I can only tell you what it feels like

You don't get another chance, life is no Nintendo game
 
We're face to face
But we don't see eye to eye
Like fire and rain
 
Söndag och det blev hoppning på Älleköpinge, så fint hon hoppade.. även om det blev en ordentligt tvärnit på vattenmattan.. men sen hoppade hon utan konstigheter.. vet inte vad som slog i henne :O
blev en bana på allt från 1m till  1,20.. vattenmattan höll vi på runt 1m mest för att slippa konstigheter, jag som ryttare kan ju bli sjukt stel när jag blir osäker och då är det bättre att ha det "lågt" så hon kan "sköta det själv"
de andra räckena låg på runt 1,10m och sen 2 oxrar på 1,20m ev ett den ena låg på 1,25m
men hon hoppade grymt och även om jag satte henne i skiten ibland så var hon inte i närheten av bommarna ^^
 
och lastningen... så sjukt duktig, hon har inte åkt sen dec.. och idag tog det typ 5min när vi skulle iväg... ett steg i taget lixom
och när vi skulle hem gick hon direkt in! puss på henne :D
 
imorn blir det skola och sen kommer Moa...
nu ska jag glo på TV.. och kolla igenom bilderna som jag fått av Amanda när vi va på Willands.. de kommer upp här så småningom :D
nu får ni njuta av 2 bilder på La vesta från dagen
 
oxer på 1,20-1,25m  allt känns så lätt med henne! självförtroendet är atttid på topp ^^

Dreams can come true!

We're happy, free, confused and lonely in the best way
It's miserable and magical
Everything will be alright...
 
 
Lördag!
åkte med mamma till Röda korset och Erikshjälpen! second hand i mitt hjärta!
satan va pengar man spar!!
på Röda korset hittade jag ett tyg.. har ingen direkt idé för de just nu.. men de var ett "måste ha" och 30kr kunde jag ju kosta på mig ^^ haha!
 
sen sprang vi inom Bik bok och jisses.. hittade en kjol som jag funderade på tillsa ja såg prislappen! 299kr.. är ni helt från vettet?! nix aldrig i mitt liv!!
åkte vidare till Erikshjälpen.. där blev det lite blixtlås, en stickad tröja och en kjol..!
och hela dagens kalas gick på under 200kr! de ni! så ska det vara :D
 
Red La vesta innan idag.. så pigg! imorn blir det hoppning på Älleköpinge :)
nu ikv har jag suttit klistrad framför Tvn... Göteborg horse show är ju i full gång och världscupsfinalen i dressyr gick tidigare idag.. men tack vare svt play i tvn så var de bara ett klick bort!!
omg! får ju rysningar av att tänka på alla fina ekipage!
Imorn blir det final i hoppningen! självklart håller tummarna jag extra hårt för sveriges kung.. Rolf-göran bengtsson!
 
men nu ska jag minsann sova.. imorn ska ja en sväng till stan.. färgpatron till skrivaren är ett måste!!
Vi har nämligen tidiagre idag fixat entrébiljetterna till Disneyland!!!! Whoop whoop!
fattar knappt att det är bara 7v kvar! till vi åker till Paris! :D men fram tillsdess ska jag njuta av tillvaron och spendera så mycket tid som möjligt.... i skolan!! haha ;) men de fina människorna där.. vi kommer ju gå skilda vägare om typ 6v :O omg! saknar er redan! <3 puss på er! ses på Måndag :)
 
Bildbevis!! ja för 3v sen bestämde jag mig för att spara mina naglar! det går faktiskt bra.. men ni ser ju att mina nagelband inte existerar.. men stallarbete är inget för känsliga händer ^^ haha!
och mina händer borde leva i ett lager med handcream.. så många gånger som man tvättar dem så försvinner ju allt vad "eget fett" heter haha!

A dream like this....

 
A dream like this not something you wish for,
a dream like this not something you ask for,
when it's a gift worth taking a chance for.
 
Ibland behöver din fråga bara ett svar,
även om du inte får det svaret du ville så är det alltid bättre med ett svar!
 
Fredag!
möttes av glada nyheter när jag anledde till skolan! Min vän var tillbaka :) (kanske för att stanna?!)
men innan vi sågs så var det dags att gå lite i skolan ;)
fortsatte med min skjorta.. en ny liten sak jag knopar ihop :) på 10 rasten sprang vi ner till Lantan, kossorna skulle släppas på bete! så glada dem blev :) tillbax vid symaskinen.. fortsatte mitt arbete, nöjd hittils!
Jag och My gick på lunch och sen blev det konsthuset.. för att träffa min vän och sedan springa bort till Bussen :)
hur kan man sakna en person så mkt?!
kan det bero på att vi är våra motsattser men ändå så lika!??...
vi behövde reda ut några knutor, så sagt och gjort, bytte några ord/tankar och sen var allt lungt :D
vissa saker kan man inte ta via internet utan det måste göras ansikte mot ansikte!
 
Åkte hem med en grym känsla i kroppen och ett leende på läpparna :)
kom hem och mötte Bergine som frågade om jag vill hjälpa henne med hästen, "visst om du fyller mina höpåsar" haha... Deal! så jag hoppade upp på hästryggen och hon fixade mina höpåsar! Grannt!!
 
