Sommartider heyhey!

ja elr ngt.. man får ju lite sommarfeeling nu när solen tittar fram och himmlen är blå! mars kommer gå fort och sen är de nära!! april = vår och den var ju ALLA vad 1maj betyder :)

igår var man och var lite social med syrran! pratade om helgen såklart hehe! fanns ju en del att besätta (sånt som inte alla får veta.. mohaha! typ sånt om vem som var största idioten, vi råkade ju faktiskt träffa en sån) men man kan ju inte gilla alla här i världen :P
annars pratade vi en del om Sommaren, hennes Student kommer ju, de är även så jag längtar lite hehe!
sen de slående ämnet CAMPING! är så sjukligt sugen på att bara dra!! hela förra sommaren var man ju bunden, visst de är ingen som vet hur denna sommare blir med jobb osv men förhoppningsvis ska vi kunna klämma in en liten camping, isf tar vi min Lastbil och ställer på en söt camping och sen vet ni ju resten! sol,bad grill och trevliga människor!
de är ganska bestämt att vi drar till Norjeboke (FYI där de har sweden rock, för er som inte vet) de är billigt, nära och stort! 

Åhh va jag vill ha sommar när man sitter och glor på bilder!! dessa är dock från 2010, åkte med töserna till stranden med våra fina hästar. myyys!! 2011 blev de aldrig av pga att jag jobbade typ hela tiden..
Saknar ponnybus BTW!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0