Brolle Jr

denna fantastiska männsika! med sin underbara röst!

-"Come on come on it's late and we're way off the track
Troubles wait for us now, Cause we're playing with fire"

kan inte låta bli att bjuda på några låtar!!
Enjoy!





I'm only watching the stars.

så här dan efter mår man faktiskt förvånat värt bra! ska ut och rida hästen om en stund, man måste leva som vanligt även dagen efter! viktig info!! acceptera ALDRIG att ni mår minsta lilla dåligt! haha!
Sitter iaf och lyssnar på Brolle! and I like it! 

Jaha och hur blev min utgång då undrar ni säkert.. och jag kan säga så mkt som att den blev förjäka bra! 
började men en tur till House of bagels, runt 23 gick vi vidare till O'Learys, och där mötte vi senare upp lite trevligt folk :) en del go dricka massor av skratt senare så skulle vi egentligen åka hem runt 01, en i sällskapet mådde inte rikigt bra så vi misstänkte att de drog men lagom när vi hade gått te centralen så fick man reda på att de mådde prima igen.. troligen bara lite "syre brist" pga att de var sjukligt dålig luft inne på O'learys. 
Men Hanna och Emilie bestämde sig ändå för att åka hem... medans jag gick tillbaka :P

då träffade man lite fler folk som man inte sett på evigheter! jäkla trevligt :) 
Sen blev de lite mer trevlig tid med tidigare sällskap och när de stängde kl 03, hade min sista buss redan gått för 20min sen haha! opps! men men de löser ju sig alltid som de sägs! 
Sagt och gjort de löste sig vid halv 5 var vi piggare än någon sin och en liten grogg och fyllemat på de så blev de bra, ngn timmes sömn och sen fick man skjuts hem imorse. 

tack som fan för denna kväll/natt/morgon, nu blir de nog väldigt lugn i April tävlingar står på schemat!!, 
15 åker man till Willands rider LA:3,LA:4
22 blir de Färs Härad LA:3, MSV:C1 får se om hon är redo för MSV änn efter uppehåll och lite motgång.. men gud va fin hon var i Fredes love the feeling! 

sen vet ni ju att den 28 blir de Sommarlust!! 

nu ska jag slänga i mig lite mat,, fick ju inte i mig ngn frukost med tanke på att man åt vid halv 5 i morse! haha!

 

Torsdag!

helt vanlig jobb dag idag,, kom tyvärr inte igång med ringandet förän vid 9 ist för 8... vår chef var inte helt klar med de nya manusen til lde nya områdena vi skulle ringa till.. någon fråga vra borttagen och ngn var ditsatt.. och ett nytt industri område fick vi!
sen var de bara att sätta full fart på fingrarna och knappa in rätt nummer och koppla på charmen så de vill svara på ens frågor... tyvärr är de ju alltid svårare att få intervjuer när de är nya områden då man måste stöta på alla de som vägrar, när man håll på ett tag i samma område så sållas ju de bort efter ett tag så har vi mest de som inte svarat eller bett oss återkomma kvar.

så inte så många inttervjuer idag, men vi höll humöret uppe ändå haha!

vid 4 slutade man och körde rill Rese och mötte upp syrran och sen höll ja henne sällskap när hon köpte lite kläder inför imorgon.. vi ska ju ut :) själv letar man upp ngt hemma :) som man redan gjort :P En gammal nyårsklänning får de bli!.. tyvärr så är paljetterna bara limmade så de trillar ju, så man vill ju inte ha den på hemma fester elr liknande då man inte vill skräpa ner haha!,,, men på krogen.. I don't give a shit!

har även fixat 2veckors semester... haha har inte änns jobbat 1vecka och redan bokat semester!!
Men fick förfrågan när man var på Älleköpinge i Tisdags att ha 2veckors ridläger i sommar (v31-32) och visst kan jag ställa upp! skulle bara kolla med chefen först, och hon tyckte att de lät som en bra idé! hehe jäkla trevlig chef man fått!! :D  

som sagt imorgon är de Fredag!!.. Jobb 8-4 och sen Dressyrträning 18:30-19 och sen utgång at night!! vet nu att Hanna och Emilie ska med ut... sen får vi se om de hänkar på fler elr om man träffar folk i stan!
men jag ska nog allt fira lite att man fått jobb och blivit telefonist!!

hittade en gammal bild så ni får se haha!

Titanic i 3D

Ni som känner mig vet att jag kan se denna film om och om igen!!! vet egentligen inte vad det är, men älskar verkligen den filmen!!
och Leonardo är ju inge helt dum han heller
Musiken ska vi ju knappt börja prata om, My heart will go on är ju outstandng!!!

men nu ska den snart börja gå på Bio.. i 3D! frågan är om detta är hiss elr diss... jag kommer inte att se den, om ingen annan kommer med förslaget vill säga haha!
men ska iaf ta tag i deoch se den snart, vet ett tag sen haha! TV4 film brukar bjuda på den, men pga reklam osv så varar den i evigheter känns de som!


nog om detta bjuder på Trailnern.. den börjar även visas här i Sverige den 6 April för er som vill!!
erkänn den är Underbar!!, ni kan inte säga ngt annat!!! promise!


bara för att får ni erbjudandet att lyssna på låten också
Gaah! jag smälter!!! haha nördvarning!!

Tisdag........

Hemma tidigt idag! varit på Arbetsintervju i Tollarp, men säger nog nej på den.. de var inte bara helg jobb som jag trodde, utan nu i sommar vill de ha mig där mitt i veckan också.. så nej tack jag har redan heltids jobb!!

jag är ju Telefonist för bövelen hehe!

Jobbdagen har rullat på e en väldans fart, har ringt en jäkla massa :P tyvärr bara 8st intervjuer men de är ändå bra för att vara en 5timmars arbets dag.. som ni säkert vet vill ju folk inte gärna svara (tack vare alla försäljare) men har väll ringt typ 80-90 samtal hehe! de flesta sitter typ i möte, elr så har de inte tid att svara, men då ringer vi bara upp igen senare mohaha! men de som säger att de inte vill alls tar vi bort direkt från systemet!

De kan tänkas att detta skulle vara värsta jobbet men icke!, jag trivs väldigt bra! kan ju snacka skit mellan samtalen med kollegorna som sitter inärheten, så man är inte helt insnöad i telefonen! sen får man ju sinna skratt åt dessa "sura tanter i växlen" haha, så söta! dera jobb måste ju suga.. sitta och koppla allt folk som ringer. men vissa är väldigt trevliga!! även de man intrevjuar :)

nu ska jag äta lita våfflor.. så här ngn dag efter våffeldagen

en låt idag me!!

