We don't even have to try, it's always a good time.

 
Doesn't matter when
It's always a good time then
Doesn't matter where
It's always a good time there
 
Tillbaka i verkligheten efter 24 timmar på sjön och 12 timmar i bil ;)
men jag har älskat varje minut! fan va nice! detta var exakt vad jag behövde.. rensa hjärnan, nu vet jag exakt vad jag vill!
 
Jag, Mamma, Anne, Peter och Robin åkte i Torsdags morse till Stockholm.. efter 6timmars bilresa så var vi framme!
gick ombord på Viking line - Cinderella som skulle ta med oss ut på Östersjön!
fikade lite, kollade i taxfree'n vid 9 var det buffé! :) sen blev det lite underhålling shit va mkt roliga människor det finns med alla möjliga kommentarer och tankar.... men kl 11 kom kvällens höjdpunkt.. Smokie! tyvärr spelade de bara i 1timme!.. men underhållningen fortsatte med andra musiker... vid 3 stängde fun club.. men jag och Robin var inte direkt klara.. gick bort till Club7even... disco DJ... haha! vilken tabbe! men men var där i ca 45min.. sen blev det God natt och leta upp våra hytter....
 
Fredag... frukost, sen medan de andra gick och sov/vilade så gick jag och Robin runt hela båten.. upp på "sun"deck.. och alla andra våningar.. tyvärr var det typ stängt överallt men vi hade ngt att hitta på iaf... för dagens underhållning skulle inte börja på ngn timme...
men vid 12 blev det fika och underhållning haha halva nöjet är att titta på folk som festar helt utan gränser! framtill båten var tillbaka i Stockholm! vid 15:30
   Då var det dags att leta upp bilen och köra hemmåt! 6 timmars bilresa väntade... men jag tyckte att vi klarade det bra, jag menar jag och Robin är ju i särklass de mest rastlösa människorna iaf som jag känner ;) och de faktum att vi började bli övertrötta gjorde ju inte saken bättre ;)
men massor av prat, mobilspel, 20frågor... så löste vi et ;) tanken på att sova fanns ju där.. men gick inte ;P
 
nu hoppas jag att ni sitter där och är galet avensjuka! det hade jag minsann varit ;) detta var precis vad jag behövde! om några dagar återvänder jag till Stockholm.. då bor man på Skeppsholmen!
 
nu bjuder jag på lite bilder! enjoy!
 
 
Smokie!!!
 
Shit asså! precis vad jag behövde... rensa hjärnan lite!
 
jag och robin... Brother from another mother!
sjukt egenligen att vi har kännt varann i typ 15år... men först nu har man fattat vilken vän man faktiskt har!
 
 
 
 

'Cause you're too damn scared to try

 
It's a perfect world
When you go all the way
 
Tisdag.. Väveriet blev klart! men sen gjordes det inte så mkt mer :P
imorgon skall det tryckas på tyg... :)
sen ska man köra hemmåt! rida hästen, fixa stallet... sen ska det packas :D
taggad till 1000! + att jag vet nästan vad jag ska ha på mig..... haha så typiskt mig har världens idé men när det väl gäller kan jag byta 5ggr!! minst! elr ja jag är ju tjej ;) ibland hade det varit nice å vara kille, Jeans och Kavaj! funkar alltid... men men 
 
Nästa problem blir när man ska tillbaka till Stockholm på Tisdag!! jisses.. 4dagar i storstaden! fattar ni hur nice detta kommer bli,., massor att glo på, museer, affärer, second hand, hela skeppsholmen, söder, Djurgården... osv!!
OMG säger jag bara... Kameran skall med och jag ska verkligen försöka fånga allt på bild så även ni kan få njuta lite!!
 
nu ska ni minsann få njuta av lite bilder från söndagens tävling som Amanda tagit!!
 
haha bjuder på den ;)
 
 
 
big love <3
 
 

You and I know what it's like to be kicked down, forced to fight

 
Humöret är på topp trots att vädret är grått och tradigt!!
men snart ska jag minsann ta och börja väva.. och shit va snabbt det ska gå! måste bli klar idag!!
imorn är det tygtryck hela dan!! ska bli nice... :)
 
sen blir det snabba ryck hem... rida hästen, kolla så allt är lungt med Katarina som ska passar hästarna. och börja packa med storp P!!
Torsdag morgon åker vi!! wiie ni anar inte hur taggad jag är :D
stora frågan... vad fan ska jag ha på mig?! WTF!!
 
Men nu börjar min lektion.... ni får njuta av denna finfina bild som Amanda tog i Söndags!!! åh! vilken fin häst jag har :D puss på henne! och puss på Amanda som verkligen lyckas få fram det på bild!!
 
 
 

Leave it tonight and go your own way...