Sen red jag La vesta en snabbis.. skulle mest kolla så allt stämde.. vilket de gjorde mer eller mindre :)
Nu ikv har jag tränat Madenta och hon var så fin så! riktigt rund och fin hela passet.. så stolt :)
 
men nu chillar jag! det blir en vit helg för mig, imorn blir det Second hand affärer... och någon gång under helgen ska La vesta till Älleköpinge och hoppas!
 
Tidernas bästa arbetsfördelning!!
 
Don't give up, stay strong!!

We can't pretend

I'm not confused
Let's win this thing
 
Efter många frågor/konstaterande till mig själv... som löd -" Vad fan håller du på med Wahlström?!!.. Ta dig samman, livte går väll för fan vidare!"
 
sagt och gjort... många knutar är uppknutna och jag ser ljust på vardagen igen! puss på de fina människorna som accepterar mina "break down" vill jag sitta helt tyst en halv dag... ja de låter mig göra det!
detta gör att jag kan fortsätta!.. dem vet att är det något så berättar jag ^^ puss!
 
Vad har hänt sen sist?!
Tisdag: Casper var här.. komunikation med Bojsen och Hoppsan!.. även lite longering! nästa gång ska vi kanske ta tag i tömkörningen igen!?
Jag red mina 2 på banan.. så fina de va då :) blir så glad!!
 
Onsdag: La vesta har sprungit runt på fältet.. jisses pigga häst! massvis med energi bär hon runt på! men finfin är hon iaf.. känns bra inför tävlingen im 1½ vecka!!
 
imorn Torsdag: Maja kommer och rider Bojsen.. sen ska mina trimmas! blir väll fältet.. älskar att kunna rida där till typ 9 på kvällen utan att frysa ihjäl eller tvingas rida i mörker :) Våren är här!!!
 
Fredag: Träning med Madenta...!
 
Helgen: Det blir nog en sväng till Älleköpinge med La vesta.. hoppning på schemat! mest kolla så de stämmer inför tävlingen den 4! :) så några höjder blir de nog inte.. komunikationen är vårt stora problem.. höjden fixar vi båda! speciellt hon!
 
puss på er så ska jag spela Quizkampen med My tills jag somnar!
 
Nemen kolla! ponnyn ser ut som en tävlingsponny..! nästan iaf! lite tunnare man och kanske ska hitta på ngt med pannluggen?! .... får se! Han ska iaf till Sösdala den 19/5 LC:2 LB:1 blir det denna gång :D
 

Isn't it crazy...!

I reach for the horizon whenever I´ve got days of doubt
 
I know that if the sky would fall I´d survive it all
 
Glädjen sprider sig genom hela jävla kroppen! Fy fan va glad jag är för din skull!!! OMG!
du är så jävla värd det!
 
Nu till något helt annat!
Skolan... säger kort.. vad skulle jag göra utan mina underbara vänner! asså om 7v är det slut! då kommer jag inte längre kunna träffa er varje dag! men tacka gud för mobil, internet och allt vad det nu heter!
kan med handen på hjärtat säga att jag är kluven i minst 2 delar!
 
Del 1 vill Stoppa tiden eller iaf växla ner så det inte går så fort!... men jag ska göra allt för att vara frisk och kunna gå till skolan varje dag och umgås med mina fina vänner!! puss på er <3
 
Del 2 vill bara hoppa fram till 5 Juni när vi sitter där i Aulan och ser tillbaka på året som gått... och blickar frammåt mot alla möjligheter, känner just nu för att helt och hållet bara skita i det.. så lite tid och har egentligen massor att göra speciellt för att få dessa behörigheter! men jag vet att för att ev söka vidare i framtiden så kommer skolorna inte kolla på behörigheter längre utan arbetsprover osv!
med det beskedet tappade Wahlström all jävla motovation! Fuck!
 
Ja jag valde fel utbildning... eller nja.. jag har ju lärt mig ortoligt mycket och träffat underbara människor!
men nu vill ja bara sluta och börja jobba!!.. okej har inget jobb men ska fixa det lixom! så svårt ska de väll inte vara!
:O (nej ja är inte bitter.. haha det är mitt huvud som ska bankas i väggen och bli normalt igen!)
 
måste fan ta tag i saken och berätta precis allt!... varje detalj! men hur!?! jag har ljugit för mig själv och även dig!
mina vänner säger att dina åsikter ska jag egetligen inte bry mig om... men klart jag kommer göra.. men även om du kommer kalla mig dum och kanske kommer hata mig så måste jag! jag trodde aldrig att detta "val" skulle bli av... men det kommer snabbare och jag kan kanske inte undvika det!
för 2veckor sen såg jag en lösning... men pga denna lösning fick jag ett annat problem och innan du hör det av någon annan (ja finns alltid någon som berättar.. iaf halva sanningen) måste jag berätta!
 
