29 Februari är de inte varje dag

HAHA! ne justde bonusdag i alla ära... plusgraderna är många och solen steker, Livet leker!

jag ska hoppa i ridbrallorna och rida en sväng på min finaste Madenta!! musik, sol & Madenta och Fröken Wahlström är förjäkla nöjd med sitt liv... ett jobb nu så spriker ja av lycka haha!

denna goding är nyast på låtlistan.. Music is my drog!!
Pitbull och Chris Brown vet hur man får upp humöret!!!! Summer 2012 here we come :D




puss på er och imorgon är de 1 MARS!!!! Lovely! innan vi vet ordet av står vi där mitt i sommaren och lever sådär extra gött som vi drömmer om på vintrarna!!
gaaaahh Love My Life!
xoxo
Evelina!!

Nej de är inte siste februari.. imorgon är en Bonus dag!

javisst nu är vi där igen.. en bonus dag!? vrf i hela friden?!.. aja de är väll bra till ngt men jag fattar inte rikigt vad de ska vara bra te! tror de egentligen är ngt med Solen elr månen och detta Jordsnurrande.. men kan erkänna att jag har inte riktigt lagt de på minnet,, kom igen de händer typ vart 4år.. så viktigt kan de inte va haha!
Fröken Wahlström var inte sådär grymm i skolan, så vissa saker har passerat med åren haha!! Allmänbildning... say what?!!! haha men ja är lia gla´ för de :D

idag har man ridit lilla Madenta en tur på banan! smarta jag lindade benen så fint så fint.. men kom till banan och där var ju ganska blött och någon vattenpöl... och jag undviker ju inte pölarna.. hästen ska ju kunna gå i dem (även om de inte är ngt problem) så sjukt begåvad är man.. kan kort säga att lindorna behöver en tork!! HAHA!

Hon gick iaf, Galet bra.. blev mycket galoppjobb då hon MÅSTE bli rundare i framförallt Galoppen!!
har iaf en bra känsla inför Söndag! sjukt Taggad!!!! å vad jag vill att de ska gå bra, vet ju hur grymm min häst är! PRESTATIONSÅNGEST  detta skräp man lidit av sen man började tävla typ.. haha!!

kommer starta runt 12:30 första klassen...

lite bilder från förra året då red man LC:2, LB:1 då red man på 60% och 63%,, jäkla resa man gjort på 1år!!


27 februari!

ny vecka, nya planer och hela melivipen!!

´Dagen har rullat på precis så där lagom gött!
Madenta gick kalas bra och passade väääldigt bra i nya pannbandet! rotade även fram ett gammalt träns som jag hade på Snoddas och sen Olliver.. har inte använt de på länge då de inte passade Tess och Madentade hade de lite på dressyrtävlingar men när vi lämnade Tess fick Madenta ta över hennes träns.. då jag gillar de bättre

men nu började de bli slitet och då hittade jag detta gamla så de fick bli nya "tävlingstränset".
fint blev de iaf!!
och tävling blir de redan på Söndag!! Taggad!! blir Kristianstad RK och jag rider LA:1 & LA:3 har inga direkta mål,, vill bara få en bra känsla och kunna få henne att slappna av, känner att vi tar de första tävlingarna för att skaffa rutin!!!

Men de är inte de ända Helgen bjuder på, Min tränare ska iväg i helgen så de blir ingen träning på Fredag, De blir en liten utgång då!! :D Men Linn och Hanna. Linn ska nämligen sluta!!!! och flytta tillbaka till Jönköping!
gaah! dock att hon Måste komma tillbaka och hälsa på!
De var hon som tog över efter mig hos Ulla Håkanson men nu ska hon sluta!.. jag vet exakt hur hon känner, vi har pratat om de ett tag faktiskt, men nu har hon sagt upp sig.... hon känner som jag gjorde,, kluven!! de är egentligen ett DRÖMjobb för vilken hästintresserad som helst. att få jobba för Sveriges levande legend Ulla Håkanson är verkligen en dröm egentligen. Hon har ju så sjukt mky kunskap att bjuda på och man får se dessa fina tävlingar osv,osv.. men de finns ju en baksida! men de har jag förklarat vrf jag slutade och Linn känner samma sak!
Jag hoppas att Ulla hittar ngn ny tjej/kille som vill hjälpa henne och kanske stanna läääänge!! hon har haft lite otur med skötare, man blir inte kvar så länge.

så Utgången blir tidigare än vad jag planerat.. tänkte att vi kunde dra ut till våren när de är varmt och skönt osvosv,, kanske ngn go grillkväll på stranden osv! haha! men nu får vi ta de på Fredag!!
med risk för att de kan spåra!!! meen ska de va så ska de!! får se vilket folk som följer med.. de är ännu öppet! vill ni med så hör av er!!! :D


min Prinsessa! hennes utrustning är snart dyrare än vad hon var haha!! men se sägs ju att inköpet av hästen är de billiga!! HAHA de stämmer f*n men inte alla som får sin prinsessa så billigt som jag fick :D hoppas de sticker som fan i era ögon!! jag vågade chansa och fick denna underbara häst!!!! :D:D

Nu har man nog fått de man ska för en livstid!

så sant som de är skrivet :P
Denna helgen har bestått av Shopping, fina hästar och Trevligt folk!!! 

