I gotta keep tryin'

"There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waitin' on the other side
It's the climb"

Iblan undrar jag var jag hittar min kämparglöd?! 

sen semestern i augusti har min vardag varit allt annat än stabil. Madenta blev halt precis innan vi åkte till Irland, och när vi väl började sätta igång henne så BOOM! hon skadar ögat igen! 
hon blev sydd precis innan sommaren också! 
men precis innan hon blev sydd 2a gången så hittade vi en grå hinna som vet trodde kunde leda till intensiv behandling. men som tur är så är inte fallet så. hon ser som hon ska osv så i nuläget behöver vi inte göra ngt speciellt.
Om detta inte skulle vara nog så är jag nu sjukskriven för 3gången.! Tryck över bröstet och hjärtat skenar iväg och gör ont! men endast vid ansträgning!! efter 4 läkarbesök så väntar jag nu på remis för att göra att arbetsEKG! 

Att vara sjukskriven måste vara värre än arbetslös!! man får inte göra något, man orkar inte göra ngt! jag känner hur timmarna bara rinner mig ur fignrarna! man känner sig en släng av värdelös! Är man arbetslös så får man ju kämpa hur mkt man vill och man orkar göra något rent fysiskt, när jag gick arbetslös så sprang jag runt på stan och lämnade in CV och letade jobb överallt! men nu har jag ett jobb men jag vill bara bli frisk och får träna och jobba igen! 

Trots allt detta så vill jag inget hellre en komma igång med träning och tävling igen! 

Men ni ska inte tro att mitt liv suger... för det gör det inte och jag tror att min kämparglöd stavas ANDREAS LARSSON! 
älskar honom mer än livet! 
jag förstår egentligen inte hur man kan älska en människa så mkt?! men dessa 10mån som va har varit tsm har lätt varit de bästa i mitt liv <3 

ja just de mina hästar har flyttat till Nöbbelöv :) 
I'm exactly where I'm supposed to be

she tried to survive
Living her life on her own
Always afraid of the  throne
But you've given me strength to find home!
This is what happens when two worlds collide
Tisdag besökt läkaren igen! börjar seriöst tröttna..men vad gör man inte om man vill må bättre.
på fredag ska jag till en läkare som ska kolla lite bättre än de andra hoppas jag.. för de jag varit hos fattar fortf inte att jag bar bara besvär vid ansträgning!!
jaja nog om det
 
till helgen flyttar vi hästarna till Nöbbelöv! grannen har stall och vi har nu fixat sp mina 3 får plats känns skönt att ha de närmre hem sparar både tid och pengar, sen får vi se hur länge de stannar.. planen är över vintern,  då de är som svårast att köra osv osv
 
jahopp idé torka deluxe så jag avrundar med att säga puss å god natt så ska jag mysa med min sambo lite extra ikväll... han åker nämligen till Stockholm imorgon bitti för att gå klart sin handledarkurs, kommer som tur är hem på torsdag när jag har jobbar klart ;D
men oj va tom det kommer vara fram tills dess... tror inte vi varit ifrån varann så länge sen vi blev tsm som snart är 10mån sen <3
 
 
 
 
 

I set out on a narrow way many years ago

"It's all part of a grander plan that is coming true."
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you.

Även om de mesta känns som att de faller i bitar just nu så står jag stadigt på jorden, mycket tackvare mina fina vänner, min familj & min älskade sambo!!

Den stora nyheten är att jag och Andreas är nu förlovade!!! även om en ring inte bevisar något egentligen... vi älskar varann lika mycket med eller utan. men det känns jävligt bra att ha en ring på vänsterhanden och att det är ingraverat "Andreas 141014" för i Tisdags blev det officiellt!till att börja med så går igångsättningen av Madenta trögt, först hittade veterinären en grå hinna på ögat, som vi behandlar just nu med oviss framtid, I söndags ska hon upp undre ögonlocket! som nu är sytt och vi hoppas att allt läker som det ska stygnen tas om några dagar, men jag får iaf rida gjorde det igår och hon va pigg och galen ;) haha hon har inte ont iaf! och de känns bra. 

Idag skulle jag egentligen börjat galoppera, men jag är värsta klanten och snubblar över några däck i mörkret i "ladan/garageport"
svin ont i höften och sen innan har jag ju ont i hela kroppen... känns att de är fredag imorgon :) 

nog om detta! idag är det 5år sen Olliver lämnade oss hastigt! hans historia orkar jag inte berätta nu men kan ju säga att de jag fick uppleva önskar jag inte min värsta fiende!! 
berättelsen finns i kategorin "saknad" sen letar ni upp Olliver 

nu ska jag snart sova och hoppas på att morgondagens jobb går snabbt och lätt så jag får hålla Fredag och Helg med min älskade Sambo


Älskade underbara ponny, tack för den lilla tid vi fick tsm och Tack Matilda för att du lånade ut din fina ponny! 

RSS 2.0