Måndag....

idag var premiärdagen på mitt nya jobb! har väll inte riktigt kommit in i de änn.. men efter 6timmar utbildning och 2timmar jobb.. så vet man lite iaf.. och imorgon kör vi fullt ut
kollegorna lärde man ju känna snabbt, vi är b,la 4st nya så man är ju inte ensam på att inte kunna ngt haha!
trevlig stämning på kontoret iaf! tänka sig, jag på ett kontor, en dator och en telefon! men det ska nog bli bra :)

men känner väll att snart svarar men väll alltid -"Hej, jag heter Evelina och jag söker en Produktionsansvarig"
haha skämt och sido.. vet inte riktigt hur många samtal de kommer bli om dagen, men de är ju intervjuerna som räknas och jag upprepar! ... vi säljer INGET! det är bara en marknadskartläggning! (ingen undersökning för då får man vara anonym)

men inte nog med detta jobb så rinde de ett annat ställe och bokade en intervju med mig imorgon kl 15:00!
så blev ett litet snack med min snälla chef så jag kunde åka på den intervjun... detta är ett extra jobb på helgerna och ev mer. vi får väll se! :D men pengar vill ju alla ha! så snälla håll tummarna!!

har även ridit Madenta nu ikv, de var full rulle på banan, hela 5st på den lille banan! haha lite fullt men sammarbetar man så går även de bra :)
"Bestämmde" även att man ska rida ut med Louise ngn gång i veckan :).. Condrad har ju kommit hem igen så Louise är ju här och rider ibland :) trevligt,trevligt :)

nu ska jag släppa in hästarna.. de fick sitt kvälls hö ute idag!.. finfint väder och sommartid så de är ju ljust länge, men nu är de dock mörkt :P haha så de vill nog komma in och äta krafftfodret


Lite Erik Saade har väll ingen dött av Haha!!

Sol och Ponnytävling!

solen skiner och jag är på ponnytävling! B,la Fanny är här med sin fina Bouncer! ska strax rida faktiskt!

igår var en trevligkväll på stranden! :)
blir lite mer social tid med familjen ikv!
och imorgon kallar nya jobbet!!!!

nu håller vi tummarna för Fanny och Bouncer
xoxo Evelina

Så här gött hade vi de i solen innan! lille Bonnie fick följa med idag


Happy news!

Japp... Igår fick man beskedet att man ska börja jobba på måndag!

vet inte riktigt än helt 100% vad de går ut på, men jag vet att de gäller att prata i telefon! hehe soft.
på Måndag blir de lite upplärning och sen börjar jag på riktigt.

Jag ska jobba för InfoOne och jag ska ringa till förbestämda företag och tareda på hur deras investeringar ser ut, vad de ska köpa osvosv. sen skickar InfoOne ut denna information till säljföretag som passar.

detta är väll egentligen ett jobb som jag kommer ha medans jag letar ett annat, men ska bli sjuktligt gött att komma igång och inte sitta och dega på dagarna!

nu ska jag minnsan inte sitta här längre, utan ut och fixa stallet och sen rida.. tyvärr ingen sol som jag hoppades på men men.

Ikv blir de grill"mys" på stranden!!!! Whoop,Whoop!
pusshaj!


I'ts Alright, It's Ok!!

Ja jäklar.. de går bra nu :D även om hästfronten är "skakig"

Grannen ringde igår och meddelade att hon och Anna Hassö hade kommit överäns om att hästen ska vara kvar där i April också, på så vis kan de starta henne påskhelgen i terrängen på Gärds... så om hon inte blir såld i April så kommer hon i Maj ist... vi får väll se. vore ju bra och hitta en köpare!

OCH....

även om träningen gick piss.. säger bara våren är här och mitt yber gulliga sto har blivit brunstig!... haha puss på henne så släpper vi de och går vidare! Snygga va vi iaf haha! riktigt matchade! Rött/blått och vitt är de ju som gäller, får väll se om de kan fottas ngn dag med denna outfit hehe!
imorgon blir de en mysig tur i solen som jag vill ska lysa! en barbacka tur maybe?!... de var ju inte igår lixom!!

Anledningen till mitt toppenhumör kommer imorgon, orkar verkligen inte gå in på de nu!...
Imorgon kväll blir de glatt humör på stranden vill jag lova Whoop,whoop! blir nog bara jag,syrran och hennes kille.. men vi kan nog fan ha trevligt ändå :P

återkommer imorgon med glada besked! nu ska jag lyssna vidare på min älskade youtube, bjuder på en video (älskar alla dess musikvideos.. därav ingen spotyfi här inte!)

puss på er så hörs vi imorn! xoxo Evelina!

Fredag,Fredag... Freedag!!

oyes, it's Friday! solen skiner, hästen går med endast regntäcke och ikv blir de Dressyrträning!! whoop,whoop!

Igår var vi som sagt en tripp på IKEA, men innan des Väla i Hbg.. de ligger ju precis brevid och alla vet ju att Väla och deras butiker slår IKEA i Alla lägen!! haha!
jag skulle väll inte direkt ha ngt, har ju varit lite små siggig på mig själv eftersom jag aldrig köpte den där klänningen jag hittade i GBG för 200 spänn.. usch de var verkligen en klänning för hela sommaren midsommar, och andra trevligheter... men jag hängde tillbaka den....men har varit sugen på en Blus som jag hittat på Gina Tricot, som vi inte har i lilla K-stad. så en sådan blev de.. en helt vanlig armlös blus en svart sådan blev min (vrf sattsa på vårfärger) haha!

sen tog jag en chansning att kolla i 50% REA hörnan.. och hittade kalas fina svarta byxor med lite silver skimmer, hittade först ett par 26or!! haha tänkte jag de kan ja se i stjärnorna efter.. men hipp hopp där hängde ett par 27or också.. så bad lite till gud och hoppade in i provrummet oyes, de satt som en smäck! så glad man blir när de har rätt storlek när de är 50% REA hehe! vd är oddsen lixom!
nu tänker ni... Svarta kom igen!! men hallå, hur lätt är de inte att matcha med ett färgglatt linne eller topp!

en liten reklam bild.. mina ben är ju inte såhär äckligt smala och krokiga haha!