I want you to know how things can feel
Keep you away from what is out  there
I wanna prepare you of what's real
 
Måndag! har lämnat västarna på för brodering hoppas det går kvickt.. men de kunde inte lova ngt, Lantans 1or ska ju ha sina skoljackor.. så de var först på tur.
 
skolan gick kvickt.. 2 lektioner, en teori och sen brodering. imorn blir det stormöte med konsteleverna.. massa info inför Stockholm nästa vecka I hope!! sen blir det väll vävning för min del.. "färgeffekten" måste bli klar.. men de fixar jag på ett kick ;)
sen ska jag väll fortsätta med syproverna... men ska även försöka mig på ett litet "projekt" köpte en virkad "blus" på HM för ett tag sen.. smarta jag provade inte och missade så helt att den är större nertill än vid axlarna... OMG big NoNo! speciellt för min kroppsform.. okej jag ska kanske inte gnälla.. är faktiskt ganska nöjd!
men ett sådant "fall" i plagget gör att höfterna blir större.. eller förvillar blicken! och det ska ni veta, det behöver jag minsann inte hjälp med att markera dem ;)
så tänkte sy till den så den blir mer rak... och vrf prova hemma när man går utbildning och kan få raka svar på skolan!!
 
Annars har man ridit hästen.. shit asså! höststormarna har kommit och min galna häst med dem!!
tokfia!! tacka gud för att man har lite balans iaf.. och framför allt möjligheten till hoppsadel... alla ryttare vet att det är 300ggr lättare att sitta på en överladdad häst om man har hoppsadel ist för Dressyrsadel ;)
och jag känner att jag kan sitta lite löst nu ett tag, då hon är starkare nu än förra året och då kan hon skutta högre och orkar busa längre ;) puss på henne!
 
Imorn får hon ev vila... Casper ska rida Fille så de hinner nog bli mörkt innan jag är färdig, då jag vill mocka innan jag rider... men det löser vi haha det är ju Tisdag och då ska hon egentligen ändå vila :P
Onsdag blir det nog ett pass på fältet :) helt utan krussiduller
 
Sen är det Torsdag!!! :D
 
Bilden sammanfattar dagens ridpass!! ;) tror de flesta hästmänniskor förstår ;)

Tävling!!

 
ev Årets sista start.... hösten närmar sig och helt ärligt känner jag inte för att stiga upp och åka på tävling när det är svinklallt för att sitta i ett ridhus hela dan.. nej!  är verkligen ingen inne människa! men vi får väll se.. det kanske blir en mild höst ;) förra året startade vi ju sista i slutet på november!!
 
Tävlingen gick iaf bra!
 
började med MSV:C2 och vi fick 64% duktiga häst!! inga direkta konstigheter.. det flöt på sådär lagom bra!
 
LA:4,,, ja det känndes bra iaf, och folk säger att det såg bra ut... men omaren satte oss på 59% WTF?!...
aja bedömningssport i all ära! sånt får man ta ibland... men känns ju sjukt skumt att få mkt bättre i en svårare klass haha!
 
detta var nog det kortaste tävlingsinlägget ever!! haha!
 
Amanda kom och fottade i MSV... det lär komma bilder med jämna mellanrum :) tycker faktiskt ni ska besöka hennes blogg ---> amundick.bloggplatsen.se    
 
Vill även tacka er underbara människor som kom och tittade idag! blir oehört glad när man ser er :D
puss på er snart blir det Söndagsfilmen... Beck på TV4 om ja inte minns fel ;)
imorn är det Måndag och jag ska in en sväng till Stablestore.. lämna in lite västar som skall broderas till dressyrryttarna! bild kommer när de är klara :)
Sen blir det skola och sen är veckan igång!!
 
tror faktiskt att Madenta trivs lika bra som jag med all uppmärksamhet och kärlek man får från alla fina människor! önskar att man kunde ge lika mkt som man får!!! <3
 

Klubbtävling!!

Gårdagens träning gick sådär.... hmm börjar fundera på om Madenta också fick en smäll när hon reste sig för ngn vecka sen.. hon har varit mystiskt stel i nacken sedan dess... och igår blev det för mkt... riktig "trähäst" uscj blir så ledsen :(
så jag lullade mest runt och försökte komma på ngt bra.. masserade och joggade lång/låg, hon blev lite bättre! så imorn blir det lång/låg på framridningen så blir de nog bra... vi gör det bästa för stunden iaf!
   Efter träningen kom Casper å Maja, de putsade,borstade så knoppade jag hästarna.. eller vi hjälptes åt iaf! (även om Bojsen hade kliat ut sin under natten.. så jag fick fixa dem imorse! haha ovan bebis!
 
när vi var klara fick jag reda på att mina kära vänner Robin & Robin "campade" elr ja grundtanken var så men det slutade med att de chillade i husvagnen hemma... jag fick en "inbjudan" så jag körde såklart dit :)
kännde att jag behövde tänka på annat... var ju måttligt nervös över hur Madenta mår och hur klubbtävlingen skulle gå.... Bojsens första ever! och Madenta kan se "se spöken" ibland och hoppa runder!
så jag behövde något annat att tänka på... :)
det blev en trevlig stund med mina favorit pojkar.. haha! asså bättre vänner finns knappt :) puss på er!
 
