Sverige.. landet som dränkte sig sommaren 2012

regn igen... igår var de minsann väldigt fint väder.. och eftersom Ilona själv skulle rida La vesta så passade jag på att njuta lite av solen, men som vanligt kom mina värme utslag som ett brev på posten "FML!!! ibland asså!"

men Madenta gick finfint som vanligt! borde dock snart började med de där krumellurerna igen.. haha tävling den 20 typ :P så korta ihop formen och vara mer exakt med responsen på mina signaler osv! lydnaden ska tillbaka!!!
på kvällen körde man ner till lilla Åhus Hamn! Perikles skulle spela hela kvällen 19-01.... b,la Hanna följde med ner! de blev väldigt mkt sång precis som de ska vara!!

idag har vi följt med Ilona och hälsat på hennes 2 pensionärer som går på bete i norra åsum hos en trevlig tant som tar han d om gamla hästar.. så får de gå där till de är dags att ta farväl,
Tosca har nyligen flyttat dit. personligen trodde jag att Ilona avlivat henne då hon var väldigt "dålig" och mager.. men hon har blivit så mkt bättre nu på detta stället.. kan bero på att gräset och riktigt kraftigt och de lever verkligen lyx liv... precis som de förtjänar.. de får mat,motion och massor av kärlek!!! underbart!
såg även Logan.. som har gått där några år.. han såg finare ut än vad jag kommer ihåg! alltid trevligt å se!!
bilder kommer :P

snart ska jag ut och rida..! ska prova Hackamore på Lavesta då hon hänger lite i högersidan av bettet,, kanske ska kolla tänderna men, ska se om hon accepterar hackamore så kan vi kanske lösa de så länge...

imorgon blir de nog fm ridning.. för kl 14 ska man till Majvivan och fira Antons konfirmation!! sen ska jag vidare på andra trevligheter haha!  sen får vi se vart man slutar ;) Love my life!!

ni får stå ut med Justin Biebers - all around the world!!

Måndag

regnet fortsätter.. hästarna fick gå med täcke i natt.. för fy vad de regnade hela dan igår.. men imorse åkte täckena av ihopp om fint väder.. men nu ikv åkte de på igen.. usch!! var är solen?! vå är ändå inne i slutet på Juni!!

har varit en heldag på "flygande fot" började i staden för att fixa ett microSIM till Morsan då hon skaffat Iphone.. haha hur ska detta gå?! aja får väll ställa upp å hjälpa till :P
Sen åkte man till EKO och shoppade lite hästmat m,m. sen blev man inbjuden till Rinkaby :)
så ett besök där som bleb längre än planerat haha! men de är alltid trevligt :P
där var de tomt hus haha! bara Anne å Maja hemma, men de ändrades snabbt :) folket började trilla in...
Fick önska Lina Grattis Face to Face... Idag var ju faktiskt hennes 18 -1 dagen alltså 17år!! 
den året som man bara går å väntar haha! man är mitt i Gymnasietiden, eventuellt övningskör man en del. men man går framför allt å väntar.. på sin 18årsdag!! då blir allt mkt lättare.. tror man, men med 18år så kommer massor av ansvar. men de tänker man ju inte lika mkt på haha! Åter igen Grattis!! vet inte om du läser men men ;)

imorgon blir de Lektion för casper och sen ska mina fina hästar trimmas... blir mkt lydnad på de båda.. Dressyrsadlen åker nog minsann på, även för La vestas del!!

nu ska jag glo klart på wallander puss och kram!!

En halvseriös bild på mig å "Frugan" Lina, haha Internskämt

All around the world...

people whant to be loved.....
sitter och glor på TV3 som bjuder på Michael Jackson kväll!! helt sjukt hur amazing denna människa var!

