Underbara vänner, Sol, och 2 hästar!!!

Hey - Tjena Tjena Tjena
Vad händer Miami
Är det fest i Köpenhamn
Från Stockholm till Cali
Via Rom till Amsterdam
London är galet
Festivalerna i Cannes
Vi kliver ur planet
Och det är party överallt

nya sommarplågan! så jäkla go!!

Whoop whoop ja mår så jävla bra så ni anar inte :D Helt sjukt underbara vänner har man, fick ju de bekräftat i helgen kan inte tacka er tillräckligt! b,la :D De är Valborg, solen skiner som fan!! jag och Christoffer åt t om lunch på jobbet i solen! ja jag jobbade idag men bara till 1 typ
ikväll jag och Hanna ska till stan och vara lite sociala med varann :).. party blir de inte! ska ju med Anton & Sanna på tävling imorn :D men lite social time med Hannabanana har aldrig skadat, sen får man ju se om man springer in i grabbarna grus/bill och bull haha som jag nog skulle döpa de till om jag fått bestämma haha! aja trevliga pojkar :P men vi får väll se. stan är ju inte så jävla stor haha!

Men de som gör mig mest happy är att jag har nu 2 fina RIDhästar (ej hoppsan) i stallet! ja jag sa 2!!!
La vesta kom hem till mig idag :D denna fina fining! hopphäst som btw gick 2st 1,20m i ringsjön igår.. en miss i första och sen 2riv i andra... men nu ska jag göra ett försök att utbilda henne lite mer inom dressyren men mest för att hon ska bli lättare/bättre att rida på marken... men vi ska även hoppa!! WhoopWhoop! som jag längtat :) äntligen en häst som vill hoppa (ska väll inte säga för mkt piloten ska ju reda av de också, men de ska nog lösa sig)

red henne en sväng precis och älskar henne redan! kunde inte sluta le! speed häst! jag lovar nästan er film redan i veckan.. blir väll att filma på Onsdag då premiären av hoppträning kommer!!
men nu ska jag frächa till mig och hoppa i andra kläder och kladda på lite smink :P för kl 8 kommer Hanna då åker man mot staden!!
ha det förjävla gött och fira ordentligt :D

en låt och lite bilder från dagen!!

Nämen hästen har ju kosse färg!.. hallåja hur många gånger kommer jag få höra detta?!
puss på er redan!! hon är awesome iaf!



fortfarande #1, min "lilla" DressyrPrinsessa



Naaw! Hoppsan så awesome!! hon bäst på allt!



Sommarplåga! 2012

Tack.. för att just jag fått träffa er!!

Mår som man ska såhär dagen efter!!
DE löste sig till de bästa och sommarlust leverarade som vanligt! och sjuktligt trevliga människor spenderade man kvällen med!!
Tack som fan!!, men tror knappt de räcker!
började med Förfest hos en kompis,, sen en promenix till Sommarlust! fullt ös och en och annan dans :) 01:30 tystnade musiken och vi letade oss tillbaka till lägenheten.. där blev man kvar till typ halv 5 när morsan kom och hämtade en! skulle ju mata hästar kl 7.. och hade ju lovat grannen att ta hennes också så stanna till idag var inte att tänka på.. så tack & god natt på dem och jag åkte hemmåt!  

nu sitter man här lite lagom sleten! har upptäckt ett sår på min tumme?! hmm hur fan gick de till?!
men som de sägs... enda reglen är att man ska ha så jävla kul!!?!

nu får man se när de blir nästa gång.. blir ju party på lördag igen.. men med ett helt annat gäng :) blir nog bra de med :P
Valborg imorgon blir nog väldigt lugnt! händer nog inte ett smack! elr jo men inget firande iaf.

men nu ska jag leta upp lite mat och sen ut i solen och rida hästen!! våga vägra bakfylla!! haha nej så illa är de inte men man blir ju sleten även om de är lugnt på spritfronten!

måste åter igen tacka för att jag fått träffa så här underbara människor! helt sjukt :) känner sig verkligen välkommen i erat sällskap! puss på er!!

Sommarlust - the place to be.. where it all happens! :P

Lördag!

whoop,whoop! nu lyser solen de ville den minsann inte göra i fm när man skulle rida! så på med extar kläder och ut på fältet! fick ta de lite lugnt då de regnade och gräser blir ju lite halt! men att galoppera/trava på rakt spår och ju absolut inga problem.. så hon fick sträcka på kroppen!

nu sitter man här och typ väntar på att tiden ska gå... Sommarlust väntar! haha får väll se hur de blir! men de blir nog bra med de :P vi tar de som de kommer :) blir som de blir!

sitter även och funderar ut en text till "privatryttare" sidan på Älleköpinge... nytt år och nya mål! dags att uppdatera haha!

bjuder på en söt liten bild på min galning.. de riktigt lyser i ögonen på henne :)


men jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt.......

Torsdag, och jäkla seg dag detta varit då!! och många intervjuer fick man inte heller... hmm hör de ihop kanske?!
Mötte upp syrran på bussen och tog oss en liten pratstund :) nu ikv har man ridit sin prinsessa och gud va jag älskar henne! massor mer kärlek till henne! hon kämpar och står i! och jag kan med handen på hjärtat säga -"jag är så sjuktligt stolt över våra framgångar på dessa år!!"