Runt 10 körde vi mot Ullared - Gekås.. Blev lite mer shopping :) några linnen, ett par Chinos och en Skinnjacka! jag har gått och blivit förälskad i Kenzas kollektion för Jofama... men eftersom man inte har sisådär 3000kr att smälla på en jacka.. detta har gjort att jag fått upp ögonen för skinnjackor, och nu hittade jag en som jag ville ha :) tänka sig att GEKÅS kan erbjuda detta!! haha! (inga fördomar!!)

när vi kom hem så blev man så glad att man nästan sprack! har suttit i Bilen i några timmar och njutit i solen så ville man bara ut!! haha!
och när vi kom hem så stod världens finaste häst där i solen! så ur bilen.. bort till Grannen och hämta Bonnie som BTW var sötare än vad jag kom ihåg.. underbara hund haha!!

Sen hoppade jag i ridbyxorna och red en sväng i solen med min älskade häst!! hon var vääldigt pigg och glad :D

nu lite bilder på sakerna.. lite missvisande men jag är sjukt nöjd.. och Pannbandet ska vi ju inte äns börja prata om haha... älskar de! och Madenta kommer bli såååå fin! och hon kommer inte ha som ALLA andra.. alla har ju de vanliga swarovski nu och de går ju att få i massor av färger och plagiat hit och dit.. men detta är speciellt och äkta! så kvaliten är underbar!



en finfin ask fick man till haha!

Nordstan

eftersom vi inte har biljetter till Scandinavium nu på FM så blev de en tripp till nordstan, hittade lite fina kläder, men inget som köptes. elr jo ett par solbrillor blev mina! solen lyser som bara den och sommaren är ju på G!!!

i EM så ska vi titta lite på hoppning och ikv blir de Dressyr final!! hoppas ju på svensk seger i form av Patrik men man vet ju aldrig, de andra är ju också bra :)

blir nog inte mer bloggning förän man kommer hem, då blir de bilder på mina saker!

nu får ni en bild på töserna som man mötte på Nordstan :)


min utsikt....

bilden visar min utsikt... ryggläge i västra tornet på underbara Gothia Tower! fönsterutsikt över Liseberg... hur sugen blir man inte på att åka dit?! haha!! :)

efter en dag på mässan och en Dressyrklass som Patrik Kittel och Toy Story vann på 75% så ligger man här chillar och tittar på The Break-up på TV3 :)

mässan bjöd på fynd! kanske inte för plånboken men för moi :) hittade mitt Pannband!!!!!! :D och min snälle Mormor sponsrade med ett :D sen var de dags för nya ridvantar och även ridbyxor,, hål i både vantar och byxor haha!!
hittade finfina bruna Whitaker helskodda! sitter som en smäck och är strl mindre än de hemma!! Yees lixom! ;)

bilder på sakerna bjuder jag på när jag kommer hem och kan ta rättvisa bilder, ist för mobilbild,

men så här har jag de just i detta nu!!

träffade även tjejerna från Älleköpinge! Siri tyckte att vi skulle bjuda på en bild! pusspuss!


vi drar till.......

Göteborg!

sitter i bilen och stör mig på Rix Morgon Zoo elr egentligen bara Titti och Roger, Ola går ju an ;)

vet inte hur mkt jag kommer blogga i helgen men skulle tro att de blir ngt kort mobilinlägg.

men annars får ni klara er! pusspuss


Packa, städa, fixa djuren, Packa, Städa....

såhär dagen innan avresa så ser väll schemat ut som rubriken haha!

Väskan är fortfarande inte klar! elr egentligen är de bara de där sista kvar som inte kan åka ner föränn imorgon precis när vi åker.. annars har man städat lite, då grannen ska in hit och mata djuren så får de kanske vara lite snyggt ;) + att alla med pälsdjur vet hur de ser ut efter 1dag!!.. och nu ska vi vara borta till söndag! så de kommer väll se ut som kriget med päls överallt haha!! (tog i lite men ni fattar)

har även pysslat om lilla Hoppsan idag, verkade henne och mös lite extra! gick även en sväng och hon hade verkligen vårkänskor.. pinsamt att man måste hålla emot ordentligt på en liten Shettis på runt 90cm!!! haha


iaf.. Dagens största I-lands problem har varit helgens Outfits!! blir galn av att öppna gaderoben och se massor av kläder men man får direkt känslan av att man har inget att ha på sig!!! Hur fan går de ihop?!.. men jag tror att ALLA jag menar ALLA har känt så någon gång!!.. kanske inte killar, elr jo jag tror faktiskt även att ni killar har liknande problem även om ni inte vågar visa de!! 
men har iaf hittat outfits för helgen som jag är nöjd med.. sen ska vi ju bara hoppas att de kommer sitta så som man tänker sig haha!

nu sitter man här och fixar lite Musik till MP3n (som om jag inte redan har musik) men man hittar ju alltid nya/gamla låtar som man får som favoriter. så men hjälp av Iphonen, MP3n så ska jag nog överleva bilresan till Göteborg! haha.. kommer vara lika osocial som alltid,, lär somna!!

funderar även på om man ska ta med Kameran! meen jag tror den godingen får bli hemma.. vad ska man ha bilderna till egentligen..?!


turen till GBG ska bli extremt skön, Rensa skallen lite och inte tänka så mkt utan bara vara, Bo på Hotell, träffa massor av folk, titta på fina hästar, ev shoppa lite... men framförallt ta de lungt!!!
men som vanligt finns jag på mobilen, så som vanligt når ni mig alltid, ett SMS har ju aldrig skadat (opps där ljög jag) meen uppstår de sånna problem så tar jag itu med dem när jag kommer hem! haha!