dagen har i prinsip regnat bort :( imorgon är de Måndag! inleder en fantastisk vecka.. elr jag hoppas fan att den blir så! ;) ska en sväng te stan imorgon, blir väll arbetsförmedlingen sen ska mina underbara prinsessor ridas!
på tisdag ska Casper rida Fille, och på Onsdag ska Maja rida Nisse.. på Em ska jag gå på bio med Brossan!! Ice Age 4 blir de.. lite bror och syster time har väll aldrig skadat!! :D
på Torsdag ska jag å Morsan till Åhus.. blir väll några till men iaf vi ska lyssna på Perikles de är Hamnfesten i lilla åhus!! -"Var ska vi sova i natt"
Fredag blir en helt vanlig dag i mitt underbara liv!
Lördag ska man fira Anton!! han tar minsann konfirmationen!! så de blir stor släkt träff igen på Pallersområdet :D men denna gången på Majvivan ;) nu blir de ju inget partaj, men kan gissa att de lär bli lika trevligt för de!
Trevligt folk å glatt humör brukar lösa de mesta!! :D

Sen är de snart Juli!! OMG då blir de nog som vanligt igen med häst,häst och åter häst på schemat!! den 20 ska man till helsingborg med DressyrPrinsessan LA:3 och MSV:C och den 27 blir de Gärds med hoppstjärnan! blir 1,10m! whoop,whoop! hur ska detta gå?!
sen ska DressyrPrinsessan till Södra sallerup den 4 aug. MSV:C1 & MSV:C2 
så ser väll schemat ut fast en 25-års fest är också planerad!! den 28 juli!! Rix FM ska ju förvisso även till staden den 9 så man lär väll åka dit!

nu ska jag glo vidare på the King of pop!!! medans ni får tittade lite på mina fina prinsessor!! <3

hur bra får man ha de egentligen?! 2 fantastiska hästar som ställer upp i alla lägen och alltid finns där <3



film!!

som lovat kommer seger rundan idag!


Tävling!!

Idag var de dags att debutera La Vesta! vi åkte till Åstorp hoppde 1m,1m och galet bra gick det!

1m: Lagom till framridningen öppnade sig himmlen!! jisses vad de regnade! alla flydde in i Ridhuset men när jag kom in upptäckte jag att de var avdelat så vi hade typ en 20m volt att röra oss på och 10-15 hästar!
haha inte en chans jag vände å gick ut i regnet! min häst tål de + att de var ju inte direkt kallt.
så stor fin utebana helt för mig själv!! men de där vita benen var ju inte så granna.. men va ska man göra lixom framhoppningen var ju dår ute så de skulle ju bli leriga ändå haha
Själva rundan gick helt okej.. 4fel en rivning.. red iväg henne på en distans där hon egentligen redan var framme.. men men shit happens!

1m: Inget regn haha!
nu ville jag bara in och ha så roligt jag kunne! man vet ju aldrig när hästen säljs så man får ju njuta av varje sekund! får gud va underbar hon är och hoppar kalas!!
och de gjorde hon hela banan.. någon gång fick hon rädda mig då jag satte henne i skiten men hennes kapacitet gjorde att de gick och felfria var vi! omhoppning fick man rida.. första gången på storhäst och på några år!!
sattsade en del ;) de räckte till SEGER!! helt magiskt :)
så glá jag blev! :D

känndes så bra att stå där längst fram på prisutdelningen, nackdelen med dressyr är ju att de blir ju inte samma sak när hästen inte få följa med och ärovarv osv... men nu var de min tur!! :D

film från dagen kommer vill jag lova!!
nu lite bilder! hoppas även att de kommer ngn från Equipe!! då där skulle vara fotograf!



Älskar dig mer än du förstår! <3


She's Flying!!

Heldag i Malmö!

japp.. drog med morsan till Malmö idag.. blev b,la lite shopping på Entré
jag blev 2 toppar en vanlig trukos med tryck på, och en med blå/vit randig med spets på hela ryggen så typ "genomskinlig", 1 svarta "skinnliknande" byxor och 1 klackskor rikare.. men plånboken blev ju lite tom.. usch! men ibland får man unna sig haha! 

imorgon ska jag in en tripp till staden, skriva på lite papper på Arbetsförmedlingen osv, sen ska hästarna ridas då de inte hanns med idag, och på kvällen kommer Casper och ska rida Fille, sen är de Fredag och Midsommar.. inga kvällsplaner men man ska ju tävla på lördag så de blir nog inget firande ;) haha!

nu får ni en internetbild på mina skor... tröttnat lite på att var så kort haha!

