Fredag, Fredag, Fredag!!

Jobbet ska vi knappast prata om, usch och fy! massor av kontaktförsök men typ inga intervjuer! hatar dem dagarna! men sen säger de vips så sitter man där med ett 10-tal :)
men dagen flöt på bra och god Fredagsfika fick man också :) Annelie stod för den och Kladdkaka hade bakats!! mums! (varje dag fika kan de vara ngt?!)

Jag konstaterade även att folket på InfoOne har iaf kvar barnasinnet!! jag skulle ha tag i ett plåster och hittade en förbandslåda.. och vad hittar jag jo 6st paket.. varav 2st mid Hello Kitty och 4st med Mumintrollen! haha så sött sen låg där ett litet paket med vanliga också! men ni fattar.. ett grönt plåsten med Lilla My från mumintrollen fick pryda min tumme som skadat sig :P

Efter jobbet träffade man Syrran i stan en snabbis innan man hoppade på bussen och iväg!
nu på em/kvällen så har vi haft besök, vet egentligen inte hur mkt jag ska säga hur mkt de vill ska komma ut... men de kommer väll info när de blir befogat!
Träning blev de inte iaf.. och de dör vi ju inte av, jag hade bättre saker för mig haha!
Men båda hästarna var finfina idag!! Imorgon ska ilona troligen rida La Vesta själv.. och jag får se hur jag gör med Madenta, ridas ska hon iaf :)

på Söndag ska de jobbas på tävling på KRK.. så den dagen försvinner väll en del.
sen Måndag och ny vecka.. dags att börja fixa inför Björbäck kommande helg!!!!

Fröken fräken!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0