För de första.....

I don't giva a shit..!! jag bryr mig inte.. på ren svenska!!! och nu snackar jag om den lille bebisen som har kommit. för er lykliga jäklar som missat detta.. om de finns ngn där ute! så är de Kronprinsessan Victoria som tryckt ut sin unge!... och vips så ska hela Sverige stanna!!!
kan vi inte bara vänta sisådär 10år tills ungen kommer med egna åsikter och hon själv kan fär välja lite... hur kul kan de vara att vara i massmedia sen innan födslen.... stackars unge! hoppas hon står ut! haha!!

ser de framför mig, kaos när första förkylningen kommer, vattkoppor och alla andra sjukdomar som ALLA får genomlida, men nu ska Alla få veta hur när och vrf just denna unge fått de!
visst är de kul att de har fått sitt barn, men resten av världen behöver inte bry sig.. de som vill veta kan ta reda på de!!! fyll inte alla tidningar och framför allt Facebook!!!!!!!!!!

samma skit när Whitney Houston dog!,, En kändis dog av knark!! flera 100 oskyldiga barn dör av svält i afrika varje dag!!!!! då är de ingen som bryr sig, men en knarkande känsid dör.. hela världen ska stanna!!!

usch va många haters jag fick nu.. men Puss på er. jag vet att ni Egentligen tycker samma sak!!! men ni faller för grupptrycket.!




Men Grattis,Grattis till Daniel och Victoria!... hoppas allt går bra med uppfostran, uppväxt osv all de där som alla Svenssons måste ta i tu med, dock utan massmedia... meeen eftersom Svenska folket är de mest förvetna landet så får ni stå ut med de.. haha!

I ett fotoalbum där står tiden stilla......

....mellan pärmarna är allting som förut!

Lasse Stefanz! ohyes! blädrade bland lite bilder för ett tag sen.. och oj vad tiden går! va man var liten och man kommer även på hur länge man kännt en del människor!! och tanken på att man fortfarande hänger ihop, värmer i hjärtat! :P

iaf... Igår bestämde jag och syrran att vi skulle te Ishallen med lillbrossan! sagt och gjort vid 12 rullade lille bilen till Åhus och sen vidare till Kristianstad!
men gud även tiden har satt sina spår här.. praktiskt taget VÄRDELÖS på att åka.. innan kunde man åka runt i en väldans fart osv.. men nu kan man knappt stå ;) (blivit feg med åren?!) man så ju en del småbarn som bara kastade sig ut på isen, drog i marken men upp igen!! haha

aja vi spenderade tid tillsammans iaf och de är ju de viktigaste och att man inte bara sitter hemma alltid!

Hoppa upp på en 1,70m häst de gör jag utan en tanke på vad som kan hända.. men åka skridskor de gör man inte utan att tro att man ska slå ihjäl sig om man drar i marken!! haha löjligt!! ;)


Annons på Blocket!

javisst... har äntligen fått tummarna loss och satt in min Balklänning på Blocket.. ja just de min BALKLÄNNING... erkänn att ni trodde ngt annat.. haha!

Gick på studentbal den 16 maj förra året, och den har varit på annons innan, men nu är de dags att blir av med den + att de är ju massor av nya studenter som letar klänning till sommaren!
även om de är sjuktkligt svårt att sälja en balklänning, alla vill ju ha de senaste modellerna och eftersom jag är så kort (1,60) och bör inte världens klackar så är min klänning lite kort haha!!
men vi får väll se om ngn vill ha den.. jag vill inte behålla den iaf! ville knappt ha den första gången HaHA!

ska jag vara helt ärlig har jag aldrig varit så obekväm... långklänning?! ne fy vem kom på de?! en kort klänning som man kan röra sig i då kan även jag ställa upp!!!

för er som missat kan jag väll bjuda på en bild på min klänning.. och kom ihåg Jag är ingen "tjejtjej" så långklänning är inte min grej!! men nu är de gjort och de tillhör väll studenten.. och måste säga att efter 3år på lantbrukskola så blir man lite förvånad när folket kommer i långklänningar eller kostymer!! inget man ser varje dag :P

paulina, Hanna och jag

fotofoto och fler foto

med en Underbar hund, grym kamera och förmycket fritid.. så slutar de såhär haha!!










Svensk musik i mitt <3 haha!

Maskinens låtar ekar i min skalle!!! and Im loving it!!! texterna är kanske en aning extrema... men de är riktig party musik som man blir ändå så sjukt glad av.. och den fastnar på skallen och jag vill lova.. har ni hört låten 1gång så kan ni den!!

