It must be true love

There's no one quite like you, you push all my buttons down,
I know life would suck without you.
 
 
började denna underbara lördag med att rida min prinsessa!!! Massor av kärlek till henne! fy fan vad fin hon är just nu!
vi jobbar med att få upp kondisen igen efter sommaren! sen måste vi hitta den där asgrymma galoppen som måste finnas på hoppbanan! om några veckor lämnar vi banan på 60*20 och beger oss ut på de stora hoppbanorna!
Allsvenskan here we come :) väldigt taggad faktiskt, känslan av att det kan gå precis hur som helt är faktiskt underbar... på någotsätt så försvinner min prestationsångest!
jag har lixom lämnat hoppbanorna tidigare pga olika anledningar, men ett tillfälligt besök har aldrig skadat!
2år sedan sist!! :O med madenta då... La vesta tävlade ju i Maj detta året
men min häst kan hoppa.. inget snack! det är "bara" jag som skall koppla bort nerverna för 2min och bara göra det jag älskar mest.... rida min underbara prinsessa! <3
 
jag ska nu fortsätta min Lördag... kvällen är ännu lite oklar, men jag gissar på att den spenderas framför TVn... haha! så jävla osocial :P men vi får se kanske får ngt ryck och drar!!

Min pärla Gärds 2011... tvivlar inte en sekund på fin förmåga... jag tvivlar på mig själv!
 
 

Everything that kills me makes me feel alive

Lately, I've been losing sleep
Dreaming about the things that we could be
 
I feel something so wrong
Doing the right thing
 
FREDAG!!! så in i helvetes efterlängtat! hoppas på sömn denna natt! min kropp behöver det!
men jag skulle även vilja vara på Helge å festivalen också... men även om jag kanske har pengarna så är inte inträdet något jag vill betala... jag vet hur mycket jag kan få för de pengarna.... det är lixom till de sanslösa priset på 600spänn!!! OMG fattar ni hur mkt pengar det är.
 
nej jag sparar mig ett tag till.. + att jag vet att nästa månad skulle ev mina polare ha ett gig på Bånken!! sjukt fett! asså de kommer ju äga ut stället!.... blir alltid så jäkla glad av deras musik och förmåga att remixa halvbra låtar och få dem riktigt bra!! vet inte om de är bestämt inu... men när det är så återkommer jag med tid och datum!!! kommer bli Epic
 
jobbet idag... det drar vi ett sträck över.. stress stress osv! tacka gud för energidryck!!
nu ikv har jag ridit min fina Madenta... så fin hon är just nu!! :) blir så glad! och känner att jag kan lägga all den tiden jag vill på henne... btw La vesta har det riktigt bra :)
 
men nu ska jag chilla vidare, glo på film puss på er <3
 
 
Amen asså kolla in dessa då!!! Moa fick prova Madenta i Måndags....  om några år kankse?! haha
 
 
 
 
 
 

För dom kan aldrig tysta ner oss

Det här är en kärleksrevolt, från alla vi som synat dom som försöker tysta våran sång
För sanningen kan aldrig stängas in i nån bur
 
Jag vet dom känner hat för dom vet att det vi säger är sant
och att folk kan börja finna det intressant
Dom känner hat för dom vill inte att sanningen ska fram
 
 
Jobb jobb! helt ärligt... jag älskar mitt jobb! men jag tycker också om att sova! det bästa hade ju varit att få tillräckligt av båda! men nu lever jag inte i den drömmen!
jag ska tala klartext för engångskull.... JAG KAN INTE SOVA!!! har snart gått 1v där jag inte sovit en hel natt.. vaknar titt som tätt, varannan gång pigg som en lärka och andra gången sjukt sleten!
och de senaste dagarna har jag haft oturen att klockan har ringt när jag varit sleten! :O kvittar helt och hållet om vilken tid jag går och lägger mig...... alltid samma visa :(
men jag vet att det kommer gå över! tro mig jag har gått igenom såna här stunder massvis med gånger!
det är bara att bita ihop och fortsätta! jag tänker fan inte vika! har jag överlevt innan så kommer jag göra det nu!
What dosen't kill you makes you stronger!!
 
har iaf ridit min underbara häst idag! fy satan vad fin hon va!!!.. fick publik idag, Jennie kom gåendes från min polares verkstad... när jag ridit klart så följde jag med upp och pratade med min polare... helt sinnes vi bor 400m ifrån varann och jag har inte varit där på över 1år :O pinsamt ju!! jag känner mig så sjukt otrevlig!!! speciellt när det är jag som håller mig därifrån.
 
när jag skrittade hem så plingade det till i mobilen, och eftersom det inte är så lätt att skritta och skriva SMS samtidigt så fick det bli ett samtal ist haha!
första frågan som jag fick -"va fan rider du samtidigt?"
haha javisst... multitasking!!! :P är man tjej så är man ;) men skritta av är helt seriöst sjukt tradigt så win win lixom!
+ att personen i mobilen.... asså jag har sällan träffat någon som får mig glad inom 1min!! crazy! iaf sjukt tacksam!
 