"Jobbar på mitt underbara liv på Jorden"!

Ja.. idag har infoOne lagt på luren, iaf i Kristianstad!
Tråkigt men sant... den får vi se om de lyckas undvika konkurs.. Trodde verkligen inte att det var så illa men för ngn vecka sen fick vi reda på att de hade bytt ägare och de visste inte vad de skulle inebära men tyvärr fick vi beskedet att de inte skulle finnas ngn produktion efter sommaren.. så man har vetat om detta ett tag nu, men egentligen skulle vi iaf jobba imorgon också men ändring ändring"
lite innan 9 så fick vi alla höra en röst säga -"ingen kredit" jaha! de var bara att säga till Jessica och efter ett tag konstaterade hon att vi fick gå hem.. och stanna där.

men som förbestämt skulle de bli tårta.. av pantpegnarna!! så vi stannade kvar tills den kom sen gick jag och Christoffer till Arbetsförmedlingen! inskriven är man nu och hela karusellen börjar igen...!
så hittar ni ngt jobb.. säg till för fasen!! kommer bli knäpp av att gå här hemma!!

nu har man ridit sina fina hästar, Madenta på Fältet och Lavesta fick hoppa lite.. känns helt sjukt bra inför helgen.. vi ska har våran riktiga tävlings debut på lördag!! 1m,1m i Åstorp!
tyvärr blir de ingen träning denna veckan, men hon flög så galant över hindrena idag så de känns helt okej!


Min FaceBook-Profil!! "jobbar på mitt underbara liv på jorden" & Melvin fick vara med å höja standarden på profilbilden haha!

Fest när den är som bäst!!

jisses..! de blev precis som jag tänkt mig.. ända reglen var att ha så jävla kul!
och hela släkten var på plats.. alla "Kusinerna"!! riktigt trevlig att träffa alla på en gång :)

tänkte väll egenligen inte berätta så mkt om festen.. men ngn bil kommer ni få!
men de började iaf 17:00 och 02:40 åkte Lina,Matte & Robin taxin hem.. då jag jag och Liffe också in.. resten hade redan åkt sen ett tag.. men vi 5 ville ju inte sluta!
och hade inte musiken slutat så hade vi fortsatt vill jag lova! haha! Party all night long!

dagen efter mådde jag faktiskt extremt bra!! helt sjukt, jag och Nathalie gick upp vid 10 kanske och började städa.. Tälten hade flögit iväg.. så de blev en del att göra. vi 12 var Jag,Pappa och Marie hemma hos Farmor.. de skulle ju också firas! trevlig,trevlig!
sen åkte jag hem och blev de en inpulsiv tripp till Rinkaby! haha skulle bara meddela Anne att Ilona flyttar Nisse till ett bete så Maja kan tyvärr inte rida på ngn vecka.. men de slutade i ett -"vad gör du?!.. inget okej bra.. hopp in i bilen!" haha.. Yes sir! :P

nu till bilderna! fler får ni säkert i omgångar! :P

Jag och Melvin!


Skål! Liffe


Party, "kusinerna"




Dans!!


Dans Dans!

uppdatering saknas!

igår var de jobb som vanligt och sen ko Casper å Maja på kvällen och red, Casper Galopperade flera varv idag! känns som om hans självförtroende växer.. elr så var de kanske lite extra för att storebror Robin följde med idag.. han vill väll visa att han kan :) sjukt duktig är han iaf!
sen var de Majas tur så vi hämtade Nisse och även Lavesta då jag skulle rida och de går ju kvar på betet.
jag smidde mina planer om att få upp Robin på Hästryggen!
så jag red Lavesta lite kvickt medans Maja red lite själv... sen fick Robin minsann hålla LaVesta vilken han faktiskt gjorde helt utan att protestera haha!

bearbetade de faktum att han faktiskt skulle hoppa upp enligt mig ;P och faktiskt.. vi lyckades! efter en dl övertalning och både Casper och Maja red innan.. Casper som egentligen inte vågade gjorde de! tror de vara lite för att få upp brossan haha!
så några varv i skritt blev de och alla nöjda och glada hihi!