Bjuder även på Äckligt- låten! lite random sådär.. men alla kan den haha!!

Liv och död
Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst,
har jag förlorat allt imorgon bitti





Krossa alla fönster
Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser
Ett riktigt jävla as





HAHA.. denna sjuka låt finns också djupt i min hjärna!!!

Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby




2012-02-20

folk säger att de e SPORTLOV.. tyvärr så har jag haft mina sånna för min livstid, men jag överlever haha!

dagen till ära tog jag en promenix med min älskade Bonnie! dock är de ju lite geggigt i marken då snön töat bort men vattnet kan ju inte försvinna då marken fortfarande är blöt och solen värmer ju inte extremt mkt haha!

kommer nog ngn bild från turen, om jag orkar lägga in dem från kameran till datorn vill säga (annars kommer de imorgon)

tänkte iaf bjuda på perikles super goa låt Turning Torso!!


nu blir de 90210 och Glee
xoxo Evelina!

Rubrik:

"En del av mig vill snabbspola, en annan vill spola tillbaka och stanna men största delen av mig vill leva i nuet och hoppas på framtiden och minnas gårdagen!"

We were both young when I first saw you

"You and I know what it's like to be kicked down
Forced to fight
Cuz this one's for you and me
Living out our dreams
Where are right where we should be
With my arms out wide
I open my eyes
And now all I wannna see
Is a sky full of lighters"


-" It's written in the stars
A million miles away..."


'Cause honestly you turned out to be the (best thing I never had)

Dreaming about the day when you wake up
And find what you're looking for has been here the whole time


Tankar och låt citat... som snurrar i skallen, favorit låtar.. ni kan ju lista ut vilka låtar de e om ni har tidöver :P hahah... helt Random vill jag lova

Grått och trist, men fina ponnyekipage!!

vädret ska man kanske inte klaga på... snön är ju borta och plusgrader har vi ju! man va fan! vill ju ha sol och ännu fler plusgrader.. haha Aldrig nöjd!! hihi!

Gärds har haft ponnytävling idag.. Fanny skulle dit med sin finfina Bouncer och My skulle rida supersöta Balett!
de gick bra för dem båda två :) så duktiga!!
första stunden var man sugen på att tävla själv.. men när kylan började byta igenom kläderna så vände de snabbt vill jag lova.. usch, vi väntar ngn vecka till (haha kom de från MIN hjärna?!..brukar ju vilja tävla varje vecka!!!!) 

blir eventuellt Kristianstad första helgen i Mars.. lokal LA:3, men vi får se! 

nu sitter man här och funderar på om man ska fixa sina sönder trasade naglar... var på EKO igår och de sålde ut nagellack för 10kr st!! hehe de kankse inte sitter så länge, men de gör de inte ändå eftersom lilla jag tröttnar och fixar nytt... 
men blev lite sommarfärger! sådär så man blir pigg och glad!!! :D

ikv blir de Tacos med Melodifestivalen!! 

Godis på tävling är ett måste!!
men man ska ju tänka på formen så tur för mig att de hade mina älskade PimPim
och JA jag vet vad de är gjorda av... men de är lika jäkla goa för de!!
 


Angående tänka på formen så hittade jag denna på www.Nelly.com måttligt finfin, dessa fodralklänningar! hihi
men jag har redan så de "räker" sommarens aktiviteter, Syrrans student och kusinens konfirmation osv, har man redan fina klänningar till.

En man som passar en hästkvinna!

Hittade denna listan på DENNA BLOGGEN hoppas de var okej att jag kopierade den :P  

Det krävs i grunden tre saker för att en man ska attrahera (och passa) den inbitna hästtjejen:

1. Han ska tycka om hästar

2. Han behöver ha en ordentlig plånbok

3. Han måste se bra ut i jeans

Om inte dom här tre grundkriterierna uppfylls så är det inte rätt man för dej. Men för att sedan förhållandet ska fungera i längden, krävs ytterligare saker (förutom de självklara!!).  Här är ett bra tips till singeltjejen: Du bör förmå honom att skriva under nedanstående kontrakt först, så finns förutsättningar för ett långt och lyckligt äktenskap.

Förbindelse mellan NN (mannen) och hans tillkommande NN (kvinnan)

  • Jag inser att hästens utfodring alltid är viktigare än min middag
  • Jag förstår varför ett hästtäcke får kosta mer än en ny herrjacka, och varför hästen får två par nya skor varannan månad men inte jag.
  • Jag accepterar att hästens boende är lika dyrt som vårt
  • Jag är villig att stiga upp före gryningen på helgerna för att hjälpa till med lastning av häst
  • och jag lovar att inte svära eller komma med hotelser i dessa situationer
  • Jag kommer att tycka att det är roligt att göra picknicklunch till tävlingar, och sitta på en dressyrläktare en hel lördag
  • Jag kommer att lära mej de grundläggande fackuttrycken och alltid ha sockerbitar i fickan
  • Jag vill trösta dej när det går dåligt på tävlingar, och fira med champagne när det går bra
  • Alla aktiviteter såsom släktmiddagar och liknande måste planeras utifrån TDB
  • Att det kommer att vara sågspån i hallen, och vojlockar i tvättmaskinen är ett faktum, och jag kommer inte att klaga över hästhår på mina kashmir-tröjor
  • Självklart kommer hästens välbefinnande i första rummet, och jag ska inte visa svartsjuka
  • Jag kommer aldrig att klaga över räkningar till veterinärer, ridlektioner, utrustning etc
  • Jag kommer inte att insistera på en egen, dyr och tidskrävande, hobby.
  • Min fru är alltid den vackraste kvinnan, särskilt i ridkläder (även om det finns enstaka halmstrån i håret)
  • Alla skämt om hamburgare, dressyrnördar och liknande uppskattas INTE.