Ja jag ritar när jag har för mkt i huvudet!, detta upptäckte My och vips så övergick ritandet i en skriftlig dialog! (bästa sättet att undvika nyfikna öron ^^)

It was a foolish game I played

I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
 
Solen skine, och jag lika så! grym vecka! även om det varit som en berg-och dal bana så kan jag lätt peka ut mina höjdpunkter och försöka glömma de där dåliga!
 
idag ska hästarna ridas.. men först tänkte jag passa på att njuta av solen till max! min vita hud ska få tillfället att ändra nyans ^^
imorn blir det Skola... shit asså ngn sa att det bara är 5 veckor kvar :O omgomgomg!! har så jävla mycket ja borde göra :O Fuck!! men shit va jag ska njuta av att träffa mina vänner... även om vi inte kommer tappa kontakten så kommer vi ju alla gå på olika håll!!
 
You don't know what you got until you're missing it a lot
 
som jag sa till min fina vän Hanna som går andra året på konst... vi estetare måste hålla ihop.. de utifrån dömmer oss hela tiden, men när man väl kommer in i vår värld så vill man aldrig där ifrån.. det är ngt speciellt!
alla är så olika, tar saker på olika sätt vill ha det olika många kontraster mellan människor... men på något sätt så håller vi ihop och stöttar varann hela tiden! ingen dömmer ingen!
 
puss på er! <3
 

Some day we'll meet again

That's all they really want, is some fun
When the working day is done
Oh girls, they wanna have fun
 
Tankspridd deluxe!! men jag ska fokusera på det positiva istället :)
 
Igår så hade vi som sagt vernissage på skolan och de gick finfint!
på kvällen så åkte jag till stan och mötte upp min vän Robert.. utgång stod på schemat... vi och några av hans vänner drog till O'learys.. träffade sjukt trevliga människor där
och mitt i det hela så kom min favoritpojkar!! Robin och Laban! :D
det blev en awesome krogrunda.. och när när kl närmade sig 3 så åkte vi till Rinkaby!
Stannade över hos Robin.. blev självklart en hel del prat... åh ja är så satans glad för din skull håller både tummar och tår att det går vägen :)
 
kl 9 hämtade Mamma mig... tack för mig och sen blev det in i duschen och vidare till Öppet hus!
som gick mycket bra :) massor av trevligt folk :)
 
nu ikv har jag och Hanna varit på House of bagels... trevligt, trevligt :D
imorn (idag) ska hästarna ridas som vanligt.. Madenta borde kunna gå ganska normalt nu.. ska känna över henne ordentligt.
sen inleder vi en ny vecka och jag hoppas på drastiska förändringar! :O
har pratat med mina närmsta vänner om det och verkligen lättat på hjärtat som aldrig förr!!
 
 
men nu ska jag snart sova ^^ puss och godnatt!
 
Awe,,, favoritpojkarna.. helt klart för coola för att vara med på bild ^^
 
 
Jag och mina fina vänner under dagens Öppet hus!

Let's be friends.....

I see what I want and I wanna play.
 
För några månader sen sa du -"Du får inte!" jag svarade -"Du behöver inte oroa dig!"
Men idag ser jag på situationen med andra ögon, och jag har ångrat mig!
om du visste vad jag sagt,gjort.. så tror jag att vi skulle glida isär ännu mer! men jag måste se till mitt eget bästa, du kanske har rätt.. men kanske inte.. och just de där kanske måste jag reda ut!
jag måste få svar!! nyfikenheten tog över!
men just nu vet du inte.. och jag kommer inte berätta heller! jag vågar helt enkelt inte...!
men en del av mig säger att jag måste! om jag berättade så skulle det vara ett kvitto på hur bra vår vänskap är!
vänder du mig ryggen så kan jag inget annat än se dig gå!... för jag kan med handen på hjärtat säga att jag kommer INTE springa efter!
 
usch och fy nu släpper vi det! men jag var tvungen att få ut det! men där sätter jag punkt.. låser truten och kastar nycklen i sjön... nycklen kommer att hittas om det är meningen! (snälla respektera att detta trots allt är min blogg och min hjärna som behöver tömmas)
 
Skolan gick prickfritt... Vernissage för skoleleverna... passade även på att kolla på allt som konsteleverna ställer ut!
OMG!!! vilka talanger det finns under samma tak! ni är så jäkla grymma!
alla olika men även alla lika... vi Esteter kommer alltid att hålla ihop! puss på er! ni vet vilka ni är ni betyder ortoligt mycket! <3
 
nu sitter man här och taggar inför kvällen, blir utgång som det ser ut just nu!
Awesome!
Öppet hus imorn! 11-15 Önnestads folkhögskola Konst och Textil! Hjärtligt välkomna!! :D
 
 
Ingen passande bild What so ever!!!
 