Idag har det som sagt varit klubbtävling!
att det har regnat det kan man ju säga... ösregnat skulle inte heller vara en lögn! tacka gud för att mina hästar är vana!
jag är helt lyrisk över alla 4... Bojsen är så cool.. bara 4år och tar precis allt med ro, åka transport, stå på tävling, framridning, pubilk, nya hästar.. massor av guld stjärnor till min lille prins!
Maja lika cool som alltid, även hon tar det med ro, självklart vill hon att det ska bli bra men hon har perfekta inställningen... shit happens! om ngt går fel :P
Casper.. ja var ska ja börja :) är så stolt över honom! han var säkert nervös, men det märktes minsann inte! han styrde Madenta dit hon skulle och de komunicerade perfekt!!
Madenta min älskade prinsessa! hon bevisade verkligen att hon är guldvärd! :D
trots ösregn och massor med folk, så visade hon sin tävlingsvana och briljerade... åhh! jag är lyrisk :D
Alvin startade också med en av ridskolehästarna... Katja.
Han klarade det med bravur.. förstod exakt vad jag menade med vägarna och höll igång henne nästan hela vägen! så grymma!!
 
ja som ni förstår kan jag skriva en bok om dagen... men jag tror vi stannar här!
snart ska jag slänga i mig lite mat och gå ut och förbereda inför imorgon!! hästen ska bada,knoppas och utrustningen ska skina!!! Jag lär väll skita i hur det går för just nu är jag så jävla lycklig över att hon kan betesig!! <3
 
 
 
 
 

There's no need to be afraid, I will sing with you my friend

You've got the words to change a nation but you're biting your tongue
You've  spent a lifetime stuck in silence afraid you'll say something wrong
If no one  ever hears it, how we gonna learn your song?
So come on come on, come on come on
 
helt fast i Emeli Sandés låt.. Read all about it!
 
Skoldagen var toppen.! en heldag i konsthuset med färg och tyg! javisst vi skulle trycka på tyg! nice... inget avancerat utan bara grundkunskaper!
nästa vecka ska vi avancera lite ;)
 
nu ikv har Casper och Maja ridit... Bojsen skötte sig fint och Maja red bra som hon brukar.....
Caspe kämpade på extremt bra! men Madenta var lite överladdad idag!! hoppade för bilar som körde förbi!! jävla häst rent utsagt!! jag bli så arg och även en del orolig... även om jag vet att Casper fixar det så vill man ju inte att något ska hända....
Klubbtävling på Lördag.. jag får väll rida Madenta rikigt trött imorn så hon har seg på lördag...... suck! aja i västa fall får jag ju leda runt honom hela vägen... men det är sjukt synn om Casper... men vi får bannemig lösa det!!
 
imorn blir det en kort skoldag.. sen hem och fixa stallet och träning på kvällen... sen ska massor fixas, hästarna ska knoppas och utrustningen ska putsas!!
sen blir det väll att chilla framför TVn
Skönast av allt ät att det är FREDAG!!!!  :D
 
 

Together we can spred our wings and fly

You can't hurry love, oh you just have to wait
She said love don't come easy,  it's a game of give and take
You can't hurry love, no you'll just have to  wait
Just trust in the good times, no matter how long it takes
 
Sitter här och är helt glad i hela kroppen!
Bonde Söker fru visas på TV4... Speed Dating på G... naaw! så söta och nervösa!
men antar att det måste vara en läsklig känsla från båda håll!
 
Dagen har varit bra... broderat lite men jag har även börjat väva.. vi ska göra lite olika saker inom vävningen och en av dem tar ca en dag.. så vi räknade ut att trots att vi har några halva dagar (fred/mån) så hinner jag lätt ta det sista på Tisdag trots att vi har teori lite blandat alla dagar... sen på Onsdag så är vi ju i konsthuset!
 
imorgon ska vi faktskt också vara i konsthuset.. vi ska trycka färg på tyg :)
sen kommer Casper å Maja och ska rida lite... sen innan vi vet ordet av är det Fredag!!!!
 
puss på er så ska jag kolla klart på Bonde söker fru!

Most nights, I don't know anymore...

The other night, you wouldn't believe the dream
I just had about you and  me
I called you up, but we'd both agree
It's for the best you didn't  listen
It's for the best we get our distance
 
Ja shit asså.. drömmar de kan minsann vara redigt läskiga ibland.. inte så där så man blir rädd men, sådär verkliga så man inte vet vad man ska tro... och som grädde på moset så passade sig drömmen inte alls in i verkligheten... altså inte alls!! galet! nej de vara bara så sjukt fel!
folk säger ju att -" A dream is a wish your heart makes!"
men jag vet i fan!!.. nej.
Drömmen hade jag för ca 1 vecka sedan och minns den som om det var inatt.. helt galet, självklart berättade jag för de som var med i drömmen... men jag behöver ibland ventilera med fler.. och de är nu gjort... inte här då utan med en extremt bra vän som jag litar på till 110%... haha ni lär aldrig få veta ;)
 
Dagen har rullat på.. skolan han gått bra, jag och Madde har solvat,Skedat,knytitfram och allt vad det nu heter.. och imorgon ska hon börja väva på sin handuk... jag får vänta då jag inte hinner bli klar innan jag sticker nästa vecka.. och då är det smidigare om hon börjar så hon slipper sitta å vänta när jag är väck!
 
Efter skolan väntade Apoteket.. dags att hämta lite Astma medicin... och lite värkmedicin.. javisst efter 10års uppehåll så är det nu dags att äta tabletter igen FML!!!!!
men låt oss hoppas att det hjälper så är jag glad!
vad har jag gjort tänker ni?!.... jag har inte gjort ett smack jag råkar bara vara född med gener som säger att det ska göra ont i höfter och ljumske.. och som ni kan förstå så tar det emot när jag ska rida!
 
