Fredag,Fredag... Freedag!!

oyes, it's Friday! solen skiner, hästen går med endast regntäcke och ikv blir de Dressyrträning!! whoop,whoop!

Igår var vi som sagt en tripp på IKEA, men innan des Väla i Hbg.. de ligger ju precis brevid och alla vet ju att Väla och deras butiker slår IKEA i Alla lägen!! haha!
jag skulle väll inte direkt ha ngt, har ju varit lite små siggig på mig själv eftersom jag aldrig köpte den där klänningen jag hittade i GBG för 200 spänn.. usch de var verkligen en klänning för hela sommaren midsommar, och andra trevligheter... men jag hängde tillbaka den....men har varit sugen på en Blus som jag hittat på Gina Tricot, som vi inte har i lilla K-stad. så en sådan blev de.. en helt vanlig armlös blus en svart sådan blev min (vrf sattsa på vårfärger) haha!

sen tog jag en chansning att kolla i 50% REA hörnan.. och hittade kalas fina svarta byxor med lite silver skimmer, hittade först ett par 26or!! haha tänkte jag de kan ja se i stjärnorna efter.. men hipp hopp där hängde ett par 27or också.. så bad lite till gud och hoppade in i provrummet oyes, de satt som en smäck! så glad man blir när de har rätt storlek när de är 50% REA hehe! vd är oddsen lixom!
nu tänker ni... Svarta kom igen!! men hallå, hur lätt är de inte att matcha med ett färgglatt linne eller topp!

en liten reklam bild.. mina ben är ju inte såhär äckligt smala och krokiga haha!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0