Tävlings x2 + 18års fest!!

Jag har överlevt!! Tävling båda dagarna +18års fest!! allt går om man vill!! :D

Lördag: Dressyr klubbtävling med Madenta.. hon skötte sig super vi red på 65% i båda klasserna viket jag är väldigt nöjd med :) vi red LC:2 och LB:1. blev bara lite missförstånd i galoppfattningen i LC:2 men det löset sig.!
Alla andra var också duktiga och måste säga att vårat kommande dressyrlag kommer bli bra!!

kl 18 var jag på 18års fest :) min "syster" Emilie (min styvmammas dotter) fyllde 18år den 28 sept och hade festen igår. Väldigt trevligt man har ju inte träffat hennes släkt på evigheter.. Jag och Robin (Emilies "kusin") konstaterade att det var 2år sen sist.. helt sjukt va tiden går!!! det blev en trevlig kväll och de flesta var mer eller mindre på lyset!

Söndag: Hoppallsv!! omg 2 Ljunit-herrestad Förklassen började super samtlga b-ponnyer var felfria.. alltså halva laget! My var stoppade ut sig med Gazbee.. men hon kämpade på.. hon skulle behöva lite längre ben.. men så är hon ju bara 8år den lille ungen :P, Sabél fick 1stopp och 1riv med Poppe och Jag vägrade ut mig med Tess.. usch och fy vad jag red dåligt.. jag har ju fortfarande inte fattat att jag inte kan gå på henne så hårt.. aja..!
inför lagklassen så kom jag med förslaget att jag och my skulle byta hästar då Gazbee behövde ngn som kunde hålla om ordentligt. och Tess behöver ngn som är lite extra snäll vid henne :P men då Rasmus hade en ny ponny med sig som han red i förklassen så kunde My låna den ist. men jag skulle rida Gazbee så Tess fick ståöver.. tror det var bäst så..
Vi började med 2st felfria Rasmus och Frida! sen vägrade johanna ut sig tyvärr, Anna och My glömde banan så de fick lägga en volt vilket tyvärr blev 4fel var,, :( tråkigt.
Jag fick tyvärr en Rivning med Gazbee.. den bara rullade ner.. F*N!! men sjukt fin ponny!!
Sabél fick också en rivning med Poppe. men alla red väldigt bra och stor förbättring från sist!!

imorgon börjar sista Praktik perioden! och till helgen ska jag jobba på skolan och nästa helg drar Dressyr allsvenskan igång!!!! :)

Jag och Gazbee.. Riktigt fin ponny!! :D

Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Grattis till en bra helg! =)

2010-10-04 @ 18:24:18
URL: http://teamjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0