Torsdag!!

varit på möte i stan, får väll se vad de leder till.... lugn ni kommer få veta :P

nu är man påväg till IKEA, inte superkul men va fan hehe!
imorgon blir de träning!! hoppas hon är finfin som vanligt :)

på Lördag blir de Grill"mys" på stranden, några halvskabbiga grillkorvar och super goda.. marshmallows!! har varit sugen sen min och syrrans fest i okt!! haha men då var de ngn som inte lyckades tända engångsgrillen haha!! men de får inte ske denna gången ( btw de var inte jag som pajade den)

nog om de, har ni tur kan bjuda på bilder på söndag :P
men nu ska vi åka vidare och solen lyser Rix FM bjuder på Euphoria och Loreen!!

Chinos och Vita converse! vår feeling


Onsdag... Lillördag?!

har väll aldrig riktigt fattat vrf de ska vara lillördag mitt i veckan..?! Men Onsdagar har länge varit min favoritdag, förr i världen och under hela min uppväxt,, typ så innebar ju Onsdagar Hoppträning! började väll när man var 9-10år och sen höll man på varje Onsdag fram till typ 2010, då började man trappa av och tillsist slutade man!

Men 4 April är vi igång igen!! om allt går som planen känns riktigt kul att komma igång igen! får väll se hur långtid de tar innan man hittar sin avståndsbedömning osv,osv.. men de nog inte ta någon längre tid de sägs ju att sånt sitter "i ryggmärjen" elr de är "som att cykla" även efter uppehåll så hittar man tillbaka! hoppas,hoppas! kommer väll vara ett nervvrak på första träningen, men vad har jag att bevisa?!.. inget!! alla vet ju att de är Dressyren som jag har hittat och nu brinner för!

Madenta gick ett fm pass på banan.. Oj va fin hon var! riktigt låg i formen men ändå inte så lång..! hon får såklart en helt annan gång när hon kommer upp med ryggen ordentligt och tar ut stegen!.. lite muskler i den formen så blir de nog bra! hehe!


Ska kanske berätta lite mer om gårdagen för er som sitter och funderar! jag höll alltså 3st 45min lektioner för lite barn på Ridskolan ganska skönt att de var Tisdag dår jag har sett de 2första grupperna en del, då mina små kusiner rider då.. så hade lite koll på vad de kunde :) har även en kusin i sista gruppen, men brukar tyvärr inte se de men de får ändras på för gud va duktig hon också blivit!! De är riktigt kul att Kusinerna har lixsom jag hittat till ridningen och tycker om det!!

första gruppen var bara 3st! riktigt duktiga var dem.. De fick öva volter.. haha! stora volter! de vill gärna gör så små som möjligt, de känner väll sig trygga längs spåret.. men efter lite övning så blev de riktigt bra!
barnen verkade nöjda och glada! fick även trevlig kommentarer från Föräldrarna :)

Grupp nr 2 var 5st de kunde såklart lite mer.. men de fick öva på "gas och broms".. vilket är A och O i all ridning!.. självklart ville de galoppera.. haha så fort man bade de stanna vid A elr C på led så kom frågan.. -"Ska vi galoppera?!" haha så söta!
men jag envisades med att de skulle ha full kontroll i skritt och trav innan jag vill inte ha ansvaret för olyckor osv!
de fick trava ett kvarts varv och sen skritta ett kvarts varav, sen trav igen och sen skritt.. ja ni fattar.. målet var att få dem att göra de som önskades på bestämd punkt!.. efter lite övning fungerade de detta! och till deras glädje blev de Galopp :P

Grupp nr 3 som jag vet sen innan har kommit väldigt långt i utbildningen, de brukar ha 15min Teori efter lektionen men vi höll 1timmes ridning ist! hehe!
de blev lite skänkelvikning, och ridning utan stigbyglar, och även de fick göra kontrollövningen men denna gången i trav och galopp. och eftersom de klarade med bravur så de blev lite extra övning med tempoväxlingar..
riktigt duktiga var de!

Jag överlevde min första kväll i ridhuset som ridlärare.. även om jag hjälpte till och höll lite uppvärmning och en avslutning på ridlägret för ngt årsen.. men nu stod man själv! hehe!
kanske ingen "big deal" men jag har länge haft svårt att få ut information och kunskap.. många säger -" du skulle passa bra som ridlärare eftersom du har så mkt kunskap osv,osv..." men jag får inte ut de!! jag kan hoppa upp på hästen/ponnyn och prova mig fram.. sen kan jag ngn gång se vad de ska göra.. men jag vet inte hur jag ska förklara och jag lixom blokeras om ngn frågar om hjälp!! Usch! hatar de men sånn är jag


pga min extrema bildbrist.. får Casper vara med på bild idag!
Detta är från Klubbtävlingen i höstas.. han på Zaffran (som han Btw hade igår också)

Tisdag!!

Tisdag idag. fick erbjudadet att hålla i lektionerna på Älleköpinge eftersom läraren var sjuk. snäll som man e ställer man ju upp hehe! så fick klura ut vad eleverna skulle göra, hade ju 3 st 45min lektioner att hålla ;)
bra gick de också, fick höra att barnen och föräldrarna var nöjda :):) tackar vi för!

nu en ego bild,, Gaah! jag behöver verkligen skaffa lite bilder!
åkte en sväng till Maxi innan idag och då såg man ut såhär haha! tights, linne och en munktröja, håret fick vara i sitt naturliga utseende! lockar och åter lockar!


"You're Gonna Make Me Lonesome When You Go"

Helt fast!.. Denna underbara låt av Bob Dylan! och att Miley gjort denna cover är ju bara till de bättre! :D
lyssnar over,over and over again!!!

Texten tycker jag verkligen att ni ska lyssna lite extra på :) älskar när man kan relatera till låtarna och verkligen få in en känsla...! men de tar vi en annan gång ;)


när vi ändå är igång kan jag dela med mig av min andra låt som spelar over and over again!!
Denna är nästan strået vassare... kan bero på att jag kan relatera ännu mer till texten!

Hoppsan hejsan, den historian kan vi ta en annan gång! "deap shit".. finns fler än ett sätt jag kan relatera till låten.. de flesta tänkerr nog bara på ett.. haha! de andra får ni inte veta.. inte här iaf!! kan väll säga att de som inte vet ska nog inte veta heller :P

Måndag!

Hästen fick nya skor idag, och då även en vilodag.. även om de egentligen inte behövs.. men jag låter alltid mina hästar vila när de har fått nya skor :) så imorgon blir de en pigg Madenta som går på banan!!

