I noticin' you're staring

Lately I've been stuck imagining
What I wanna do and what I really think
Time to blow out
I wanna go all the way
Taking out my freak tonight
 
Torsdag... Awesome dag! precis som vanligt då :) mitt liv levs fortfarande på rosa moln!
blev en runda till Yllan för att stå i våran monter till utbildningsmässan.. träffade lite trevligt folk som man inte sett ¨på evigheter! och självklart fanns några av mina fina vänner från skolan också på plats och förgyllde min dag!
sen körde jag och Sofíe tillbax och sen blev det film för vår del.. då vi missade den när vi var på Yllan..
 
Innan vi började så sprang jag och My bort till konst..
där fick jag den sötaste komplimangen... haha Jag satt och gäspade i soffan du utbrister Simon -"gud vilka fina halsmandlar du har!"... haha! OMG! var kom det ifrån lixom.. men jag tolkade det som en komplimang xD jisses... den pojken slutar aldrig förvåna mig!
 
Imorn är det Fredag! Skola, Träning står just nu på schemat!
Men har nyss pratat med Hanna.. och Utgång ser lovligt ut!! Whoop,Whoop!! Taggad.. ohyes!! ska kanske ragga ´tag i ngn mer.. elr?!
 
Haha... Ida hittade en person med Ballonger... -"Jag måste ha en!!" haha så söt!

Before you came in to my life.....

Tänker aldrig mera gå med tunga steg
 
I came. I saw.
Tore down these walls.
Blocked one way. I found another.
 
Don’t ever change and I’ll stay the same.
We’ll be swimming in the same direction.
We’ll never lose this connection.
 
Tisdag.. vaknade med träningsverk... BÄSTA känslan! bevis på att gårdagens övningar gav resultat.. sen kanske man inte ska göra dem 2ggr utan hålla sig till de som är rekumenderat... haha men de kan ju inte jag ^^ allt eller inget!
 
Skolan... finaste klasskamraterna har jag minsann! håller mitt humör på topp hela dagen!
min skjorta blev klar! nice! nu ska den granskas av vår Lärare sen får den komma hem!
den blev lagom klar innan årets första start! som kommer ägarum den 16/3 i Hässleholm... Madenta ska gå en MSV:C1 ¨så trimm, trimm och åter trimm... sen får vi se hur det går.. 
 
men helgen innan kommer det 2 tjejer hit och fottar... ska bli spännande.. denna gången är det inga "ridbilder" då de ska fokusera på styling av hår och smink... så hoppas på fint väder och fina bilder så jag och Madenta kan hjälpa dem med projektet :)
 
Casper har varit här och ridit Fille... gick bra... han börjar bli ett riktigt team med Fille nu... men tyvärr så blir det inte så långvarit då Fille ska byta stall i slutet av Mars...  men Casper har utvecklast sjukt mkt på denna perioden! från att inte våga hämta han i hagen till att gå in helt själv och flytta undan "okända" unghästar..
och inom ridningen har de också hänt mkt... från osäker redan i traven till att rida helt själv på öppet fält, rida honom i form i samtliga gångarter.. och som ett extra stort +.... redan i höstas startade han klubbtävlingen på Madenta!... de trodde knappt jag när vi började med Fille i Sommras...!
kan inte säga mkt mer än BRA Casper BRA!!!
 
Det ska du veta att de är minsann inte många som vågat sig upp på min galning... så tummen upp till dig! och även om hon hoppade i luften någon gång så fortsatte du!!... sjukt imponerad!
Speciellt när jag vet att jag själv varit rädd för henne och jag jobbar med henne var dag + är både äldre och större.. och en sak till.. jag hade ridit i typ 14år när jag köpte Madenta!
 
 

I may be bad, but I'm perfectly good at it

...There's no way I'm turning back
 
Are you hiding from me, Somewhere in the crowd?
 
Måndag! Citykliniken 09:20... ute igen 09:35... haha! aja har ju bästa läkaren iaf.. han funderade många gånger om hur han skulle kunna hjälpa mig.. mätte och kollade om mina ben var lika långa.. vilka de var! skönt det iaf..
men starkare piller är inget alternativ.. för nästa steg är morfinliknande... så nej tack!
men vi kom fram till att jag kommer få leva med detta... finns inget att göra för att bli helt bra, operation gör inte då det "bara" är 6% snett (enligt deras skala) och minst 10% för operation....
så som han sa... stärk de musklerna du redan har och leta upp nya och träna upp dem ;)
Detta är en biverkning på att vara sne + min överrörlighet!
Så nu ska jag ge gärnet! och be till gudarna att jag kan bli starkare!.. ska ju som sagt ha denna ryggen i 70-80år till.... och som alla vet blir den ju inte bättre med åldern ;)
Men sen är det ju ett extra plus att man blir ju mer "fit" muskler är ju aldrig fel... sålänge det inte blir för mkt... är ju faktiskt tjej.....
 
Skolan var super! oj vad jag har saknat mina flickor och pojkar! föreläsningen var ju ingen favorit direkt.. men ändå ganska spännande ;)
mest glad över att träffa mina fina vänner igen!
tanken slår mig att det inte är så många månader kvar innan vi skiljs åt!...
och kan med handen på hjärtat säga att jag kommer sakna er mer än vad jag saknar mina tidigare klasskamrater,
låg.mellan & högstadiet har jag knappt ingen kontakt med alls... gymnasiet ett fåtal....
men det är så jag känner att en tår kanske kommer trilla den där dagen.... 7 Juni 2013.... Usch! vilken tjej jag blev nu ^^
men fy jag får inte tänka så.... jag lever i nuet!!! och det finns inget som säger att vi ska skiljas för gott... vi håller kontakten om vi vill!!!
 
Moa har varit här och ridit Bojsen... så duktiga!
Imorn kommer Casper och sen ska mina ridas....
 
nu ska jag minsann sova! puss på er <3 Live Laugh Love XOXO
 
Nej men det är helt okej att må såhär jävla bra!!!
 

I owe it to you, Isn´t it crazy....