Imorgon är de fredag!! Jobb, Fredags fika och egentligen skulle man fått lönen också men pga tekniska problem så dröjer den till måndag!.. aja de får ju gå.
Lördag!! hoppas verkligen att de blir en skojjig dag! :) men får väll inte bli för mkt bara, Grannen frågade innan idag om jag kunde fodra/släppa ut på Söndag morgon! så fröken Wahlström får faktiskt ta och leta upp sitt eget hem på lördag natt! haha! men de blir nog bra med de :P för närvarande vet jag inte äns hur, när och vart man ska ut på Lördag!

Söndag blir de lugnt, och på Måndag blir de jobb och sen suprise,suprise haha! lovar er att ni ska få detaljerad information! och bilder!
Sen är man ledig på Tisdag.. 1 Maj! men då ska man med Småkusinerna till Osby när de ska tävla!!

men nu ska jag chilla vidare och sen sova!
Puss och hej, Sup och svälj lönehelg!

"Men du försvann, gled ur min hand
vart tog du vägen, jag kan inte hitta dig
jag är för full knuffas omkull, vart tog du vägen
jag kan inte fatta att, jag tappade bort dig"

bjuder på nya repeat låten.. Norlie & KKV - Där jag hänger min hatt!

Tisdag!

Tisdag och Back to Work!!
Jobbet flöt på i en väldans fart! även om man satt hela Fm på "ej svar, upptaget och fel nummer" alltså precis som de heter. de svarar inte (inte äns växlen) elr så är de upptaget eller tom fel nummer!
de numren får vi upp när man gått igenom alla och kodat till detta osv. och när alla nummer/adresser är slut på det projektet!
men efter lunch fick man nytt projekt och nya nummer och adresser!!

efter jobbet blev de en sväng i stan. lite ärenden och sen körde man till Älleköpinge.. Fanny behövde lite benskydd till sin fina ponny och jag har ju en del som bara ligger här hemma.. så varsego! slit dem med hälsan.. så slipper jag slänga dem, använda benskydd är ju inget man tar betalt för.. inte jag iaf! isf ska de ju vara typ tävlings som är välskötta och lite använda.. men vardags blir ju slitet! och dessa var väl använda men ändå fina :)
sen har jag ju sålt mina gamla stövlar.. Anton behövde ett par och vips så blev han ett par rikare och jag blev också ngn slant rikare!
Sen pratade man ju förståss med Eva, hon ville ju veta så hästarna skött sig och jag ville ju veta om de hade haft de bra :)

Tisdag= Madentas vilodag!

imorgon är de Onsdag, jobb som vanligt sen ska hästen ridas och sen är de Torsdag.. samma schema
och vips så är de FREDAG!! lovely! Träning,träning :)
Sen är de Helg! Lördag och Sommarlust (förhoppningsvis) är väll lite skakigt på den fronten, vi får väll se
Sen sover vi på Söndag! haha!
Jobb på Måndag och förhoppningsvis ännu mer jobb när man kommer hem! ni som har över 15 i IQ borde veta vad jag pratar om... elr ett tips ta en koll på tidigare inlägg och kom på att April månad är slut!
Tisdag 1 MAJ!! Ledig! men åker med småkusinerna när de tävlar i Osby! :)

kan även meddela att mitt schema är fullt! typ till JULI! omg! när hände det?!
de ska partajas, Tävlas, folk tar studenten och konfirmationen.. men så vill vi ha de livet leker!!


-"If happy ever after did exist
I would still be holding you like this
all those fairytales are full of shit
one more fuckin' love song I'll be sick"


Älskar låten!!

Tävling!

Färs Härad bjöd på dagens tävling! kan väll sammanfatta dagen.. spänd häst, lagom nervös ryttare, och Regn!
haha!

LA:3 - var väll lite nervös innan då jag visste att MiQe skulle dömma.. min gamla lärare på skolan som gett mig fina lovord både på skolan och sen med Madenta..
hon känndes helt ok på framridningen... ville dock inte rida på banan då där var ganska djupt. elr iaf jämnfört med vad Madenta är van vid (rider ju typ alltid på gräs elr på vår ganska fasta bana) så jag ville inte trötta ut henne för mkt... så red på deras fina gräsområde men pga allt regn så var de lite halt, så blev mest att jogga runt lite, så mina vanliga tempoväxlingar och övergångar var lite för riskabelt på de hala underlaget.. men hon känndes fin ändå :)
Inne på banan fick vi en grov miss, hon skyggade lite i en hörna.. elr egentligen blev hon lite extra taggad i skritten då hon vet att de är dags för Galopp (hon känner väll de på mig och känner ju såklart igensig i programmen... de är ju alltid galopp efter skritten!!) så hon gick lite på dubbla spår osv,
Annars känndes hon fin och lydig. 
Slutade på 63% och precis utanför plac! värsta platsen ever! men ngn måste ha den!


MSV:C1 - måttligt nervös.. fick inte riktigt in programmet i huvudet! men de satt precis lagom till starten!
hon var riktigt fin på framridningen, helt okej skolor osv.. dock blev hon ju såklart lite spänd inne i ridhuset, så hon var ju lite rak i sidorna i skolorna och i MSV är de stenhårda speciellt eftersom de är Kval klasser till nästa "nivå"
så 57% skrapade vi ihop. inga toppen % men känns helt okej,,, kommentarerna från dommaren är ju inga nyheter och inget man blev förvånad över. utan det är sånnt vi tränar på osv!


nu är de till att träna och sen är nästa bestämda tävling Björbäck den 18-20/5 där blir de MSV:C1,MSV:C2 och LA:3
vet inte om de blir ngt innan.. får väll se!

Finaste Hästen! hon trivs verkligen i centrum!