De blev ist en tripp till stan!, i denns stormen vill man ju ändå inte vara ute direkt så passade på att göra de där tråkiga.. Handla! på EKO, ÖB sen blev de även lite Mat i stan!
nu sitter man här glor på AdamLive på tv3 efter det ska hästarna in,, slippa stormen!
Ikv är mamma på Kurs.. så jag tänkte fixa ngn liten film och glo på, evigheter sen man glodde på film sist! 

tänkte bjuda lite på en Dagens "ingen bryr sig" outfit! haha! bara för att!!

Svarta Jeans, Rosa stickad tröja, Svart läder Jacka! och eftersom solen ändå är framme så åkte Pilotbrillsen på!
(jag har ju egentligen glasögon som ni vet.. men behövs ju bara när jag läser och knapp då :P haha! är bara ren lathet att jag har de på "alltid" även om de oftast inte är på när jag är hemma)
 

18 mars!

Igår var de "vuxen"kalas för brossan.. sånt ni vet när släkten kommer på besök.. ingen fiskedamm här inte haha! Trevligt, Trevligt blev de iaf!

Idag har jag ridit min finaste Madenta på fältet! så fin så fin.. hon börjar komma ner i formen igen :) de är ju faktiskt nästan 1mån till nästa start så vi har gott om tid att få henne rund och fin och lite starkare..!
Men April får ändå komma fort! Försäljningshästen kommer ju då :) Taggad! som de ser ut nu bir de nog Debut 21 April på Snapphanarnas. men innan dess ska de ju tränas och vi ska bli riktiga kompisar!

Hittade en gammal låt av Jonas Brothers, lyssnar sönder!!

-"Gather 'round, guys
It's time to start listenin'
Practice makes perfect
But perfect's not working


You can play all the right notes
But that don't mean you're moving me

There's no way that you can fake it,
If you've got a heart and soul
You can rock n' roll"






You're A-a-a amazing!

som ni smarta kanske räknade ut så var de de första som ploppade upp i huvudet.. så fick bli rubriken! Lyssnar på Dannys slagerbirdag! och i skrivandets stund sjöng han det haha!

iaf inget överdrivet roligt väder dag så hästen får vila... hihi! så slö man E

usch jag har inget att skriva! (amen låt bli då tänker ni) hehe kanske de.. bjuda på ngn go bild kanske lite random sådär!

Ännu mer random- har verkligen inte med de ni tror att göra.. just feelt for it som mkt annat i mitt liv!
-"After all that we've been through
We gotta find a way to move on
You and I we're soldiers"


enjoy!

Sommartider hey hey!


Senaste hopptävlingen.. juni förra året!

Fin häst och fullt schema!

Hästen var så fin så sin på träningen idag!! å jag blir så glad när hon verkligen visar sin fina sida!! även om Galoppen inte var så mkt att hurra för.. men traven!! ååh! Love her! :) t om så skolorna blev bra!

Å va jag är på glatt humör idag! tror inte ngt kan förstöra detta nu!!

Fullt Schema är de väll inte direkt.. men har mkt som ska hinna med.. eller rättare sagt som jag vill göra! och saker som bara går att göra på helgerna!
Imorgon blir de som sagt Kalas!! Madenta får nog vila imorgon, elr så blir de fm pass! beror lite på vädret hehe! om jag känner för fm pass elr ej.

Sen kommande helg 24/3 har jag och syrran planerat en mysig grillkväll på stranden!! får se om de är ngt folk som vill joina... annars åker vi dit själva! och har de gytt! :)

31/3 hade jag tänkt dra ut med Girls'en.. Emilie och Hanna! kanske man träffar annat folk också.. de är ju första helgen efter lön! så antar att stan kommer vara full hehe! men alltid trevligt att träffa folk :)

April!! Go månad! Som ni redan vet ska jag ju börja rida en häst till försäljning! så ska tävla en del! och såklart träna!! Madenta ska också Tävlas.. Mitten på April har Klippan. men hallå en bit och köra lixom!! Willands ska också ha då typ.. väntar på deras propp.. de ligger lixom 10min hemifrån Perfekt!!!
Sen är Mamma lite sugen på Scotts den 13 på Sommarlust (ja ni läste rätt) så, man kanske drar dit.. eller så drar man ut på stan ist.. Mamma kör ju ändå så haha! elr så stannar man hemma och är skötsam flicka :)
För som ni redan vet är det ju The Playtones den 28 på Sommarlust!! Åh jag längtar faktiskt :)

Sen simsalabim är vi inne i MAJ!!
blir nog en lugn månad, med bara massa häst,häst och mer häst! tror även att en Klubbtävling i Hoppning kommer då.. Kanske ska man vara med iår?!.. elr så tittar man på de duktiga ryttarna ist! och är en hjälpande hand om de behövs! ett litet stöd till de nervösa barnen kanske (de brukar bli så nervösa, kommer ju mkt folk och tittar) sen är vi inne i Juni! också då kommer mer trevligheter.. först ska de köpas presenter haha!
15 Juni tar syrran studenten som firas den 16! Fest! :) haha! lär bli trevligt :)
30 Juni tar min "Kusin" Konfirmationen litet firande där också skulle jag gissa på

usch sen vill jag knappt tänka mer för innan vi vet ordet av är sommaren över. USCH! sluta gensat och tänk!!


Arbetsförmedlingen... hmpf!!!

har varit inskriven där nu sen man slutade hos Ulla... ett tag alltså! skulle varit på möte hos min blivande handläggare för ngn månad sen men då var han inte där så de ställdes in.. fick ny tid (Idag) men imorse ringde nissen och sa -"Hej ditt möte hos mig har tyvärr blivit inställt vi skickar en ny tid"
haha, de vill nog inte ha mig där!.. men ja är gla så länge jag slipper! söka jobb de kan ja göra på egen hand! :P

men om ngn timme ska mamma in där och snacka med ngn trevlig människa, så jag ska knalla runt i Stan!... ska faktiskt vara så duktig att jag ka lämna CV på lite ställen.. lite spontan ansökningar har väll ingen dött av!
så är ni i stan runt 14.. så kanske vi ses!

men just nu sitter jag och tjatar sönder youtube!.. snart hoppar ja in i Duschen, letar upp en outfit, skriver ut CV.
jäkla gött väder!
Ikv blir de Dressyrträning!!! och imorgon blir de Kalas!!

b,la dessa lovely låtarna lyssnar jag sönder!!