 

I know that if the sky
would fall

I´d survive it all

Gårdagen var toppen! fixade stallet på morgonen.. Red La vesta på fältet.. och hon gick precis så j*vla bra som jag hoppats på!!

vid 1 var vi i Rinkaby och skulle fira Maja... släkten var på plats och några till... en trevlig dag med underbart folk blev det.. :)
Sen avslutade vi det hela med Melodifestivalen... och denna gången "slapp" jag och lina sitta och en konversation igång via FB/SMS... vi kunde ju kommentera bidragen direkt ist haha! men asså.. säger bara ROBIN STJERNBERG!!!  låten, rösten, utseendet och ja hela han ;) haha! amazing! kan väll säga att jag och Lina är väldigt eniga om den saken!! :P tyvärr blev det bara 2.a chansen för honom... men någon ska ju vidare där ifrån men jag ser det som såhär..... ytterligare en chans att ha något att vila ögonen på ^^

Utgång blev det inte som ni kanske har räknat ut... men känns bra ändå... "vit månad" sist jag var ute var ju med hanna den 19/1... men efter det har jag ju levt på mina piller ;)
men nästa helg är det lönehelg... och då tycker jag nog att det borde gå att supa till det! hmm... ajaj vi får se ^^

Imorn drar skolan igång igen... massor av saknade människor ska träffas :)

nu ska jag ut och Lunch hästarna och sen ska det ridas!! puss på er!
Fick en bild av Jennifer.. från torsdagens fotografering... Fina fina La vesta!


Make it right!

And with every step together, we just keep on getting better
 
No need to worry
 
OMG! underbara dag!
svävar på mina rosa moln igen!! underbara känsla! jag tänker aldrig... ALDRIG!! komma ner här ifrån!  den personen som försöker dra ner mig nu... den kan dra dit pepparn växet! nu ska jag stanna här och hitta tillbaka till migsjälv! den possitiva, glada Evelina Wahlström som ni alla känner
 
Red La Vesta på fältet.. och det sa bara "klick" så funkade precis allt! så galet fin var hon!
lyssnade på minsta lilla signal, jobbade på fint helt utan att bråka eller försöka springa ifrån.. det är just denna känslan jag har letat efter nu i någon månad!! och idag, äntligen! har kännt att det finns där flera gånger.. men alltid ngn liten detalj som har förstört.. men inte idag! <3
 
Blev en sväng till stan.. hämta mina stövlar.. bytt dragkejda.. dessa stövlar jag varit i mina ägor i mins 5år!! Kalité!! så om dragkedjan ger upp är det helt okej... normalt på ridstövlar.. de tål inte att sporren sitter där och sen är jag ju lite slarvig med att rengöra från smuts osv... opps!
 
Dressyrträning nu ikv... Så in i helvetes bra var prinsessan!!
kämpade på precis som jag ville... tänjde lite på gränserna.. så ngt litet kråksprång blev det ju såklart... men helt okej när vi upp ett steg på utvecklings stegen... lite motstånd måste man ju ha lixom!
men huvudsaken är att hon vill och försöker!! puss på henne lixom!
 
nu sitter jag här, lyssnar på musik och svävar lite på mina rosa moln!
sängen kallar i rimlig tid ikv!... blir förmiddags pass med båda hästarna... stallet skall helst fixas också ;)
vid lunch kör vi till Rinkaby.. Maja ska firas! tror att hela släckten kommer vara på plats.. så det ska bli trevligt
 
 
Jag kan inte sluta le.... har inte mått såhär bra på månader! ja seriöst... månader!
men jag är tillbaka... :D XOXO!

A new notch in your belt,

Not really sure how to feel about it,
I'm tired of the games
 
You don't get another chance, life is no Nintendo game
 
Nu kommer en text som jag inte på några sätt begär att ni ska förstå.... den är väldigt osammanhängande.. men så är den också tagen rakt ut mitt huvud!
 
Säger inte att jag är perfekt... låång ifrån! men det finns de som är värre! det som gör mig ledsen.. och då menar jag riktigt ledsen är att ni förstår inte det själva!
och det är just ni som är de där männsikorna som man inte kan prata med heller.. iaf in när det kommer till att ändra ett beteende! jag vill bara lista ut vilka ni är så snabbt som möjligt så jag kan undvika er i fortsättningen
och en sista sak... har ni problem med mig.. säg det till mig och beträtta vad jag kan förändra.. så kan vi säkert komma fram till en lösning.. för jag vet att ingen är perfekt.. och speciellt inte jag.
 
Men ditt beteende är inte okej.. och tyvärr är du inte ensam om det!!!
 
I'm frightened that I won't be strong
hur länge kommer jag orka stå emot... kommer jag lyckas att genomskåda det innan jag begår samma misstag som jag vet att andra har gjort. kommer jag falla för era knep?!... men måste erkänna att ni är duktiga.. nu i efterhand märks det att ni gjort det förr........
 
Alla får göra som de vill och jag bryr mig inte om var du varit, vem du varit.. men när jag är inblandad har jag också rättighet att säga nej och sätta ner foten!
och framför allt... jag vill inte bara vara ett nytt namn på din lista (det äcklar mig).... så visst bli arg, sur förbannad... I DON'T CARE!!!
 
Beat me, hate me
You can never break me
 
Döm inte mig förrän du gått minst tio mil i mina skor.!!
Du vet mitt namn och min adress... men har aldrig sett vägen som tagit mig dit!
 

I'm tryna find the words to describe....

Trots alla svek, tomma ord står jag fast vid min grej
och e helt ok
jag vägrar, vägrar stå i ledet
jag bara vägrar så jag bygger något eget
 
Sanna mina ord, det här e mitt liv
Ska hela vägen upp och följer min stig
 
Har jobbat för ett mål och en inre dröm
som i dag har fått sitt liv De har börjat sortera bland de hundratals ekipage som har sökt till årets nya sattsning, jag är en av dem som sökt.. de ska nu välja ut 16st finalister (8st hopp & 8st Dressyr) för att sedan granska dessa mer och tillslut välja ut de 8 som kommer få vara med.. 4st hopp & 4st dressyr... jag är väldigt medveten om att chansen är otroligt liten att de faktiskt väljer mig... men jag ska inte sluta hoppas.. jag har gjort det som står i anmälan osv.. sen är det upp till juryn att bestämma.... Forts följer.......
Dagen började med ponnymätning på Bollerups hästklinik, ponnyn charmade folket med sin utstrålning direkt!
1,25m blev den lille!! Perfekt! han är nu 5år och kommer inte växa så mkt till.. men biffa till sig ska han och då kommer någon extra cm... så som Cristel sa... -"han kommer nog bli precis så där lagom som man vill ha B-ponnysarna" och sen berömde hon honom väldigt mycket för hans stabila psyke!! Whoop, Whoop!
 
Sen har jag ridit La vesta i stormen... jisses vad de blåste! och mer snö på det! ... fuck!
hästen gick fint iaf...
Madenta fick vila då jag kände att stormen inte skulle avta utan tvärtom.. och ni ska veta att det är dömt att misslyckas med ngt vettigt när det blåser och snöar.. Prinsessan tycker inte om det alls... spänner sig och stretar emot.. så en liten dag med vila klarar hon ;)
Jag snörade ist på mig löpar skorna och spenderade 20min på löpbandet! nice!!
 