 
I was the girl that got lost
I’ve got my feet back on the ground
men nu ska jag göra ett försök till att sova! känns ju knappt lönt men måste ju prova lixom, tillslut somnar man ju av utmattning!
 
kollade när maja red på Älleköpinge igår... när de skrittade runt fältet passade jag på att njuta av solen!
 

We got that fire and we're gonna let it burn!

They say good things take time, but really great things happens in a blink of an eye!

javisst så in i helvetes sant!!! det blir alltid bäst när man låter ödet bestämma! finns alltid en anledning till vad du gör, tänk alla underbara människor ni har fått träffa!!! och ni hade lixom inte en tanke på att de existerade!!
jag tror helt klart på Ödet!! och att allt sker utav en anledning, det jobbiga i det hela är kanske att komma på anledningen ;)... men jag brukar skita i det och vara fortsätta leva :D

---------------

jobbet idag blev lite stressigt, massor av paket som skulle sorteras och packas, alla var lite sena så förlorade värdefull tid på det! hoppas det blir bättre imorn!
humöret var väll sådär men jag kom till Spelhörnan i Åhus och Filip jobbade som vanligt.... alltid lika trevlig!
frågade såklart om han nyktrat till efter lördagen... haha han mindes inte att han hade träffat mig, så jag förklarade att vi träffades osv och vi skrattade gott åt detta :)
konstaterade iaf att vi hade haft grymma kvällar båda 2! men att när det blir för mkt av det goda så kommer minnesluckorna, ibland som ett skydd kanske men ibland vill man ju minnas sina galna idér som man kan få mitt i natten!! jag klarade mig iaf undan minnesluckorna.... jag kan lova att jag minns varje detalj från helgen :)

nog om det! imorn är det mer jobb!! hoppas verkligen att det blir lite mindre goda imorn, eller nja!! jobb är ju skoj, men man vill ju hinna + att leta sig in i alla dessa skogar osv är ingen lek ;)
humöret har varit kasst hela dan så jag ber om ursäkt om jag varit otrevlig, men det blev lite bättre efter att ha bytt några ord med min fina vän! du förstår mig :)

puss på er allihop så ska jag hitta en bild som fyller ut detta inlägg! xoxo


they gonna see us from outer space

We got the fire and we gonna let it burn
 We dont wanna leave, no, we just gonna be right now
 
OMG!!! miljoner gånger tack för denna helgen!! helt Amazing från början till slut!
 
Fredag: praktiken bidrog till att humöret var på topp redan från början! åkte Åhusrundan med Erik precis som vanligt.. och inga sura miner i vår bil kan ja ju säga :P
när jag kom hem så blev det dusch, mat och hitta kläder för att sedan åka till Knislinge!
väl framme visste jag inte helt 100 vart jag skulle, men jag mötte Alexandra och Ketty vid bussen och vi skulle till samma ställe! :D
gick bort till lägenheten, där va alla redan i fullgång men jag korkade upp och var inte långt efter!
blev en helgrym förfest när kl blev 22 så gick vi till bussen och åkte mot Kristianstad och Bånken!!
där fortsatte trevligheterna, träffade massor av andra människor också Lönehelg!!
åkte tillbaka till Knislinge med efterfest i sikte... det sket sig dock, men några av oss satt uppe och pratade! jag är ju ny i "familjen" så jag vill ju lära känna dem och de vill veta vem jag är! jag har träffat hela gänget 1ggr tidigare men är redan "en i familjen" underbart! :D
när klockan passerade 05:00 så kändes det att jag hade varit vaken i 24 timmar... så jag slocknade runt halv 6- 6
men runt 11 så satt jag på bussen hemåt! tack för kvällen!!
 