-"Some die young
But you better hold on
so many things i need to say to you"



Älskade Molly Sandén, gaah! hennes röst, hår,, utseende! ja ge mig de snälla! haha (men man skulle ju vara nöjd me sig själv)


Bara för att slänger jag in denna också!!
Miley Cyrus.. slår alla i alla kategorier! Röst, Utseende osv osv!

bild till förra inlägget

tyvärr sammarbetade inte mobilen,, men här är bilden till nya Serien på TV4


OMG!!!

såg nyss reklam på ngt som kan komma att bli bästa serien ever!! Alcatraz kommer Annandag påsk på TV4! verkar helt underbar, baserad på verklig händelse, ska vara ngt fängelse där man egentligen inte skulle kunna komma ifrån pga att de låg på en ön, många av de som försökte dog. men ändå ska vissa ha försvunnit... ett tips Googla om ni vill veta mer! men den verkar redigt bra!!

annars kan jag tipsa om kommande serie.. den är inte släppt inu men i nyhetsvärlden så Skrivs de!! filmerna om Dr Hannibal Lecter ska bli serie!! hur bra kan de bli lixom :) älskar verkligen de filmerna.. FYI "när lammen tystnar" "röd drake" osv... dock så ska serien handla mer om tiden innan Hannbal blev "Hannibal" se filmerna så fattar ni,, jg hoppas att de inte stämmer för jag såg "Hannibal rising" och big NoNo inte bra!!
sen är nästa problem,, vem ska spela Hannibal?! de är ju Anthony Hopkins som gör de i filmerna och han är grym!!!

men jag serfram emot denna serie! äntligen ngt vettigt på TV rediga "rysare" hehe. älskar verkligen de!
jag som ni säker vet är ingen tjejtjej som glor på t, ex dirty dancing, pretty woman, notting hill osv osv.. å så alla dessa böl filmen! jag kan verkligen Inte gråta te en film!!! GÅR INTE!!! har aldrig hänt även om man sett dessa gråt filmer! alla dessa kärleks historier som slutar lika dant allihop! Bullshit! usch de får ngn annan titta på så glor ja på thrillers!
självklart finns de många romantiska filmer som är bra. riktigt bra till och med! men gråter de får ja inte för mig!!!!

lite bilder en på nya Serien på TV4 och en på Dr Hannibal Lecter aka Anthony Hopkins! nu blev jag redigt sugen på att se "när lammen tystnar"


mitten på mars!

jomen visst.. Torsdag idag, ringt lite samtal har man gjort. inga som direkt ledde till ngt men vi får väll se!
imorgon är de Fredag och på fm ska man te Arbetsförmedlingen! ett litet möte med en handledare... se vad han har att komma med :) sen blir de Dressyrträning på kvällen!! :D

i helgen blir de kalas för min lillebror som blir 11.. idag!!! Grattis grattis :D

sen är de ny vecka och inget speciellt på schemat... folk frågar mig om utgång hit och dit.. är sjukligt sugen! så antingen kommande helg elr helgen efter, tycker jag nog att jag ska klämma in en utgång! sen blir de ju inget förän sen 28 April!.. Sommarlust!!! hoppas på att några trevliga männsikor vill följa med, och att man träffar några trevlig typer där! :D låter som en vanlig kväll på Sommarlust :) glatt humör brukar lösa de mesta :P


nu ska jag hoppa ut och mata lite hästar! puss på er så hörs vi när vi hörs :D

14 Mars!!

ska börja med att säga Grattis till mig själv!! har nämligen haft mitt Körkort i 1år idag!! de trodde ni aldrig hehe! fyfan förra året var man så nerövs så man visste inte var man skulle ta vägen!

Dagen firar jag med att inte göra ett smack! haha, Madenta vilar i vårsolen, men känner jag mig själv så kommer ja nog rida henne om ngn timme :P annars har man fixat stallet och snyggat te i hagen! haha de där med att inte göra ngt, de fungerar inte på mig :)

men just nu är man i solen, på en liten filt och musik i öronen så ja somnar väll snart hehe!

puss på er vi höra när ja har ngt vättigt att berätta!

bjuder på denna söta bild! hehe.


Hoppsan hejsan.. ni blir fler!

Javisst fler och fler hittar hit! jäkla trevligt måste jag säga.. men en och annan kommentar eller synpunkt hade ju varit trevligt, men jag lär skriva ändå.. så ja överlever!! I'm here to stay!!

har ganska nyligen varit på Älleköpinge! snackat lite skit hehe.. nej då men sånn där fakta och sanning som svider i folks öron ibland! (som jag BTW pratar med alla om.. har inget att dölja!) men jäklar vad jag står för varje ord!!! speciellt de jag skriver här.. tro de eller ej men ja är Väldigt ärlig när jag skriver här.. och ni ska egentligen bara veta vilken underton man har egentligen och vad som vill lyftas fram!, men håller mig lite diskret för allas bästa! E de ngt så kom till mig era *****. hihi vissa där ute är så fega och fortsätter att gå omvägen runt mig! men puss på er också! <3

iaf pratade ju med Eva och Camilla om hoppträningarna! så i början på April är jag "en i gänget igen".! haha för ett tag iaf, vem vet hästen kanske blir såld kvickt.. men jag trivs så bra så med min Fredags Dressyr! den lär vara kvar 4ever!! hehe!
men största anledningen att man åkte dit var för att Lina ville ha lite hjälp då hon skulle passa vår Kusins ponny, så självklart ställer man upp! så lite ridlärare fick man vara, sen skulle vi ju såklart glo lite på småkusinerna också så jag mockade så snällt åt Lina och upp i ridhuset och titta på hoppningen!.. så duktiga de är!
annars blev de såklart lite social tid med folket, usch man träffar släkten allt för sällan! bättring Wahlström!

nu en oehört fin bild på Lina och Poppe.. stackars Lina ville inte vara med.. men som om jag lyssnar! hehe!

mot nya mål!

mobilen ringde med glada besked! haha sjukt taggad! en utmaning värd att genomföra!
de var nämligen grannen som ringde, hon har en häst stående på försäljning hos Anna Hassö men pga olika anledningar ska hästen nu hem igen.. och jag har fått erbjudandet att fortsätta träna/tävla henne tills hon blir såld!
Denna fina häst är dock hopphäst, så jag får damma av hopp"kunskaperna" och ta mig i kragen och ge mig fan på att de ska gå :D men eftersom jag vet att hästen gillar de så blir allt mkt lättare, (jag slipper tvinga henne att hoppa som med mina tidigare hästar)

Ikv ska man en tur till Älleköpinge, hjälpa min "kusin" Lina som ska passa vår "kusins" ponny när han är iväg.. kommer gå så bra så :) sen får man väll prata med Eva och såklart Camilla om Hoppträningarna! OMG! hur ska detta gå hehe har ju inte hoppat på Evigheter! hehe! men nu när jag vet att hästen gillar de så, känns de ganska tryggt, och jag har ju faktiskt varit redig hoppryttare och gick ju hoppkursen på skolan med ett gött MVG i slut betyg :D så efter att man damat av kunskaperna så blir de nog bra :) haha! 
jag slutade ju faktiskt för att hästarna inte riktigt ville,, och jag har svårt att tvinga dem :P

så i slutet på Mars kommer finingen hem, och så börjar min utmaning!  Lovely!!