"It's funny how things change...
now that we've got it we just can't give up"
 
Fina ponnybus!
 
 
 

I tried to pretend it didn't matter...

I sometimes tend to lose my temper
And I cross the line
Yeah that's the truth
 
I get kind of dark, Let it go too far
I can be obnoxious at times
But try and see my heart
 
Det är så jävla lätt att döma, en liten blick från någon, ett onödigt ord som sägs vid fel tidpunkt kan höras av fel person och sen är helvetet igång! tro mig jag vet...
Därför vill jag uppmana alla där ute.. gå er egen väg, bilda er en egen uppfattning om precis allt! på såsätt kan ni stå till svars om ni ev har tolkat ngt fel.. ist för att komma med det fegaste i världen.. -"men h*n sa..!!"
 
Har slagits mot falskhet, påhopp osv i omgångar under mitt 20åriga liv.. men på något sätt har jag gått igenom det och kommit fram starkare på andra sidan! What dosen't kill you makes you stronger!
Men ibland bli även jag trött på skiten och orkar inte ta emot och bara skaka det av mig... jag vill stätta stopp för skiten och ifrågasätta vrf ska just jag bli påhoppad?!... då finns det sällan några ordentliga svar.. utan som sagt bara falskhet bakom skiten!
och vips så blir man kallad både det ena och det andra... Bitch är nog bara förnamnet... skulle kunna rabbla precis allt som jag blivit kallad och utsatt för.. men det ska ni slippa (mest för att jag vet att barn läser här och ni ska inte kunna sånna saker.. speciellt inte eftersom 90% av sakerna vet ni inte betydelsen av och ska inte veta)
 
självklart är jag inte guds bästa barn.. jag är bara mänsklig! och det jag har valt att göra är att gå min egna väg och inte dömma mina medmänniskor utan lära känna dem ist och de jag trivs med.. finns kvar i mitt liv, de andra passerar...
Tyvärr så är min väg en väg som jag måste gå själv... vissa har försökt haka på och tackla alla "haters" på samma sätt som jag... men på något sätt misslyckats,
minns så väl när min vän..som jag tyvärr inte umgås med längre... kopierade precis allt jag gjorde, sa osv... men tyvärr vännen du hade det inte lätt! tacka gud för att allt löste sig, du hittade ditt spår här i livet, och sist vi sågs mådde du bättre än någonsin :D (Detta har jag fått berättat för mig av personen i fråga,, och när jag tänker tillbax ser jag mönstret, jag hade kanske kunnat motverka detta, men de viktiga är att vi alla mår bra idag!)
 
nej fy.... nu blev detta allt för långt och ni har tappat intresset för lääääänge sedan! men WTF!!! min blogg! mina tankar, ni vet ju att jag bara behöver skriva ibland!
Nu till ngt vettigt, Tisdag idag! Madenta har fått nya skor! sen blev det stan för min och Mamma... efter det så red jag Bojsen.. ojoj va fin han var!! lille plutten kommer bli så grym! Imorn åker vi och mäter honom.. intressant och se hur många cm över havet den lille är  ;)
 
På torsdag kommer Jennifer, hon ska fotta inför sitt projekt! Jag, Moa, Madenta, Bojsen & La Vesta ska agera Modeller!
Sen har jag faktiskt planerat in en annan sak också... lite mer "modellande" 2 andra kompisar behövde tävlingsryttare med storhäst som ville modella för deras projekt... tid/datum är inte bestämt men de kommer...
 Fredag blir träning!!
Lördag Släktkalas och förhoppningsvis Utgång med Hanna & Celie!!
 
TTYL XOXO!
Dessa bilder får avsluta! läs och tänk!! vill du fortsätta leva i detta sjuka samhälle.. eller gör du som jag.. sätter ner foten och sätter stopp för skiten!.... ditt val!
 
 
 

None of us are promised to see tomorrow

I don't need no sympathy.
I won't cry and whine.
Life's my light and liberty
And I shine when I wanna shine
 
I wish that this night would never be over
There’s plenty of time to sleep when we die
So let’s just stay awake until we grow older
If I had my way we’d never close our eyes
 
Är inne i min "Adam Lambert" period igen... musiken är sjukligt bra och han är ju galet snygg! så hans musikvideor... Me Gusta!!
 
Dagen har hittils varit toppen! även om La vesta får vila... det blir lite väl mkt styltor när jag red Madenta så nejtack!
det blev en kortis med Madenta... men fin var hon, ville mest bara stämma av efter gårdagens pass :)
 
Tidigare i förmiddes var Maja här och red Bojsen!
Ett extra stort Grattis till Maja som idag bli 10år! henne firar vi på Lördag :) släktkalas deluxe :)
 
nu är det snart mat dags... den ska ja ta tag i putsningen... har sisådär 4 träns och ett Kandar som måste putsas! okej inte så extremt mkt men det kommer ju ta sin tid... haha! och så sjuktligt tradigt!
 
men puss på er.. nu luktar det mat i hela huset :D XOXO
I bet you thought that I was soft and sweet
 
Grattis igen Kusinvitamin <3
 
 

I belong with you, you belong with me...

In an ordinary fairy tale land
There's a promise of a perfect happy end

I'll be there for you, when the rain starts to pour.
I'll be there for you, like I've been there before.
I'll be there for you, cause you're there for me too

Söndagen är snart över och imorn börjar vi lovet på riktigt!! :D

Mina fina hästar har gått lysande idag.. Madenta var riktigt fin.. men lite trött blev hon allt... så nu när allt börjar falla på plats och träningarna blir mer regelbundna så tog jag idag beslutet att börja ge henne Havre igen... men vi får börja med lite.. hon har inte ätit det sen i höstas hon bli väldigt pigg av det.. men det är just det där lilla extra som just nu saknas.. så det är dags att vänja henne vid det igen ;)

La vesta eller Skräcködlan som hon även kallas ;)
Hon blir finare och finare! jag kommer dock fortsätta med Hackamoret på henne.. funkar så bra :)

Nu blir det Ponnyakuten.. puss på er så hörs vi imorn XOXO

Såhär i min bildbrist.. .så får det bli en bild från när klassen plockade ner Lars Wallins utställning här i Kristianstad.. mycket givande dagar med extremt fina klänningar och allt avslutades med en unik chans att få ställa de där frågorna som vi funderat på till Lars Wallin himself!.. otroligt trevlig person det där :P


What's the right team?