Efter Tävlingen åkte man till Älleköpinge, skulle ju mocka och även pyssla om Camillas hästar. men Ellen hade varit snäll och mockat åt mig :) så de blev lite ompyssling av hästarna ist. Banditos har ju tyvärr fått Hålvägg så de skulle ju fixas.. men Catie fick sig en genom gång.. hon fäller ju väldigt mkt :P
Långhårig,Tjock och glá.. precis som ett avelsto ska vara :)
 

Lördag!

Slänger in ett litet mobilinlägg, imorgon kör vi mot Färs Härad! startar LA:3 MSV:C1 debut i de programmet, red ju C2 i höstas... känns sjukt kul att vi är igång i MSV igen!! sen får vi hoppas att de är vår dag imorgon och har % på vår sida men viktigast av allt att hon är avslappnad och inga missar!

Dagen har rullat på bra, som ni vet är jag ju på Älleköpinge denna helgen, allt går finfint, även om en liten ponny hade lite kolikkänning igår men han mår bra igen!

Imorgon ska man dit och morgonfodra sen sköter Ellen resten men efter tävlingen åker jag dit och mockar, seb fixar Sabel kvällsfodringen.
sen ska de skötas på Måndag också och på Tisdag är de Jobb igen som vanligt :)

nu ska jag dejta sängen och inta drömmarnas värld!
men innan dess får ni en Bild på min nybadade häst! som är så fantastiskt uppfostrad att hon står löst när jag duschar henne! hon står aldrig uppbunden elr jo när hovslagaren är här, vid klippning och ibland på morgonen innan tävling för då vill hon bara ut och in i transporten!!!
men annars alltid lös! (vill de komma loss gör de de så vrf riskera att de drar sönder grimmor elr sigsjälva!)


Bettan gick igenom helt utan krussiduller!!

oja! 08:20 fick man ett glädjande sms av morsan!.. Lastbilen gick igenom besiktningen, helt utan anmärkningar!!
elr de ville ha en tuta till nästa år! haha! (man måste ju faktiskt ha de även om de inte används)
me rosten brydde de sig inte de minsta om.. som han sa -"om typ 3år kanske ni behöver börja fundera på att fixa de värsta" Yees lixom!!
så gamla bettan får lov att rulla på vägarna 1år till! Björbäcks meeting den 18-20/5 är nu räddat!
kan ju även tillägga att mormor och Kjell var här förleden och frächade upp den en del invändigt, sen fixade de ngn liten fläck och täppte till ett hål.

men nu är de bara till att köra, enligt lag iaf! sen måste vi ju se över rosten! men en liten fågel har viskat i mitt öra att de går eventuellt att fixa, av min kära vän :) men frågan har jag inte ställt inu men de är inte omöjligt.!! gytt!! vi får väll se hur vi löser detta.. men vet iaf att de kommer inte ske innan sommaren, finns ingen tid. men nu har den iaf gått igenom och de på Bilbesiktningen tyckte att vi kunde ha den många år till  om vi skötte den!

Jobbet gick finfint! älskar verkligen mina kollegor! så sjukt goa hela högen!
har haft "tävling" hela veckan.. vid 1½ intervju i timmen så får vi extra betalt om företagen ska köpa ngt vi frågar om.. och jag har fått bonus hela veckan!
Innan man slutade slängde man iväg ett SMS till Lina ihopp om att få sällskap på bussen! vi slutade samtidigt så en liten "dejt" var bokad haha!... sen mötte man även upp syrran i stan så hon hängde såklart också med oss på bussen ;)

Nu ikv har man ridit sin prinsessa fin hon var.. imorgon blir de träning Kandaret åker på! hon gick på de igår och gud va hon hon var!! taggad till 1000 inför Söndag!

Nu har jag iaf tagit helg,, Eva och Camilla åker till Tyskland imorgonbitti så vid 9 kör ja till Älleköpinge och släpper ut alla hästarna, och mockar lite boxar.. fixar foder osv.. sen ska de in vid 3, pysslas om lite och sen får de kvällsfoder när vi ändå ska dit och träna :) 
sen blir de typ samma schema resten av helgen + måndag förutom att Ellen fixar utoch insläpp på Söndag när jag tävlar! sen löser Sabél sön/mån kvälls foder då hon ändå är där och sköter lektioner osvosv...!

Bettan stannar ett tag till!!



Åh.. finaste hästen! som gjord för att gå på Kandar ju!! haha!

Tisdag

Jobbet har gått bra, de kom 6st nya idag så fullt hus!! men alltid trevligt med lite nytt folk får väll se om alla stannar.

efter jobbet så åkte man till Älleköpinge pratat med Eva och Camilla. ska ju hjälpa dem med stallen när de är i Tyskland! så inget kontor för mig fredag och måndag..
Pratade även en liten stund med "kusin" Lina, och vi konstaterade att hon troligen ska sova hos mig efter festen som vi är bjudna på den 5!! så man slipper gå de 800m hem själv där på natten/morgonen!! haha ja lånade ju hennes säng sist man va ute så nu får hon låna min haha!! + att hennes morsa jobbar och att ta sig till Rinkaby mitt i natten är ingen lek speciellt inte om man är i Härnestad! :D

imorgon ska madenta gå på Kandaret och ev ska hon gå på Älleköpinge, men annars blir de ju träningn som vanligt på Fredag!!

nu ska jag glo klart på TV6 Erik och Mackan knäcker den manliga koden!!


OMG Storken har landat... vem ska ha barn??!

haha! de sägs ju att storken kommer med barn.. men ni som passerat.. typ 10års ålder borde veta att så är inte fallet haha!

