Packa, städa, fixa djuren, Packa, Städa....

såhär dagen innan avresa så ser väll schemat ut som rubriken haha!

Väskan är fortfarande inte klar! elr egentligen är de bara de där sista kvar som inte kan åka ner föränn imorgon precis när vi åker.. annars har man städat lite, då grannen ska in hit och mata djuren så får de kanske vara lite snyggt ;) + att alla med pälsdjur vet hur de ser ut efter 1dag!!.. och nu ska vi vara borta till söndag! så de kommer väll se ut som kriget med päls överallt haha!! (tog i lite men ni fattar)

har även pysslat om lilla Hoppsan idag, verkade henne och mös lite extra! gick även en sväng och hon hade verkligen vårkänskor.. pinsamt att man måste hålla emot ordentligt på en liten Shettis på runt 90cm!!! haha


iaf.. Dagens största I-lands problem har varit helgens Outfits!! blir galn av att öppna gaderoben och se massor av kläder men man får direkt känslan av att man har inget att ha på sig!!! Hur fan går de ihop?!.. men jag tror att ALLA jag menar ALLA har känt så någon gång!!.. kanske inte killar, elr jo jag tror faktiskt även att ni killar har liknande problem även om ni inte vågar visa de!! 
men har iaf hittat outfits för helgen som jag är nöjd med.. sen ska vi ju bara hoppas att de kommer sitta så som man tänker sig haha!

nu sitter man här och fixar lite Musik till MP3n (som om jag inte redan har musik) men man hittar ju alltid nya/gamla låtar som man får som favoriter. så men hjälp av Iphonen, MP3n så ska jag nog överleva bilresan till Göteborg! haha.. kommer vara lika osocial som alltid,, lär somna!!

funderar även på om man ska ta med Kameran! meen jag tror den godingen får bli hemma.. vad ska man ha bilderna till egentligen..?!


turen till GBG ska bli extremt skön, Rensa skallen lite och inte tänka så mkt utan bara vara, Bo på Hotell, träffa massor av folk, titta på fina hästar, ev shoppa lite... men framförallt ta de lungt!!!
men som vanligt finns jag på mobilen, så som vanligt når ni mig alltid, ett SMS har ju aldrig skadat (opps där ljög jag) meen uppstår de sånna problem så tar jag itu med dem när jag kommer hem! haha!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Då ses vi i helgen :))

2012-02-23 @ 23:06:17
URL: http://teamjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0