Fin häst och fullt schema!

Hästen var så fin så sin på träningen idag!! å jag blir så glad när hon verkligen visar sin fina sida!! även om Galoppen inte var så mkt att hurra för.. men traven!! ååh! Love her! :) t om så skolorna blev bra!

Å va jag är på glatt humör idag! tror inte ngt kan förstöra detta nu!!

Fullt Schema är de väll inte direkt.. men har mkt som ska hinna med.. eller rättare sagt som jag vill göra! och saker som bara går att göra på helgerna!
Imorgon blir de som sagt Kalas!! Madenta får nog vila imorgon, elr så blir de fm pass! beror lite på vädret hehe! om jag känner för fm pass elr ej.

Sen kommande helg 24/3 har jag och syrran planerat en mysig grillkväll på stranden!! får se om de är ngt folk som vill joina... annars åker vi dit själva! och har de gytt! :)

31/3 hade jag tänkt dra ut med Girls'en.. Emilie och Hanna! kanske man träffar annat folk också.. de är ju första helgen efter lön! så antar att stan kommer vara full hehe! men alltid trevligt att träffa folk :)

April!! Go månad! Som ni redan vet ska jag ju börja rida en häst till försäljning! så ska tävla en del! och såklart träna!! Madenta ska också Tävlas.. Mitten på April har Klippan. men hallå en bit och köra lixom!! Willands ska också ha då typ.. väntar på deras propp.. de ligger lixom 10min hemifrån Perfekt!!!
Sen är Mamma lite sugen på Scotts den 13 på Sommarlust (ja ni läste rätt) så, man kanske drar dit.. eller så drar man ut på stan ist.. Mamma kör ju ändå så haha! elr så stannar man hemma och är skötsam flicka :)
För som ni redan vet är det ju The Playtones den 28 på Sommarlust!! Åh jag längtar faktiskt :)

Sen simsalabim är vi inne i MAJ!!
blir nog en lugn månad, med bara massa häst,häst och mer häst! tror även att en Klubbtävling i Hoppning kommer då.. Kanske ska man vara med iår?!.. elr så tittar man på de duktiga ryttarna ist! och är en hjälpande hand om de behövs! ett litet stöd till de nervösa barnen kanske (de brukar bli så nervösa, kommer ju mkt folk och tittar) sen är vi inne i Juni! också då kommer mer trevligheter.. först ska de köpas presenter haha!
15 Juni tar syrran studenten som firas den 16! Fest! :) haha! lär bli trevligt :)
30 Juni tar min "Kusin" Konfirmationen litet firande där också skulle jag gissa på

usch sen vill jag knappt tänka mer för innan vi vet ordet av är sommaren över. USCH! sluta gensat och tänk!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0