This is the way i wanna live

Diggi-diggi-diggi-ding-ding-ding
Här glider kingen in

sitter och nördar framför Melodifestivalen... och kan inte undgå att gilla Sean Banan! SOMMARPLÅGA 2012!!! oyees!



Åter till de viktiga haha!!

Gårdagen och dagen var sådär galet bra! så jag vet inte var ja ska börja!! Haha!
Hämtade Linn runt halv 7 och sen Hanna efter de :) mot My place för lite Tacos och "förfest". när vi var på sådär lagom glatt humör så körde mamma oss till Åhus där vi sen tog bussen till staden! var där runt 11, tog en Cider på House of Bagels, och chillade! Runt 12 gick vi mot Depå där var förståss fullt ös redan från öppning! Träffade lite trevligt folk och körde på fram till halv 3, då Hanna skulle hemmåt.
Men Jag och Linn var inte riktigt nöjda Haha!, hennes första utgång i skåne! måste ju sätta ett avtryck så hon inte glömmer oss!!
Fanns ju lite trevligt folk på O'Learys så vi gick dit
, efter en trevlig halvtimme så bestämdes de att vi skulle på Efterfest!.. sagt och gjort, vårat glada gäng följde med någon trevlig människa till hans lägenhet där vi hade Efterfest och vi höll igång kan ja säga... ngn Pilsner och musik"tävling". sen runt 6 så tog vi beslutet att somna, Även om Linn sovit någon timme redan.. haha!
blev lite sömn i soffan sen runt halv 10 vaknade man sådär lagom mör.. mår som man förtjänar!! haha! fast så illa är de inte, Solen sken och trevligt sällskap, vi beslöt oss för att leta oss bort mot city (visste inte helt 100 vart vi var haha) och Mc Donald för en fet hamburgare me några flottiga pommes och såklart en kaloririk Fanta!!
sen gick vår lille buss mot åhus runt 12.
så ett tack för kvällen/morgonen stod på sin plats och jag och Linn knallade mot bussen.

när vi kom hem så höll Linn mig sällskap när jag red Madenta.. hyfsat bra gick. känns okej inför imorgon :D
nu står Madenta där knoppad och fin i sin box, allt är färdigt, elr jag ska putsa över tränset och leta fram mina kläder sen kan morgondagen komma! :D:D Tagga!!!

Måste återigen Tack för några sjukt trevliga timmar, med trevligt sällskap. Detta måste göras om!!

En obligatorisk bild på bussen hem!.. sådär lagom sleten men gla´ ändå! ofc glömde ja mina Pilotbrills hemma, och Linn sprang in på Intersport och skaffade sig ett par!..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0