Lördag! 31 oktober

Oj imorgon är det November :O! ja som sagt tiden springer iväg.. och imorse var det frost (eller ja kom redan igår kväll/natt) nu är det höst! :/ men lite sol har vi iaf mitt på dagen :)
madenta vila fortf.. men imorgon får jag ta mig i kragen och skritta igång henne,,
 Måste erkänna att jag känner mig lite osäker på henne när hon vilat elr ja egntligen att skritta henne överhuvudtaget .. då hon som jag är väldigt rastlös och vill inte skritta utan jobba direkt..
 vi vår väll se hur dte löser sig hihi!

innan idag fick man ett VÄLDIGT trevligt beked :D... besättar mer sen
Känns som att detta kan vara en vänning i allt detta grå! vem vet kasnke jag når min mål!

hoppas ni har det bra i höstvädret... lämna gärna en kommentar och lite synpunkter på blogg innehållet m,m (både bra och dålig kritik tass emot!) allt för att ni ska ha en bra läsning :)


 (( saknar min snoddas <3))


fredag!

träningen idag gick super... som ni redan vet hade a ju Emilias lille C-ponny Pom Pom :D
kände mig en anning stor men inte överdirvet iaf :P

allsvenskan omg 2 är nästa lördag på KRK! det känns som det kommer går bra för hela laget då alla ponnyer går mkt bra

nu blir det lite TV och sen sova :)

ha en super trevlig kväll!


Torsdag 29 oktober!

Oj va tiden bara rusar iväg tycker jag redan nästa vecka är vi inne i November :O! det är knappt så man hänger med längre hihi :P

Lilla Madenta vilar för tillfället då hon fick vaccinationen igår, ska nog försöka mig på att skritta ut en sväng imorgon (kan bli intressant då hon brukar ara väldigt "lätt fram" om ni fattar vad jag menar :P)
Annars har man inte gjort så mkt idag mest TV tittande, och nu blir det duschen och sen ska jag och mamma in till Stabelstore då de har VIP kväll med förtur till REA varorna.. den stora rean börjar imorgon.. tror jag hihi!

Iaf imorgon blir det dressyr träning .. som vanligt men denna gången på Pom Pom (emilias fina C-ponny) jag ska ha honom på allsv div 2 dressyr nästa lördag (7nov). vill bara notera att pom Pom är 1,34m hög och Snoddas var 1,37m och Olliver var 1,46m så jag känner mig enanning stor man det är ju dressyr och då "gör det" inte så mkt + att han kan vara lite busig så det kanske är "bra" att man är lite stor...

det blir nog en sen uppdatering imorgon efter träningen :)

Slänger in en bild på Emilia och Pom Pom .. visst är han fin?!:D


Life most go on!

Idag har man inte gjort så mkt Madenta fick vaccinationen (så det blir ingen tävling ihelgen) glömde kolla karens dagarna xD
sen åkte vi till EKO det blev lite häst mat och lite godis till mig och mamma :) gott!! (det är ju lill-Lördag) sen åkte vi till fam Stigsson och hämtade transporten.. de hade ju den när de tog olliver <3 usch! saknar den lille busen och bilderna från kvällen då jag hittade dig där liggande livlös i transporten.. alla skräck-bilderna kommer tillbaka :'( men Life most go on!!

På kvällen åkte vi till Älleköpinge och kollade på Hoppträningarna .oj vad jag blir hoppsugen :) så bestämde att nästa vecka ska Madde tränas :D Jennifer tyckte det skulle bli kul! :) tycker jag med :D

Slänger in en bild på min älskade Olliver <3 


Bacardi!!

Lite bilder från dagen skritt runda med Bacardi ... världens goaste 4-åring :P som troligtvis kommer bli lite av min tävlingshäst :D till en början iaf..enligt Ilona :P hehe ser framemot att få tävla den lille godingen   han är inte stor men alldeles tillräkligt för Ilona och det är det viktigaste :P


som jag skerv i det förra inlägget så får han u bara skritta och det är för att han är opererad för ca 5 veckor sen... han hade stämbandsförlamning! det är "ganska" vanligt på unghästar men de är vanligast med högersidig förlamning men lille bacardi hade vänstersidig.. (elr var det tvärt om) men enligt Hsbg så kommer han bli helt bra och fungera som vilken häst som helst . då han ar fått protes så han jobbar på gnäggandet .. stackare! 

men erkänn visst är han söt... (trots att han är fux m bläs..hehe inte min favvis direkt)  

Tisdag!

((älskade Madenta))

Idag var det ju tänkt att jag skulle åka till pappa men så blev det inte :( då jag mår piss och pankaka... kan det vara höstvädret?!.. mm skulle tro det.
iaf ilona (grannen) ringde och berättade att hon hade tänkt att skritta ut på bacardi.. supertrevlig 4-åring som är ganksa ny operaread så han får bara skritta (har gjort det ny i 5veckor har 1 vecka kvar!) och eftersom det blåser som f*n ville hon inte göra det då han är lite halvgalen.. men vem blir inte det när man bara får skritta och stå i sjukhage... självklart stälde jag upp ..vi skulle ju bara skritta så det klarade jag av :P han var super snäll.. visst ngt bockspång och resning gjorde han men han är typ 1,58m och jag är "van" med att madenta gör samma sak men hon är 1,68m och har INGEN!! självbalans eller kontroll i sånna lägen.. 

när vi var klara så kom min morfar .. han skulle hjälpa oss att göra vid till kommande shettis :D fixa golvet m,m så det har vi sysslar med hela kvällen och snart får man väll ut och mocka och släppa in sina små änglar.. imorgon blir det upp tidigt på hästryggen :/ typ vid 9 .. för sen ska jag troligtvis skritta Bacarid med ilona .. igen! :D men det är så trevligt så :)

Godkväll!!  

Novemberlov!!

Nu är nog hösten här på rikigt det regna nästan hela tiden och det är grått ocg tråkigt.. men man måste fortsätta även när det är grått och tråkigt.
Igår klippte jag Madenta så nu ser hon lite mer presentabel ut :P det blev en halvklippning (sparade, benen och korset) jag anser att om man har en häst som inte ska tävla och träna så mkt så finns det ingen anledning att helklippa och speciellt när man inte har ridhus utan rider ute året runt...
På lördag är det dags för tävling :D Hässleholm lokal 0,90m :) vi har inte hopptränat på ett tag men jag hoppar lite hemma bara för att hålla igång det. (då hon är väldigt känslig för motgångar så vill jag inte riskera att det händer ngt på träning innan tävling. visst det kan hända hemma med men här hemma leker vi mer med hindrena hon är ju trots allt bebis :P)

tänkte slänga in ett litet schema över veckan :P
Måndag: Trimma Madenta på Banan
Tisdag: Lösgörande arb och mkt tempoväxlingar, sen åker jag till pappa
Onsdag: Lite trimm på banan om jag hinner :P madenta ska få en liten spruta vet inte när vet kommer.
Torsdag: vila
Fredag: lite lätt motionspass inget ansträngande... (spara lite krafter till tävlingen)
Lördag: Tävling!! 0,90m
Söndag: Funderar på att skritta ut en sväng får se om jag får ngn med mig :P

Slänger in en bild på lilla Madde från förra tävlingen Skepparslöv 0,90m :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0