…………………………………… (ort, datum och namnunderskrift)

Om han inte är villig att skriva under det här “äktenskapsförordet”, så är han troligen inte värd att satsa på, och kan förmodligen heller inte omvändas.


Sen är de ju helt okej om du är elr ser ut som JOE JONAS.. hehe!


Programridning!!

ja justde! och bra gick de vill jag lova! kanske inte så där galetsupermegabra men med tanke på att Madenta bara busat en period så gick de kalas!!!
MiQe var nöjd och glad över att få se oss igen! fick finfina kommentarer och vi var helt klart på rätt väg och som han sa -"jobba vidare med din naturbegåvning"... asså de orden, man blir helt glad i hela kroppen speciellt när de kommer från honom,,, han vet verkligen vad han pratar om! man vill ju inte riktigt tro de men får väll försöka få in de i huvudet :):)
Han jobbar även som Dressyr domare (MiQe Olsson) hör ofta att många gnäller på att han är hård,, men när man får bra så är de bra vill jag lova!

såg precis att jag fått en kommentar från en gullig tjej.. Tack tyvärr har jag inte filmat (dock kommer de kanske bilder då jag såg att ngn hade kameran framme :P),, ska tänka på de till nästa gång :) men kan bjuda på en film från förra sommaren.. då Madenta dansade hem en Seger på 69,74% i vår andra start i LA:1

hon var dock inte lika fin idag,, men nära!! enjoy!!


Torsdag!!

Solen skiner och jag likaså .... hahahah lät de lika fjolligt i era huvud som i mitt! aja just love it! 
men jag är på extremt bra humör idag! okej igår var ingen dålig dag den heller.. vaknade med en bra känsla i kroppen då jag var så glad! pratat med lite folk,, och bara ventilerat lite i ngn timme! (tacka gudarna för SMS när klockan går över i småtimmar) 
en vän som dig borde alla få ha eller iaf uppleva! Friend for life! 
nog om de!!

spenderade kvällen hos pappa igår, elr egentligen med syrran... började såklart prata om sommarlust, både om i fredes och om kommande kvällar! kom fram till att 6 April låter som en vääldigt bra plan Takida ska spela!!! fattar ni TAKIDA på Sommarlust!!! dock går ju biljetterna som smör i solen men vi får väll se.. 
Mamma och Katarina och också sugna på att åka sen skulle nog Hanna och Andreas också dit.. så förfest kunde nog fixas.. men man ska ju ha råd till biljetterna också haha!! Money tree?!!!

Nästa helg är de GÖTEBORG HORSE SHOW!!! får pengar innan, men hotell ska ju betalas och sen finns ju den farliga mässan, elr egentligen inte så farlig!  nog om de detta skulle vara ett happy inlägg :P
Haha som om jag skulle lyckas med de?!

iaf Ikväll blir de en tripp till Önnestads gymnasiet, ska rida programridning på min pärla!! LA:1 och MiQe ska dömma.. ska bi kul och se vad han har att säga! :)
sen imorgon blir de Årsmöte på Älleköpinge! träffa lite trevligt folk är ju aldrig fel!!

puss på er och ha de bra!
Enjoy lite Smokie såhär en Torsdag!!


Statestiken har ökat!

javisst! märker en liten förändring på statestiken! vääldigt trevligt och jag hoppas att ni stannar!
lämna gärna ngn komentar eller ett mejl [email protected] kom gärna med förslag på vad jag ska skriva eller ngt ni vill veta.. Öppen för förslag!!

men nu till de riktiga inlägget.

Måste bara meddela att jag är helt sjukligt trött på att vara utan arbete, visst har jag att göra men hallå..! man vill ju jobba precis som alla andra!! 
har skickat massor av CV så jag hoppas på napp snart :P 

Annars går jag mest och väntar på att SLU ska släppa ansökningen till Djursjuksköterska! så hag åtminstånde kan söka.. sen tar vi resten sen! ingen vet ju hur livet ser ut i September när man måste bestämma sig... så jag lär söka. FYI... utbildningen är i Skara så massor av problem att lösa, men men!

vissa dagar vill jag bara ÅKA.. och då menar jag lååååångt! men sen pratar jag med rätt människor så får de mig att vilja stanna! (Hade en sån dag häromdagen, några muppar som lägger sina näsor lite för djupt i blöt)
blir påmind om vad jag skulle missa om ja åkte, och ibland märker man att folk man inte trodde bryr sig mer än vad man tror.. och jag älskar verkligen er för de, pusspuss! 
Men jag tycker INTE att ni behöver fundera eller oroa er!

haha åå jag bara vet att vissa människor lär läsa detta nu och fundera så de knakar i hjärncellerna... och de kan ni allt göra! jag har ju fått veta att mina andra sånna här inlägg med DEAP SHIT har nått ut till folk.. men fegisarna vågar ju inte fråga Face 2 face utan frågar andra runt mig ist...!!

men va fan de betyder väll bara att mitt liv är intressantare än era!! puss på er och enjoy living MY life!!!


