Tisdag........

Hemma tidigt idag! varit på Arbetsintervju i Tollarp, men säger nog nej på den.. de var inte bara helg jobb som jag trodde, utan nu i sommar vill de ha mig där mitt i veckan också.. så nej tack jag har redan heltids jobb!!

jag är ju Telefonist för bövelen hehe!

Jobbdagen har rullat på e en väldans fart, har ringt en jäkla massa :P tyvärr bara 8st intervjuer men de är ändå bra för att vara en 5timmars arbets dag.. som ni säkert vet vill ju folk inte gärna svara (tack vare alla försäljare) men har väll ringt typ 80-90 samtal hehe! de flesta sitter typ i möte, elr så har de inte tid att svara, men då ringer vi bara upp igen senare mohaha! men de som säger att de inte vill alls tar vi bort direkt från systemet!

De kan tänkas att detta skulle vara värsta jobbet men icke!, jag trivs väldigt bra! kan ju snacka skit mellan samtalen med kollegorna som sitter inärheten, så man är inte helt insnöad i telefonen! sen får man ju sinna skratt åt dessa "sura tanter i växlen" haha, så söta! dera jobb måste ju suga.. sitta och koppla allt folk som ringer. men vissa är väldigt trevliga!! även de man intrevjuar :)

nu ska jag äta lita våfflor.. så här ngn dag efter våffeldagen

en låt idag me!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0