Lördag: jag och mamma åkte till Emporia i malmö... men fy fan vad besviken jag är på affärernas utbud!! men jag hittade 2st tröjor... annars är det bara svindyra basplagg!!! jag ger inte 500spän för helt vanliga jeans!
på vägen hem så bestämde jag och Hanna att vi skulle ses, ta en fika på stan och sedan bege oss in på krogen!!
vi har inte setts sedan midsommar!! :O crazy!, men jobbet har kommit i mellan...
en fika på House of bagels.. sen mötte vi upp gänget från Knislinge det blev ytterligare en helgrym kvälll på Bånken, med ännu mer människor! gängets buss gick kvart över 2 så hejdå till dem och Vi ses!!
sen fortsatte jag och Hanna framtills att vår buss gick 20 i 3 :)
 
idag mår man som man förtjänar efter 2dagars festande!! men fy fan vad skoj jag har haft!!
känner på mig att jag kommer träffa mina nya vänner mycket mer!! dem är lixom så underbart crazy så man kan inte vara utan!!
men självklart kommer jag träffa mina andra polare också! saknar bla mina favoritpojkar! men som sagt jobb har ju kommit i mellan den senaste tiden!
 
nu ska jag snart ge hästarna lunch och när de har ätit upp ska jag rida Madenta!!
 
Låt mig presentera några av de underbara människorna i familjen! (de som lyckades hamna på helgens bilder) 
 
Marcus... eller den nya Justin Bieber! hahaha internskämt!! alla borde få chansen att se denna pojk göra sin cover på Justins "baby,baby".... Kungligt! :P
 
 
Lille Niklas fick också vara med på bild... bara barnet... 20år om 2mån haha!
 
lånad bild Marcus, Alexandra och Filip
 
 
 
 
 
 Asså hur kan man inte älska detta gäng! vågar alltid bjuda på sig själva! Lånad video från förra festen som jag tyvärr missade

If only you saw what I can see, You would understand

I used to bite my tongue and hold my breath
Scared to rock the boat and make  a mess
So I sat quietly, agreed politely
 
You held me down, but I got up!!
 
Torsdag, praktiken har gått bra, vi fortsätter att vara ett grymt team!
och idag var Niklas tillbaka så allt var som vanligt och han körde Lastbilen medans vi körde paketbilen!
riktig teamwork... telefon kontakt så vi sammarbetar med hämtningarna och redan på terminalen så vet vi exakt vart vi ska så det absolut inte blir dubbelkörningar :P
 
Imorgon är det praktik igen och sen håller jag helg!
blir nog att svänga inom Systemet på hemvägen! taggad som fan för att få träffa folket! :D
 
på Måndag börjar min jobbvecka!
 
Btw fick min första lönespec igår.. och pengarna kommer imorn! Ser mkt bra ut! ... det är från 3v körning till Lidköping! :)
 
puss på er så ska jag hoppa in i duschen!
 
Våra fina bilar, fint parkerade under dagens lunch.. på Spice of Åhus... som jag varmt kan rekommendera!!
 
 

Everything comes naturally

I love the way you
Know who you are and to me it's exciting
 
Att en människa kan vara så säker på sig själv, men fortfarande så ödmjuk och förstående för andra människor!
längesedan jag träffade en så trevlig människa..... du gör mig glad! även om vi knappt känner varann så kan jag redan nu lita på dig och om jag behöver kan jag berätta vad som tynger mig och jag vet att du kommer med grymma råd! önskar dig allt det bästa här i livet!!
 
Onsdag, mitt i veckan!
gör en snabb update innan jag somnar! shit det känns att man slarvar med sovtiden!!
men pratar man med folk innan man somnar så glömmer jag tiden!
"jag kan inte undgår känslan av att det känns så naturligt och lätt!"
 
Praktik idag... känns ju lite knepigt att göra samma sak som mån-tis men ända skillnaden är att Erik åker med och jag är bara praktikant :P men men! nästa vecka ska Erik köra andra sträckor så då blir Åhusrundan min!!
sen får vi se vad som händer framöver!
 
har även fått reda på att Älleköpinge har ett Hopplag i årets allsv Div 2 på storhäst... och vet ni vad!
Jag och Madenta skall vara med!! :P haha! jisses hur ska detta gå... klart att hästen kan hoppa, men jag ska ju kunna rida henne före/efter hinder också för att hon sedan skall klara hindrena!
blir att jobba upp galoppen då den är prio 1 inom hoppningen
 
imorgon blir det praktik, rida hästen och sova!
precis som idag!
sen är det Fredag och jag hoppas på att få träffa mina underbara vänner! dem jag ska umgås med denna helg har jag träffat 1ggr tidigare men det känns som om vi känt varann i evigheter och jag känner mig så sjukt välkommen!!
puss på er <3
 
Gula pärlan... bil 505 som jag glider runt i om dagarna!
 

