27 mars 1år med Madenta <3

Tänkte börja med att säga: Idag har jag haft Madeta i 1år :D<3
tänk vad tiden rusar iväg för lite mer än 1½ årsen kom jga hem till mamma och berättade att jag hade hittat min nya häst. visst inget om henne men hon sattet ut på annons och då fick jag reda på att hon var 5år (visste att hon var unghäst då de kom från betet) hon var e.Biggles 1015 ue. Master. mycket mer än så visste jag inte. och Mamma sa: en häst efter Biggles?! neh.. så mycket pengar har vi inte.
Men jag fick reda på att de skulle sälja henne billigt då hon hade lite defekter. så för 1årsen blev hon min!  

Det har hänt en del sen jag köpte henne. hon var precis grund riden och gick och "tittade på stjärnorna" visste bara vad skritt,trav,galopp var och inget annat.. eller jo hon hade hoppat lite innan visningen. nu har hon gått 0,90m med 1 riv och 58% i LB:1 dressyr :)
Hon är en väldigt speciell och känslig dam som gärna visar sitt rigister på luftturer :P men hon är fotf ung och mycket kvar att lära för oss båda. :D det kommer bli en lång och bra resa.. det känner jag på mig :)


Dagen har varit bra förutom att det har regnat och blåst nästan hela dagen :( men Tess fick ridan ändå blir ju tävling imorgon :D
Färs härad LA:1 LA:P1 har inga stora förväntningar utan jag siktar mer på ute tävlingarna som förhoppningsvis början nu i April.
Hon känndes bra men är ju inte lätt att få till bra ridning i detta vädret men säger faktiskt att heller det änn ett dammigt ridhus... jag som trodde att "ridhus folk" var bortskämda men det vet jag inte,,, det är ju massor av jobb med att slippa dammet och lyckas man inte så dammar det till 1000. så jag rider hällre i regn än damm, men sen behöver det ju inte ösa ner :P 

Den nya sadlen är det bästa jag har köpt iaf! den är ju verkligen vattentålig :) och super lätt att rengöra.. bara att ta en fuktig trasa och troka av! me like! 

Tänkte också säga att när jag stod och knoppade Tess så fick jag en flashback då Rix FM spelade Everytime we touch med Cascada och den brukade de alltid spela när jag fixade soddas inför tävling... (lägger ibland märke till sånt) och idag blev det en tillbakablick på vår fantastiska tid tsm!
saknar honom varje minut av mitt liv! <3

men nu ska jag snart sova.. ladda inför tävlingen imorgon måste ju lägga mig tidigare då klockan ska ställas FRAM! vilket är bra då det blir ljusare längre på kvällarna så man hinner fixa allt efter skolan :)
xo Evelina! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0