Woopwoop!

Rubrik känns lite överskattat!!

dagen har gått förjävla bra! Red hästen på Kandar i den vackra solen!! de blir tävling till helgen Mamma hittade en tävling i Olofström LA:3 så en liten efteranmälning satt fint!! hehe! sen E de ju tyvärr paus till typ mitten på April...
så kände för att rida prinsessan på Kandaret idag, älskar verkligen att byta bett kors och tvärs! + att de är väldigt bra. trycket blir inte så hårt om man byter och hästarna blir känsligare om de inte alltid går på samma.
jag blandar mellan, rakt, 2 delat,3 delat och kandaret sen kan man ju välja mellan fasta eller rörliga ringar också!

iaf hästen gick väldigt bra!
ny ikv har man varit i stan med Linn hon skulle Tattoera sig, finfint blev de, hade gärna haft en men jag är för stor pussy för de, + att jag kan aldrig bestämma mig för ngt så jag lär ångra mig s fort man är märkt.. så vi skiter i de!!!!

usch nu e de inte långt kvar till Linn åker hem igen, asså Jönköping! lååångt borta haha. men flyttar jag te Skara så lär jag hälsa på mohaha!

men först en fantastisk sommar!!! har Btw börjat planera Midsommar med syrran, svaren man får är blandade! -" jäklar va tidig du e" eller -" jag har redan andra planer"
men de blir nog bra med de. Den som lever får se - som jag brukar säga! haha :):)

nu ska jag släppa Iphonen och trycka in Hörlurarna från MP3n i öronen och sova!!! och Drömma lite! sen får man väll se om de ploppar upp ngn eller ngt trevligt i drömmen!
puss och kram! bildlöst today!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0