Grannen har ju ett storkhäng så här bor ju 3st storkar i lilla Härnestad, men idag kännde den ena för att ta en promenix ute på åkrarna! Lilla Madenta blev ganska fundersam.. vad är detta för ngt?!
men Herr stork brydde sig inte de minsta om att vi kom farande förbi några gånger på fältet!!

nu ska jag glo på Alcatraz på TV4 och sen blir de att hoppa i säng. Ny jobb dag imorgon och minst 5st nya kommer och ska prova på och ev börja. hoppas de blir trevligt folk :)
Sen blir de en Tripp till Älleköpinge! Ska prata med Eva då de blir "jobb" för mig i helgen!! Eva och Camilla ska till tyskland och kolla på någon av deras fina unghästar! men någon måste ju hålla stämningen hemma då hästarna ska få mat, rent i boxen osv.. så vi ska ta ett litet snack om vad jag ska göra osv :)

sen ska jag ju såklart kasta ett öga på mina yber duktiga "kusiner" som ska rida!!
sen ska de nog snackas lite D-ponny! Anton är ju in behov av större ponny!... någon där ute som har en super snäll D-ponny som älskar att hoppa och bli allmänt bortskämd! behöver absolut inte vara en tävlingsponny.. men den ska vilja hoppa och ska gå att tävla så ingen triangelmärkning här inte!! hör gärna av er [email protected] elr lämna en kommentar! 

pusshej nu ska börjar Alcatraz!!

Madentas nya vän?! haha!



Jag och Siri.. alltid lika seriösa!! Anton mästerfotograf!!


För det var du som fick min fallskärm att veklas ut!

Timbuktu levererar!!!
mobilen levererar NRJ och de spelare ju såklart de bästa låtarna what so ever!! Dags fixa så även Kristianstad kan få denna underbara radio station.. Rix FM, Mix megapol och Bandit kan slänga sig i väggen!!




Som en Bonus.. Demi Lovato! äntligen har hon kommit med en video till denna fantastiska låt!

Film!

Här kommer LA:4an.. stolt över min fining!!
LA:3 kommer kanske, vi får se haha!




Tävling!! hårt arbete lönar sig ALLTID!!

Tävling idag, första utetävlingen! Willands stod för den... Regional LA:3,LA:4 fullt med folk man kännde var också på plats :) alltid trevligt med extra publik och ngn att prata med mellan klasserna :D

LA:3 - 63,7% hon känndes fin, nästan helt avslappnad och lyssnade på mig, brydde sig inte de minsta om att de gick folk, glodde inte på staketet och inte på de som var på framridningen elr på banan brevid..! Underbara häst!
dock missade vi plac, kom 6.a med 4plac så de var ju inte så illa pinkat kan ja tycka :)
känndes iaf bättre än vad %en visade.. huvudsaken är ju att man är nöjd!!

LA:4 - 64% och en 3.de plats.. de satt minsann som en smäck!! riktigt bra avslutning på dagen!!
hon var riktigt fin i denna klassen.. bara ngn enstaka miss som man retar sig lite på.. men de kommer ju eftersom hon inte är 100% eftergiven innu! men hon är 1000ggr bättre än för 1mån sen :)
Blir så glad och framför allt stolt!!

nu har de gått lite mer än 3år sen man köpte lilla skruttan..! vilken resa!! och vi är inte klara på långa vägar! vi har precis börjat :D
imorgon blir de en liten lugn runda ut skulle jag tro :)
sen i veckan blir de att träna lite skolor och försöka få henne ännu rundare i formen!! och framför allt rida lite på Kandaret!!
den 22 åker man till Färs Härad rider då LA:3 och MSV:C1.. taggad te 1000!!

idag fick man även reda på att man blivit inbjuden till Fest den 5 Maj! jäkla trevligt! en av mina "kusiner" har ett garage/verkstad några 100m här ifrån så de ska bli party där!!  hur bra lixom.. blir ju som hemma fest men man slipper sköta festen själv!.. kollade på Eniro hur långt de är.. 0,9km!! haha! då vet vi att åkern jag brukar rida på är ca 700m lång.. de är nämligen bara åkern, ett hus och en väg mellan mitt hus och verkstaden!! :P

Film från LA:4 kommer ikv, youtube laddar för tillfället upp den! men de tar ju sin lilla tid :P
Bilder kommer nog också.. hade ju lite duktiga fotografer runt mig ;)


Skiter i om du är tjock, smal, fin eller ful!...

ny favorit låten Dansa Pausa...

Utrustningen är putsad, och även bil + transport har fått sig en omgång!!
nu efter allt regn och rusk så såg bilen ut som kom och hjälp mig och dö!! sen var ju transporten också smutsig!!
så ut i solen som faktiskt lyser idag!! fram med högtryckstvätten och lite medel.. vips få var de skinande rent haha!!

sen red man en sväng på Madenta.. fin hon var! :) :)
nu slappar man lite och sen ska man ut och duscha hästen och knoppa! sen är vi redo!!

annars händer de inte så mkt.. borde plugga program :P

nu bjuder jag på en liten random låt!! Dansa Pausa
Party feeling!!

Skiter I om du är tjock smal fin eller ful
Nej de räcker med att du ska ha sa jävla kul och du ska
Dansa, pausa, dansa, pausa



Hejsan morsan Hejsan stabben!....

Här är brev från älsklingsgrabben.
Vi har kul på kolonien.......

