äckligt ute!!
men va fan deppa inte.. imorgon ska jag minsann låta hästen springa ut på fältet.. hon kommer väll vara Crazy!!!
kl 1 idag drog jag och mamma te Malmö! elr egentligen till Torup (Klågerup/Bara.. ja där i krokarna)
Skulle nämligen hälsa på finaste ponnyn Tess (Out of touch) och hon var sig lik! sådär lagom siggig och allmänt "stoig" haha (dessa hästtermer) men sen kom vi ju när hon åt också så får skylla mig själv.. borde ju veta att hon inte är så social då! haha!

när vi kom hem så blev de bara en snabbis för sen drog vi vidare till Älleköpinge,, skulle lämna "paket" till Laila och sen skulle min lilla Kusin Casper prova min Säkerhetsväst som jag inte längre använder och han behövde en ny.. så den skulle prova och sen får vi se om den passar.. men de ska nog gå bra :)

Kallt som f*n har de varit idag och pga snön så rotade jag fram mina UGGs! Lovely.. raggsockor och UGGs = du kan inte frysa!! de är egentlgen så sjukt fult men ack så skönt! så säger bara "Make it Work!"

men nu ska jag glo klart på Så ska de låta... Kristianstad Levererar med Sibel och Calle Kristiansson!


För er som missat! (om de går) förra året knallade mer eller mindre Alla runt i dess underbara skor.. dock sjukt fula men inne/morgonsko känsla,.. och helt sjukt varma! dock är de ju mocka så man måste ju inpregnera typ varje dag! Jag rockar runt i Svarta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0