4/4 2010

Söndag!.. brukar innebära sista dagen innan skolan,, men inte denna veckan det är ju påsk helg och röd dag imorgon :) Men tisdag är en vanlig dag men då börjar min praktik! ska bli riktit skönt att slippa skolan ett tag och få jobba med hästar 24/7 hihi.. kanske inte ngn stor förändring men det bli ju ett nytt ställe och nytt folk att lära känna :)

Dagen har varit regnig och blåsig.. men båda hästarna blev ridna och jag lyckades tajma det perfekt! inget regn :D började med Madenta som gick på banan,, satte på gramanen då hon brukar bli lite extra svår med detta vädret.. men idag var hon duktig! fick henne som jag ville och blev kvick i bakbenen icg lätt i handen osv. 
Tess gick en lugn runda då vi hoppade henne igår och hon har inte hoppat på väldigt länge.. och hon är ju inten hopp ponny men hon skötte gårdagens hoppning super! känndes väldigt konstigt att hoppa henne :P hon är ju så sjukt kort i kroppen så jag kom väldigt långt fran på halsen i språnget... jaja vi överlevde och hon seglade lätt över 90cm!
idag gick hon även bra medn hon blev lite sur på mig då hon ville springa men jga valde att hon skulle skritta så del blev lite bus och hon funderade ut olika anledningar till att springa.. men så är det och alla vill vi väll ha en pigg häst så kan ju inte plocka bort för mkt :P + att jag brukar låta henne springa på det fältet...opps! jaja!

Imorgon ska jag och Madenta till Willands på Pay & jump ska hoppa 90cm, 1m vi får väll se hur det går.. det viktigaset är att hon får komma ut och att vi iaf kommer över första hindret :P men sist vi hoppade så flög hon ju över! men det var ju på älleköpinge och där har hon ju varit förr!... och man måste ju börja karriären någonstanns!

bjuder på en bild från gårdagens hoppning!
visst kan hon hoppa! Det ligger på 90cm


Kommentarer
Postat av: Amanda

cool bild!

2010-04-05 @ 18:52:53
URL: http://showjumpingbyamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0