It's no good at all
To see yourself and not recognize your face
Out on my own, it's such a scary place
I'm kickin' down the walls
I gotta make 'em fall
Just break through them all
I'm punchin', crashin', I'm gonna Fight to find myself
Me and no one else
Which way? I can't tell,
 
Should I question every move I make?
With all I've lost my heart is breaking
I don't wanna make the same mistake
 
Jag blir bokstavligen tokig! asså kloning är det något som man kan göra bara sådär...är i ganska stort behov av det just nu! hur jag än gör så kommer någon att bli sårad!
höger eller vänster... jag vet inte!!!!
Väljer jag höger så bli den personen sårad, och det är de sista jag vill utsätta dig för! du behöver mitt stöd.. iaf är det vad du säger...
Väljer jag vänster så vet jag att ena personen blir glad medans den andra kanske inte blir ledsen men... besviken!
och även om din fasad visar att du är stark så har jag sett igenom den!  därför vill jag inte såra dig heller!!
 
Och snälla kom inte med ngn kommentar nu... -"vad blir du lyckligast av?!"... för jag vet helt seriöst inte!
eller jo... att vi alla bara kan bli sams och börja om!
AAAAHH!!... Det är därför jag har varit "själv" i alla dessa år... en ensam varg! men nu är det försent att gå tillbaka!
FAN!!! nu är det bäst att jag slutar innan jag säger för mkt...
 
Fröken Wahlström.... Ut och Rid dina fina hästar och skit i hjärnan för en gångskull!!!!
 
haha.. avslutar med denna fina bild... Jag har full respekt för alla sporter.. mer erkänn att kontrollera 600kg häst är lite tuffare än att sparka boll ;) Haha.. sug på den fotbolls Sverige!
 

It's time to turn it up, game on!

We gotta show what we're all about.....Work together!
 
DressyrPrinsessan visar tecken på att formen finns där! dags att bli ännu mer som gummiband! sen är det dags!!
16 Mars! är det dags.. som planen ser ut nu! då styr vi mot Hässleholm! för en MSV:C1
 
Skräcködlan till Hopphäst blir bättre och bättre... vi bler mer och mer Team för varje dag!
Hennes debut får vi se när den blir... men vi måste vänta på att snön ger upp så vi kan börja hoppa! ;) men det löser sig :)
 
PonnyPrinsen är nu registrerad i mitt konto på TävlingsDataBasen!! på Onsdag skaffar vi mätintyg... sen rullar det igång..
Tanken är nog en debut den 23 Mars! Skepparslöv får stå för den.. Moa vet inget än, men tänkte ta det med henne på Torsdag när hon kommer :)
 
så nu vill jag bara träna,träna och träna!!! känna hur allt klickar och åka på tävling, träffa alla fina vänner och ha så där galet roligt som jag brukar på tävlingsbanorna!!! :D
 
Take it back to the place when
You know it all began
Doin' it like we use to do....
 
I bilden finns så många minnen... bästa tävlinghelgen! Seger i LA:4 och 2.a i MSV:C och även kvalad till MSV:B!! Att få göra det tillsammans med min fina Madenta, vi har tsm gått från 0 till Nationell MSV nivå! och vi har mer att visa... det lovar jag!
 
Känslan av att få stå där.. längst fram och högst upp på resultatlistan... det är den känslan som alla tävlingsmänniskor vill hitta... och det är därför vi fortsätter att kämpa och drömma om att någongång få uppleva det igen!
 
 
 
 
 

Folk vill ta tillbaka, men vägrar att ge

För man vill ha vad man vill ha och man vill ha det nu
Och om man ser en  möjlighet att ta så kvittar det hur
För vi är vildare än djur när det gäller att ta

Jag menar, varför kompromissa, varför vika en tum?

Alla vill till himmelen men få vill ju dö
Man vill kamma in vinningen, men sår inga frön
Man vill ha sin bit av kakan, man vill äta den med
Folk vill ta tillbaka, men vägrar att ge

Det jag ser när jag tittar jag mig rent förbannad!

Hur ser dagens samhälle ut egentligen.... radion spelade Timbuktus gamla klassiker.. "Alla vill till himlen", så galet sant varje ord!... du är kung mannen!!

Några av er vet att jag står i liten av en vägkorsning... frågan är höger eller vänster, hur länge orkar jag stå i mitten?! vad är det för fel på att vara sams egentligen?! fördomar, orimliga påhopp... MY ASS säger jag bara! fan!!... nej.. nu tänker jag ta en veckas sportlov och bara vara! Ridning, Fotografering, Ponnymätning, "lektioner" står på schemat.. sen avslutar vi veckan med 10års kalas.. och går allt enligt planerna så besöker jag och Hanna Krogen i slutet av veckan!! :D all in! my friend!!! ALL IN!!

Sen kommer jag åka tillbaka till skolan och återgå till det normala ;)

Dagen har varit toppen.. en snabbis i skolan jobbade lite med Skjortan, pratade med mina fina vänner i klassen!
Sen red jag La Vesta på fältet.. galen är bara förnamnet på henne asså hoppar och skuttar.. lyckligare häst får du leta efter ;), och nu ikv har det varit Dressyrträning med prinsessan! oj så fin hon va på slutet :)... nu vill jag snart tävla!! måste på allvar börja kolla när säsongen kan dra igång!
förra året startade vi i mars... låter som en rimlig plan :)

nu ska jag glo på lite TV och sen kallar kudden!

I mina drömmar ser jag ett folk enat!
Undrar varför vägen ska vara fylld ut av gropar

 Min fina tidigare ikv!!! <3 puss på henne!

 

 

 

 

 


It's like you're my mirror...

I can't help but stare 'cause I see truth somewhere in your eyes

Yesterday is history
Tomorrow's a mystery
 
So now I say goodbye to the old me, it's already gone
'Cause I don't wanna lose you now
I'm looking right at the other half of me
Glad helt vanlig Torsdag!!... Fuck allt som har med alla <3 dag!! så sukt överskattad dag så jag håller på och smälla av!!!
säger som jag alltid gjort och kommer alltid att göra.... Skit i Alla <3 dag... uppskatta varann varje dag och var spontan.. gör ngt gulligt för den du älskar en dag så den minst anar det.. hade det varit ag hade jag blivit så sjukt mky mer glad över det än över att bli upskattad en dag när hela världen håller på! ... nej nu ska jag sluta! samma visa varje år! :P
 
Skolan gick fort... jobbade med uppgiften, sen fortsatte jag med min skjorta.. fin den kommer bli :)
efter plugget red jag La Vesta.. så fin hon blivit!! puss på dig
Sen kom Maja och red Bojsen! även de är så duktiga... :)
 
Imorn är det FREDAG!! pepp! inte för att det händer något men jag tar lov!
men veckan kommer rusa iväg och sen är vi inne i rutinerna igen... men ändå skönt med ett litet break :)
lite sugen på att gå All in imorn kväll... men frågan är... finns det ngn som vill joina?! vi får väll se ^^
 
Nobody sees, nobody knows
That's how it is, That's how it goes
Far from the others, close to eachother!
 