En liten film på en ponny ja red i Allsv 2010, bytte häst inom laget, denna pärlan älskar verkligen att hoppa och då blir de ju väldigt mkt roligare!


Även ett litet klipp från skolan, även denna häst älskar att hoppa..! minns faktiskt hur kul de var, vill hästen så blir de ju mkt roligare!!

Sol

ja fy va gött väder de vart i dag. efter lite "slit" med att kratta gräsmattan vid hagen som BTW såg förjävlig ut så, mös ja lite med hästarna i hagen och sen blev de faktiskt en kort stund i solen på baksida.. typ vindstilla och strålande sol!! Sommarfeeling :D

 hästen har blivit longerad, finfin hon va :) blir att jobba henne riktigt lång och låg och rund.. fram till tävlingarna drar igång :)


söte hunden mös också i solen

Film

som ja lovat kommer filmen..!
verkligen inte vår bästa ritt.. hon går i övertempo och högnacke!!! Gaah!!


Bilder

Sitter här och lyssnar på skönsång från Så ska de låte.. ibland kan SVT leverera ;)

tänkte bjuda på någon bild från framridningen, film från starten kommer.. at this moment står den på 96% så om lilla youtube laddar liite fortare så kommer den strax!

annars sitter man och funderar på Tävling,,, 14 April låter rimligt.. haha elr rättare sagt finns inget innan,
men tiden får gärna gå mega super fort! vill Tävla! + att om allt går som planerat och typ ett litet mirakel inom ekonomin så vill man väldigt gärna te Sommarlust den 28 April!! The playtones ska dit och sprida sin goa musik!
Skippar både Takida och Scotts för deras skull.. haha! (elr så har man inte råd och får välja) men de ska nog bli bra.. elr så får man vänta! OMG sen är de valborg och officielt vår!! ja jäklar! känns bara som ett stenkasst bort speciellt när solen bjuder på plusgradet, t om så många att man skrittade av hästen utan kavajen idag! gytt! :D

åter till bilderna! jäklar va jag skriver när jag kommer igång

profilen börjar ändå blir hyfsat bra!





Tävling!!

När man ändå sitter här i bilen och njuter av solen kan man ju också blogga lite!

LA:3 i Olofström gick väll helt okej lite överladdad och spänd! fick 63,5% och utanför plac såklart. men ändå :P

Humöret är på topp, solen skiner!! bjuder på 2 bilder :) läste startlistan och skrattade lite för mig själv!! "Prisutdelning Omedelbart efter klassens slut" haha vad tror de de är Dressyr och alla vet att de ska lindas och putsas, men kul att de vill skynda på de ;)

sen ser ni ju hur Pannbandet glänser i Solen!!! :):)

 


Lördag!

ja jäklar förra veckan chillade man på rummet med Linn och mådde som man förtjänade! men fy fan va kul vi hade!! :D

nu sitter man i soffan, segar och väntar på att få stoppa mat i magen, gå och ta in lite hästar och sen fixa Madenta inför morgondagens tävling! Putsa de har lilla jag redan gjort! så bara knopparna som ska på plats och polera fram några rena ben, de ska ju finnas vita tecken fär ngn stanns haha!!

trött E man också, vi skyller på vädret! nu på em har storm kommit och blåst iväg solen så lös så mysigt innan!
men rätta anledningen är nog att man SMSade liiite för länge igår.. haha! men va f*n, lite social får man ju vara ibland! :D och är man på mega bra humör som vi var igår så finns de en del att prata om!

ikv blir de Mellofinal!.. vem vinner?! ärligt talat bryr jag mig inte!.. tittar mest för att de finns inget annat att glo på och sova redan kl 8 finns inte i min värld!

men vi hörs efter imorgon,, ska få mamma att filma så film kommer dyka upp..! om de inte går förjävla dåligt haha! puss på er och var rädda om varann.. och låt aldrig någon annan påverka hur du känner och vad du gör!  

bjuder på denna goa låt!.. :D Enjoy! humöret hålls på topp!!

....

rubrik är som ni vet inte riktigt min grej!

tänkte mest meddela att träningen gick kalas bra! laddad för söndag! :):)

nu bjuder ja på en liten söt bild! hittade texten, och sen hittade jag denna bilden som jag tyckte passade bra.. och vips så fick min FB-profil ett nytt utseende!!

how cute?!... som alla vet är vänskap de bästa som finns!! att hitta de där vännerna som man kan lita på :)
Tack för att ni finns!! <3<3


KONY 2012

Måste ses!! Vet du vem Joseph Kony är?!.. nej trodde väll de...... Därför är detta de viktigaste 30min i ditt liv! Se den!


Living ny dream..

oja nu ska vi inte ta i så vi spricker!!... men de är fan inte långt ifrån! är bara en liten,liten mega pusselbit som ska på plats! JOBB men de lär komma vill ja lova! hur när och var de kan ja inte svara på men "de fixar sig" jäkla uttryck som snurrar i skallen.. hehe! tack för den lixom!
men jag söker kan ja lova.. har till och med gått så långt att man sökt hästjobb!!!! OMG! jag skulle ju inte! men detta är bara ett extra knäck, + att de inte svarat än.. så blir de ngt I'll let you know!!

annars sitter man här.. slöar, glor på TV, glor på bilder.. haha tittade igenom lite vimmelbilder från helgen!
haha kom på att vad är oddsen att första gången man är ute på stan på riktigt.. (på nattklubbarna) så hamnar man på en ful liten bild! aja fotografen tyckte väll att de skulle förevigas! men vad är oddsen egentligen?!


bjuder på en lagom seriös bild från gårdagen.. Linn tyckte såklart att vi skulle ta bild på den fina "planchen" med sånna fina huvudhål som småbarnen ska titta ut igenom.. men WTF! fanns ju ingen åldersgräns!
"Don't take life too seriously you'll not escape it alive anyway"




puss på er.. imorgon blir de Dressyrträning med pärlan och sen de de HEEELG!. lördag är de Mellofinalen, och söndag är de Tävling,,, kanske ska ragga tag i en hästskötare :D

hittade en text!

aumen jg hittade denna texten för ett tagsen, tror de var på ngns Instagram.

så jäkla klockren!!

läs och förstå!! you only live once!