Denna första gången när jag träffade dig

tänkte shit jag måste haffa dig
Och vi klickade direkt, vi var ett och två
 
Imorgon är det Måndag och jag kan på riktigt sätta fart på denna höst!
vi är inne i Augusti och för mig är det en "övergångs månad" sommaren har varit och hösten är påväg!
men än är vintern tillräckligt långt borta!! :D
 
La vesta har nu åkt till sin nya ägare! åh vad detta känns bra! även om jag kommer sakna henne varje dag så vet jag att hon får vad hon förtjänar och de sista dagarna har jag inte kunnat ge henne det ändå... så detta kom i precis rätt tid :)
 
men ett extremt stort tack till La vesta, jag är oerhört glad över att jag har fått ta del av hennes kapacitet osv!
 
nu blickar jag framåt mot en höst som kommer bli riktigt bra!! även om kläderna blir tjockare och klimatet kallare så är jag lika varm inombords för det!! för jag har underbara människor runt mig och förgyller min dag varje dag! även om vi inte hinner ses så vet jag att de finns där och när vi väl ses så känns det som om vi aldrig "skildes"
FRIENDSHIP!!! <3
Denna sommaren har jag gjort massor av saker jag aldrig gjort tidigare, träffat nya människor, umgåtts med de jag känner och älskar sedan innan!! :)
jag kommer att fortsätta i samma spår och livet blir vad man gör det till!  
 
tänkte bjuda på lite bilder från min sommar... ni har säkert redan sett dem men, bra minnen får man aldrig nog av !! inte jag iaf :D jag skulle kunna publicera bilder i timmar... men just nu väljer jag dem som ligger närmast i datorn haha! jag kommer fortsätta att publicera sommarminnen.. det är sånt som får oss att ta oss igenom den gråa och kalla höst/vintern.. det och alla underbara dagar vi kommer få framöver med våra älskade vänner!
 
Vi kickstartade hela sommaren med Vårfest med folkan!!!! <3
 
Skolavslutning... sommarfeeling på riktigt! några tårar föll dock!
 
Topsy kom på besök över sommaren.. alla minnen från B-ponnykarriären kom tillbaka <3
 
Paris med bästa!!
 
fortsatt att skapa oförglömliga minnen ihop med mina favoritpojkar!!

Drog till Ölands djurpark med Mamma, Blend & Maja!!
 
Badat i havet!!
 
Tränat och tävlat med mina bättre halva!! Madenta <3

Njutit av att se Moa & Bojsen briljera!!
 
 
Nu har jag avslutat sommaren med att hitta en ny ägare till hopphästen!!
 
Men härligast av allt är att man vet aldrig när man träffar nya underbara människor!
haha! känner på mig att den kommande festen kommer inte bli nyktert! haha!
OCH SNÄLLA TA DET MED EN NYPA SALT... JAG ÄR INTE SÅ DUM ATT JAG SUPER SKALLEN AV MIG!
om jag gör det så kan jag ju inte fortsätta med mitt underbara liv... och jag kommer även att glömma hur awesome festen blev!
 
 
 
 
 
 

She'll say goodbye with a smile

I'm still standing for hope and glory
I'll be fighting for my love story
 
Söndag!
igår vad jag, Mamma, Anne och Maja i Malmö och kollade på Rix FM festival... träffade även Tessan  det blev bra musik och god mat! och självklart en otroligt trevlig kväll med de trevliga sällskapet!
Kvällens favorit var såklart Måns Zelmerlöw!! outstanding!
de andra var såklart inte heller dåliga, nästa favorit är ju såklart Loreen! vilken kvinna!!
sen va ju Majas favorit Anton Ewald också där
Eric Saade, Erik Segerstedt, Tone damli och några fler var också på plats!
asså jag fattar inte hysterin äver Eric Saade?! hela hans attityd... nej fy! okej dansa det kan han absolut, men inte mer! låtarna är som alla andra och snygg är han inte heller ;)
 
men jag har ju aldrig gillat "bad boy" typen så kanske därför ;) haha! så jag låter de andra tycka om honom! jag håller mig till Måns haha!
 
på vägen hem roade jag mig med att se videor från gänget i Knislinge.. de festade kan jag ju lugnt säga!
haha! jag skulle egenltigen varit med i fredes men jag körde ju till Lidköping istället och igår skulle jag till Malmö :P
men nästa helg!! då hoppas jag på att få umgås med dem! galet sköna människor :D haha!
 
nu plingade det till i mobilen och La vestas nya ägare är påväg hit!
så om en stund ska jag gå ut och förberedda La vesta för fin flytt... kommer nog vara blandade känslor :O
men faktiskt är jag mest glad... för det är en underbar familj som vill ha henne!
 
