26 juni 2010

Dagen har rullat på i en väldans fart! redan innan middag var stallet klart! mockat och fixat maten osv
runt 2 fixade jag till Tess inför morgondagen..blev en liten dusch för att få bort det värsta av gruset xD vita hästar+sandhage och utan täcke :D! men hon är glad iaf.. gillar inte när hästarna går med täcke på sommaren.. (de med eksem elr överkänsliga för insekter.. är helt ok men annars ska täckena av!)
dock fick hon gå med et svett täcke efter till hon kom in ikv (mellan 2-9)
sen var det dags för mig att hoppa i duschen själv 20 över 5 kom Hanna (och marita) och hämtade mig då vi skulle till födelsebarnet Paulina!! som blev hela 19år!! ojoj! :P
det blev en trevlig men kortkväll där då de skulle vidare till kulla så mamma hämtade mig och hanna halv 9.
nu ikv har jag fixat min fina ponny till imorgon och jag säger bara.. GUD va skönt att slippa knoppa!!!!! visst är det super fint med knoppar men att alltid göra det blir lite långtråkigt!

imorgon bär det av till Dagstorp redan vid 7 tävlingarna börjar 9 och jag vill vara där i god tid så jag kan gå banan innan klassen börjar.. vill inte avbryta mitt i uppvärmningen för att gå banan så går innan b-ponnyerna även om jag har D.

igår var det ju 1år sen "The king of Pop" lämnade oss.. men frågan som många ställer sig är....! lever han fortfarande.. då många fans har upptäckt bevis på att han vis minst 2 tillfällen kan ha klätt ut sig. b.la på fin begravning så satt där en blond kvinna intill fam jackson och de har nu visat sig att "hon" är väldigt lik michel.. och vid en intevju som gjordes strax efter hans död med en nära vän till michael som är bränskadad så har man upptäckt att den brännsakdade mannen liknar med michael än den det ska föreställa.. (näsan,ögonen,rösten och ett bränmärke på halsen) 
men det starkaste beviset är att man ser att den inlindade kroppen som ska vara michel reser sig i helikopten när de transporterar iväg honom.. men ingen vet ju säkert men om ni frågar mig så efter att ha sett klippet så tror jag att The king och pop fortf lever!

här är klippet .


Här är aven ett filmklipp som visar att en man liknande michel kliver ur den van som han lades i inlindad efter helikoprer resan (samma bil)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0