Casper har varit här å Ridit Fille... bra gick det minsann även om Fille var lite pigg idag.. kan kanske bero på att ovädret hängde i luften.. de blir ju lite piggare vid dåligt väder, men Casper fixade det galant!
efter red jag Madenta.. och hon var också pigg som bara den! och fint gick hon :) gaah!! tävling på söndag :D fett taggad!! :)
 
men nu ska jag snart sova.. skola imorn blir väll lite teori och sen ska man väll fortsätta att sy lite prover.. madde får väll börja väva!
på torsdag ska vi till konsthuset och börja trycka på tyg!! nice :) sen är det FREDAG!!!!
wiiee jag måste så sjukligt bra, det känns nästan olagligt! haha puss på er <3
 
 
 

We must stand together......

The right thing to guide us
Is right here, inside us
No one can divide  us
 
ett förbannat segt internet kan inte hindra mig från att blogga!! mohahaha!
har egentligen inget att berätta men har inte heller ngt att göra så why not?!
 
jag lever loppan i Önnestad och är härligt social... haha what a joke!
Jag och Madde har solvat klart!... och vad nu?1 nej justde läraren är ju inte här idag! hur f*n ska vi kunna gå vidare då? och uppgifterna som ska vara klara tills imorn.. ja de är ju redan klara.. men eftersom CSN vill så måste vi ju ha närvaron... men okej då! får jag era pengar så fine!!
 
sitter även och funderar på vad jag ska hitta på när jag kommer hem! rida hästen tänker ni.. ja självklart men hur och var?.. ää vi låter slumpen avgöra och vi ser vad som händer!
taggad som fan inför helgen!!
klubbtävling Lördag och egen tävling på Söndag! och det rycktas om att jag kommer få fint sällskap denna gången också :d då hoppas vi på att jag kan leverare så de inte blir besvikna på mig!
haha! men jag ska iaf ha så jävla kul och göra det jag älskar mest..... spendera tid med min fantastiska "soul mate"... ja just Madenta <3 kalla mig fjollig men hon är fantamig den ända som har stått där genom hela resan!
 
De tuffa tiderna men det är även med henne jag nått mest framgång!! Älskade vän! till henne kan jag säga precis vad som helst.. hon dömmer aldrig, sviker aldrig.... sånna finns inte på 2 ben... eller jo! ågra och de har jag ju faktiskt hittat... men ni fattar vad jag menar!
 
puss på er så ska jag publisera denna skiten och snart köra hem! pusspuss!! <3

I wanna begin but I don't know how

Let me walk through life with you
Everybody dreams of having what we do
 
Måndag och jag sitter här och degar när jag egentligen har väldens chans att gå ut och fixa stallet så jag slipper det när jag kommer hem!
men nej... eller jo men tänkte blogga lite först ;) haha sånn Geek jag är!
 
Måste tillägga att jag älskar verkligen Måndagar för tillfället! skolan börjar 12:40 så man har hela fm på sig att få saker gjort! as nice! sen ska Mamma ha bilen vid 20 över 4 så jag hinner inte ta bussen.. då bilen isf står i Åhus till kl 5! så jag måste köra på Måndagar!! nice! så 10 över 12 lämnar jag Allebodavägen och då är man i skolan 10min innan man börjar!! fett bra! :) annars hade man suttit på en buss typ lite över 11 och varit i skolan lite över 12!
Men ibland är det nice och kunna sitta där i de gula bussarna och bara tänka!! (och tänka det är jag ju grymm på.. lite för bra ibland)
 
ja jäklar vad jag babblar.. men ni som av ngn anledning står ut med mig.. vilket jag älskar er för.. vet ju att jag babblar extremt mkt ibland... och oftast utan innehåll men det bara kommer!
brukar säga att ni hade inte klarat en timme med mitt huvud! hundratals olika tankar som bara snurrar.... från allt mellan himmel och jord, mitt sätt att stänga av funderingarna blir att lyssna på musik... men nackdelen är att huvudet fylls med låttexter! jisses.. jag kan en hel del låtar haha.. och jag kan gå oh tralla på dem helt random!
men när jag gör det... då är det oftast fullt där uppe så då "kopplar" jag in försvarsmekanismen och vill bara sluta tänka.. så då letar jag fram mitt låt "förråd"
 
så till er som inte hängt med kan jag berätta att dessa rubriker och citat... det är låttexter! sånnt som bara snurrar i min skalle ibland!
 
men nu har jag traggat för mkt igen!
denna veckans schema ser ut som följer!
Casper ska rida Fille imorn... Maja rider Bojsen på Torsdag.. då ska ev Casper också rida Madenta,
Fredag ska det fixas och gullas med hästarna... Klubbtävling på Lördag! 
Jag rider Madenta som vanligt i veckan... träning på Fredag.. sen blir det Tävling på Söndag!! LA:4, MSV:C2 på Willands! wiie taggad till 1000! hon var så sjukt fin igår :)
hoppas på att få fram en bra känsla inför Söndag!
men jag hoppas mest på att hon beter sig på Lördag då hon ska gå Klubbtävlingen med Casper i sadlen!! Casper kommer klara det galat, och jag hoppas att Madenta kan vara lite extra snäll vid honom, det är inte så lätt att få fram en storhäst på 170 när man är 11år och precis tagit steget upp till c-ponny!!
är även llite smått nervis över hur Bojsen ska reagera... Maja kommer fixa det galat oavsett... men Bojsen... kommer han göra som vanligt och ta allt med ro?! nu kommer det ju ändå vara fullt med folk och han ska in i ridhuset där han aldrig varit osv.... aja jag får tänka på att det är Maja vi har i sadeln och hon lotsar honom dit han ska!!
 