Förhoppningsvis har ni fattat vid detta laget att det är Cornelis Vreeswiks låt Brev från kolonien. som man sitter och lyssnar på :P

har precis kommit hem från en av tidernas bästa Dressyrträning! oja va bra de gick :D blir så glad och super taggade till Söndag!!
så jag är lika glad nu som jag var när ja öppnade ögonen imorse!! även om man baar velat försvinna under dagen!!

som alla säger.. Fredag den 13!! otursdag! och ja jäklar de kan nästan stämma.. usch!
mådde prima fram till typ 07:30, mötte en riktig Ovän i morse.. inte många som jag verkligen inte tycker om men usch och fy! mellan oss har de skurit sig helt! vi har inte setts på evigheternas evigheter men känner fortfarande hur luften stannar! 
sen var jobbdagen hyfsat seg! inte sådär många intervjuer som man vill få, men så brukar de vara på Fredagar. folk man söker går ju hem efter lunch!! haha! 

men som tur var så fick Madenta och Träningen upp mitt humör så nu är jag tillbaka på mina rosa moln!! 

imorgon blir de att rida ut en sväng på hästen.. kolla så gas och broms fungerar och även lite lösgörande, sen ska de putsas,knoppas och hästen ska badas!!
och ta de allmänt lugnt!

på söndag smäller de! en hel månad har man gått och väntat! :D å vad jag vill att de ska gå bra! men mest ska jag ha så sjukligt roligt! fått reda på att  de kommer en del publik! Anton ska ju följa med mig :D sen är de en del från Älleköpinge som ska dit och titta! sen vet man ju aldrig vem mer som dyker upp nu när de är så nära haha!

nu blir de lite fika så här på Fredagkvällen sen får vi se vad TVn bjuder på... annars blir de nog ngn film!

avslutar på samma sätt som vi börjar.... Brev från kolonien!!

ja nu vet jag inge mera
kram och kyss och hjärtligt tack sen,
men nu ska vi ut och bränna grannbaracken!


Sockerkick @ work = barnasinnet kommer fram!

Hard work work!!
nä knappast! men va fan, vi får jobbet gjort. och där emellan har vi så roligt som de bara går på en kontor!
kan väll säga att de är en sånndär "hatkärlek" mellan oss på produktionen och de på säljavdelningen.. haha tänk er typ paralell klasser i skolan.. man umgås och har trevligt, men ändå är de inte med i vårat "gäng" haha! dagis nivå!!
Idag på 3 rasten så låste vi dem ute.. haha! de gick allihop till Friskis och handlade, och då går man alltid bakvägen och sätter då för dörren (nödutgången) så den inte går i lås, men vi var så snälla och plockade bort spärren så dörren låstes... tro mig vi 3 nya har råkat ut för detta massor med gånger men vår snälla chef elr ngn annan kommer ju alltid och öppnar.
men nu var saken den att deras chef var ledig idag, och våran ville inte häller öppna (iaf inte innan rasten var slut, får ju inte sabba för jobbet) så när de såg att dörren var låst så började de gå runt byggnaden! haha! och vips så låste vi den vanliga ingången också haha! så sjukt barnsligt men vi var väll så över toppade av allt socker från godis så vi tyckte de var kul!!! haha! :D
men när kl var kvart över 3 så öppnade vi för då skulle de börjas jobba igen! haha..

nu till Anledningen till denna sockerkick!! som ni kanske vet blir de ju en del pantflaskor/burkar på ett kontor och idag tyckte Joel att de var dags för pantnig, sagt och gjort. han och Emilie åkte till Maxi och pantade... och på beställning kom de såklart tillbaka med GODIS!!!
och ja jäklar va godis de blev!! 2kg!! Gottgott!
men vi 4 skuttade man ur kontoret och tog en liten promenix till Resecentrum, ville inte vänta 15min på bussen som går dit för att sen vänta ytterligare på nästa buss hem!
vid Rese mötte man Lina :) så vi gjorde såklart sällskap på Bussen!!

Madenta har fått vila idag så jag har mest slöat och tagit de förjäkla lugnt!!
nu ska ja glo klart på denna kalas dåliga filmen Se upp för dårarna och sen hoppa i säng.. imorgon är de FREDAG!! jobb till 3 sen Träning!

BTW viktig info.. Sommarlust ska kanske stängas ner!!!! ånej!! de hoppas jag verkligen inte, jag som SKA dit den 28!! kom igen lös detta nu :P artiklen hittar ni här -> http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/article1620018/Sommarlust-kan-laggas-ner.html

Lite godis har väll ingen dött av!!

Piss väder, elr perfekt kontorsväder?!

man ska ju se saker och ting från den ljusa sidan.. där av väljer jag att döpa de gråa och regniga vädret till "perfekt" kontorsväder.... att sitta7,5 timmar på kontor är faktiskt inte så hemskt! och speciellt inte när regnet öser ner ut då vill man ändå inte gå ut och bli blöt och senare börja frysa

en annan bra sak med kontorsjobbet är att jag nästintill springer ut i stallet när ja kommer hem och att regnet står som spön i backen bekommer mig inte.. att spendera 40min på hästryggen och bli blöt känns väldigt befriande.

och att hästen går förjäkla bra är ju inte fyskam de heller!!! men imorgon får hon vila.. brukar egentligen göra de på Tisdagar men eftersom man red henne igår så får hon vila imorgon!!
Fredag blir de träning och på lördag blir de utritt och Tävlig på Söndag!!
ganska tidig start.. 09:39 som de ser ut nu.. så får väll vara på plats 08:30.. så man får väll köra typ 08:15! detar ju typ 10min att köra haha! så sjukligt gött att ha nära till tävling! :D

nu ska jag strax hoppa i sägen och sova sådär sjukligt bra! drömma lite också kanske haha! som ett litet barn, för livet levs på små rosa moln, lite överdriv kanske men ändå!
fick ett såndär Random Telefonsamtal igår när man kommit hem.. haha jäkla paff man blev men glad blev man på samma gång! Trevlig människa!! :D


Lite Musik.. som om ni inte får nog!! men bildbristen skriker!!