 
Kvällens "King" & "Queen" helt klart!!!! Måns Zelmerlöw & Loreen!!
 

Just don't give up on me

There might have been a time
  When I would let you slip away
once upon a time I didn't give a damn
 
Lördag, igår körde jag som sagt till Lidköping med proverna.. allt flöt på bra och på hemvägen "flöt" det minsann bokstavligen mellan Värnamo och Ljungby så flöt vägbanan! fy fasen vad det regnade!
 
asså sjukt vad jag gillar min arbetsplats eller min förhoppningsvis blivande... på KGT/DHL terminalen i Hässleholm
alla är så välkomnande och glada! det tar aldrig långtid innan man får morgonens första skrattanfall!
så jag håller verkligen tummarna för att jag ska få mer jobb!!
dock känner jag att jag vill nog inte ha Lidköpingsrundan.... det blir för "ryckigt" att bara köra 1ggr/v måste vända dygnet precis före och efter... shit va trött jag va igår!!! det håller inte i längden! livrädd för att somna!
så DHL distributionen, ja tack!!
 
Idag ska jag plocka fram alla La vestas saker som skall följa med imorgon när hon lämnar Härnestad!
ikväll blir det Malmö och Rix FM festival!!!!
imorgon ska jag passa på att mysa med La vesta, hon skall badas och pysslas med! och massor av pussar ska hon få!
 
nej nu ska jag sätta lite fart på denna Lördagen!! puss på er och ta hand om er!
saknar min MY!!! och alla andra goa människor från Folkan! <3
 
 
 

Everything is about to change

I know I'll miss you but we'll meet again someday
We'll never fade away
 
 
Javisst.. Evelina Wahlström och La vesta är ett ekipage ni aldrig kommer att se på banorna mer!
känns faktiskt bra! hon kommer få en underbar ny ägare och ryttare! jag har träffat henne 1gång men det sa lixom "klick" iaf från mitt håll... jag litar fullt på henne så jag vet att La vesta kommer få all den kärlek hon förtjänar!! :D
vilken dag jag kommer se min fina skäck gå in i någonannans transport är ännu inte bestämt. men fram tillsdess ska jag mysa med henne och passa på att pussa på henne!!!
 
Min dag har varit sjukt bra!
Jag och Erik körde våran Åhus runda.. och jag skrattar så jag får kramp!
när vi kom tillbaka till Hässleholm så mötte jag Pelle transportledare -"Hej det är någon här som behöver prata med dig"
"okej?!... jag fick förfrågan om jag kunde köra till Lidköping imorgon kväll! amen självklart! hellre tjäna pengar än sitta på praktik lixom"
Så jag är ledig från praktiken imorn men kör istället nattpasset till Lidköping!
 
så Trevlig helg till DHL och alla på terminalen i Hässleholm!
innan jag gick så ropade Pelle -"Jag behöver dig på Åhusrundan på Måndag!"
 
Asså det går bra nu!!! älskar att vara "alltiallo" jag bli ju lätt uttråkad så att rycka in lite var som är perfekt!!
men en fast tjänst hade ju suttit fint... men jag känner iaf att de har förtroende för mig osv!! otroligt skönt :D
 
 
nu ska jag snart rida min fina dressyrhäst, och mysa med La vesta och mina ponnyer!!
 
 
 
 

It's time to say goodbye

I always knew this day would come
We'd be standing one by one
 
I'm so thankful for the moments so glad I got to know ya
The times that we had I'll keep like a photograph
And hold you in my heart forever
I'll always remember you
 
Igår hade jag visning på La vesta.. en riktigt härlig familj och en otroligt trevlig tjej som red la vesta riktigt bra.
kort sagt.... veterinärbesiktning skall bokas och sedan står denna tjej som ägare åt La vesta!!
så nu håller jag tummarna att besiktningen går felfritt! vilket jag tror, hon känns väldigt fin.
 
Asså denna dag!! började med en ordentlig "käftsmäll" bilen vägrade backa ut från uppfarten... WTF?!
höger bakhjul låste sig... arg som ett bi gick jag in till mossan, vi kollade lite på bilen och konstaterade att framåt gick det men sakta + att de gnisslade.. backa kunde vi glömma!
jahopp.. ringde Pelle transportledare och berättade att jag tyvärr inte kan ta mig till Hässleholm, men kunde fixa bil till imorn...
det var bara att krypa ner i sägen igen.. pigg som en lärka var man dock :/
 
när de var dags att gå upp ringde vi verkstaden.. som ligger 200m hemifrån, han kunde kolla på den under eftermiddagen!!! YES!! och nu ikv har vi fått tillbaka bilen :D det var ngn fjäder till bromsen som hade pajat... men är nu fixat! så imorgon SKA jag till Hässleholm till varje pris!
 