Nej fan asså bli arg så jag spricker (fick precis veta hur de behandlar dig)... så behandlar man inte folk och långt ifrån vänner... satan!!
om jag ändå kunde hjälpa dig! men du vet att jag finns här.. du förtjänar bättre och det vet du!
 
Åh.. fina Lavesta så fin så!!!
 

I wish I was strong enough ......

......to lift not one but both us
Someday I will be strong enough to lift not one but both of us
 
Because we've both been there
Yeah both of us
But we still stand tall
With our shoulders up
And even though we always against the odds
These are the things that have molded us
And if life hadn't chosen us
Sometimes I wonder
Where I would have wound up
 
Jag lyssnar om och om igen på Both of us med B.o.B ft Taylor Swift! magisk!
Texten träffar lixom!
funderar ganska ofta på hur livet egentligen hade sett ut om jag gjort andra val här i livet.... om jag inte fått ta de där smällarna, känna den där lyckan som ingen annan förstår.. osv
Vilka människor hade jag då träffat!? ja helt enkelt hur hade livet sett ut?!
Det är ju våra val och händelser här i livet som har format oss!!!
 
Inte för att jag på någotvis vill byta.. jag lever min dröm... men ni förstår säkert min tanke!
 
Dagen har rullat på.. så fort att jag helt missade medicinen i morse!! FUCK! min rygg sa ifrån vid lunch! då ville den inte mer! helvete.. ursäkta min "grekiska" men jag måste!!!
skolan gick helt okej trots min ömmande rygg....
när vi slutat så samlades typ alla och vi konstaterade att alla har varit lika korkade... vi fick en slutuppg i Mönsterkonstruktion för 3 VECKOR SEN!!! och vår snälla lärare sa klart och tydligt... börja i tid.. det är en stor uppgift och tiden går fort.... och vad gör vi typ allihop.... vi sitter här dagen innan och jobbar röven av oss!! haha
varför ska man aldrig lära sig?!!!
jag är nästan klar... de sista fixar jag imorn innan inlämning ;) Bra Wahlström!!... not!
men jag tänker inte tjata på er där ute att ni ska lära av mina misstag... ni måste få göra dem själv! man lär av att göra ;)
 
Hästarna då... så fina de var!! Igår red jag barbacka.. men idag jobbade de på som bara den! duktiga flickor :P
Nu ikv har har sprungit lite och även bakat... scones fick det bli! as gott!! perfekta uppladdningen inför allt plugg haha...
 
men nu måste jag sova.. min rygg mördar min annars ^^
 
I don't like confrontation
I'd rather we all just get along
...Så jävla sant som det är sagt!!
 
 Ta gärna 3:40min av erat liv och lyssna igenom!!!
 

it's a gift worth taking a chance for

A dream like this not something you wish for,
a dream like this not something you ask for,
 
It's the time that you totally screwed up,
Still you're trying to get it out your brain
 
It's all the dreams that never came true,
Cause you're too damn scared to try
 
Living the f*cking dream!!!! Pratade med bästa Hanna igår.. och hon har sina planer för att försöka få mitt liv ännu ett steg bättre.. om det nu är möjligt ^^ som jag ser det är det ju redan perfekt! för nu iaf!.... ni ska veta en sak.. om ni någongång kommer till en fas i livet då allt är perfekt och ni kan inte tänka er något annat... då blir jag ledsen för er skull! för då är det slut..... Det bör alltid finnas något här i livet som vi strävar efter och drömmer om! det får oss att fortsätta kämpa!
Men självklart är det gött att känna hur perfekt livet är!! men det finns alltid små detaljer här och var som kan förbättras... det är bara de att vi glömmer bort de små sakerna när vi mår som bäst! :)
 
'nuff with the pepp talk!!!
 
Snart ska jag hoppa i andra kläder och senare ta mig till skolan... träna det får jag göra ikv... vår husägare har stängt vattnet tillfälligt.. så ett svettigt träningspass är inte att tänka på.. men han får gärna hålla på... det betyder bara att vårat vattensystem blir bättre snabbare och ni som inte redan vet.... nu får ni veta!
Ovanvåningen som idag är som ett tomt skal kommer bli min!!! Whoop,Whoop!
till vintern kommer det bytas värme system i vårat hus så vi måste flytta upp... och när de har fixat här nere och vi flyttar upp så kommer jag ine flytta ner igen!! AWESOME!! så jävla perfekt! ett litet sidospår!
 
True story!! You go girl!!
 

only the dead fish follow the stream

 
I wanna be with the one I know
The day the door is closed
The echoes fill your soul
They won't say which way to go
Just trust your heart
To find what you're here for Open another door
 
You know how life can be
It changes over night
 
Söndag! j vad jag skulle gjort massor nu på morgonen och förmiddagen... men det sket sig rejält pga en extrem försovning!!! satan!!! aja that's life... ibland säger kroppen till omedvetet att man behöver det! men nu när det är gjort och förkylningen är borta så kommer jag köra på som vanligt igen :)
så imorn blir det en PW ev lite jogging... innan jag kör till skolan!
Sen kommer Moa och rider Bojsen.. sen ska mina prinsessor ridas! oj vad fin Lavesta är trots att hon vilat så länge!! och gummibettet funkar! lycka :)
Madenta har tagit vilan värre... men det vet jag.. hon är såpass stor och lång i kroppen så hon tar naturligt längre tid och mer jobb på sig för att komma igång!
La vesta är ju liten och kvick haha!
 
I don't wanna win this game
If I can't play it my way
tisdag blir det skola och sen kommer Casper.
Onsdag, skola med konst historia och lite teckning tror jag... sen blir det nog en riktig genomkörare med båda hästarna! behövligt nu efter deras vila... de får mån, för att mjukstarta haha!
Torsdag... Alla <3-dag! naw... så sött... haha tänker inte uttala mig! ni som känner mig vet vad jag tycker! men jag lever som vanigt med Skola och sen kommer Maja och rider Bojsen.. mina får ta det lite lugnare efter onsdagens pass
Fredag.. kort skoldag sen Dressyrträning för Madenta och La vesta går på fältet...
Helgen ser lugn ut... hästar ska trimmas som vanligt osv osv...
Sen är det sportlov!!!
 
Did you ever push away the ones
You should've held close?!
The answers are all inside of me
All I gotta do is believe
 
Men puss på er mina underbara läsare.. Make me strong!, It's time to turn it up, game on!
dags för lite film och sen sova!! TTYL XOXO
 
Nostalgi!!... min söta sockertopp Hoppsan! när hon var någon dag gammal!! how cute?!
 
på bilden typ 2år... Idag är hon 4år men fortfarande.. helt underbart söt... vissa saker växer man inte ifrån!

