I am confident but I still have my moments.

 she needed someone
To show her who she could be

Tävling igår! första lokala på minst 3år!! stämningen är helt annorlunda, folk hälsar och berömmer varann för sina fina ritter och fina hästar!! :) 

Red först LB:3 hon kändes riktigt bra, något överladdad men inte lika spänd som hon brukar vara :) 66% räckte till en 2.a plats.. just de där överladdade sekunderna förlorade vi segern på :/ men skit i det min häst gick att rida och påverka inne på banan :D !!! 

LA:3 hon va riktigt fin på framridningen och det höll i sig på banan.. dock hade jag henne lite under tävlingsformen.. vilket är meningen då hon inte får bli spänd!! vi skrapade ihop 65% och 5:a med 3st plac... men endast 1,5% ifrån segern.. så det finns där ;) det vet jag ju.. men just nu är rosetterna inte de viktiga.. visst är det kul men jag ser hellre att hon kan komma tillbaka till MSV och sen kanske även MSV:B 

puss på min fina häst!! 
Älsklingen hängde med hela dagen :) älskar verkligen att ha han vid min sida <3 

på kvällen blev det bilfix.. byta belysningen i instrumenthuset, efter det blev det bilträff i stan 

imorgon börjar sista veckan innan semestern! jisses vad gött det ska bli med 3v semester :D 
vi kickstartar med att åka till danmark och kolla på volbeat :) 


Älskar er massor!!!!! <3

Build up your confidence

Ja kommer kriga för din skull och finnas där för dig, låt mig vara din soldat! 

Kvällssolen skiner & sambon grillar! 
älskar verkligen detta liv! 
och madenta går sjukt bra just nu.. känner påmig att det är en bra plan jag har skapat! 

om 2v går vi på semester!!! :D 
och vi kickstartar med konsert i danmark... Volbeat!! :D jag, älsklingen, mamma och Ida (andreas syrra) ska bli sjukt nice.. sen åker jag och min jordklotsfavorit till Irland den 13/8 5*hotell står på schemat ! 


kastar in en bild på denna fantastiska människa!! Demi Lovato! outstanding på precis allt, sångröst, utseende och vågar vara sig själv?? 
Now I'm a warrior

Out of the ashes,I'm burning like a fire
 
16 juli! Onsdag mitt i veckan och det är exakt 12 jobbdagar kvar till semestern!! hur skönt låter inte det! visst jag trivs med mitt jobb osv osv men en paus behöver alla!
 
och när vi ändå pratar paus,,, det har jag och Madenta tagit, vet inte hur långvarig men vi får se! jag har iaf bestämt mig.. vi går ner i klasserna! inte för att hon inte är klar för MSV:C utan för att hon måste lära sig att slappna av bättre inne på banan.. vilket endast kan göras genom träning på tävlingarna och varför ska jag då harva runt tävling efter tävling där hon måste prestera på topp för att %en skall komma.. nej då vill jag hellre erbjuda henne en lättare uppgift så det blir skoj på riktigt!
säger som Karolina Swärdh -"det måste vara skoj annars är det inte roligt!"
 
så därför kommer jag och Madenta åka till Kågeröd den 26 juli för att rida vår första lokala tävling på några år!
LB:3 & LA:3! många tycker nog att jag är dum och rent av tramsig... men för mig handlar det om att hon ska känna sig lika trygg på tävlingsbanan som hemma! och visst jag kan träna här hemma men det blir aldrig samma sak som på tävling,, där det är transportresor, andra hästar, publik, andra ridbanor osv osv! det finns lixom inte lika många programridningar som det finns Pay & jump i hoppvärlden!
och en sak till... jag vet att jag är en stor faktor i det hela.. mina nerver är ju inte de samma hemma som på tävling eller träning... tävlingsmänniskan vill ju visa sin fina häst som jag har alla andra dagar i veckan!
så vi får se om detta kan bli en lösning på mitt problem!
 