14/2 2012.. En helt vanlig dag!!

javisst.. en helt valig dag! även om folk säger att de är Alla <3 dag elr Forever alone som alla dryga och deppiga singlar säger!! va fan, vill ni inte vara singlar.. ta tag i de då!! världen är full av underbara människor! finns ngn för alla sägs de ju!

Denna "högtid" är nog den fjolligatste ever! köpa massa presenter, rosor och choklad till sin älskade. visst gullit och rart meen gör de en helt vanlig random dag ist och inte bara för att de ska vara Alla <3 dag. jag lovar att de kommer uppskattas mer!!

jag låter nästan lite sådär bittar som alla "forever alone" men icke!! jag är så sjukt happy! och trivs, lever livet som singel :) den dagen jag vill ändra på de lovar jag att jag börjar leta! men innan dess tänker jag leva mitt liv och gör precis som jag vill!! 
men självklart gläds jag åt alla er som hittat eran älskade. 

men puss på er allihop och ha en HELT VANLIG bra dag!!!  

men lite love får man ju bjuda på :P njut av Taylor Swifts underbara låt Lovestory!! <3 puss på er!!


våran Whitney Houston har lämnat oss. RIP!

till minne av Whiteny bjuder jag på lite videos!




Fullt men trevligt Sommarlust!

oja.. vi snackar knögfullt!!! men de var ju Lasse Stefanz som skulle spela!!!

men kvällen började för mig och Hanna på House of bagels, lita mat och sen bussen mot Sommarlust... möttes av världens kö!! och vi såg att de var minsann lika mkt folk inne som ute!! (hur skulle detta gå) men vi såg Martina och några andra längre fram i kön så opps! där smet vi före lite.. hehe!!
in och betala hänga in jackan och sen leta upp ännu mer folk man känner! och de gjorde vi :) massor me folk från Lantan och även annat trevligt folk som vi hade bestämt sen innan attt vi skulle träffa :)

kvällen gick galet fort så jag bestämde att fortsätta på "efterfest
", dock åkte Hanna hem när sommarlust stängde vid 01:30 men jag fortsatte med ett härligt gäng till "efterfesten", som bjöd på mer musik, en tripp i Taxi till Statoil för lita natta mat!,, dock inget för mig men gjorde sällskap.
runt 4 kom jag på att man borde kankse sova?! sagt och gjort, dock var datorn och Spotyfi igång HELA natten (nästan så grannarna skulle klaga) .. från typ 03-08.. men jag sov lia gött förde.. vaknade runt 9- halv 10. så upp och hoppa och sen kom mamma och hämtade mig runt 11.

Tackar som fan för en trevlig kväll.. och hoppas på repris.. men de vet jag att de lär ske, frågan är bara När, Var & hur?! 
men de är ett annat kapitel!

Idag har jag även ridit min prinsessa när jag kom hem, och hon gick kalas bra!! blir att åka till Älleköpinge i veckan för att rida igenom program.. ska på programridning på torsdag.
vid halv 5 åker jag och hämtar Linn och sen styr vi mot staden!!

bjuder på en liten låt.. Enjoy!

GLEE

Alla älskar Glee så är de bara! om ni missat så ladda ner skiten! hehe! (hoppsan de var ju inte tillåtet,, okej köp sesongerna då) eller så letar ni upp de på youtube

tänkte bjuda på någon liten video elr 2 Enjoy

Första videon är bäst! RÖSTKAPACITET!!! (Give me) hihi!!





Dag 12: Tre saker jag inte skulle klara mig utan.

haha lätt! tänk nu på att jag ska visa SAKER som jag inte kan vara utan,, vänner, familj och hästen är ju inte SAKER!!!

Mobilen! min Iphone 4S!! love it! den har ALLT!! typ



MUSIK!! min älskade MP3 som dock inte är lika blank och fin längre som denna på bilden, man ser knapp skärmen av alla rispor xD men musik spelar den och innehåller si så där 500 låtar!



Kameran!! Alla borde få äga en systemkamera! jag är stolt ägare av en Canon EOS 1000D




9/2 2012

jahopp då var de Torsdag!

När man fodrade hästarna kl 7 var de typ storm,, snön yrde och jag ville bara in igen fort som f*n tillbaka till sägen!!! hästarna får vänta till 9-halv 10 med att komma ut!!
men  runt halv 9 ringde mobilen.. Eva ville ha lite hjälp med stallen och hästarna.. så självklart ställer man upp :D

så hästarna fick åka ut runt 9,, egentligen brydde de väll inte sig men fryser jag så tycke man ju synn om hästarna haha!! (Känner ni igen er?!)