Så varför slösa med tidén
förneka vad vi egentligen båda vill
Var ska vi sova inatt
Jag har en skamlig idé
Var ska vi sova inatt
Ja du kan väl följa med

Perikles - Var ska vi sova i natt... för er som inte har koll!!



och för er andra som inte klarar av de där fantastiska dansbanden.. kan väll då njuta av denna goding!!

Excuse me
But I might drink a little bit more than I should tonight
And I might take you home with me if I could tonight


Pitbull - Give me Everything tonight!

Med risk att spåra!!... mkt i Huvudet!

ursäkta för gårdagens missöde... skrev ett långt fint mobil inlägg om b,la den nya Serien på TV4 Alcatraz.. jäkla bra må jag säga.. dock lite rörigt nu i början... men sånt älskar ju ja!!

ja jag mår sådär galet bra som jag ofta gör nuförtiden :P
Sitter och glor på Ridiculousness på MTV.. kan glo på de dagarna igenom om jag kunde!
de visar sjuka videor från internet.. kan väll säga att man tycker både synn om de i videorna men man skratta ändå så man typ dör!.. de är så sjukligt klantiga.. think twice har de aldrig hört talas om!
http://www.youtube.com/user/MTVRidiculousness/videos <--- länk till deras Youtube sida!!


Jobbet flyter på för fullt och jag trivs bättre och bättre! Vår Chef hade lite arbetsintervjuer idag, de ska börja nya på torsdag.... gjorde en liten "tabbe" idag.. en av mina kollegor frågade om de var tjejer elr killar... då kläckte ju jag ur mig smart som man är.. -"hoppas på kille, vi behöver lite MINDRE fruntimmer här" hahah! även om 90% av de som söker är tjejer.. vet ej vrf men så är de.

iaf jag trivs inte, upprepar inte med ändast tjejer runt mig... tänk er, de blir alltid tjafs, skitsnack. se ska de snackas om de ena och de andra, shopping, top model elr senaste böl filmen som sågs....
MEN självklart finns de bra saker, med "Girls night out"! som man brukar säga...
men stämningen blir vääldigt mkt bättre i killgäng! 
Nu på senaste tiden har man ju gått te krogen med mina killkompisar, stämningen är awesome! Men antar att man måste hitta rätt folk först! de har jag gjort iaf!  
Kanske bara jag men sånn är jag, jag skulle flippa om jag var tvungen att bara umgås med girls... och de där skitsnacket om att killar och tjejer inte kan vara bra vänner... "far och flyg" de kan de visst!! och oftast mycket bättre vänner än tjej och tjej!

hoppas nu att mina tjejkompisar inte misstolkar detta nu... jag älskar er precis lika mkt som alltid! men snälla bjud inte mig på Spa helger och annat lull lull.. jag kommer inte komma! till 90% säkerhet!,
men hur jag är visste ni ju sen innan,,,, men ville bara lätta på hjärtat och hjärnan... har en del där nu så vissa saker måste UT!!

Kan säga att förändring är på G, om inte ngt kommer imellan och rättar upp all denna skit!
men den stör mig egentligen inte för jag mår så jäkla bra som jag har de nu, och i mitt huvud ser framtiden bra ut!

I'm gonna live my life no matter what!
My choises, my mistakes but most important,
My fun!!

En ur skönt låt!

Annandag Påsk


Håll i hatten.. årets första utetävling på Söndag!!

oja! Helgen har bjudit på stort Fälttävlandsmeeting på Gärds!, spenderade någon timme där idag, tittade lite på terrängen och hoppningen, man blir faktiskt lite sugen.. på ngt sätt saknar man de där kaoset på framridningen och framhoppningen!
men man kanske återvänder om man nu få hem den där försäljningshästen.....

Men åter till verkligheter!
Den 15 åker man till Willands och ska starta Madenta! LA:3,LA:4 står på schemat och jag ber lte smått till högre makter att de ska går bra... Första ute!!! De där vita staketer ska INTE hoppas!
som ni vet blir ju alla hästar lite extra taggade när de är ute! även om man inte är "bortskämd" med ridhus utan rider ute i alla väder.. så blir de ju ngt helt annat när även tävlingarna går ute!

de kommer vara 2 banor igång samtidigt och även framridningen är ute :) och som ni vet så är ju läget under en dressyrtävling.. (lite beroende på vilka klasser) men de brukar "låta" här är jag, min häst är finare än din och jag har glömt regelboken hemma!! där av kaoset! och skulle ngn sitta på en överladdad häst (ibland jag) så är man mest ivägen och orsaken till att de inte går så jätte bra för alla andra.. läsa tankar behöver man inte kunna för att fatta vad folk tycker och tänker!

ju högre upp i klasserna man kommer desto värre blir de.. tro mig jag har sett en del!!
Ponnytävlingar ska vi inte änns prata om!! jisses! tur att man lämnat den perioden!
Lokala - hyfsat bra stämning.. man kan prata med varann och ingen blir direkt sur om ngns häst flippar.. många är där för att de precis börjar karriären, elr har unghäst elr bara vill tävla för att de är kul.. vilket alla borde sträva efter!

Regional- nu slösar man inte på skratten.. och kommer man upp i MSV:C där kval % börjar komma så får man absolut inte under några omständigheter störa!! 