And what I'm gonna say is...

If you only knew what I talked about
When I'm with my friends just hangin' out
 
Don't you wish that you could be a fly on the wall
A creepy little sneaky little fly on the wall?
All my precious secrets, yeah, you'd know them all
 
Lördag!
En vanlig lugn dag.. förkylningen vinkar jag adjö till och hoppas att vi aldrig mer ses!!
La vesta fin äntligen nya skor idag.. och därmed fixades tappskon ;)
gav mig senare ut på fältet... trodde att det skulle bli till att hålla i manen och hoppas på de bästa!
men hon var så duktig!! kanske lite trött över att ha stressat runt i gången medans vi väntade på hovslagaren (även om Bojsen fick stå inne med henne)
 
Sen har jag bara chillat... vågar inte pressa lugnorna för mkt.. men imorn ska jag nog orka rida båda hästarna.. och Bojsen borde faktiskt motioneras.... hmm vi får se hur ja gör :P
annars kommer de iaf bli en tripp till EKO..
på Måndag är det skola igen.. och sen kör vi 110% igen! efter 1v som sjukling... åå hatar och gnälla men ibland måste jag!
Rastlös så jag skulle kunna spricka.. men jag har sysselsatt mig med att fixa till gamla jeans...  bytt dragkejda i den gamla skoljackan. kollat på massa film, men nu räcker det! tycker jag iaf :P
 
såg ni Melodifestivalen... klart ni gjorde haha!
inte så mkt att hurra över... Danny snygg som vanligt... Sean Banan levererade årets sommarplåga.. tack lixom.. som om de inte räckte med förra året... haha! men han är helt klart hel skön.. passar perfekt in i de strikta och pryda sverige som vi lever i!!
 
ne nu blir det kanske en film... sen kallar kudden! puss på er! TTYL XOXO
 
Mina fina... tror faktiskt att hästar kan vara bästisar! dessa damer är iaf.... och jag minns så väl min C-ponny och hans "bästis" Amaretto... min kompis Sandras fina D-ponny som hon hade :)
 
Fina tider!

Life is good I can't complain

Who says I can't be single
And have to go out and mingle.
I am confident
But I still have my moments
Baby, that's just me!
 
I won't change anything in my life
I'm staying myself tonight
 
Vara migsjälv har aldrig någonsin varit något stort problem... som ni redan vet!
men det ni kanske inte visste är att jag älskar att gör precis det där som retar folk mest!! Det som får mig att sticka ut och provocera!! självklart utan att vara elak på något vis!
 
Jag hör någon säga... Det går inte.. då säger min hjärna direkt... WATCH ME!!
En ganska stor sak inom mitt liv är ju också som ni vet att jag är ingen "tjejtjej"... ni vet en sånn riktig Paris Hilton! haha! OMG!
Jag tycker om att ta lite från allt och mixa ihop det till Wahlström Style!! One of a kind!!
 
Jag är inte den som bara umgås med mina "girls" som jag kallar Gumman, Snäckan, Pinglan osv inte heller den som blir hysterisk över en skorea, gråter över trasig nagel, gråter till alla filmer, konstant tänker på figuren och att kläderna måste perfekt och bikinin ska sitta som en smäck inför Sommaren.. som man slösar bort genom att ligga och slöa på samma fläck dagarna igenom!.... ja ni förstår nog ;)
Evelina Wahlström.... det är hon som trivs bäst i ett ordentligt grabbgäng... där man slipper skitsnack och hela tiden tänka på vad man gör, säger eller hur jag ser ut.. för att inte bli dömd! (kom ihåg att de är vi tjejer som dömmer varann.. därav alla jobbiga "krav" och all bullshit)
hatar och shoppa... det ska gå snabbt och jag vet vad jag behöver! 
Klarar sitta still 10min sen kliar det i fingrarna och jag får myror i benen! Rastlös Deluxe!!!
sen ska ni veta att jag älskar allt som glittar!!! en snygg, tajt, klänning kan väll vara fint ibland.. är ju kvinna lixom ;) Work it!!! men det kan mycket väll "brytas" med ett par converse ist för klackar!
 
De som försökt ändra mig.. har förr eller senare gett upp! :)
kommer aldrig någonsin ändra mig! iaf inte för att någon säger att jag måste!
helvete heller!!! de viktiga är att du själv ska trivas, ha kul och må bra.. kan du det utan att göra någon annan illa då har du hittat rätt!
 
Jag är bara 20... försöker fortfarande hitta "mig själv".. vet inte om jag någonsin gör det... men det är en del av att vara mig! Live, Laugh, Love!!!
 
 
 
 

on your shoulders, I can reach an endless sky

Look at me now, I made it
See my hope now, I made it
Reaching things now I never thought possible
Here I am now, I made it
Here is my life, my true dream
 
I'm not gonna stop
Not gonna stop 'til I get my shot
That's who I am, that is my plan
Will I end up on top?

The day a door is closed
The echoes fill your soul
They won't say which way to go
Just trust your heart
Fredag idag... fortf sjuk.. blir inget internat ikv.. orkar seriöst inte! och ska jag bli av med förkylningen så blir det jag och soffan idag också... så hur mycket jag än vill snöra på skorna och ut och springa eller hoppa i ridkläderna och upp på min fina häst så får jag inte!!!
det blir att mysa med dem ist!... de ska allihop får massor mer ompyssling nu ihelgen.. :D
 
Ibland tänker jag på hur lyckligt lottad jag är egentligen, hur vågar jag klaga egentligen?!
vad är där att gnälla över? jag har det jag alltid drömt om och lever drömmen!
lång resa har det varit... men som ni vet What dosen't kill you makes you stronger!
 
Brukar förklara för mina vänner att allt handlar om självförtroende... och hur ska någon kunna tycka om dig om du inte tycker om dig själv.... tro mig jag vet! har själv alltid tampats med folk som vill trycka ner mig... men ist bestämde jag mig för att verkligen visa att om jag sattsade ordentligt på något så kunde jag!
Eftersom jag ändå inte var speciellt omtyckt så isolerade jag mig bland hästarna... byggde upp kunskap och en karriär... hade en dröm om de högsta klasserna!.. de krävdes mer än vad jag trott men jag lyckades!
och innan Ponnytiden var slut så red jag de där Nationella klasserna i FEI tsm med EM ekipage!!
om jag klarat det utan 110% fokus.. de vet jag ej.. men nu i efterhand har varje nej till kompisarnas fester, bio, shopping, strandbesök.. osv osv varit helt klart värt de!! jag nådde mitt mål! och idag tvivlar jag inte längre.. jag vet att vill jag och är villig att sattsa så kan jag!!
Idag kan jag välja mer... då det inte finns någon åldersgräns som sätter stopp.. jag visste innan att när mitt är som 18 är slut så är det försent att tävla ponny.. så skulle jag nå mitt mål.. skulle det göras i tid!!!
 