 
 
 

You don't know what you got till you're missing it a lot

I used to laugh it off
I used to look the other way
 
 
Effektiva dag!
Utställningarna är klara! allt är helt klart! så jävla skönt! imorn blir det samlig och sen vernissage!
Nu ikv har jag pussat lite extra på Madenta! hon verkar må bra i sitt ben, men fick ändå vila... blir nog ingen träning imorn.. tar de säkra före det osäkra, vi har ju ändå tävlingsäsongen framför oss!!
La vesta fick också vila.. haha slö man är då ^^
 
Bojsen fick stå i centrum. han förvandlades från rufsig ponny till vilken liten tävlingsponny som helst!
ja.. jag har klippt av manen!! :O så fin han blev.. nu ska den bara bli tunnare, men asså de får vi ta i omgångar.. alla vet hur tjock man en ponny har! och han är minsann inte sämre ;) men sån skillnad! nu kommer man se hela halsmusklen när han kröker på nacken och jobbar så fint!! ^^
 
och nu sitter jag här och planerar utgång! whoop whoop! O'learys here we come :D
imorgon kör jag botten upp, och har så jävla kul!.. men självklart ska jag vara i skolan kl 10:30 på lördag!
Jag är inte dum.. jag vet bara hur man lever ett dubbelliv!! ^^
Borde jag förklara min rubrik..... NEJ!!!!!! DON'T DO IT!!!!
få ingen idé om att det är synn om mig.. det är bara så att "man saknar inte kon förän den har lämnat båset"
och jag trodde ALDRIG att jag skulle känna denna saknad! :O
 
Puss på er mina fina underbara älskade vänner, familjemedlemmar och andra läsare!

Find the place I love the most

So I say a little prayer
Hope my dreams will take me there
 
once again I'm thinking about taking the easy way out
 
Ytterligare en grym dag! fortsatt att fixa inför Öppethus! som jag minsann tycker att ni ska komma på ^^ mellan 11-15 på Önnestad folkhögskola!!
Min kjol är klar!... har även börjat på ett linne.. som jag kör helt på känsla! haha det kan bli katastrof men också helt okej! we'll see!
 
Imorn ska lite av våra saker upp i konsthuset, tygtryck, sydda saker av de tyget, photoshop bilderna och även krokibilderna!
på Fredag blir det vernissage för eleverna och på Lördag smäller det! kl 11 öppnas dörrarna! och ni är hjärtligt välkomna!! :D
 
Annars har dagen rullat på... red Madenta på fältet.. och sen smarte snubblade och blev halt!! :O... men hon gick "rent" igen innan vi kom till stallet.. så nu står hon med back on track och jag ber till högre makter om att hon inte blir skadad för fy fan va fin hon är just nu!!! stark som en oxe men ändå fin!!
 
Imorn kommer Maja och rider Bojsen, Madenta ska ledas.. ev skrittas beror på hur benet är!
La vesta ska trimmas på banan är det tänkt :)
 
På Fredag får vi se hur det blir.. La vesta ska få nya skor så den där dressyrträningen tror jag hon får vara utan, brukar inte rida så mkt när de fått nya skor...
Madenta har ju fortf bara 3 skor men kanske kan be hovslagaren slå på skon så hon klarar helgen.. utan att paja fötterna de har hållt hittils!! sen får vi ju se hur benet är (usch!! orkar verkligen inte med en halt häst just nu.. snälla va frisk!!)
 
Annars verkar det som utgång!! träffade en vän innan idag och han avslutar sin praktik och ska även fira att han har fått ett annat jobb! så hade varit grymt å hänga med ut!! :D men får väll ta de lite lungt.. Öppet hus på Lördag! ^^ haha
 
 
I hear myself say Why can't this feeling just fade away

Håll hårt i din goda vän..

Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma
 
Underbara Tisdag!!!
åkte till skolan, lite sådär halv taggad visste att 98% hade åkt till Kreativum.. WTF?! jag orkade lixom inte. men fick reda på att Ida var i skolan!! wiee! så när jag hade sytt lite på min klänning så kände jag att jag behövde miljöombyte.. + att jag låg lixom i fas inför Öppethus!
Sprang bort till Konsthuset.. i mitt sökande efter Ida så fann jag en sovande pojke i soffan! :)
min saknade vän Simon!! han blev väckt med kramkalas och ett -"Jag har saknat dig!"
jag fick exakt samma svar tillbaka ^^ haha nice!
 
Sen gick vi upp till stora ateljen där Ida och Maria fanns.. där skulle fixas inför Öppethus.. sagt och gjort fram till lunch jobbade vi på :)
men efter lunch så gick det "snett" soffan var helt klart FÖR skön :P och där blev vi kvar! opps!
men det va ju så trevligt och mysigt haha! men vid 3 åkte de hem avslutade med ännu mer kramkalas och -"vi hörs" pga lite olika saker så vet man aldrig när vi träffas igen :( "Kan erkänna att jag håller tummarna för att de blir som vanligt igen.. vissa delar iaf!!)...
men jag fortsatte med min klänning som nu är klar!! Grattis till mig lixom! win win! as grym skoldag + att klänningen blev klar!
 
nu ikv har Casper varit här och tränat frihetsdressyr eller komunikation med Bojsen! grymma de va!
sen lekte jag lite med Hoppsan! hon kan ju redan det med frihetsdressyr.. men jag har ju haft min plutt sen hon va föl! <3
sen Red jag La vesta! fina hästen!! :)
 
nu sitter jag och lyssnar på musik (Kapten röd - Ju mer dom spottar) ge låttexten en chans!!
jag kommer snart somna med ett leende på läpparna :)
underbara dag! ^^
 
There's something about the sunshine,
I'm seeing you in a whole new light
Things will never be the same again....
 