nu blir det en video... sitter vid mammas data så bilder... det finns det minsann inte! haha
 
det blir den bästa scenen ur LOL... åh.. asså deras vänskap! haha! det borde alla få uppleva någon gång i sitt liv!
kan erkänna att det är sånn vänskap jag är ute efter, där man jag hitta på vad som helst och bara ha så jävla kul

The big big bang, the reason I'm alive


har tittat på LOL ytterligare en gång... asså bästa filmen på evigheter!
 
annars har jag ridit hästen, gått en PW på 4km!! känndes gytt nu efter att ha suttit å slöat några dagar pga förkylningen.... men nu är den på väg bort så jag ska bli aktiv igen!
känndes även gött att få mocka igen, haha de musklerna har ju sovit sen maj typ! man känner sig som en försoffad klump ibland!
men nu är det nya tag och dags att komma "iform"
 
knäppte lite fina bilder när jag var ute och gick... tänkte bjuda på ngn men långt ifrån alla!
 
 
 
 
 

Det måste vara på liv och död, Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Jag sitter här och luktar gott i händelsernas centrum
Du sitter där och ruttnar bort i händelsernas väntrum
Som vanligt tar jag på mig min största  kostym
och lever om på bästa sändningstid och högsta volym
 
Lördag och sysslolös helg.... haha största lögnen ever!!  nej sitta hemma å glo det kan jag göra om massor av år när man sitter där på ålderdomshemmet!!
Idag har man kollat på ponnyryttarna som hoppade Allsv idag! så duktiga, tyvärr inte turen på sin sida.. men men rutin rutin så kommer den också!
fick iaf se mina sjukt duktiga kusiner.. Anton och Sanna!
Efter tävlingen fixade min styvmorbror Tony min transport Tack som fan!! De har nyligen fixat sin transport så han hade allt hemma så en liten snabb titt och sen lagade han det!!
vi har upptäckt att baklämmen börjar murkna...igen! det hände samma sak när vi köpte den 2007, då gick Snoddas rakt igenom den, men då fick vi såklart byta hela.. men nu börjar den murkna.. och Enligt Tony är det fukt mellan.. på själva lämen inte golvet i transporten... så ngt är fel.. vi måste göra en ordentlig koll och se vrf!!
men nu är det fixat lite iaf så att Madenta inte ska gå igenom iaf!
 
Dagens stora projekt har varit att stalla in!!
3st boxar som ska göras rena från spindelväv,damm och sen strös upp med ny halm, skura vatten hinkar, sätta upp namnskyltar som mina underbara kusiner Casper å Maja har fixat!!
Hästarna är nu inne.. Bojsen fick boxen brevid Madenta... Lavesta ska egentligen stå där men ingen som vet om och när hon kommer hem... men kan erkänna att jag hemst gärna vill ha hem henne.. saknar denna fantastiska häst en hel del! men kommer hon så löser vi det då.....
 
Nu ska rutinerna sättas.. hösten närmarsig med stormsteg!! men det känns underbart att ha hästarna inne och kunna återgå till det normala.!!
gå ut i stallet och börja med att Mocka, strö, bära vatten, lägga in mat.. sen rida sina hästar och sen få släppa in dem i ny fixade boxar och även hinna mysa lite innan man springer in och duschar och sover!
det är den avkopplingen jag behöver i livet :D
 
 
Bebis trivs också bäst att få komma in i sin box

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går.

We don't even have to try, it's always a good time.

Doesn't matter when
It's always a good time then
Doesn't matter where
It's always a good time there
 
Fredag!!! Wiie! förkylningen han dra dit pepparn växer!!
men hällre nu än nästa vecka! för detta helgen är den ända på länge som inte är full med skojjigheter även om man ev ska till en kompis på Söndag, med massa andra kompisar :)
FM har spenderats i skolan... gjorde det jag skulle sen blev det att knalla bort till konsthuset och chilla med de underbara människorna som finns där... :D haha så aktiv!
vi glodde på film :) "Festival" ååh.. nostalgi! film från 2001... helt sjukt va tiden går :P
 
nu är man hemma :) ikv blir det Träning.. hoppas att hästen går kalas! det gjorde hon igår när Casper red henne...
tränade lite med han och Maja/Bojsen inför klubbtävlingen.. så duktiga alla 4 :)
 
jaha och hur ser september ut då?! Awesome :)
denna helgen blir det chilla... ta hand om förkylningen haha!
nästa blir det Klubbtävling på Lördagen.. jag får vara hästskötare/ägare och se mina hästar briljera med sina duktiga ryttare.. :)
Söndag blir det Tävling för mig å Madenta på Willands LA:4 MSV:C2 :D wiie!
Veckan efter blir en kort skolvecka för på Torsdagen åker Jag,Mamma,Anne,Peter och Robin till Stockhom!
javisst det är nu spikat och klart.. allt är betalt :) har även fått veta att hela turen är uppbokad!
Viking line Cinderella here we come! och låt Smokie spela bättre än någonsin!! :D
sen får man se vad helgen bjuder på.. Mamma fyller år på Söndagen :)
Sen den 2 okt åker jag tillbaka till Stockholm!! Inspirationsresa med skolan :):) kommer bli nice! vi ska bo på Af Chapman.. en vecka på skeppsholmen :) mys! haha!
 