MEN......
Vem trodde att denna tjej skulle leva mer eller mindre Isolerad i sina drömmar och stänga ute alla i ca 18år, för att sedan träffa just den där personen.. som egentligen funnits inom räckhåll hela tiden.. jag kände direkt att detta var början på en riktig vänskap!
Du vet mina hemligheter, jag vet dina. Inget är för känsligt att prata om. vi har fått stå ut med positiva och negativa kommentarer... men det är bara bevis på att vår vänskap är något som andra vill ha! haha.. oj va vi har skrattat åt er.. och vi tänker inte sluta.. för de kommer inte ni heller :P
Med detta vill jag egentligen bara säga tack! för vad som än händer vet jag att vår vänskap den är för värdefull för att sabba. som du sa... -"Vår vänskap, den är sjukt speciell"
Vi har växt upp i 2 helt skiljda världar.. lever fortf 2 olika liv och kommer alltid att göra... men på något mystigt och ibland skrämmande sätt är vi sjukligt lika!
Så Tack till dig min Vän och store Bror......Robin.

I hope you're ready for the time of your life

Nobody sees - Nobody knows
We are a secret - can't be exposed
That's how it is - That's how it goes
Far from the others Close to each other
Don't close your eyes
We're all in this together
 
We can't pretend it's not happening
 
Don't get me wrong
I don't like confrontation
I'd rather we all just get along
(jag tänker inte välja sida.......)
 
Så mycket som återigen snurrar i skallen!
Största frågan är nog.. vad ska jag sattsa på detta året.... Kan ju inte både ha och äta kakan lixom!
dubbelliv har jag provat.. men det håller inte i längden!
With every big decision
Comes an equally important share of the risk
 
Det ända jag vet just nu är att när skolan är slut.. MÅSTE jag hitta ett jobb!! så vet ni något som blir ledigt efter Midsommar så hör av er!!
 
Men nu sitter jag mest och väntar på ett besked.. som faktiskt kan förändra mitt liv! men jag måste vänta minst 2veckor till!!
Men sen vet jag säkert om jag saka sattsa 150% eller bara 100%..... nu snackar vi karriär ;)
 
Det bästa tror jag ändå är att vad som än händer försöka följa med och gå efter magkänslan!
umgås med de jag älskar och totalt skita i de som inte vill! ;)
De som verkligen älskar mig kommer finnas där genom alla mina beslut.. bra och dåliga! de kommer att förstå! :)
 
okej jag kräver verkligen inte att ni ska förstå.. men det visste ni ju redan ;)
 
 

it's all coming back to me...

I decided long ago, never to walk in anyone's shadow
If I fail, if I succeed
At least I live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity
 
Onsdag.... bra som vanligt!
Kroppen har börjat acceptera mina piller och orken kommer krypande!
Förkylningen börjar lätta... lite iaf!
var taggad som satan för att rida mina Fina Madenta en sväng ikv... men de sket sig ganska rejält!
0gradigt ute vilket gör att isen smälter nästan... men blir lixom snorhal på samma gång! FUCK!!
det var nästintill livsfarligt att ge sig ut!
 
får ta mig en funderare över fredagens träning... ta ett snack med Katarina också... hon vill kanske ha en tidig Fredagskväll ist för att hålla en lektion för mig när jag ska lulla runt eftersom jag inte kunnat rida ordentligt iveckan... och inte kommer kunna heller pga underlaget
 
men en sak är ganska säker.... jag drar till Internatet på kvällen.. och ev super till det!!
man vet fan aldrig när det händer igen så får passa på ^^ óch ja isf kommer jag inte medicinera den kvällen!
jag är inte dum!!
There were things I'd never do again
But then they'd always seemed right
 
 
 

Someday I will be strong enough to lift not one but both of us

Nobody sees - Nobody knows....
That's how it is - That's how it goes
Far from the others, Close to each other
That's when we uncover
 
Har periodvis under min uppväxt frågat mig själv varför i helvete jag inte "passar in" men har aldrig hittat svaret.. om det nu finns något!
men nu vet jag att jag accepteras precis som jag är.. det har bara tagit långtid att hittade de där människorna som accepterar mig för den jag är!
Detta har gjort att de som verkligen finns i mitt liv nu.. de kan jag släppa in på djupet! och De kan släppa in mig..
för de som förstår mig.. har ofta haft samma "problem".
har under den senaste tiden lärt känna en ny speciell vän, som jag litar på!
vi förstår varann och är på vissa sätt ganska lika men ändå så sjukt olika! lever i 2 helt skilda världar.. men har båda mött likadana idioter till dömmande människor!
 
Fina du... jag hoppas verkligen att vi kommer kunna hålla ihop vår vänskap även när skolan tar slut och vi återgår till våra helt olika världar!.. tacka gud för Mobil och Internet!! men vi har 4månader kvar!! (skrämmande känsla att om 4 ynka mån är skolan över) :O
jag ska minsann ta vara på tiden och njuta.... ja njuta!!

Someday I will be strong enough to lift not one but both of us
Because we've both been there
Yeah both of us
But we still stand tall
With our shoulders up
And even though we always against the odds
These are the things that have molded us
 
Kan erkänna att de vänner som ligger min närmst om hjärtat är de som själva har en historia att berätta!
det gör att vi kan stötta varann utan att dömma... sen vet de att deras inersta och ibland jobbigaste upplevelser.. finns säkrade i mitt hjärta! har de väl kommit dit så kommer de aldrig ut!
skulle aldrig någonsin få för mig att berätta för någon!
Det är lika fel som att läsa någons dagbok för att sedan publicera det i media!
 
Folk tror att jag stänger in mycket av mina egna tankar,,, men egentligen är det inte så mycket som är mitt eget... mina vänner kan komma till mig helt random bara för att prata! <3
Ibland behöver de vägledning.. eller bara berätta varför de reagerar på ett visst sätt i olika situationer som kanske verkar udda för allmänheten!
 
I can feel your pain,
I can feel your struggle
You just want to live.
 
 
 
 
 

it's different now...We got a situation that we can't ignore

There's a storm coming up
and I gotta prepare myself.
'Cause this feeling's
getting stronger everyday.