även om snön kom och hälsade på skiner ja som en sol!

haha..  kankse inte. vaknade imorse och ville bara vänta på skallen och sova vidare! vitt!! 1dm SNÖ WTF?!?!
men skiten ska väck snart ändå så de e chill! hästen får vila idag :)

så jag sitter mest och njuter av livet! minns fortfarande de dagar för ngt årsen då man bara ville förvinna! då man var stark på utsidan men helt krossad på insidan!.. ja jag har haft en sån tid! men den ligger i de förflutna så slut diskuterat!!

men iaf har hittat rätt, rätt människor och har hittat trygghet och vet vilka jag kan lita på! älskar känslan av de!
sen har jag på senaste tiden fått veta ett och annat om folk som står galet nära.. men kan säga att de ska hållas på avstånd.. era jävlar! jag gav er en chans, i hopp om förbättring men ist blev de värre. så jag går vidare. Talk to the hand!!

men BTW.. jag står nu starkare än någonsin och ni jag har "misst" på vägen... see ya in hell! (för dit kmmer ja iaf haha!)  de finns en anledning till att vi gått olika vägar här i livet!!

What's meant to be is meant to be!! Everything happens for a reason!!!!!


Gaah! vad en låt kan stämma bra in på livet :P


Woopwoop!

Rubrik känns lite överskattat!!

dagen har gått förjävla bra! Red hästen på Kandar i den vackra solen!! de blir tävling till helgen Mamma hittade en tävling i Olofström LA:3 så en liten efteranmälning satt fint!! hehe! sen E de ju tyvärr paus till typ mitten på April...
så kände för att rida prinsessan på Kandaret idag, älskar verkligen att byta bett kors och tvärs! + att de är väldigt bra. trycket blir inte så hårt om man byter och hästarna blir känsligare om de inte alltid går på samma.
jag blandar mellan, rakt, 2 delat,3 delat och kandaret sen kan man ju välja mellan fasta eller rörliga ringar också!

iaf hästen gick väldigt bra!
ny ikv har man varit i stan med Linn hon skulle Tattoera sig, finfint blev de, hade gärna haft en men jag är för stor pussy för de, + att jag kan aldrig bestämma mig för ngt så jag lär ångra mig s fort man är märkt.. så vi skiter i de!!!!

usch nu e de inte långt kvar till Linn åker hem igen, asså Jönköping! lååångt borta haha. men flyttar jag te Skara så lär jag hälsa på mohaha!

men först en fantastisk sommar!!! har Btw börjat planera Midsommar med syrran, svaren man får är blandade! -" jäklar va tidig du e" eller -" jag har redan andra planer"
men de blir nog bra med de. Den som lever får se - som jag brukar säga! haha :):)

nu ska jag släppa Iphonen och trycka in Hörlurarna från MP3n i öronen och sova!!! och Drömma lite! sen får man väll se om de ploppar upp ngn eller ngt trevligt i drömmen!
puss och kram! bildlöst today!!!


Sommartider heyhey!

ja elr ngt.. man får ju lite sommarfeeling nu när solen tittar fram och himmlen är blå! mars kommer gå fort och sen är de nära!! april = vår och den var ju ALLA vad 1maj betyder :)

igår var man och var lite social med syrran! pratade om helgen såklart hehe! fanns ju en del att besätta (sånt som inte alla får veta.. mohaha! typ sånt om vem som var största idioten, vi råkade ju faktiskt träffa en sån) men man kan ju inte gilla alla här i världen :P
annars pratade vi en del om Sommaren, hennes Student kommer ju, de är även så jag längtar lite hehe!
sen de slående ämnet CAMPING! är så sjukligt sugen på att bara dra!! hela förra sommaren var man ju bunden, visst de är ingen som vet hur denna sommare blir med jobb osv men förhoppningsvis ska vi kunna klämma in en liten camping, isf tar vi min Lastbil och ställer på en söt camping och sen vet ni ju resten! sol,bad grill och trevliga människor!
de är ganska bestämt att vi drar till Norjeboke (FYI där de har sweden rock, för er som inte vet) de är billigt, nära och stort! 

Åhh va jag vill ha sommar när man sitter och glor på bilder!! dessa är dock från 2010, åkte med töserna till stranden med våra fina hästar. myyys!! 2011 blev de aldrig av pga att jag jobbade typ hela tiden..
Saknar ponnybus BTW!


 

New Week!

Måndag,Måndag! 

Slappe måndag! men en tripp till EKO, och en liten promenix med hästen i solen, passade dagen till :)

imorgon ska man rida lilla Madenta, vet dock inte hur,när och var haha! men blir nog en utritt. har suttit och kollat efter lite tävlingar, och till min besvikelse så är där ingen som passar förän mitten av April. blir lite småtrött, de har typ bara LB:1,LA:1 och jag vill inte rida på liten bana!! Madenta gör sig så mkt bättre på stor 60m bana!! och LB:1 känner jag inte för!

och funderade på Hässleholm 16 mars.. men då ska man såklart iväg på möte hos arbetsförmedlingen och sen den 17 har de MSV:C men den är Full!! + att Madenta är inte riktigt redo för MSV inu efter upphållet.
så vi väntar 1månad till.. haha! 

Imorgon ska man även en tripp till daddys place.. vara lite social med syrran, berätta lite om helgen. även om hon fick reda på de mesta via vårt lilla samtal innan idag..

på Onsdag ska man till stan med Linn.. hon ska märkas for life.. Haha! med andra trevligare ord.. hon ska tattoera sig. så blir väll lite trevligt snack som alltid :)

nu blir de Mat och sen ska ja glo på TV.. FYI...Sofias änglar och 2 ½ män.. (alltid ngn som vill veta)

Tävling!

har egenligen ingen ork att skriva.. å gör detta helt för er skull :P hehe!