Bildbevis är ett måste!! även om man riskerar ett och annat "hot" men de kan jag leva med ;)


Idag har man jobbat på Fm sen körde man och mötte upp pappa och dem så åkte vi till Wendes Emilie skulle ta studenten!!!
sagt och gjort, glada ungdomar och jag minns hur galet de känndes och hur glá man var!!
sen körde vi hem och nu ikv har vi fixat med mat/tårtor och rest Partytält.. Festen ska vi ha imorgon!

så nu sitter man här lite lagom sleten.. men imorgon är de Fest som gäller... 53st goa och glada människor kommer och ska fira syrran!! Whoop,Whoop! ska bli as nice och träffa allt folket :D
sen på Söndag ska man till Farmor och farfar på fm och fira dem lite :):)

nu ska jag minsann inte göra allt för mkt.. glo på TV och sen sova!!
xoxo Evelina!

Min finfina Syrra!! Grattis som fan! <3

"I'm living the dream and I'm trying my best not to blow it!"

Idag lever jag i tankarna -"Allt händer utan en anledning!"
OMG jag vet inte vad jag ska skriva!!, detaljer kommer när jag känner för de.. ingen hemlighet direkt men de kan vänta!

På jobbet har alla varit mer frånvarande än närvarande.. även om vi varit på plats!
vid halv 11 så åkte jag och mötte upp syrran vid Centralen.. de skulle fixas med hår.. finfint blev de :) nu lär hon vara ännu grannare till helgen :)
Sen blev de minsann lite Kebab på Favoriten! jisses de kan minsann laga mat! helt sjukt ;) de är precis sådär lagom gott! och priset är precis vad man vill ge! 40kr inkl dricka! Lovely!
Sen tog jag mig friheten att glo i någon affär medans vi väntade på att bussarna skulle gå så man kunne åka tillbaka till jobbet.

nu ikv har man ridit La Vesta.. så fin hon var! rider henne imorgon och träning på Onsdag, sen får hon vila så tar Ilona henne till helgen :) Torsdag ska jag ha "lektioner" för Casper å Maja, sen ska helgen fyllas med skoj!! :D

I just entered this brand new world and I'm so open hearted
I know I've got a long way to go but, I'm
I'm just getting started

Whatever it takes to be, what I was meant to be
I'm gonna try
'Cause I'm living the dream, and I know it,
I'm trying my best not to blow it



nu får ni en låt som fastnat på skallen.. elr egentligen texten (som alltid)

A dream like this is not something you ask for.......

... It's a gift!!!!!
Blogga har ju som ni märker glidit mig lite ur händerna! men men de ska vi nog lösa haha!
egentligen händer de så sjukt mkt i mitt liv och jag Älskar varje minut! men vissa saker borde man ju hålla för sig själv och inte släppa ut World Wide!!
en gång publicerat och de är är evigt sparat!!

Veckan har som sagt varit sådär.. inget jobb då rösten varit helt uppåt väggarna CP!! men imorgon springer jag minsann iväg till jobbet!! :D blir ju knäpp i huvudet av att sitta hemma när man känner sig helt ok men inte har ngn röst så hur mkt man än vill.. kan man inte :@ men nu jävlar ska de ringas!! haha!
Igår drog jag å Hanna minsann till stan.. Bånken kallade å de blev en helkväll där!! :D mer än då behöver jag väll inte säga haha! morsan hämtade oss sen så för en gång skull gjorde man som planerat haha! 
Fröken inpulsiv!! ;) 

I Fredags så var Casper här å Red fille, så sjuk duktig han blivit på denna lilla tiden! underbart å se! dock så hade de ju regnat precis hela dan så gräset var ju svinhalt så blev bara skritt å Trav, men de gick ju lika bra de :)
de kommer på Torsdag igen... både Casper å Maja!