puss på er så ska jag slänga i mig lite lunch :)
 
titta mina sötnosar <3 aaaa.. jag blir så glad bara av å se dem :):)

Om sanningen ska fram....!

lite deap shit på G... vill ni inte så behöver ni inte läsa (som med precis alla andra inlägg)
 
Do you ever go to lunch with no one by your side
 
How would you feel every time you go to school,
Someone's looking at you  weird,
Calling you a 'Loser'?
One day, it might be you!
When you need a friend, but you're no longer  cool!
But everyone leaves when you walk in the room,
I just hope they  forgive you...
I won't let it get to me no more,
I don't wanna feel this way.
I can't  believe I let it go so far,
No, no! It's not ok!
Jag och Madde tog oss en liten diskution på en av rasterna... vi har kännt varann nu i ca 3veckor.. och iaf jag trivs extremt bra!
känns som att alla har hittat sina "gäng" inom skolan... men även om det är "gäng" så är det ju inte som på högstadiet/gymnasiet.. alla kan faktiskt prata med alla!! eller jag får iaf den känslan.. men sen ser man ju faktiskt de som knappt kan säga hej till varann.. men jag får ingen sånn känsla mot mig,
 
jag kan erkänna att jag länge har levt i "skuggan" och varit den som inte så många hälsar på och verkligen inte vill prata med... vet väll egentligen inte vrf, men det kan jag ju skita i nu då det har förändrats... men jag försöker iaf vara trevlig mot precis alla!
ett Hej! :) kan faktiskt betyda så sjukt mkt...!
 
jag säger absolut inte att jag ser mig själv som populär.. men det känns mkt bättre nu än tidigare år.. det kan ju hänga ihop med mitt eget självförtroende osv... men jag bemöts på ett helt annat sätt änn tidigare!
 
bara en sånn enkel sak som att folk sätter sig vid ens bord på lunchen och börjar prata med en! eller folk hälsar med ett leende på bussen... sånna små saker gör så sjukt mkt :)
 
tänk att det finns så fint folk och att jag har fått chansen att träffa dem!!
 
så åter igen bjuder jag på denna videon! älskar låten, lyssna gärna och tänk efter... jag har varit där och kännt känslan av osynlighet... men nu vill jag förändra och umgås med dem som vågar vara sig själva.. och vill få dem att verkligen leva ut sitt liv och våga visa vem de verkligen är!!
 
 

95 långa/korta/underbara dagar kvar!!!

ja justde exakt 95 dagar kvar!!!
 
Denna måndag har varit extremt bra!! kort beskrivning.... Halv dag i skolan, +25 och solsken! & beviljad Ledighet!!
hur bra lixom... Jag, Madde och Paula chillade i solen efter att jag varit och pratat med Rektorn om min ledighet!
för er som missat - Den 27-28 Sept!! kommer bli fett nice!!
 
Madenta gick kalas bra idag!! alltid nice, :):)
 
annars har man mest chillat,.... Och nu till det som händer om 95dagar.. om ni inte redan har räknat ut det haha!
Jag blir 20!! haha!
Detta kom jag på delvis för att jag har en nedräkning på min Iphone!
och Efter som min Kompis blir 20 idag så... fick man ju ta sig en titt hur långt det var kvar
haha.. snacka om att det finns olika sätt att se saker på beroende på vad man tänker på....
-"Du börjar bli gammal!"
-"ånej det är inte så långt kvar tills din tur"
-"Åjo 95 långa dagar!"
-"De går snabbt"
 
-"Jag får gå på Systemet nu!!"
-"snart jag också,,, 95dagar kvar"
-"Oj det är långt kvar!!"
Haha .... men jag ser det som såhär... det är 95dagar kvar och alla dessa dagar, korta som långa ska jag försök fylla dem med skojjigheter
för livet är inte dagarna som passerar det är dagarna vi minns!!!
 
 

This is the part of me, That you're never gonna ever take away from me

It's my time, it's my life
I can do what I like
For the price of a  smile
I gotta ticket to ride

So I keep living, 'cause the feel's  right
And it's so nice, and I'd do it all again
This time, it's forever,  it gets better
And, I like how it feels
 
Lördagen den 8 September... jisses vilken bra dag det blev! :D
Började med att jag körde och hämtade Casper vid halv 9, kl 9 kom våra 317 halmbalar... de är nu lavade på loftet och redo att använda när hösten kommer på riktigt och hästarna ska in!
 
Sen körde jag hem honom och sen skulle Madenta ridas.. hon var pigg och lite busig.. skönt! hon har haft en mini period av surhet.. haha! ston!!!
 