Annars har jag ridit min fina dressyrhäst... sjukt taggad att komma igår med träning och tävlingar igen!! hej hösten!
sen har jag gått mina 4km..! en PW i högt tempo! härligt!
 
nu ska jag chilla vidare och sen sova, torsdag imorgon! nu är helgen nära!!
asså ni fattar inte hur partysugen jag är!!! helt crazy!! och att lyssna på housemusik gör ju inte saken bättre!.. men den som väntar på något gott....... ja ni kan ju resten men jag tycker att jag har väntat länge nog
puss på er!
 
gullunge jag kommer sakna dig!! <3
 

vi kan bara vara dom vi är

Låtsas ännu Att du finns här
Dina hjärtslag Ger mig skydd
 
Söndag! vaknade med träningsvärken från helvetet!! satan vad dåligt tränad jag är! fy!!!
mina lår bränner!! känner dock inget från de 300 balarna som lyftes.. denna värk kommer endast av att jag joggade igår! så galet skönt, lämnade mobilen hemma och bara gick ut!
börjar helt ärligt tröttna på de där med mobil just nu! haha!
den hänger inte längre med ut i stallet! (mobilberoende = bort!!)
 
Idag har vi hämtat hö... nu är rutinerna snart igång! och jag ÄLSKAR det!!
det ända som fattas är att hästarna ska in i stallet.. men de får de minsann vänta med! inte före september tack! :P
och tanken av att det bara kommer stå 3st hästar där i höst känns faktiskt riktigt bra :D
min fläckig vän hon kommer få ngn ny som tar hand om henne.. vi har en som kommer på onsdag men om de inte vill ha henne så är det löst på annat vis! och de känns riktigt bra i hjärtat!! hon kommer få det hon förtjänar!
red denna underbara häst innan idag! styrde mot ett hinder och mitt i sprången så blev jag påmind om varför jag tycker om denna häst! så otroligt fin!!
 
de andra 3 har mest får lite extra kärlek idag! mys!!! <3
efter att jag pratat med Ilona så släppte många av mina bekymmer, hade en klump i halsen innan men kände mig 10 ton lättare efter.
inom en snar framtid kommer mitt liv gå ihop precis som jag vill och orkar med!!
en tävlingshäst som jag vill ge all tid hon behöver! en tävlingsponny som jag äntligen kan börja träna från marken och på så sätt kommer både Moa och Maja komma mycket längre tillsammans med denna grymma ponny!
sen Hoppsan!! jag kommer ha tid att mysa med denna underbara shettis precis så mycket som det går!!
jag kommer ha ork över till att sätta min egna hälsa i fokus, några joggingturer i veckan kommer bli så bra!!!
och det bästa av allt! jag kommer ha både ork och tid över att umgås med mina underbara vänner!! inte bara något SMS hit och dit utan verkligen kunna umgås!! :D
Sen håller jag tummarna och ber till högre makter att jag kommer få mer jobb och en anställning så pengarna kan komma! för livet är fan inte gratis!!
 
ne nu ska jag minsann snart sova!
kändes otroligt skönt att kunna skicka iväg just de där SMSet med texten -"Allt lugnt, du behöver inte dölja att vi smsar"
meningen som har plågat mig ett tag nu.... men äntligen kunde jag stryka det! många gör ju en stor sak över att man börjar smsa direkt efter att man träffats! Svartsjuka!!
sjukt egentligen att man ska behöva "dölja" en ny vänskap för att man vill rädda en annan! men allt för att slippa missförstånd osv... jag tar inga risker!! jag har förlorat för mycket pga sån skit!
 
 
Från en sak till en annan.. ikväll går mina tankar till Karolina som har sin häst i Helsingborg just nu och han opereras.. jag vet precis vad hon går igenom.
direkt när jag läste hennes ord på FB så kom alla känslor upp från den tiden då min ängel var där!
veterinärerna gjorde allt de kunde.. operationen gick bra men det räckte inte.. så vi gjorde valet att låta min ängel somna! det har nu gått 4år och jag saknar honom än! <3
 
 

Push play, stop rewind

Jag är en storm från ingenstans
Jag kan krossa ditt hjärta
Som en orkan kan jag svepa bort dig

 

When I don’t care
I can play ‘em like a Ken doll

 