Förmiddagen gick fort, mockade lite boxar, red Banditos och Zorro.. som var väldigt fina (som väntat) hihi!

nu blir de Adamlive på TV3 men först bjuder jag på en liten bild jag tog mig frihet att knäppa på lille Banditos!
tycker även att ni ska besöka Camillas hemsida... de är ju faktiskt hon som har de finfina hästarna :)


Dag 11: En bild som betyder någonting.

En bild på min C-ponny Snoddas när vi nollade första (och ända) gången i LA! helt amazing! att ponnyn och framförallt JAG lyckades... sen utan olika anledningar så skolade vi om till Dressyr och då gick de ju väldigt mycket bättre :) Hoppning har väll egentligen inte riktigt passat mig,,, och nu har jag t,o,m tappat suget!


BLOGGTIPS!!

Oja.. hittade denna bloggen och jag är fast!  http://annaellinor.devote.se/
Diggar henne som fan! egentligen mest hennes videobloggar! hon vågar säga det som alla andra tänker jag jag menar faktiskt ALLA!!!
Alla har dessa åsikter men de är inte många som vågar stå för dem och så jävla synn!

nog om de tänkte bjuda på någon video!
samtilga Vloggar finns här http://www.youtube.com/user/annaellinorblogg


Dag 10: En bild på dina bästisar.

Amen snälla Bästisar.. för de första så står de i plural.. alltså flera (för er som kommit igenom lågstadiet) hehe!
man har bara EN bästis elr BFF som de hette när man hade de ;)

jag har inte direkt skaffat mig ngn Bästis, men jag har en bunt vänner! och sen massor av bekanta!! och de ska ni veta att det är skillnad!
jag kan stå i ett rum med fullt av folk och bekanta men jag är hellre med någon enstaka vän... mer behöver jag inte berätta för er :P

så idag blir de ingen bild.. "Ingen nämd och ingen glömd!"

puss på er!
xoxo Evelina

En dag på Älleköpinge är aldrig fel :)

Då Camilla är i stockholm så ville Eva ha lite hjälp idag då hovslagaren skulle komma till deras stall så de blir lite mycket att göra att mocka 2stall och fixa hästar till hovslagaren speciellt om man är själv..
så sagt och gjort jag har varit där och hjälpt henne idag :)

innan lunch så var som sagt hovslagaren där, Jag och eva mockade varsit stall och allt flöt på bra,
Efter lunch var de dags att rida lite.. fick äran att rida Camillas superfina hästar :) Banditos och Zorro.. riktigt trevliga pollar de där!!
Sen bestämde vi oss för att jobba lite med Caring också.. deras 4åring som är under inridning.. longerade lite och sen red jag lite själv i ridhuset i skritt och trav.. red även över ngn bom.. och hon skötte sig super! blir nog ridhäst av henne med :)

sen vi 3 skulle hästarna in och sen körde jag hem och red min lilla pärla som har lugnat ner sig!!! Tacka gudarna!
har även fått en inbjudan till Dressyrkväll på Önnestad.. lite programridning.. funderar på att åka dit och rida LA:1 ist för på Gärds, men vi får se.

imorgon händer nog inte så mkt och inte på Tordsdag heller.. fortsätter dock på listan men annars blir de nog ingen bloggning! och på Fredgan blir de SOMMARLUST!!! weei! Ska dit med Hanna.. var ett tag sen man sågs och vet att vi har en del att prata om!!! sen kommer man träffa annat folk också :D!


Dag 9: Bild på något som betyder mycket för dig.

Helt utan förvåning eller tvivel blir de en bild på ögonsten! hon är verkligen all för mig! hon har varit där igenom de svåra tiderna och hon finns alltid där.. och hon ska stanna! hon är inte bara min häst hon är min bästa vän!! <3


Dag 8: En bild som får dig att le.

Svårt att väla EN bild.. Kanske inte sveriges snyggaste bild men iaf
den är iaf på 2 av mina vänner, som man absolut inte han ha tråkit med... de är Omöjligt! :)


A bit crazy but still so lovely!







tur att hon är lite lugnare när man sitter på :P


Ja jäklar va jag bloggar...!

Daam Girl! så här mkt har jag inte bloggat på år och dar,, och egentligen har jag inte mkt och säga.. men just feel for it!!

Som ni vet vaknade man till snön imorse och jag kokade inombords.. om man ändå kunde ta den värmen och sprida ut så allt smälte!! men icke.. jag är gladare men dock är de fortfarande vitt och äckligt ute!!
men va fan deppa inte.. imorgon ska jag minsann låta hästen springa ut på fältet.. hon kommer väll vara Crazy!!!
kl 1 idag drog jag och mamma te Malmö! elr egentligen till Torup (Klågerup/Bara.. ja där i krokarna)
Skulle nämligen hälsa på finaste ponnyn Tess (Out of touch) och hon var sig lik! sådär lagom siggig och allmänt "stoig" haha (dessa hästtermer) men sen kom vi ju när hon åt också så får skylla mig själv.. borde ju veta att hon inte är så social då! haha!

när vi kom hem så blev de bara en snabbis för sen drog vi vidare till Älleköpinge,, skulle lämna "paket" till Laila och sen skulle min lilla Kusin Casper prova min Säkerhetsväst som jag inte längre använder och han behövde en ny.. så den skulle prova och sen får vi se om den passar.. men de ska nog gå bra :)

Kallt som f*n har de varit idag och pga snön så rotade jag fram mina UGGs! Lovely.. raggsockor och UGGs = du kan inte frysa!! de är egentlgen så sjukt fult men ack så skönt! så säger bara "Make it Work!"

men nu ska jag glo klart på Så ska de låta... Kristianstad Levererar med Sibel och Calle Kristiansson!