Senare på kvällen blev de Studentfest... körde jag till Mimmi, klasskompis sen Grundskolan! OMG! hur läängesen lixom!! vår kontakt har väll varit sådär men vi har iaf hållt kvar den! så sjukt trevligt att komma dit, träffa de man inte sett på evigheternas evigheter. träffade såklart även nytt folk :) kom även på att världen är super mega liten :P shit asså! vad är oddsen ;)
De blev en tidigkväll dels för att jag körde å sen har man ju trots allt varit hemma i veckan.. men ville ju verkligen inte missa hennes Student! känns som igår man själv stod där å skrek!! :D 

Ny vecka imorgon!! mitt schema utöver jobbet är mer awesome än Någonsin!!!! 
Måndag: Frisören med syrran! fixa å trixa inför helgen!!
Tisdag: live my awesome life
Onsdag: Hoppträning!
Torsdag: Finbesök av Kusinerna.. Mycket!! ridning står på schemat :P 
Fredag: Syrran tar STUDENTEN!! Whoop,Whoop!, även annat awesome folk men framför allt min Syster!!!
Lördag: Studentfest!! Weei! hoppas som fan på en helt galet bra kväll.. mest för Emilies skull! här ska de firas! helst hela natten!! tro mig de skulle jag kunna genomföra med lite hjälp av rätt folk done it before haha!! 
Söndag: Sova?! nixpix inte i detta livet!! :D fixa å trixa efter festen å sen ska man hemmåt å rida sina prinsessor!

vet ni vad.. sen laddar vi minsann om! Midsommar! och veckan efter Konfirmation för Anton...
Åter igen mitt liv är helt galet Awesome!! :D

nu lite bilder.. en inblick i hur mitt 2012 kan se ut! och har gjort!

Min fläckiga vän..<3



Prinsessan <3


La Familia.. <3 å systeryster springer ut på Fredag!


Melvin, Ja och Lina @ High Chaparral


"The Gang" Gruppbild är obligatoriskt!!


Förkylningen kom som ett brev på posten!!

japp i tisdags vaknade man med världens förkylning! usch å fy så jag blev hemma..
åkte till sjukan med min lilla fot, mest för att få intyg till helgens tävlingar så man få avgifterna tillbaka..
sen blev de att köra runt å leta foppatofflor då de är det ända jag kan ha på fötterna, lilltån kläms juni alla andra skor!!!

idag vaknade man med en extemt vacker röst!! or not!!! hes som jag vet inte vad men på FM kom Maja hit å skulle rida Nisse, de fixade hon super även om jag var lite "frånvarande" haha!!
hon fick även rida Madenta, de stannade när jag skulle göra ett försök å rida gick sådär, jag blir typ svimfärdig när jag är förkyld så de var inte de lättaste men Maja fick hoppa upp så longerade vi lite i skritt,trav å även Galopp!
på EM red jag lavesta å de blev minsann bara skritt! förkylningstopp?! usch!!

Jag blir hemma imorgon med så får ja hoppas att jag kan jobba på Fredag! sen blir de förhoppningsvis student firande på kvällen!! sen får vi se vad helgen bjuder på, tävla gör vi en annan gång


You can't rewind a moment in this life!

-"Each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind!
So do whatever it takes
'Cause you can't rewind a moment in this life
Let nothin' stand in your way"


Har åter igen fastnat för Nickelback's låt If today was your last day!

hade ju en träff med läkaren idag! så kl 8 var jag på Citykliniken.. har kännt mig lite småkrasslig i evigheternas evighet och nu känner jag att den bryter ut!! förkylningen man gått å väntat på!! aja bättre nu än när sommaren dragit igång på riktigt!!
så lille läkaren kommenterade ju såklart att halsen såg lite svullen ut å att rösten var lite påverkad! elr kom till och bli!.. haha toppen lixom.. elr inte nej! han rekomenderade.. ät/drick ngt lenande och ansträng inte rösten!!

men tillbaka till jobbet och gjorde några intervjuer sen kände jag.. nej om jag ska kunna rädda min röst innan den lägger av så får jag nog bita i de sura äpplet å skippa detta.. så tack å hej!
förkylningen drabbar ju de som man behöver på mitt jobb.. syn,hörsel och framförallt röst!!!