Nationell/Elit- Jobbet som Hästskötare för Ulla Håkanson gav mig möjligheten att granska aven elitnivån.. och även här gäller största möjliga tystnad!!! de är 600kg häst som nästan exploderar om nu nyser när de går förbi.. 
men på ngt speciellt sätt älskar vi alla de vi gör och något får oss att återvända till dess tävlingar och oftast träffa samma människor som man nästan aldrig lär känna! 

haha! de är minsann annat än ponnytiden på hopptävlingar, där känner alla alla och alla vet allt om alla!!! även om man i dressyrvärlden vet allt om alla men ingen känner någon sådär på riktigt...! haha!

men jag längtar sjukt mkt till Söndag då de är dags för detta fenomen som kallas Dressyrtävling och första utetävlingen!! 

Hoppas vi ses på Willands den 15 April!!!

2bilder från Olofström..
image description

Slänger in en sommarbild också!.. Vinslöv förra året!


Fredag,,Lååångfredag!

Långfredag = ledig! måste påstå att det är den största omställningen nu när man börjat jobba! alla röda dagar = ledig! och ändast jobb mån-fredag mellan 8-4 ni fattar nog inte hur gött de är!
Efter ett tag som hästskötare så vet ni att de innebär jobb även helger, ev kvällar och bara för att de är Påsk så kan man inte ta ledigt.... självklart var de roligt men som ni vet har jag ju mitt eget liv också med hästeriet :P

Dagen har rullat på i en väldans fart så sådär värst lång har väll inte dagen varit, fixat i stallet, lastat in Hö balar, och pappa kom över en sväng och kollade Lastbilen,, hmm ett annat kapitel.
sen har man mest "räknat bilar" haha! nu i Påsk är de konstrunda och den går igenom lilla Härnestad så inte nog med alla som ska glo på dessa skrikande tranorna vid Pulken så har vi allt folk från konstrundan också!
några veckor på året är lilla Härnestad fullt av bilar haha!!!

Tränat har man också gjort! bra gick de med! kommande vecka blir de fokus på lydnad och jobb i högre form "tävlings form" blir Willands den 15!!!
ska även kontakta en av mina favorit "kusiner" Anton då han ska följa me på tävlingen :):) de blir nog väldans trevligt :P även om han inte är ngt större fan av Dressyr haha! men de får gå ändå ;)
Kom på här om dan att lille Anton har blivit stor, t om så att han ska konfirmeras i sommar hejsan hoppsan va tiden går, vi har kännt varann i evigheternas evighet... typ haha!! men sen han började rida har kontakten blivit bättre såklart :) alltid kul med gemensamma intressen + att man träffas ju när man utöva sporten osv osv.

men nu kallar nog John blund!
BTW April helgerna ser amazing ut!!
Påskfirade, Tävling den 15, Tävling den 22, och sen avslutar vi med en liten sväng om inne på Sommarlust till tonerna av The Playtones!!!!
bättre blir de nog inte?!

nu en liten bild ja hittade, från Kickoffen i höstas Anton, jag & Siri!!


If I wanted to go I would've gone by now,

Adam Lamberts Låt Better than I know myself är ju så sjukligt klockren!! iaf för tillfället! lyssna på texten, och läs mitt förra inlägg så är ni nog också med! iaf i ca 1% av mitt huvud! (ni andra... ta allt med en nypa salt)
ni som verkligen känner mig vet att jag har mina dalar somliga dar!! fel kommentar från fel människa under en viss tidpunkt, tar hårdare än ni tror! även jag har mina svara punkter! men de är sånna faser i livet som alla har, även så jag! jag har bara valt att inte visa dem på samma sätt som alla andra!
nya "tragga sönder" låten!!

Cold as ice
And more bitter than a december
Winter night
That's how I treated you
And I know that I
I sometimes tend to lose my temper
And I cross the line
Yeah that's the truth

I know it gets hard sometimes
But I could never
Leave your side
No matter what I say

Cause if I wanted to go I would've gone by now,
But I really need you near me to
Keep my mind off the edge
If I wanted to leave I would've left by now
But you're the only one that knows me
Better than I know myself

All along
I tried to pretend it didn't matter
If I was alone
But deep down I know
If you were gone
For even a day I wouldn't know which way to turn
Cause I'm lost without you




de är hyfsat illa må jag säga!!

ja fy fan!
Helt jävla sjukt att en av de människorna som står en nära i livet, är en av dem som man borde ha på avstånd!!
men va fan gör man, dock är nog en förändrig nära.. usch jag vill men ändå inte! frågan är, lite elr mkt oljud?! kan bli ett jäkla liv, men ibland är de det som behövs... frågan är hur länge jag ska klara att "hålla masken".

men jag hoppas att detta bara är en liten stormby som snart bjuder på klarblå himmel och strålande sol igen!
de sägs ju att man kan inte få en regnbåge utan lite regn!

men pga allt detta som egentligen har legat och grott i flera månader så har jag kommit närmre andra människor, som jag nu tror att jag mår bättre runt! jag har kunnat öppna mig på ett helt nytt sätt och framför allt slappna av! behöver inte tänka 2ggr innan jag gör olika saker! även om de är bra ibland 
nu är man runt folk som får en att må sådär galet bra ist!!
så att vi ev går skillda vägar stör mig egentligen inte, men att hela vår historia ska gå till spillo tycker jag är synn.. så jag kommer kämpa lite iaf.. sisådär 45% medans jag ger 110% på mina "nya" kontakter!!