 
Du må va liten men du har en av de största platserna i mitt hjärta! <3

Told you I'll be here forever

They say that good things take time
But really great things
happen in a blink of an eye
 
Jisses vilken helg jag har haft.. tänket inte bli långrandig lite bilder får istället sammanfatta det hela ;) för jag har inte tid, del 2 av Hannibal börjar nu!!
 
men en liten extra sak.. så grym Moa var med Bojsen idag! hoppade 70cm lekande lätt! Klubbtävlingen den 1 juni kommer gå som en dans ;)
 
Fredag: Bio med Lillbrossan :D
 
Lördagen: Farmor och Farfars Guldbröllop firandes med Bowling och Middag! hela familjen samlad, även de goa Göteborgarna var nere :D nästa gång vi ses ska Edvin springa ut med den där vita mössan på huvudet! (studenten för er som inte hängde med)
 
Mina småkusiner är inte så små länge... de växet ifrån mig!!! :O
 
 
Söndag: Hoppade La vesta.. 1,25m seglade vi över... jisses va grym den damen är.. känner mig så otroligt trygg på hennes rygg!

you make me wanna act like a girl

You make me glow, but I cover up
Won’t let it show, so I’m
Puttin’ my defences up
 
TGIF!!!! Det är Fredag mina vänner!!!
Jag har spenderat halva dagen i skolan.. börjat förbereda inför Öppethus nästa vecka! sa även hejdå till mina fina vänner som åker till Berlin på Måndag.. ojoj jag skulle ju egentligen vara med på resan, men Ekonomi!! den får man tänka på ibland! men jag lider inte direkt.. jag har massor av annat skoj i kalendern! och jag blir ju inte direkt själv hemma i veckan ^^
 
Efter skolan körde jag hem Lina, bytte några ord med familjen Björklund.. sen åkte jag till Farmor hon bjöd på lunch :D blev en trevlig stund med min fina farmor, Farfar hann också komma hem från Bowlingen precis innan jag körde :)
Nu sitter jag här och ska strax ta in hästarna och hoppa in i duschen! ingen träninge för mig ikv :/
Men jag ska med lillbrossan på Bio!
 
Kvalitétsliv kallar jag det!!
Imorn blir det som sagt familjemiddag osv!
får även se om jag åker till skolan en sväng och syr klart min klänning i helgen!! så den är "urvägen" i veckan ;) har även en kjol som ska tillverkas innan nästa helg! hard work work!!
 
En sak till! La Vesta ska snart anmälas till tävling!!! Pratade med ägaren och det går att lösa :) så Willands första helgen i maj here we come!!
 
fick med mig finfina bilder av Farfar! :)

speakin words I never thought I'd say

They don't always happen when you ask
And it's easy to give in to your fears
But when you're blinded by your pain
Can't see the way, get through the rain
A small but still, resilient voice
Says........
 
Sitter här med sjukaste lyxproblemet i världen! det är så jag vill slå mig själv riktigt hårt, skaka om mig och dra ner mig från mitt rosa moln!!
Loggade in på mitt tävlingskonto.. och klickade mig vidare till kalendern, mest för att de hur det ser ut och om ngt verkar intressant ^^
upptäckte att de tävlingar jag vill till ligger typ samtidigt! samma dag och allt opps!
elr så illa är de inte egentligen bara Bojsens ena och Lavestas ända typ... en del av mig säger sattsa på Moa & Bojsen.. men en annan skriker lite.. tävla La vesta försök få resultat och försäljningen kan gå fortare!!
den 4/5 har Östra göinge för Bojsen, men samtidigt är det Willands för La vesta!
men jag vet att det finns en annan tävling för Bojsen, där han kan gå 2st LB program, men Moa kan ej detta.. men hon kanske kan lära sig?! + att jag tror inte att LC programmet passar Bojsen... hmm! får prata med dem imorn om det eller på Måndag ^^
 
Madenta då?!... Hon ska faktiskt starta på Ribban! om jag får bestämma.. dock så är LA:4 lagklass.. så ev får jag starat enLA:3 innan MSV:C1.. men de är ju lungt, samma program som sist.
 
sen rinner tiden på som fan och snart 1 juni och då är det Klubbtävling, sen skolavslutning och sen ropar Paris på mig!!!! :D
 
nu är det slut på klagandet.. Evelina Wahlström fatta vilket jävla drömliv du lever!!! ta dig samman för f*n!
Jag borde aldrig någonsin så minsta lilla tanke på att klaga!
Imorn blir det förmiddags skola.. planering inför kommande utställning.. 20/4 Önnestad folkhögskola mellan 11-15! varmt välkomna!!
sen blir det hem och rida hästarna, och på kvällen hämtar jag brossan och åker till Bion!
på lördag blir det Familjemiddag på Åhus Bowling! det ska firas Guldbröllop! :D asså Guldbröllop.. now we talking! så vill jag att det ska vara!!
tänk att en gång hitta den där mannen du vill spendera hela livet med.... Amazing!
 
puss på er.. va rädda om er och berätta för varann hur mycket dem betyder!
 