Lite efter 13 åkte jag och Morsan till Rinkaby... kalas stod på schemat! Emil har precis blivit 22, Robin blir 20 imorn och Casper blir 11 i slutet på sept.... så kalas för brödrarna!
massor av trevligt folk kom också :)
Det blev en lång Em,Kväll och sen blev det natt också! haha! som det kan bli!
men Morsan var lite sugen på att dra till O'learys då Jay Smith skulle komma till staden och spela!!
Peter och Anne hakade på.. så vi blev kvar fram till runt 22 när vi åkte till stan... jag stack dock hem en snabbis... hästarna ville ha mat och hunden ville ju ut ;)
   Men som sagt vid 22 åkte vi till stan! Jag och Robin bestämde oss för att följa med...
Det blev en oehört trevlig kväll på O'learys... massor av Musik, Prat och en del god dricka också haha! så typiskt oss!
Föräldrarna fick en inblick i hur vårat uteliv brukar se ut!.. vet inte riktigt om de känner sig trygga, men vi (elr iaf jag) har så sjukt kul så jag skiter nästan i vilket ;)
 
Och vet ni vad.... den 27 åker vi 5 till Stockholm! och hoppar på Viking Line Cinderella som ska bjuda på Smokie konsert!! Awesome!
ser framemot detta!, hoppas på sjukligt mkt folk och trevligt sådant! men jag vet iaf att jag har underbart folk med mig från början!!
 
men vi tar ändå en vecka i taget.. för livet ska man leva nu och njuta av varje minut! <3
puss på er mina älsklingar! tack som fan för att ni finns... ingen nämnd och ingen glömd! men ni vet garanterat vilka ni är <3
 
Det får bli en bild från gårdagens kalas!  Jag och Majsan!!

PonnyAllsvenskan Dressyr!



Idag var omg 1 i allsv... mot Perstorp med 2st ekipage!
Amanda - Toy
Siri - Poppe
Emilia - Zanny
 
tänker inte lägga ner massor av tid i att förklara hur det gick.. för det gick bra, även om vi inte är riktigt eniga med dommaren... men så är det i bedömningsport! like it or leave it! ;)
 
tänkte ist bjuda på lite bilder från vår dag!... den som säger att dressyrtävlingar är tråkiga har minsann aldrig varit med i vårat gäng!!
 
 
 
 
 
 

I can see it in your eyes, we're gonna last....

Idag har man varit i Flyinge... I'm BonaCento som för ngn vecka sen kvalat in till "Riksföl" som är sveriges största och finaste visning för föl... skulle visas,
jag åkte till Älleköpinge och vi började fixa med hästarna.. jag knoppade både Catie och Cento..
Visningen på Flyinge gick bra.. tyvärr räckte det inte ända fram till final,, men jag tyckte att han var finast iaf :P
  Jag stod för fotograferingen idag, eftersom Amanda tyvärr inte kunde följa med... jag lyckades faktiskt knäppa några bilder haha!.. shit va ringrostig man blir när man inte håller igång ;) kanske får ta med kameran lite oftare ;)
 
annars har det varit en slö Fredag.. ingen träning för mig, men imorgon ska all energin ut på samma gång!
vår Halm kommer... både skönt men sjukt jobbigt.. haha men jag ska väll vara glad över att det inte är mitt i aug med massor av + grader.. det brukar ju kunna vara så.. + att iår får vi hjälp av Casper :P så jag kör och hämtar honom vid halv 9.. för kl 9 kommer halmen!
 
sen blir de snabba ryck! halmen ska in, Casper ska tillbaka till Rinkaby, jag ska rida Madenta.. sen runt 13 ska jag och Morsan till Rinkaby för kalas!
massa trevliga människor under samma tak! hoppas på en trevlig stund!
 
på Söndag blir det ponny allsvenskan omg1 i Perstorp.... Kameran får minsann hänga med!!
puss på er nu ska jag leta upp ett "bra" låt citat till rubrik... printa in det och sen ska jag sova!
tänkte även bjuda på lite blider på Cento!
 

Fina Cento!
 
 

"Seven billion people in the world trying to fit in....

....Keep it together,
Smile on your face even though your heart is frowning
But hey now, you know, girl,
We both know it's a cruel world
But I will  take my chances"
 
"Konst"Onsdag... en heldag med målning! massor av mönster skapades! hårda,mjuka och collage! älskar att få använda den kreativa sidan!
och extra kul att vara i den nybyggda lokalen där alla konstelever också jobbar.. och har sina "ateljer" gissa om jag gillar att gå runt och bara glo! shit va grymma dem är :) de börjar ju "pynta" med sina bilder osv.. varje dag växer samlingarna :)
så otroligt fina människor är de också :) man passar på att lära känna dem när man är i samma lokal och har raster ihop! vissa av dem åker ju bussen också :)
 
efter skolan kom Anne och Mamma (som varit iväg en sväng) och hämtade mig.. så jag slapp springa till bussen!
då passade jag på och prata lite med folket och såklart beundra deras konst!
då fick jag en helt random men extremt trevlig kommentar... en tjej som jag tyvärr inte minns namnet på (skäms för detta) frågade om jag sett Top model... -"javisst!"
-" okej, va bra.. vet du om att du är lik en av tjejerna i säsong 11", nämligen Analeigh Tipton
fick även reda på att detta tydligen "diskuterats" mellan iaf 2 av eleverna... jag tackar verkligen för detta och tar det till mig :)
sen ser väll inte jag likheten direkt... men andra ser ju en på ett annat sätt, ;)
 
imorn blir det Teori.. och förhoppningsvis lite sömnad! Sen kommer Maja på em.
Fredag blir det Fölvisning på Flyinge... lilla BonnaCento! hoppas han visar hur fin han är och att domarna förstår det haha!
 