LA:1 - 65% och en laddad häst,, några missar, men annars finfin!! hyfsat avslappnad osv. men skulle trycka till henne i en av galoppvolterna då jag ville ha henne lite rundare i formen.. men Madenta tyckte motsatsen och hoppade i luften.. en 4a på den volten! tack lixom ;) så utanför plac. men hysfat nöjd ändå :P

LA:3 - 61% ett kråksprång i ena skänkelvikningen, som började så bra.. gick från möjlig 8 till 5a på en millesekund!! haha! återigen markskyggheten ställde till de, de hade tagit bort dressyrstaketet då LA:1 går på 40m bana och LA:3 på 60m.. så där var de ju märken i marken precis där vi skulle gå.. knäpp hästen hoppade ju såklart till och tappade takt, och rytmen ;)
sen bytte hon galopp i ena serpentinbågen (har kommit på nytt försvar för att slippa jobba när de blir jobbigt i den förvända)
men annars flöt de på fint så känns helt okej för kommande tävlingar.. dokc är hon helt över laddad men troligen lika tävlingssugen som jag!!

annars så kom Anne och några av "kusinerna" och tittade, även om Anne skulle iväg senare så pressade hon in en tripp till Kristianstad för att titta på mig :) så glad man blir! Trevlig kvinna dedär, man känner sig så välkomen i hennes sällskap! alla borde få ha en Anne i sitt liv!
Farmor och Farfar kom också, även om de var på fest igårkväll.. så kom de och tittade :)

En förjäkla bra helg detta blev ändå!! har även glott lite på Linns bilder som hon lagt på sin blogg från helgen, vet ej om man ska skratta elr gråta! vissa borde ju inte få visas!! men jag ångrar inget! jag menar inget! de är kanske ngt jag kunde gjort mer haha klart där är! meen de tar vi en annan gång! ;) '

Skänkelvikning i LA:1 en 8a på den!!





LA:3, denna skänkelvikningen som blev lite kaos i mitten, men början och slutet blev bra! haha!

En snabbis!

resultat osv kommer senare, kameran har ngn bild också som ja tänkte visa så när jag orkar kommer de!

tänkte annars slänga in 3st bilder.
en lagom taggad Evelina som äntligen fick dra på tävlingskläderna!!, en taggad häst och en bild från Depå jag och Linn fastnade på en vimmelbild! ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1480718/images/2012/pic_192371280.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1480718/images/2012/pic_192371382.jpg" class="image">


This is the way i wanna live

Diggi-diggi-diggi-ding-ding-ding
Här glider kingen in

sitter och nördar framför Melodifestivalen... och kan inte undgå att gilla Sean Banan! SOMMARPLÅGA 2012!!! oyees!



Åter till de viktiga haha!!

Gårdagen och dagen var sådär galet bra! så jag vet inte var ja ska börja!! Haha!
Hämtade Linn runt halv 7 och sen Hanna efter de :) mot My place för lite Tacos och "förfest". när vi var på sådär lagom glatt humör så körde mamma oss till Åhus där vi sen tog bussen till staden! var där runt 11, tog en Cider på House of Bagels, och chillade! Runt 12 gick vi mot Depå där var förståss fullt ös redan från öppning! Träffade lite trevligt folk och körde på fram till halv 3, då Hanna skulle hemmåt.
Men Jag och Linn var inte riktigt nöjda Haha!, hennes första utgång i skåne! måste ju sätta ett avtryck så hon inte glömmer oss!!
Fanns ju lite trevligt folk på O'Learys så vi gick dit
, efter en trevlig halvtimme så bestämdes de att vi skulle på Efterfest!.. sagt och gjort, vårat glada gäng följde med någon trevlig människa till hans lägenhet där vi hade Efterfest och vi höll igång kan ja säga... ngn Pilsner och musik"tävling". sen runt 6 så tog vi beslutet att somna, Även om Linn sovit någon timme redan.. haha!
blev lite sömn i soffan sen runt halv 10 vaknade man sådär lagom mör.. mår som man förtjänar!! haha! fast så illa är de inte, Solen sken och trevligt sällskap, vi beslöt oss för att leta oss bort mot city (visste inte helt 100 vart vi var haha) och Mc Donald för en fet hamburgare me några flottiga pommes och såklart en kaloririk Fanta!!
sen gick vår lille buss mot åhus runt 12.
så ett tack för kvällen/morgonen stod på sin plats och jag och Linn knallade mot bussen.

när vi kom hem så höll Linn mig sällskap när jag red Madenta.. hyfsat bra gick. känns okej inför imorgon :D
nu står Madenta där knoppad och fin i sin box, allt är färdigt, elr jag ska putsa över tränset och leta fram mina kläder sen kan morgondagen komma! :D:D Tagga!!!

Måste återigen Tack för några sjukt trevliga timmar, med trevligt sällskap. Detta måste göras om!!

En obligatorisk bild på bussen hem!.. sådär lagom sleten men gla´ ändå! ofc glömde ja mina Pilotbrills hemma, och Linn sprang in på Intersport och skaffade sig ett par!..

I'm so excited, and I just can't hide it

oyes!! Torsdag idag.. 1 Mars!
Imorgon blir de utgång med töserna haha! plats är ännu inte bestämt.. men Kristianstad iaf haha! vi följer våra impulser imorgon kan jag erkänna :) blir bäst så :D

Lördag är de mkt som ska fixas... utrustningen ska skina, hästen ska blänka och knopparna ska vara PERFEKTA!!! "rimliga krav jag har på mig själv" men de är så jag vill ha de..!

Söndag är de dags för årsdebuten! taggad till 1000!! som alla ni tävlingsmänniskor förstår ni hur jag känner.. man hoppar ur sängen när klockan ringer (okej kanske inte men när man kommer upp är de med att leende!) ´
sen när man väl är påväg så vill man att resan ska gå fort!! vilket den kommer göra.. ska ju bara till Kristianstad. sen går iaf jag in i min Bubbla som jag är i från de att jag hoppat upp till jag hoppar av!

Åhh.. Tävlingar de E underbart! träffa massor av folk, en del som man redan känner så här när man varit med ett tag haha! mitt 9.de år går man in på nu inom tävling iaf! och 6.e inom Dressyren! dock är de bara Madentas 2.a seriösa år på tävlingsbanorna! :) 
 
nu ska jag fortsätta plugga program och snart ska lite hästar få Lunch! kanske jag också. :P


RSS 2.0