FREDAG!!! tanken var att jag skulle sitta någonstans i Knislinge och troligen vara upp över öronen påverkad av alkoholen! men istället ska jag nu gå och lägga mig, för att kunna stiga upp imorgon och ta emot årets halm!
300st balar kommer imorgon och de ska in på loftet! lite styrketräning har ingen dött av :P

 

Dagens praktik gick fin fint! dock missade vi en liten leverans i Rickarum tur hade vi och kom på detta när vi va i Tollarp... så Erik satte gasen i botten och körde tur & retur Rickarum bara för den leveransen! där sprack vår plan kan jag säga... lunchen blev kraftigt försenad men v hann slänga i oss mat för att sedan fortsätta... och  vi var max 15min sena till Hässleholm! grymt jobbat!!

asså en hel vecka fylld av så mkt skratt att jag nästan gråter! haha xD
-"det är du som är så tjock att min "kopplingsfot" inte hittar rätt dragläge, det blir mer last än vad bilen är van vid!!" ... Erik's kommentar när han får motorstopp!

Jag: -"springa i trappor precis efter lunchen har ju ingen dött av!"
Erik: -" E... jo faktiskt, men jag tror inte att vi är kvalificerade för den gruppen av människor!"

Erik: -"hej du packåsnan!!... Spänn "sillamjölken" för du får ta den tyngsta paketen så tar jag det lilla paketet!"

Jag skulle köra in på magasinet efter avslutad körning idag,, och det är ganska tajt i öppningen och vi är för lata för att vinkla in sidospeglarna.. kommer ända upp till "öppningen innan jag frågar..."
Jag: -"går det.. eller slår spegeln i ?!"
Erik: -"det blir tajt, men sväng lite till vänster så ska det gå"
Jag: -"okej! får precis igång dragläget och bilen rullar 1cm"
Erik: -"NEEEEEJ!!!!!"
Jag: -"WTF?!??"
Erik: -"Hahahahaha... nej asså det har varit lugnt hela tiden.. skulle bara skrämmas lite!"

åfan att han lyckades! :P haha sinnes hur roligt man kan ha!

efter passet så tackade jag för veckan och gick in till Pelle transportledare... fick reda på att jag skulle åka med Erik nästa vecka också och sen skulle jag ev få köra hans runda den 19-21/8 då Erik behövdes bland lastbilarna då Niklas skulle vara ledig!

känns jäkligt bra! väldigt taggad inför nästa vecka och även de kommande veckorna :)
verkligen bra att bli upplärd av ngn som man litar på och har roligt med... bästa sättet att lära sig och vara positiv till yrket.. och Erik har en del års erfarenhet då han har jobbat på Transportledet i några år och sen har han kört för andra budfirmor också... + att han bevisar att även om man lider av närminnesförlust så kan man klara av yrket! haha och vaddå höger och vänster?! xD

nu ikv har jag gått en sväng i kvällssolen! hur skönt som helst!!
sprang en liten sväng inne i skogen också över stock och sten!! mkt roligare och bättre träning!
imorgon skall båda hästarna trimmas ordentligt!!! mysteriet med La vesta kankse vi snart har löst!! mer säger jag inte! punkt.

denna kväll försöker jag prata med min nyfunna vän, men jag kom ju på att den festen jag skulle på.... vi var ju bjudna båda två! så kanske bäst att jag väntar till promillehalten hade lagt sig... även om fylle SMS är roligare att få än att skicka många gånger :P hahaha så tokigt det kan bli ibland!!

 

Sitter även och saknar min underbara hund som lämnade mig för snart 2år sen!! älskade vän.. du fanns där i 11år sen var det dags att säga adjö :'(  R.I.P min fina Ricky!!

 
 
 
 
 

 

 

 


You only have to let me know

What I really meant to say
Is that I know that smile has broken a couple hearts
You’re used to always getting what you want
Drop dead beautiful, knows how to knock them down
 
 
Torsdag! regnig torsdag... praktiken har gått galant! så jäkla grymma är jag och Erik! haha!
på förmiddagen kom åskan! fy fan vad det regnade.. när vi skulle leverera i Everöd så öppnade sig himlen ännu mer, båda öppnade dörrarna men ingen av oss ville gå ut!.. men tillslut så bestämde sig Erik för att -"jag tar denna, det är bara ett litet paket.. sitt du kvar!" haha.. så klockrent ;) riktig gentleman haha!
imorgon åker jag med Erik igen och nästa vecka så blir det ngn annan... vi får se vad Pelle transportledare har planerat!
 