Asså seriöst kolla in mina snyggingar! magi!!
 
foto: Amanda Lindström!
 
 

I know I can count on me

When we all give the power
We all give the best
we are all the winners we are all the best
att vi ska stå tillsammans det betyder mest
de kan aldrig regna, ridåen går aldrig ner
 
Red Lavesta innan skolan idag!
och när vi skrittade fram i solskenet så kom Life is Life igång på min mobil! och helt plötsligt sken jag som solen!
sjukt hur en låt kan påverka en... så många minnen till den låten :O och alla lika awesome!!
 
orsaken är att denna låt används väldigt ofta till prisutdelningar :) och alla tävlingsmänniskor vet att känslan av att få står där och ta emot pris.. den är obeskrivlig! ännu bättre är den när man får skritta in och ta emot priset med sin underbara häst! för att sedan galoppera ärovarv! lyckorus!!!!
 
Min dröm har i många år varit att få skritta in på den där stora banan, för att ta emot den blågula rosetten!
även om jag lyckats vinna förr så finns alltid drömmen om just den där stora och mäktiga känslan av att göra det på ngn stor bana, med fulla läktare och ett grymt startfält! :D det är just den drömmen som får mig att fortsätta!!
Ja jag älskar rampljuset!!!! men om man inte trivs där så är man egentligen ingen sann tävlingsmänniska, för när du ska prestera så är det bara du och hästen som folk tittar på!! alla dessa ögon som ser allt..
Dina "fans" ser det som går bra medans dina "haters" ser misstagen stort som litet!
 
Jag vet att en dag då kommer det ske, på ett eller annat sätt kommer jag vara där när det sker!
Frågan är bara var, när & hur?!
Kommer jag sitta på hästen som ryttare eller kommer jag stå brevid som stolt ägare?!
änsålänge har jag "bara" upplevt känslan som Hästskötare! att stå där och se "sitt" ekipage rida in och ta emot publikens jubel! och sedan ta emot ett och annat Grattis! från folk :) och framför allt ett TACK!! från sin Chef/Ryttare... den känslan är mäktig!
 
 
 

I wanna smash your fears

Don't you share your smile with anyone else but me
 
I keep dancing til the morning with somebody new
Tonight I'm getting over you
 
Gårdagen.. ja jisses grym den blev :D
Började med att rida La vesta runt 8:40.. 2 timmar senare var jag på tävling med min fina Madenta!
och ytteligare 1timme senare red jag in på banan och startade LA:3... hon var sjukt pigg och stark, men vi jobbade oss igenom det och 65,7% fick vi :)
 
runt 2 startade vi MSV:C1... så fin hon var!!
någon liten onödig miss... men inget större, slutade på 63.9% och Personbästa för programet! Whoop, whoop!
 
Jag är väldigt nöjd med vår inats vi var bra... men de andra var bättre så 2utanför plac slutade man i båda klasserna.. men wtf, det känndes ju bra och det är de viktigaste! :)
 
Ett stort tack till alla fina människor som kom och stöttade <3
 
Senare på kvällen blev vi bjudna på mat i Rinkaby :) alltid lika trevligt... Jag passade på att dra i mig ngn cider, Jag och Hanna skulle till Bånken!
vid 12 var vi inne i stan! och väl inne på Bånken träffade vi en del folk, både nytt och de vi redan känner!
kvällen/natten blev riktigt bra!.. följde med en kompis och hade lite "efterfest".. sen var det dags att ringa mamma :P
och kl 5 kunde jag lägga huvudet på kudden och sova!
Grattis Wahlström dina hästar vill ha frukost om 2timmar! men sagt och gjort.. de fick dem också!
och de fick komma ut i vettig tid också.. och på den vägen är det! nu är det snart dags för lunch.. den ska hästarna ridas! allt i vanlig ordning! :)
 
Madenta trivs som alltid med uppmärksamheten! :D
 

You make me glow

Cuz you've been hurt before I can see it in your eyes
You try to smile it away
Fredag! och jag har nyss sett ändringarna i startlistorna.. inga fasta tider än.. men det se mycket lovande ut!!
de har flyttat fram mig till 11:40, vilket i mina öron låter som -"Rida Lavesta innan vi kör!"
det låter som en mycket bra plan! + att jag kan knoppa på morgonen istället för ikväll.
och Madenta kan även få gå ut en liten sväng i hagen! f*n va awesome :D
 
Men jag får avvakta lite till.. tiderna kan fortfarande ändras, men jag hoppas att detta håller sig nu :P
men nu ska jag fortsätta att njuta av livet till max!
ut i solen, fixa transporten inför ikv och imorn.. pusta tränset.. de andra får bli efter träningen ska ju användas ikv lixom ^^
La vesta ska ridas!!
och jag ska plugga program.. puss på livet lixom!
Lever min dröm!!
 
Sommarfeeling på detta ^^ hur fin E hon lixom!!!

there's no need to be ashamed

You've spent a life time stuck in silence
afraid you'll  say something wrong
If no one ever hears it how we gonna learn your song?
 