Something's creeping inside
everything is about to change.
Gotta face the fact
that I can't walk away
 
Har alltid sagt att saker sker utav en anledning osv... men vissa saker har jag haft så sjukt svårt att tyda!
men för varje dag som går så blir det tydligare!
Har länge gått och hoppats på en sak och även om det motarbetats periodvis för att senare kännas som det mest självklara... känner jag nu att nej! det är fel!!
så jag släpper det och ni som inte redan vet.. kommer aldrig få veta heller :P (så elakt av mig) men vill ha det så för att slippa gå igenom allt igen och få fler åsikter om mitt beslut!
 
You follow what you feel inside
It's intuitive, you don't have to try
It comes naturally
Det är en helt ny värld.. blir mer och mer nyfiken för varje dag!
detta kan vara ngt stort men också något galet oviktigt!.. jag vet helt enkelt inte!!
därför kommer jag hålla ganska mycket käften om det! för att skydda alla inblandade!
vill inte "tappa någon på vägen" lixom!
'nuff said :P
 
Måndag.. började med infomöte i Aulan.. sen lite snack om modemässan och efter det blev det knyppling..
hade lite "Brain storm" med My! ... gumman vad jag tycker om dig :) du förstår mig lixom på ngt invecklat sätt.. behöver inte förklara för dig utan du bara förstår :) dömmer mig gör du inte heller :) fina du :)
 
Nu ikv har Moa ridit Bojsen.. blir bara bättre och bättre.. på Fredag blir de Dressyrträning för Katarina :)
sen hoppas vi att vi kan starta inom en snar framtid... dags för mätning den 20/2.. se hur hög den lille prinsen är
men nu ska jag chilla vidare... TTYL XOXO
 
 
ÅÅÅ.... Barney Stinson!!! ni som känner mig vet att jag är ett otroligt strort fan av How I met your mother! men mest fan av Barney faktiskt!!

Slowly it came to me..

I wanna leave but I'm lost
Somehow I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me
Söndag! Solen sken innan och jag tryckte i mig mina "mirakel"piller och gick ut och red Madenta!
så fin hon var :)
ska när jag skrivit klart här gå ut och motionera lille prinsen!
Förhoppningsvis kommer Moa imorn.. de är påväg hem efter en vecka i Sälen :) tror de skulle komma idag iaf.. aja får se :P
 
På Fredag funerar jag på att dra med lille Prinsen till Träningen då det bara bli jag i min grupp..
men får höra med Moa om hon vill och om de går bra för Katarina :)
Annars rycktas det om Fest på skolan på Fredag!! men känner dock att min hals börjar protestera! har kännt de nu den senaste tiden.. och kanske lika bra att bli sjuk nu och inte när allt drar igång på riktigt :P
 
Imorn blir det skola som vanligt... knyppling skulle jag tro och lite bindningslära eller Terapiarbete haha!
 
puss på er så ska jag ut och fixa med prinsen.. sen kör jag mot Rinkaby för att hämta Alvin & Melvin.. så de kan få rida lite..
 
 
haha så awesome bild! Bojsen och Lavesta lekta lite häromdagen.... och mossan filmade och jag var bara tvungen att printa ut denna bilden!.. ingen skada skedd men de leker ju bara ändå :P

A dream world is always perfect....

Don't need no slippers or a party dress,
The way you're lookin' right now
is what I like the best
Have a crazy good time,
Yeah the time of our lives
 
Oj vad jag är sämst på att uppdetara men jag har bättre saker för mig... ja jag sa de!
Internatet i Torsdags.. efter min lilla uppdatering till er så Gick ja å Madde till Konsthuset en sväng, några eleerr jobbade i sina ateljer.. sen tillbax till internatet och efter ett tag kom Simon och Kristoffer, med Pizza... som de hade tänkt dela på själva.. haha! good luck, med mig i närheten ^^
men självklart fick ja smaka... snälla ni e pojkar.
kvällen avslutades med att jag glodde när Pojkarna spelade PC vid halv 1 kom jag på att ja borde sova.. kl skulle ringa 05:45! God natt lixom!
 
Fredag och Modemässa i Köpenhamn... 06:40 åkte vi till Hässleholm och sen vidare med tåg till KPH... dock blev det buss från Hyllie till Kastrup.. pga signalfel på bron.. aja
Själva mässan va väll ok.. inget att hurra över dock.. men höstens mode ser bra ut mina vänner!! ;)
 
Åkte hem ganska tidigt vilket resultarade i att jag hann hem innan Träningen började.. så jag kunde få se när Fanny red Madenta!! så sjukt duktig Fanny är.. Madenta är inte lätt och inte sen med att börja testa.. vi kom på att det är 1½år sen hon red henne sist.. och det har ju hänt en del.. med de båda!
så fina de var ihop!
Efter träningen åkte jag och mossan till Rinkaby!
där blev de lite Grogg för mig med Anne å Peter! Skål!!
 
Idag har jag chillat hela dan! skulle egentligen till Sofie på hennes 20års fest.. men väglaget gör att jag inte kör till Olofström.. får ses en annan gång ist!
så jag chillar hemma ikv! melodifestivalen står för underhållningen och Jesus!!! WTF?! sämre än sämst!! aja tur att ´bara 1 bidrag kan vinna... Robin Stjernberg hoppas din låt regerar så kommer det bli så bra ^^
Men Andreas Lindgren och Danny... Looking good!!!! välklädda pojkar :P
 
och en helt random sak.. jag har funderat och funderat vridit och vänt på mig!
Min rygg har plågat mig nu i massor av dagar! kanske en orsak till min bitterhet! jag höll på å smälla av i onsdags... men My hjälpte mig! puss på dig gumman! 
Detta har fått mig att fundera över min framtida karriär som Ryttare!
ryggen är sne.. de vet jag, finns enligt läkare inget att göra. Steloperation har faktiskt varit uppe till diskution.. men jag är 20år.. mitt liv har precis börjat.. så vi bestämde snabbt att sjukta upp de!
så jag ska ut och springa.. träna upp de musklerna som ja inte redan har... stärka de som finns och äta piller!
sen får vi se hur länge vi pallar! en sak till.. Piller + Alkohol = Big No No!!
så det är bara för Wahlström att välja! kan inte både ha kakan och äta den!
 
Sen är jag ju fortf kluven över vissa vän relationer.. några gamla och några nya.... hittade denna låten och It Toucht me!!

Here is my dilemma
One half of me wants ya
And the other half wants to forget
And I tell my self to run from you

Your eyes have told a thousand lies
But I believe  'em when they look in mine
I heard the rumors but you won't come clean
 
And I know what I know
And I know you're not good for me
Yeah I know, what I know
And I know it's not meant to be
 
 
Fina fina Madenta.. och Super Fanny!

RSS 2.0