Analeigh Tipton

 

Problemfris Tisdag!!

Började med "stormöte" i skolan... info möte med textil- och konsteleverna
det blev en del snack om Stockholm!!! :D

sen gick vi vidare till vår lilla mysiga lokal! fixade med vävning och sen började vi sy!! lite prover osv.. känns gött å komma igång :)

nu i em har Casper ridit Fille.. och de fortsätter att utvecklas :):)

Imorn är det en heldag i konsthuset.. måla måla! lite mönster ska skapas :) älskar verkligen att vi får chansen att måla lite med :) + träffa de trevliga konsteleverna :):)

på Torsdag blir de mönsterteori och sen kommer Maja på em :)

puss på er hoppas ni lever de goda livet <3


Here I am looking back on the road I used to travel.....

"I can't believe how things can change so fast
I can see it in your eyes,
we're gonna last".....
 
Sitter här och är så glad! Tänk att livet har blivit så j*vla bra!!
vi är inne i September och sommaren är officiellt slut :( men vilken sommar det har blivit!
jag lovade mig själv i början på året att Sommaren 2012 skulle bli awesome! men som ni vet har den ju varit mer än så..! går inte beskriva med ord! Sommaren 2013, har verkligen ngt att bita i :P haha!
Men först ska vi ha en Höst och en vinter som ska äga!!
 
jag kan lova att September kommer ge hösten en bra start iaf!
helgerna är typ fulla av skojjigheter!
Denna helgen blir det lite kalas på Lördag och Ponnyallsv på Söndag!
15-16 Blir de ev Bio med töserna på Älleköpinge.. ngn av kvällarna!
22-23 KM i Dressyr på Lördagen & Tävling på Willands på Söndagen
28 Syrran blir 20år så det kommer väll firas :)
Sen packar jag väskan och ger mig iväg till Stockholm!! :D
 
 pga bildbrist får ni njuta av Enrique och hans I like it!!!
gillar ni inte låten kan ni ju alltid vila ögonen på honom ;)
 

There are so many things in my life worth smiling for

Klick, klick så anmälde jag till Willands den 23/9, LA:4 & MSV:C2

igår blev det en ny sväng till stan.. det vat tyskbilfräff i stan... massor av BMW & Audi bilar!! fint ska de såklart va :)
sen åkte jag och hanna vidare och fikade lite på House of bagels.. sen gick vi vidare till O'learys.. där fanns några trevliga människor... men det blev hem tidigt.. då fredagens utgång hade satt sina spår ;)

puss på er så hörs vi


Tävling, 20års fest + utgång!

vilken Fredag!!
Började med tävling i Flyinge.. jag skulle tsm med min underbara och egenutbildade prinsessa debutera Nationell MSV:C1.. hon känndes helt okej på framridningen.. något hängande och tung.. men eftersom hon naturligt blir ner "uppåt" när vi kommer in på banan så var det inget större problem.. men hon var lite inte så "kvick" i benen som jag vill ha henne!!
Väl inne på banan så förvandaldes min häst... dock inte till de bättre! allt var farligt, hon blev 5år och osäker igen på bråkdelen av en sekund! "farliga" utsmyckningar på väggarna och i hörnorna.. 3st bord med dukar på osv vid dommaren... suck! klappa klapp och hoppas på det bästa!
 
så jag genomförde programet på den spändaste hästen jag suttit på, iaf på väldigt länge!!
tråkigt att min finfina Madenta från 2veckor sen försvann!! men sånt e livet.. jag får tänka på att vi har iaf tagit oss dit! man måste trots allt kvala så men vet ju att man kan egentligen.. men en spänd häst kan omöjligt visa fina gångarter och lösgjordehet genom hela kroppen!!
Domaren gav oss 56% och det var rättvist för ritten och svårighetsgraden..! men fina kommentarer iaf och jag vet att vi kan och det är bara rutin, rutin och åter rutin som krävs!!!
 
nästa blir Willands om ngn vecka.. sen blir det nog höst/vinter paus... dags att lägga massor av egergi på att stärka gångarterna och börja med bytena!!
 
på Kvällen var det dags för 20års kalas.. årets första! Hanna blir 20år idag!! Grattis,Grattis :D
blev lite middag och förfest hemma hos henne.. sen åkte Jag, Hanna och Paulina (kärt återseende) till Stan! Bånken stod för underhållningen.. blev en trevlig kväll och kändes bra att vi 3 hittade på ngt tsm igen efter den tiden som gått... Lantan tiden minns man ju alltid :D
 
idag har man chillat.. ska snart ut och gå med prinsessan! ikv blir det bilträff... haha Hanna ska dra med mig, är  ni tresserade så finns vi och många till på biltemas parkering efter kl 19:00!!
 
puss på er mina älskade vänner,bekanta,fiender och alla ni andra också <3<3
 
tyvärr inga bilder från tävlingen... men hittade en bild på mig och töserna när vi skulle på studentbal!
 

RSS 2.0