Torsdag!
Lovet har snart passerat... lika bra de.. Rastlös deluxe här borta!!
Maja var här i förmiddes.. red Bojsen vilket gick bra :)
Sen red jag min finaste Madenta! ojojoj vad fin hon var! imorn är det träning och en sista check inför tävlingen :D
 
Vid lunch bestämde jag mig för att plugga program.. och en jäkla tur var väll de! upptäckte att LA:3 är nytt för 2013!!
så nu sitter jag här.. pluggar och tittar då och då på Youtube när andra rider programet.. tacka gud för internet! speciellt när man som jag lär av att se andra göra!! ^^
 
Lavesta fick gå på fältet och idag på hackamore.. sjukt fin var hon! kanske ska ta en liten period med hacket igen.. mest för variation.. annars accepterar hon bettet kanon nu :)
 
Imorn blir det fältet igen för Lavesta.. sen ska Madenta tränas, badas, knoppas & pussas på lite extra.. precis som vanligt innan tävling ^^
sen ska lädret blänka!! jag hoppas på sol och då ska vi skina i solen.. det är ju utetävling för tusan :D Lovely!!!
även om jag kommer ha världens leende hela dagen så förtjänar min prinsessa den finaste utrustningen!!
shine bright like a diamond!!!
 
nu ska jag fortsätta att plugga program.. har ju MSV:C1 att få in i huvudet också ^^
 
Lever min dröm!! <3

I’m feeling great, I’m feeling awesome

let me explain.....
 
Idag kan jag skriva under på att jag mår så in i helvetes bra! bästa på år!!
Vissa av er vet.. andra inte!
men kan kort säga att för 1½ årsen var jag så långt nergången att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! helt ärligt!!
men jag valde att vara stark! men tillslut fick jag se mig själv besegrad! jag är bara människa!
Efter mycket funderingar gick jag till min dåvarande Chef Ulla Håkanson och sa upp mig!
Paniken innan, under och efter var hemsk!! Vad skulle jag ta mig till.. skulle jag släppa det jobb som jag visste att jag var bra på, om jag gick hemma hur skulle jag då kunna betala för hästarna osv.. alla vet hur svårt det är att hitta nytt jobb.... men jag tog mig samman och tänkte på min hälsa!!!
Jag hade under en kort tid märkt att kläderna inte längre passade, jag orkade ingenting osv... WTF?!
bestämde mig för att göra en förändring... eller egentligen bara hitta tillbaka till mig själv.. Psykiskt men även fysiskt!
 
Nu såhär ca 1½år senare från det att jag slutade mår jag bra!
självklart kommer det komma bättre och sämre dagar... men jag vet att jag kommer ta mig igenom det!
Jag går snart en ny "arbetslös tid" tillmötes.. men denna gången har jag mer erfarenhet och framförallt livsglädje!!
 
så idag när jag ställer mig framför speglen ser jag på mig själv med ett leende! Evelina Wahlström den där starka och glada person jag alltid velat vara!! :D
_______________________________
 
Dagen har varit awesome!! La vesta gick på fältet.. pigg, pigg och åter pigg!!
Jag och Madenta har gått en PowerWalk på 4km! även hon var galet pigg! så vi höll minsann uppe tempot!
Solen den sken och jag med den :P 4.de dagen som hästarna går utan täcke!!! Lovely!
 
imorn kommer Maja.. sen ska jag rida mina 2.. Madenta kommer går på banan.. göra en riktigt check inför Lördag.. blir träns och 3-delat.. på Fredag är det träning då med Kandaret!
på Lördag är det LA:3 & MSV:C1 som står på schemat!!
 
OMG denna underbara kommentar kom precis på min FBlogg... <3 underbara du!
 
 
 

'Cause you were born this way, baby

They say what don't kill me, can make me stronger
why tip-toe through life, to arrive safely at death
 
I'm on a journey
If I got one life to live, i'mma party til i'm death
What the hell is a life worth living if it's not on the edge?!
 
I feel inner peace when i'm outta my mind
And you can call me crazy but I like to roll the dice
So i'm willing to bet that i'mma be crazy for the rest of my life
 
Varje ord är så jävla sant!! :D
 
Denna dag.. hahahahahaha! sinnes!! men så jäkla grym!
Red Madenta på förmiddagen, Bergine ville titta på så jag var på banan istället för fältet ^^
sjukt fin var hästen :)
hindrena som Bojsen hoppade igår var kvar.. så jag slängde av sporrarna och styrde på (satt ju i dressyrsadel så ville inte riskera att nudda henne med sporrarna om mina ben skulle kasa bak i språnget)
gick galant! vi har inte hoppat på typ 1år!!
Det var inte så bekvämt i Dressyrsadel så jag tog av den.. och även mina stela dressyrstövlar!
Bergine hjälpte mig höja lite... kort sagt... när vi var klara hade vi seglat över 1,15m!!! SINNES!
Jag och Madenta har visseligen tävlat 1,10m men det är typ 2årsen minst!
och barbacka har jag hoppat typ 60cm!
men ett nytt personbästa måste skrivas in! :D fräckt!
 
