There can be miracles, When you believe

I'm standing here
My hearts so full, I can't explain
Seeking faith and speakin words
I never thought I'd say
 
They don't always happen when you ask
And it's easy to give in to your fears
2013 är här och det är dags att sätta mål för året.. tävlingsmänniska som jag är!
 
Madenta:
Jag vill komma igång i MSV:C igen, vilket jag tror att vi kommer kunna göra direkt.. ser ingen anledning till att starta mycket lägre.. så iaf LA:4 kommer vi att börja året med, sen fortsätter vi... när hon känns redo kommer vi börja med bytena. sen hoppas jag på en kommande debut i MSV:B inget krav på fina % och super prestationer.. men godkänd ska vi väll kunna bli tycker jag :) sen får jag aldrig glömma att motståndet är sjukt hårt.. tävlar ju ändå i det hästrikaste distriktet i sverige!! så på denna nivån blir det att tävla mot sig själv och inte jämnföra med andra... gör jag det kommer så lätt prestationsångesten och då försvinner det där roliga!
Jag vill ha roligt med min egenutbildade prinsessa och bara njuta av att jag med hjälp av tränare har tagit oss hela vägen hit! och det ska bli väldigt spännande och se hur långt vi kan gå!
 
 
La Vesta:
Först och främst ska markarbetet fungera bättre.. Hoppa kan hon och jag har inga egna ambitioner om de höga klasserna och Ilona vill bara att hon ska ha det bra.
Så vi får helt enkelt se hur lång tid det tar att hitta vårat team.. men vi är en bra bit påväg! mycket har hänt de senaste dagarna!
så någon Pay & Jump tror jag att vi ev börjar med.. på runt 1m, 1,10m iaf.. där vi slutade i somras.. sen får vi se hur det går.. en 1.20m debut skulle väll kunna gå.. men beror helt och hållet på mig! hästen kan det vet jag!
när det kommer till hoppningen måste HON lära mig och inte tvärtom! :)
Fina Placeringar är inget jag ser som ett måste.. jag vill njuta av tiden vi får tillsammans och vill lära mig så mycket som möjligt, håller mig hellre på 1,10m nivå och känner att vi klarar och är stabila än att vi ska stressa upp på höjder eller jaga placeringar på lägre nivå!
 
 
Bojsen:
Han ska utvecklas på alla plan! bli starkare och hitta sin form.
Drömmålet är 5-års Championatet i Dressyr till hösten! men först ska han Kvala!
Moa får jobba vidare hur mycket och ofta hon vill med honom sen får vi ta någon träning för Katarina också nu snart så vi får lite expert tips! sen är det dags att åka ut på banorna.. skaffa rutin för både Moa och Bojsen... sen är det bara att hoppas på det bästa och vem vet han kanske slår till med kval till Championatet :P
men det är som sagt "bara" en dröm... jag vill bara se hur han betersig och om han "passar" som tävlingsponny!
Under tiden ska han även utvecklas ihop med Maja.. det Maja behöver lära sig kan Bojsen redan.. men där Bojsens "kunskap" tar slut där finns Moa och kan hjälpa honom och utbilda honom vidare.. och Moa utveckas själv med sin andra ponny Poppe som är utbildad upp till LA Dressyr!
så jag är helt säker på att detta är lite utav ett vinnande konsept... sen får vi se hur långt det går!
 
Hoppsan:
Den lille sötsaken.. hon går här och glänser! blir bortskämd och älskad!
det hade ju varit kul och rida in den lille.. men hon är ju så sjukligt liten! vem ska rida in henne lixom... någon tuff 4åring som känner sig manad?? haha!
hon får gå här och glänsa helt enkelt... Maskot?!
 
 Living the dream!!! Om jag någonsin klagar på mitt liv.. slå mig riktigt jävla hårt!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0