We got that fire and we're gonna let it burn!

They say good things take time, but really great things happens in a blink of an eye!

javisst så in i helvetes sant!!! det blir alltid bäst när man låter ödet bestämma! finns alltid en anledning till vad du gör, tänk alla underbara människor ni har fått träffa!!! och ni hade lixom inte en tanke på att de existerade!!
jag tror helt klart på Ödet!! och att allt sker utav en anledning, det jobbiga i det hela är kanske att komma på anledningen ;)... men jag brukar skita i det och vara fortsätta leva :D

---------------

jobbet idag blev lite stressigt, massor av paket som skulle sorteras och packas, alla var lite sena så förlorade värdefull tid på det! hoppas det blir bättre imorn!
humöret var väll sådär men jag kom till Spelhörnan i Åhus och Filip jobbade som vanligt.... alltid lika trevlig!
frågade såklart om han nyktrat till efter lördagen... haha han mindes inte att han hade träffat mig, så jag förklarade att vi träffades osv och vi skrattade gott åt detta :)
konstaterade iaf att vi hade haft grymma kvällar båda 2! men att när det blir för mkt av det goda så kommer minnesluckorna, ibland som ett skydd kanske men ibland vill man ju minnas sina galna idér som man kan få mitt i natten!! jag klarade mig iaf undan minnesluckorna.... jag kan lova att jag minns varje detalj från helgen :)

nog om det! imorn är det mer jobb!! hoppas verkligen att det blir lite mindre goda imorn, eller nja!! jobb är ju skoj, men man vill ju hinna + att leta sig in i alla dessa skogar osv är ingen lek ;)
humöret har varit kasst hela dan så jag ber om ursäkt om jag varit otrevlig, men det blev lite bättre efter att ha bytt några ord med min fina vän! du förstår mig :)

puss på er allihop så ska jag hitta en bild som fyller ut detta inlägg! xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0