nu i EM så har jag minsann flyttat hem hästarna igen elr iaf mina 2.. Lavesta å Nisse får gå kvar till Ilona vill annat!
Men Hoppsan har varit halt i 1vecka nu!! hittar inget fel och hon springer självmant runt och busar osv, men nu kan man ju hålla bättre koll på henne! + att hon är mer still här hemma.
Madenta har lyckats få av sig båda framskorna!! en i helgen och en idag!!.. suck! men Sebastian kom hit och fixade det! toppen!!
+ att betet börjar ta slut och ska jag ändå fodra fullt kan de lika bra gå hemma i denna hagen.. de slipper iaf boxen

påvägen från betet så hoppade Madenta på mitt ben! så märke på smalbenet och en blå lilltå.. haha så jäkla smidig! men första gången på 3år är väll helt ok ;) så lite koll har hon väll på fötterna!
och lite smärta får man ju leva med.. den är nog inte skadad mer än blå ;P

Annars lever livet som bara den och jag är lycklig!! inte änns denna som egentligen borde kallas pissdag kan få mig på dåligt humör!

nu blir de Alcatraz på tv4 och sen kallar kudden!!
 

FamiljeSemester!!

Helgen har man spenderat i Småland - High Chaparral!!!

Efter jobbet i Fredags åkte jag till Rinkaby och där var folket i full gång med packning å att fixa husvagnen osv!
sen kom Peter hem och senare på kvällen körde vi mot High Chaparral!!
väl framme så blev de reserv campingen för vår del då vi kom upp efter att de stängt, men inga problem. möttes dock av massor av poliser osv... Knuttarna skulle ha en helhelg på High Chaparral!! haha vi å Knuttarna :P
men de var väldigt trevliga å störde inte oss..

Parkerade husvagnen och klurade ut hur vi skulle sova.. ja å Lina skulle egentligen sova i förtältet men de gick ju inte att smälla upp.. men vi gjorde helt enkelt plats och insåg att de gick ju galant att sova allihop i Husvagnen.. 9st!! i en 6personers vagn! men dock är ju 5av oss under 11år :P så de tar ju inte så stor plats ;)

Lördagen kom och vi letade upp en plats på den riktiga Campingen.. hittade en liten plats lagom nära toa/dusch- huset men oj vad MC folk där va haha!! men så trevliga :P
när förtältet var upp så promenerade vi mot nöjesparken! och där spenderade vi dagen!!
Cowboys & Indianer för hela slanten... fram med barnasinnet ;)
på kvällen blev de grillning -"några varma hundar i täcke"!! haha elr hotdogs i bröd för er som inte fatta :P
sen Godis, musik å några cider!! framför allt prat,prat ;) precis som de ska vara!!! trevliga stunder på Camping! 
Jag & Lina gick runt lite på Campingen.. och man hamnade på kort!! haha!!.. kan tänka att de såg dumt ut men de bjuder ja på!
en glá tjej med en Oversize tjocktröja jeans och ett par Converce där skosnöret hade hoppat ut.. då stannar jag och står på ett ben medans man skulle peta in snöret igen då upptäcker jag att jag fick aggera "modell" de bjuder ja på!! en gla gubbe som troligen hade fått en å annan öl för mkt ville tydligen ha en bild på detta.. varsågod!

tillbax till Husvagnen och efter lite mer prat,prat med Anne och Peter så var de dags för oss alla att hitta kudden!
alla 5 barn sov så gott.. lagom trötta efter dagen, jag & Lina kunde såklart inte somna direkt... så några timmar av "stupid conversation" så somnade vi.. haha så typiskt mig framför allt!! kan bara babbla i timmar.. inte säga ngt vettigt utan babbla!!

Söndagen kom den också blev att chilla lite, packa undan , fälla förtältet och lämna Campingen! och bege oss hemmåt!
någon timme senare var vi tillbax i Rinkaby då skulle man såklart packa ut och sen åkte jag hem!!

Tack som fan för denna helgen!! en riktigt bra start på Sommaren! och massor av skojjigheter är kvar på Schemat.. B.la en Student redan på Fredag!!

Tuffingarna! Maja och Casper


Jag och Lina Hittade en gungbräda!! :P


Melvin,Blend och Maja i Tåget som bjöd på Teater mer Cowboys!!

RSS 2.0