it's all coming back to me now

I see your true colors Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
 
Tävling igår och fy fan vad jag älskade varje sekund!
även om LA:3 kändes sådär hon va så sörens laddad och blev mer och mer för varje sekund... men ville lixom inte störa henne för mycket för hon var lixom så jäkla glad hon också så hon sprang av ren lycka!
65% hamnade vi på! helt okej med tanke på prestationen ;)
 
MSV:C ja vad ska man säga.... Fy fan vilken underbar häst jag har hon var riktigt fin men tyvärr så orkar hon inte riktigt sänka formen de där sista utan hon ser ganska spänd ut!
vilket domaren inte gillar helt 100... men vi jobbar på det och med tanke på att hon precis har börjat slappna av på innetävlingar så är det andra mitt minsta problem!
63,8% hamnade vi på och det känns gött för vi är över kvalgränsen för MSV:B även om jag redan har kvalat dit så vill man ju hålla sig över gränsen iaf!
 
tyvärr inga placeringar men det va inte så långt iväg... detaljer som ska finslipas sen kan vi nog vara med och slåss igen om de där rosetterna!
tar ju ett tag när man lämnar de "lätta" klasserna och går upp till Medelsvår.. konkurrensen är tuff! och bedömningen stenhård! men jag älskar det!
 
efter tävlingen blev det hem till min jordklotsfavorit vi fick besök av björn och malbin.. sen åkte vi till min lillbrossa och firade honom han blev ju 13 igår! stora pojken nu! jisses vad tiden går!
 
när vi va tillbaka i Nöbbelöv så blev det mys hela kvällen och vi kollade på mina starter Andreas hann tyvärr inte se dem live han va på egen tävling med kpist!
sjukt impad över hur man lyckas träffa rätt... speciellt igår när det blåste halv storm!!
 
jag hängde med ut på banan i Torsdags och fick provsjukta och det kräver ju en helt del det fattar man ju direkt!
grym är han iaf.. och det va ju såklart kul och skjuta lite men jag tror jag håller mig till mina hästar! :P
 
nej nu har mina hästar ätit färdigt så ut och fixa stallet.. gå en runda med min prinsessa sen mot Nöbbelöv!
ville verkligen inte stiga upp i morse och lämna min bättre hälft där i sängen.. men hästarna vill ha sin mat!
 
 

Every time I look into your eyes

Gone are the tears and pain
That burned me, that hurt me
Some days I could barely get through
Still I knew I stood never too far from you

Look at me now, I made it
Here is my life, my true dream

I am not afraid that even through
The darkest moment I never gave up
In my mind what am reaching for
Is coming closer my dream never faded out
 
(det rycktas om att man får välja egen musik på lördag.... Dead by april - I made it ligger varmt om hjärtat!)
 
10 Mars 2014!
igår gick jag över från provanställd till fastanställd! känns otroligt skönt för alla vet hur svårt det är att få jobb i dessa tider! du måste ha erfarenhet eller kontakter.. jag hade kontakter! eller min pappa! :)
Han visste att Transportledet hade gått i konkurs och att KGT hade tagit över så han använde sina kontakter och gjorde de där samtalet jag sköt framför mig! och nu sitter jag här :D
 
Allt har gått så jäkla fort men ändå inte... tiden går fort när man har roligt?
jag slutade skolan i början av juni och några dagar senare åkte jag till Paris i 1v, när jag kom hem så blev det jobbcoach men redan på torsdagen så kom samtalet från pappa! -"hej du ska vara på KGT/HGT i Hässleholm imorgon kl 7
sagt och gjort jag infann mig där och fick åka med Erik på Åhusrundan och när vi slutade så bestämdes det att jag skulle skicka in papper om praktik. vilket jag gjorde och medans jag väntade på klartecken från AF så ringde Ante (pappas bekant) på Tisdagen och frågade om jag ville köra prover till Lidköping på natten i 3v.. ja varför inte?!
jag åkte med Onsdag, torsdag sen körde jag själv på Fredagen och sedan fram till 2 aug
5augusti klev jag in på magasinet i Hässleholm igen och blev praktikant då för Åhusrundan.. efter ngn vecka så skulle jag köra själv om Erik inte kunde! Allt rullade på och i oktober fick jag ett vikariat på Långebro/söderrundan hade precis gått över på timanställning det vikariatet ledde till en fastrunda och provanställning i from December.
under jul/nyår fick jag köra Kristianstad innerstad.. ja ni vet ju vad jag tyckte om det hmm! :P
 
nu har jag kört min KGTbil på långebro/söder närstan konstant sedan oktober! och trivs som fisken i vattnet!
och att mina kollegor och Kristianstad team är det bästa gör ju allt roligare :)
 
under denna tiden har jag även hittat min älskade Andreas men det visste ni ju redan :) är så sjukt glad över att han också känner precis likadant som jag! <3 Älskar dig!
Han har lärt mig att älska mig själv och på så sätt kan man släppa in folk in till hjärtat!
 
ända från början av min praktik har mina kollegor hjälpt mig med självförtroendet även om det inte har vetat det! känslan av att bli accepterad direkt.. ja den är underbar!
men inget slår känslan jag får i kroppen när jag ser eller tänker på min bättre hälft! Älskar dig Andreas Larsson <3
 
Det är inte alla som har det såhär bra! medans jag rider tvättar älsklingen min transport! nu är den ren och fin inför Lördag!
 

RSS 2.0