För er som missat! (om de går) förra året knallade mer eller mindre Alla runt i dess underbara skor.. dock sjukt fula men inne/morgonsko känsla,.. och helt sjukt varma! dock är de ju mocka så man måste ju inpregnera typ varje dag! Jag rockar runt i Svarta!


Snön har kommit och den är mer HATAD än någonsin!!

ja justde igår när jag hade lite Lördags mys med töserna från Älleköpinge så började de snöa! och de har inte slutat än.... ca 20cm har stannat! usch, fy!!

jag som hoppades på vår.. men vi får nog vänta ett tag till!
det är ju ändå Februari.. kunde ju kommit snö i Oktober.. så jag borde kanske vara glad.. men icke!!

nu lite bilder!! Enjoy!
Imorgon är de ny vecka och då laddar vi upp inför Sommarlust på fredag! Jag och Hanna ska dit.. Lovely! tror att kvällen blir bra :-)

Lite lördagsmys ;).. Pizza, Melodifestivalen och Hästhoppning!... Svt Levererar!


Min utsikt imorse!.. då vill man bara krypa ner i sängen, starta MP3n och somna igen!!!!

Dag 7: Tre bilder från din förra sommar.

boja! Sommar,Sommar och Sommar.. like like!!
hur ska jag kunna välja 3st?! .. men men får väll göra de då :P

Studenten!!!! amazing!....Jag och Hanna på bild!!!


Jobbade hos Ulla Håkanson en kortare period.. från stundenten till okt, man fick se en helt ny sida av ridsporten och vara på stora meeting... B,la Falsterbo. men jag kännde trots allt att de var inte riktigt för mig. jag vill väll rida själv ist för att jobba.. men bra erfarenhet!
En bild på finaste Richelle!!! inför fotografering, av en av måånga journalister!



Åh underbart fina häst! <3
blev inte mkt tävlande då jag mest var med Ulla, men jag och Madenta knöt starkare band. och när tävlingarna kom så levererade hon + att efter våren som gick super så var de okej med lite upphåll!!

Dag 6: Gammal och ny bild på dig

Lite försenat men ändå...

Jag och min Lille kusin Edvin.. som dock inte är så liten längre! okej kanske inte jag heller men ändå! hihi!



En bild från i sommras,, jag och brossan! som inte heller är så liten längre! 11 om någon månad! Sinnes!
men va f*n jag blir ju 20 till vintern ;P ja jävlar hur gick de till!!





Dag 5: Bild på en tid du saknar.

Sommaren 2010! Då fick jag uppleva att rida de högsta klasserna på ponny! Nationell FEI, och ponnyn levererade på runt 60% varje gång! Lovely!!

Det var en dröm jag haft hela tiden att få rida de högsta klasserna, och som ni vet är de ju inte bara att anmäla sig, man måste kvala!


Btw.. Denna otroliga ponny Out of touch ska jag äntligen få träffa igen.. på Söndag!! ååh vad jag har saknat henne! 1år tsm och så sjukt mkt minnen! <3

Dag 4: Fem bekännelser.

jahaja.. då får vi se :P

1. Jag är riktig jäkla hästnörd ut i fingertopparna! och jag är en stolt sådan.. Ridsporten är på G!!

2. Jag kan sitta och titta på gamla bilder i evigheter!! (har egen "memory wall" i rummet med finfina bilder)

3. Den ända gången jag har riktigt trivts i skolan var gymnasiet!

4. Jag verkligen avskyr falska människor.. då lever jag hällre ensam!

5. Jag kan inte leva utan musik.. finns alltid med mig jag t.o.m somnar med MP3 i öronen!!!


mycket mer än så får ni inte veta.. haha! tro det eller ej men jag har ganska bra koll på vilka som läser min lille blogg.. och av vilken anledning ;)
xoxo Evelina!!

Dag 3: En låt som betyder mycket.

hmm.. vrf ska man välja EN?!
de går knappt :P

Men bara för att så kan jag väll välja denna :) Stronger med Kelly Clarkson.. en låt baserad på mitt motto (What dosen't kill you makes you stronger) mycket mer än så behöver jag väll inte säga....
Gjorde det lätt för mig och tog den som ploppade upp snabbast i huvudet... annars har man ju en enorm musik samlig!! MP3 innehåller väll ca 500 låtar! minst haha! men så är den ju alltid igång också ;)... kan INTE leva utan! där finns allt möjligt!.. allt från rock till dansband och lite fjortis pop där imellan ;) Lite som en gott och blandat påse..!  Något för alla och för alla humör osv!!!
börjar bli lite fullt så kan inte lägga in så mkt mer :(

RSS 2.0