Om sanningen ska fram....!

lite deap shit på G... vill ni inte så behöver ni inte läsa (som med precis alla andra inlägg)
 
Do you ever go to lunch with no one by your side
 
How would you feel every time you go to school,
Someone's looking at you  weird,
Calling you a 'Loser'?
One day, it might be you!
When you need a friend, but you're no longer  cool!
But everyone leaves when you walk in the room,
I just hope they  forgive you...
I won't let it get to me no more,
I don't wanna feel this way.
I can't  believe I let it go so far,
No, no! It's not ok!
Jag och Madde tog oss en liten diskution på en av rasterna... vi har kännt varann nu i ca 3veckor.. och iaf jag trivs extremt bra!
känns som att alla har hittat sina "gäng" inom skolan... men även om det är "gäng" så är det ju inte som på högstadiet/gymnasiet.. alla kan faktiskt prata med alla!! eller jag får iaf den känslan.. men sen ser man ju faktiskt de som knappt kan säga hej till varann.. men jag får ingen sånn känsla mot mig,
 
jag kan erkänna att jag länge har levt i "skuggan" och varit den som inte så många hälsar på och verkligen inte vill prata med... vet väll egentligen inte vrf, men det kan jag ju skita i nu då det har förändrats... men jag försöker iaf vara trevlig mot precis alla!
ett Hej! :) kan faktiskt betyda så sjukt mkt...!
 
jag säger absolut inte att jag ser mig själv som populär.. men det känns mkt bättre nu än tidigare år.. det kan ju hänga ihop med mitt eget självförtroende osv... men jag bemöts på ett helt annat sätt änn tidigare!
 
bara en sånn enkel sak som att folk sätter sig vid ens bord på lunchen och börjar prata med en! eller folk hälsar med ett leende på bussen... sånna små saker gör så sjukt mkt :)
 
tänk att det finns så fint folk och att jag har fått chansen att träffa dem!!
 
så åter igen bjuder jag på denna videon! älskar låten, lyssna gärna och tänk efter... jag har varit där och kännt känslan av osynlighet... men nu vill jag förändra och umgås med dem som vågar vara sig själva.. och vill få dem att verkligen leva ut sitt liv och våga visa vem de verkligen är!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0