Forever, 'til the end of time...

Take my hand, take a breath
Pull me close, and take one step
Keep your  eyes locked to mine
And let the music be your guide
with every step together
We just keep on getting better
So can I have this dance?
Söndag!
Hästen skrittades en sväng.. lika pigg och glad som vanligt, hoppar och stuttsar gör hon fortf men hon har lugnat sig en del :P
Sen gick jag in till grannen, hon hade lovat att klippa av mina kluvna toppar! så nu är mitt hår en bit kortare men mår bra igen! sjukt egentligen att jag får behålla hängden så som jag misshandlar det! somliga har tur antar jag :P
 
Sen blev det en sväng till Pappa.. det är ju faktiskt Farsdag idag! Grattis till honom och en biljett till Lasse Stefaz den 14/12... asså de e nära nu egentligen... 33 dagar för att vara exakt!
när vi väl är inne i Dec så kommer de rusa fram!
Kommer bli så jävla awesome!!!
 
Imorn är en ny skolvecka... Moa kommer óckså hon ska rida Bojsen! sen rullar veckan igång :) Lovely!
nu blir de snart How I met your mother.. dubbelavsnitt sen Beck - Advokaten... asså shit va jag glor på TV egentligen! men alla gillar vi film eller?!
 
Tackar som fan för mina underbara vänner!! <3 ni vet vilka ni är! <3
 
Ett ännu större tack till mina favorit Pojkar.... behövs heller inga namn, ni betyder så otroligt mkt <3 Har aldrig varit ngn riktig "TjejTjej".... hatar riktiga "girlstuff" osv har aldrig funkat med tjejgäng! därför är det otroligt skönt att jag hittat mina boys som accepterar mig!
 
Jag har funnit äkta vänskap! har ingen som jag måste prata med varje dag för att hålla ihop vänskapen med, det kan gå veckor utan ett ljud... men när vi ses är det som vi aldrig skildes!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0