Men snälla, ni som ännu inte har en blekaste aning om vad jag snackar om... låte det vara så!!
kom ihåg att detta är MIN blogg och ibland behöver jag ett forum där jag kan få skriva av mig!
och jag lovar att jag kommer att lösa detta, så ni behöver inte oroa er!
Jag har gått igenom värre saker, och kommit ur dem starkare än någonsin!!

nej nu har jag nog sagt allt, och lite för mkt! puss på er, och nu mår jag lite bättre! och snart ska jag sova och drömma om de fantastiska människorna som faktiskt finns i mitt liv! <3
ärligt talat så hoppas jag verkligen att vi kan hitta tillbaka till varann och du kan bli en av de jag älskar!


Åter igen passar Kelly Clarksons fantastiska låt in på livet!! What Doesn't Kill You makes you stronger!!

Varför Scotts.. varför??!

satt och lyssnade på Dansbandskanalen.se för ett tag sen och snubblade då över scotts cover Leker med elden!
och direkt slog tanken mig.. hjälp! de är ju den fantastiska låten av brolle.. fast på Svenska!

hoppades på att de skulle blir bra men ICKE! fy f*n sämsta på länge!


Nej scotts detta är inte okej!



Brolle är den ända!!! haha!

Världen är allt bra liten!

ja typ tini tajni ibland!!

nu när man börjat jobba så har man självklart fått kollegor som FYI är super goá... glad stämmning på Kontoret!!
Redan förra veckan fick man ju reda på att man har gemensamma vänder med en del.
och de för fenomenet FACEBOOK är väldigt bra ibland.. alla känner alla haha och man har gemensamma vänner med hur många som helst!!

men idag satt vi av en slump och spårade in på hästämne och en tjej berättade om en erfarenhet av vetrinär osvosv men de är inte de viktiga.. utan saken var att jag lyssnade och hörde att hon kallade hästen Bailys och att den var född -91 då var jag bara tvungen och fråga hur den såg ut osv,osv

och vet ni vad de är samma Bailys som jag provred för några årsen... i Sölvesborg också så de är ju ingen häst från trakten....jag trivdes super bra med hästen men skulle prova den på Älleköpinge men då ville den inte åka transport (fick panik i transporten) så vi lät det passera,
och sen hittade vi ju Snoddas och sen vet ni ju resten haha!

men hallå ja! hur sjukt! detta handlar om en häst jag skulle haft för 7år typ! 
De har fortfarande kvar henne även om hon börjar bli till åren..! 

jahoppsan hejsan helt utan att ta i kan jag påstå att världen är ändå hyfsat liten ibland!!!  

men nu ska jag äta lite mat, ut och mocka och sen blir de en "snabbis" (haha som om de någon sin har varit en snabbvisit där) till Älleköpinge.
Tisdag= Viloda för Madenta!!!

tänk att man får må så bra!

ni anar inte! jag mår så sjukligt jäkla mega bra!
av massor av olika anledningar.. och som ni redan vet så vet ni sisådär 10% av mitt liv! 

tänk om man ändå kunde få dela med sig om allt! då menar jag allt! både de positiva och negativa! men håller de för mig själv.
har aldrig varit den som öppnar mig och säger allt vad hjärtat bär på.. och de lär inte ske heller! 
vissa saker väljer jag och spara i mitt huvud! 
men de personen som jag verkligen kan lita på vet de mesta! :P

och jag älskar verkligen de människorna för att de finns där! OMG jag spricker av glädje!!!! 
 
fler glada nyheter... har anmält till Madentas första Meeting! Björbäck 18-20maj!!! ska bli sjukt spännande att se hur min prinsessa beter sig på ett meeting!
men innan dess ska man till Willands, Färshärad och förhoppningsvis ngt till!

nu ska jag glo på TV och sova! imorgon blir de Jobb och sen en sväng till ridskolan, ska prata med Eva om en helg i April när de ev ska iväg så man kanske ska hjälpa de då.. men jag ska tävla på söndagen och sen jobbar man ju på fredagen, så behöver lite info om jag ska be mig ledigt elr ej :P

puss,puss och ha de super mega jätte bra!!

1 April

april,april... ja sen vet ni ju resten, men sånna "fjollerier" håller inte ja på med, tycker de är så sjukt fjolligt.. till vilken nytta?! haha!
men just idag är de en sån dag när man inte litar på någon!! haha!
men jag kan iaf lova att jag är precis som vanligt, 110% ärlig säger rätt ut vad jag tänker.. kanske inte alltid så bra haha! men får leva med de.

sitter och lyssnar lite på musik (som vanligt) hittade en fantastiskt fin låt av Molly Sandén - mitt liv är mitt.. hejsan hoppsan ytterligare en låt man kan känna igen sig i. hahaha! 

Mitt liv är mitt, Jag vill gå min egen väg
Inte leva någon annans dröm...
Älskar verkligen att folk i fråga bryr sig och vill "mitt bästa" men saken är den att de är inte "mitt" bästa, de är er dröm.. inte min!
så för er egen skull.. släpp de och gå vidare!

Imorgon är de jobb dags.. ska en sväng inom rese också.. ska ju bli pendlare. som ni vet är bensinen snordyr så jag får ist köra till Åhus och ta bussen där ifrån :P så vem vet då kanske man får upp kontakten med sina gamla "pendlar homies" haha! även om jag är den mest osociala människan på morgonen.. jag är den där med musik i öronen som bara vill sova!!

men nu bjuder jag på låten som ja snackade om... tycker faktiskt att ni ska ge den ett försök, elr 2 haha!
enjoy!
 

RSS 2.0