Everybody needs inspiration

Have you ever done something you can't change
Something you can never  rearrange
I have,
Have you ever been so sad you can hardly  stand
Lying on the ground, head in your hands
I have,
Tisdag!
började med 3timmars Lastbilskörning... haha fy fan va fräckt! häftig känsla måste jag ändå erkänna.. när man känner att shit detta är fullt möjligt!
körde ngn liten sväng på övningsplanen.. sen var det ut i trafiken! körde runt lite.. för er som hittar i K-stad.. runt byggmax typ ;)
sen blev det även in på näsby... och ni borde veta att området kryllar av farthinder av alla typer.. avsmalningar, gupp ja precis allt ni kan tänka er.. olika stora/små osv.. hatar att köra där med bil haha!
men det gick faktiskt bra!! man får ju dock vara ordentligt uppmärksam på hur stor bilen är speciellt när man får möte med feta lastbilar m,släp ;)
men som min lärare sa.. -"håll dig innanför linjerna så går det".. okej.. checka speglarna så kör vi! ;)
 
sen blev det tillbaka till skolan och ha redovisning... sen efter skolan så blev det ändring i schemat.. Ellen var sjuk så jag fick rycka in å ta hennes lektioner på ridskolan... gick så bra så. ungarna är så snälla och duktiga!
gillar verkligen känslan av att kunna lära ut och barnen förstår.. och lär sig ngt nytt.. även om de har hört samma sak innan så förklarar alla på olika sätt och kanske just det  jag sa gjorde att detta barnet faktiskt förstod.. sen är det säkert mkt som jag inte kan förklara.. men fick känslan minst vid en övning att "poletten trilla ner"
barnen blir så glada när de märker hur lätt det ska kännas egentligen :)
 
Imorn är det minsann Onsdag och Madenta ska skrittas!!! håll i hatten?! nja vet faktiskt inte.. hon åt inte frukosten.. inte krafften iaf! :( men hon har ätit annars idag och nu ikv.. hon som jag är så sjukt rastlösa så vila en vecka funkar inte.. jag klättrar på väggarna kan jag lova! kan ju inte rida runt på Bojsen för ofta!
så imorn blir det premiär!
 
På torsdag ska man till Glimåkra.. något med vävning där... typ "vävdagarna" haha fjollvarning?!
aja kanske jag som kör.. hatar verkligen att åka bil! eller tja det kan ju vara nice ibland,, men när man bara ska till glimåkra så kan man lixom inte sova, och man kan inte pyssla med annat när man åker me skolan ;)
jag och min rastlösa själ!!
men efter skolan kommer Casper å Maja.. de ska rida i vanlig ordning :) stört att vi träffats typ varje vecka i 5 mån nu ;D Lovely... även helt CP att man kännt dem sen innan Casper föddes!  och har man umgåtts... nej!
sjukt! men nu ska vi inte tänka på de förflutna! jag lever idag och för framtiden :D
 
se bara vad som hänt på ett år... ja Lina jag vet att du sitter där å läser ;)
Oktober fest 2011.. pga olika anledningar.. som vi rett ut nu i efterhand så var vi väll inte direkt så där jätte bra kompisar... men nu fruan.. får du inte kliva ut ur mitt liv! Vi ÄR familj!!! haha!
så till er där ute.. ta tag i ryckten.. osv.. det kan vara ett enda stort missförstånd.. eller så har ni lyssnat på en felaktig källa....
 
puss på er nu dör min dator!! haha"
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0