Fredag 12 mars 2010

Dagen har varit ganska bra började trevligt med ett litet besök av farmor och farfar :) blev en liten snabb träff de hade varit i yngsjö så de stannade när de såg att vi var ute :)
på förmiddagen hände inte så mycket.. men efter lunch så började det snöa :( ... va fan!?!
som tur är det så blött så allt stannar inte utan töar direkt mend et blev ändå lite vitt. vi får hoppas att detta var det sista för iår!
nu ikväll var det Dressyrträning och Madenta fick följa med! Tess har ju gått nästan varje gång sen jag fick hem henne i november + att tävlingarna drar ju igång mer och mer.. de tröttnar ju lätt speciellt hon som precis har hittat mer bjudning.. så vi ska vara försiktiga och inte rida för mycket på bana. 
Madenta skötte sig exemplarisk!...så jäkla stolt över henne :) katarina tycker att hon hade blivit fin.. hon har ju inte sett henne sen december innan talang skåne. men tyvärr har hon ju tappat en del muskler..igen! men de kommer tillbaka och vilken häst tappar inte när de inte kan gå ordenligt?!
det är nog många som har tappat under denna vintern. 
imorgon ska jag och mamma till EKO och inhandla lite smått och gott :P elr ja på listan står betfor och ska troligtvis köpa remontgrimma till Madenta då hon har blivit bättre sen jag tog bort den vanliga nosgrimman och jag vill inte att hon hittar på något.. är nog bara en tidsfråga till hon fattar att man kna lägga tungan över bettet när man inte har nosgrimma, så det får bli en remont grimma då pullargrimma kommer inte på tal då hon ska gå mest dressyr. och förhoppningsvis kommer jag kunna variera lite mellan vanlig och remont, då jag tycker remont är fult... men vad gör man det är det eller att hästen kommer på nya anledningar till att slippa jobb.


nu ska jag nog sova! 
xo Evelina!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0