Annars flyter livet på bra... va i Falsterbo i lördags med mamma och Moa.. shoppning och fina hästar! härligt :)
 
nu har jag inte mer att säga för det ska letas hotell!! javisst.. Hotell på Irland.. jag och älsklingen måste ju ha någonstans att sova när vi är där <3
 
puss på er och ta vara på livet! <3
 
Jag njöt iaf av att få se Kungen trimma sin fina Scandic i Falsterbo!
 

I have vision' oh I believe

It's just life that's how it is
Cause we have our strengths and weaknesses
 
Tävlingshelgen är över...! imorgon är vi tillbaka på terminalen och sedan ska paketen i stan delas ut.
 
Började med att åka till Frosta med Madenta igår!
jisses vad varmt! och jag är otroligt stolt över min häst som ställde upp och kämpade i värmen, inga toppen % och i sista MSV va det typ katastrof... kände typ direkt att hon orkar inte.. så jag la ner henne och vill ha en bra upplevelse och få henne att spänna av och sluta titta på allt runt.. men % blev ju därefter.. jaja shit happens!
jag är som sagt stolt över henne ändå! jag kände hur hon verkligen ville och försökte men orken fanns ej.
 
Idag blev det ponnyhoppning i Tomelilla!
Bojsen brydde sig inte direkt om värmen utan sprang på lika bra för det! Moa red precis lika bra som hon alltid gör och de satte första nollan i LD!
allt så såg bra ut och okomplicerat på alla vis!
även i LC va allt super, men tyvärr så blev det lite missförstånd i slutet, bojsen ville hoppa precis allt så han "bjöd på" ett hinder som bara skulle passeras vilket gjorde att de tappade takten och moa fick driva på lite extra för att han skulle bli uppmärksam på rätt hinder... men tyvärr kom de lite nära så han hann inte riktigt hoppa uppsig.. en liten rivning... sjukt störigt men vad ska man göra lixom en hoppglad ponny är en hoppglad ponny!
 
vi är iaf nöjda och idag har jag ägt Bojsen i 2år!! tiden går.....
 
bjuder på några bilder.. de andra kommer sen
 
 

When two different worlds collide

She was given the world
So much that she couldn't see that
she needed someone
To show her who she could be

She tried to survive waring her heart on her  sleeve

 

Fredag mina damer och herrar! Jobbet är över för denna veckan.. och det har gått sjukt bra!
utöver att vi har de trevligaste kunderna så har de varit galet generösa denna veckan!

Först fick jag 4st Fleecelindor av stable store! förvisso inte i samma nyans av lila.. men vafan! hemma och transport lindor lixom! (de hade fått en av varje i sommarens färger som visningsex av Eskadron)
Samma dag fågade jag de på BKpac som även packar Nordic cap sakerna... allt de där billiga sortimenten ni ser på EKO, ICA, COOP osv osv! jag behövde ny mascara och vips fick jag en! :P hehe

Igår efter lunchen fick vi med oss en gyrosrulle att ta hem, då de hade gjort fel till en annan kund.. skulle va kebab men hallå! gott lixom
Senare så va jag på Kristianstad textil och där fick jag 1st Pike och 2st kepsar!! :P

asså man känner ju att kunderna trivs med min service!! klapp på axlen!! (Ja jag vågar säga det, jag är fan bra på mitt jobb! kundbemötande är 80% av jobbet)

men priset va ju idag när Andreas fick ett hemma gym!!! asså seriöst! helt gratis från Harald Nyborg! Det hade tydligen varit ngn skruv som hade gått av så de kunde inte sälja det.. så istället för att slänga det fick vi det :D
perfa!!! det är ju bara att fixa dit en ny skruv hehe!  

 

aja nog om mitt grymma jobb! nu kom mamma.. vi ska snart åka till stan och lyssna på smens!
Imorgon blir det tävling :D MSV:C x2 håll tummarna!!!

BTW red denna fining igår, jisses vilken fin häst... no Words needed!!

 

 

 


RSS 2.0