Igår vad jag på stranden med ponnyerna och fam Björklund... Maja red bojsen och Casper gick med hoppsan.. jag var också i en liten sväng.. ganska skönt ändå :P
 
asså jag älskar denna bilden!!!
Maja glad!, Bojsen glad!... det gör mig glad!!! Win win!!!
bilden är så klockren!! riktig sommarbild! älskar även att jag glömde tränset hemma så min snälla ponny fick ridas i grimma och grimskaft!... majas kommentar -"jaha okej de får ju gå!"
det är som att se sig själv när man hade sina galna idéer!
 
 

I'll go on like I never knew you

Every new beginning comes from some other beginning's end
 
Tisdag! sådär lagom sliten.. precis så man känner att man har gjort någon nytta!!
igår flöt praktiken på bra.. sen red jag min underbara Madenta! höjer henne till skyarna och massor av guldstjärnor för engagemanget!!! shit vad hon kämpar och gör allt för att göra rätt :)
sen tog jag grannens hundar och gick en ca 4 km! så jävla behövligt!!!
det gjorde ju såklart att min hund längtan blev lite större.... men de får vänta ;)
 
Gulle vovvarna!!

Idag kändes det att jag gick och la mig för sent... ögonlocken var tunga kl 05:00
men kl 07:00 stod jag på magasinet i Hässleholm och började jobba!
sen gick allt i ett svep.. asså måste säga vilket grymt team jag och Erik är! detta är 3de gången jag hänger med och jag kommer hänga med denna veckan också.. sen skulle jag ev åka med ngn annan nästa vecka.
 
en sak till.. kan kort säga att man är ju väldigt glad att vår bil har AC... kan lova att vår bil var som ett rullande kylskåp så den lilla chocken som uppstod när vi skulle kliva ut i den tropiska värmen som det bjuds på!!
 
imorgon blir det praktik igen.. så när jag har kollat klart på Allsången så blir det att sova!
efter praktiken så lastar vi Hoppsan och Bojsen och åker till stranden (hundbadet) Maja kommer också vara med... här ska lekas med ponnyerna i vattnet!
 
så sjukt duktig va min prinsessa igår!!! :D
 

We're gonna party as much as we can

 I won't be waiting for nothing
 
I'm still standing for hope and glory now
All the battles I lost and the  battles I won
Söndag! kollar på reprisen av Allsången.. asså Måns Zelmerlöw! en favorit sedan 2005 när han klev in i Idol! jisses! har haft turen att se denna människa live en gång! på Teatern i Malmö.. han spelade huvudrollen i Grease!
och eventuellt blir det Malmö och Rix FM den 17!!
 
 
 
hur var min Lördag då??
helt awesome! den satt som en smäck!!
Började med att åka till stan med Maja... hennes stora idol Anton Ewald skulle spela där! så självklart åker vi dit!!
gladaste 10åringen hade nog jag med mig iaf :P
sen blev det visning av La vesta.. shit vad jag hoppas på denna ryttaren! hon red La vesta riktigt bra!!
 
på kvällen åkte jag in till stan och träffade Sofie! sjukt härligt att träffa henne igen, senast var på skolavslutningen
vi drog till Sommarlust och hade trevligt hela kvällen... träffade lite annat folk där
 
som sagt!! Awesome lördag!
 
 

We're not broken just bent

jag har min ambition men ingen plats för den
nu vet jag varför jag blir galen,
jag vill inte låta nånting styra över hur jag mår

 

Torsdag! har precis ridit La vesta.. fina hästen men det hugger i hjärtat då jag känner att jag har inte tid!!
måste hitta en ny ägare nu!! elr iaf ny ryttare, hon är värd det!

Idag går jag på min nästsista natt! ganska skönt faktiskt även om jag trivs sjuk bra på vägarna... jag hoppas att de kan hitta på ngt skoj till mig innan Måndag! :)

gårdagen var väldigt trevlig. innan jobbet blev det middag hos Farmor & Farfar.. familjen från Göteborg va nere alltid trevligt att träffa dem :)
sen var det dags att köra mot Lidköping ;) jobbet gick smidigt, var tidigt framme i Jönköping så fick en lagom lång paus där.. sen låg jag perfekt i tid till Lidköping härligt!

på hemvägen fick jag "sällskap" genom SMS kontakt... helt sjukt att man kan få så bra kontakt med en människa som man träffat en gång :) men när E4an tog slut i Markaryd så lägger jag undan mobilen, då gäller 110% koncentration på vägen, vild djur osv! självklart gäller det överallt, men på E4an kommer det tillfällen där man är "helt själv" (perioden när man kört om en lastbil och kommer ifatt en annan) haha!  

 

ne nu kallar duschen! puss på er och ta hand om er så ska jag jobba min nästsista natt!

 


RSS 2.0