Vid 2 kom Casper, Maja och Linus... Pojkarna ville pyssla med Lastbilen.. så varsågoda!
Jag och Maja hämtade in Bojsen och sen mot ridbanan.. hade lovat henne lite hoppning.. och nu vet jag ju att Bojsen kan!
bra gick det.. även om slutet blev lite dramatiskt.. Bojsen hoppade väldigt högt över de 60cm höga räcket så Maja hängde inte riktigt med och var påväg av där ett tag! men på ngt sätt lyckades hon sitta kvar!
ingen skada skedd och vi skrattar gott åt detta nu!
Även Maja fick ett nytt personbästa att lägga till :) Tummen upp!!!
 
Imorn ska Madenta vila, Lavesta ska gå på banan och Bojsen får jag nog ta en promenad med! så han får sträcka på benen... har blivit lite mkt nu med hoppning mån,tis.. men han överlever ;)
 
Puss på dig underbara häst!! <3
 
Så sjukt nära!! men hon satt kvar!
 
 
 

we gon' keep climbing to the mountain top

Your world is my world
And my fight is your fight
 
April April... Whoop! några timmar kvar på denna dag och för första gången på läänge har jag inte råkat ut för några skämt!.. annars brukar jag råka ut för dem ;) så kass!
 
Jag har strålat som solen hela dagen! Våren är minsann på G!! och jag hoppas att det är på riktigt denna gång! 2.a dagen mina prinsessor kan gå utan täcke! det är så jag med glädje borstar bort all grus/lera sen!!
Madenta var pigg och glad innan.. red på fältet och hade det vanliga tränset med 3-delat bett... ska ju rida LA:3 på lördag.. och jisses! det märks att hon går på full ranson med mat nu! men hellre pigg och glad än slö!!!
 
vid 2 kom Moa.. Det blev hoppning på banan med Bojsen. och den ponnyn! OMG!! så klockren och att Moa sitter på ryggen gör bara saken bättre! grym!.. helt klart grym!
vi hoppade både oxer och räcke på 60cm! vilket de gjorde lekande lätt och med marginal! så kapacitet finns det i den lille :) Skoj! så vem vet ngn hopptävling kanske ska planeras till våren?!
 
La Vesta fick springa i kvällssolen! sjukt fin var hon! riktigt riktigt rund och fin i alla gångarter och ville jobba hela passet! underbara du!
har även pratat med min vän Tanja om att vi ska ta tag i det där med träningarna nu när vädret är okej och det går att hoppa ute! Hon har ju sin häst hos min gamla tränare.. och just nu känner jag helt ärligt att det är den ända som skulle passa mig och Lavesta som handen i hansken! vi får helt enkelt se :) men ngn träning ska vi nog kunna planera in :D!!
 
Imorgon kommer Maja, Casper och Linus hit.. Maja ska rida och pojkarna.. ja de ska jag försöka sysselsätta haha! eller de får helt enkelt hitta på ngt! ska "passa" Maja och Casper.. så tänkte jag ju att Brossan har ju också lov.. så han kan ju komma så ses vi allihop istället :D awesome.. hoppas på grymt väder imorn!
 
nu får ni ha det awesome,, det ska minsann jag! Puss på er! XOXO
 
Hur fina är dem lixom!  Awesome!! det är så även jag blir lite tårögd när jag tänker på vilken framtid de kan få tillsammans!!!
 
We should enjoy it while we can
 

Like a fool I’ve trusted you

I never thought that I would be this helpless
I can’t believe I’m giving in for you
I’ve been crushed, I’ve had enough
 
Annandag Påsk!
Påskhelgen är sågott som över.. bra har den varit :) Påskafton i Skurup hos mormor och Påskdagen i Rinkaby :)
fick träffa mitt "kusin"barn Emil och Sabina är sedan en vecka tillbaka föräldrar till lilla Alice :)
 
Igår red jag såklart mina fina i vårsolen! Madenta glänste i solen och gick finfint!.. tävling på lördag Whoop Whoop!!
La vesta ska ju som ni vet säljas.. och då behöver vi ju lite nytt material för film osv.. så sagt och gjort släpade fram lite hinder och skuttade över :) 1,10m låg det på och sjukt enkelt känndes det!
underbara häst... jag har inte hoppat de höjderna sen i somras typ.. och även då på hennes rygg!
underbar känsla hade jag iaf! Hoppryttaren i mig kommer fram mer och mer för varje gång jag sitter upp på fina La vesta!
men hon förtjänar bättre någon som kan ta vara på hennes kapacitet till max! Snälla.. köp henne! inte för att jag vill bli av med henne utan för att hon förtjänar det!
 
Idag kommer Moa och rider Bojsen...hindrena är kvar på banan så kanske blir lite hoppning för dem också :)
mina 2 får gå på fältet idag! Madenta ska gå massor av skolor.. (öppna,sluta & skänkelvikning) måste vara redo inför Lördag!!
 
Enjoy! La Vesta sto f-03 TILL SALU!!!!
 

RSS 2.0