Don't live a lie

You're asking for love and I wish
That it could be the way that it was
But it's over, there's no one to blame
It'll never be the same
 
I still care about you more than you could know
Dags att skriva av mig... frågor kommer troligen inte att besvaras!
 
Känner mig som den hemskaste människan på planeten just nu!
Efter att ha vänt och vridit på alla tankar så gjorde jag igår valet att sätta stopp för det som kunde ha blivit ett gigantiskt missförstånd och med all säkerhet skulle isf leda till en förlorad vänskap!
men just nu känns det som att vi gick den vägen ändå! ber till högre makter att detta bara är en fas vi ska gå igenom och sen hittar vi tillbaka! men just nu.. nej fy fan!
 
men om jag inte kan ge lika mycket som du är villig att ge mig så känner jag att jag måste sätta stopp för det och vara 100% ärlig innan det går förlångt.
jag vet själv hur det känns att gå och undra och hoppas, ett nej gör ont för stunden.. men att få reda på att någon inte varit helt ärlig, det sårar för livet!
Men du ska veta att jag stöttar dig och kommer alltid att finnas där! sån är jag! engång vän alltid vän!
kan man dela sina största hemligheter med varann så litar man på varann och då vet jag att iaf jag kommer kämpa för vänskapen livet ut!
 
Jag kommer sakna dig! men jag tvingar inte dig till att komma tillbaka, men jag vill inte avsluta allt såhär!
 
I alla fall.. Sista jobbveckan har börjat.. Ante ringde innan och jag jobbar även på Fredag!.
på Lördag är det visning på La vesta! åh vad jag hoppas att denna tjejen vill ha henne! min tid för La vesta finns inte mer.. :( hatar att känna så men sanningen är den att jag har inte tid! La vesta måste bort innan hösten!!!
Nästa vecka vet jag inte hur den ser ut... det får jag reda på i denna veckan, hur de har tänkt på KGT eller om jag ska tillbax till jobbcoachen... som sagt jag har ingen aning!  hoppas såklart på mer jobb!!!
 
Sen är vi inne i Augusti!! helt sinnes :O
men puss på er så ska jag ta det jävligt easy nu och sen åka och jobba!! Love my work!! :D
 
 

all that really matters are the steps you take

Don't be afraid to make a move
It won't hurt you
Just do what you were born to do
And everything works out right
 
Söndag idag och min helg fortsätter att vara awesome :D
 
Fredagen spenderades i stan, Österäng med Jonte och hans ursköna polare!! riktigt härligt gäng och man blir accepterad och "en i gänget" direkt :) hur skönt som helst!! massor av guldstjärnor till er!!
efter lite förfestande så åka vi till Bånken... där stannade jag till 20 i 2 då gick min buss hem.
då hade jag hunnit träffa Laban och Oliver!
helt sjukt... satt och tänkte -"shit jag skulle behöva prata med Laban.. ajaj vi tar de en annan gång när vi ses"
vips så står han i folkmassan mitt framför mina ögon.... haha! vad fan är oddsen?!
jag fick ett sådär rakt och ärligt svar på min fråga som bara Laban kan ge!!
då känner man verkligen vilken vänskap man har byggt upp! tack vännen :)
 
Lördag: jag och Mamma körde till Rinkaby, hämtade Maja och Blend sen styrde vi mot Ölands djurpark!!
blev en härligdag med massor av skratt,,,, och jag blev som ett barn igen :P love it!!
 
Idag ska jag snart rida mina hästar, sen i eftermiddag blir det stan och Grillkväll med underbara människor som jag har saknat något enormt!! :D
 
Haha älskar denna bilden... skulle ta en "spegelbild" men blev lite "fel" så Majas öga syns där mina Kameralins borde varit :P
 
 
 

It's our party we can do what we want

Remember only God can judge ya
Forget the haters 'cause somebody loves ya
 
Snart dags att köra till Lidköping för sista gången denna veckan.. min arbetsgivare ringde häromdagen och sa att jag kunde vara ledig på Fredag!! lite extra glad blir man ju ;)
även om jag gärna kör!! men fixar de någon annan som kör så kan jag inte göra mycket mer än att tacka för en tidig helg!! så inatt när jag slutar vid 03:30 så är det HELG!!!! och fy satan va bra den kommer bli då!! :D taggad till 1000!
 
Imorgon åker jag till stan och umgås med Jonte och hans polare.. ska bli spännande att träffa lite nytt folk ;)
man kan aldrig få för många vänner!!!
På lördag kör jag och mamma till Ölandsdjurpark hämtar Casper och Maja på vägen! Lillbrossan åker till Legoland så tyvärr kunde han inte följa med, men vi tar de en annan gång :)
på Söndag åker jag till stan och träffar mina saknade vänner från konstskolan!! och några till! jisses vad jag har saknat er :O
 
gårdagens körning gick kalas... hade sällskap av Jonte, lite sådär impulsivt en kvart innan jag lämnade Horna... -"får jag åka med?!" Amen självklart!! alltid trevligt att ha någon att prata med, 10timmar kan ju bli lite ensamt ibland ;)
 
men nu ska jag chilla vidare och sen är det dags att åka till jobbet och sen köra till Lidköping!
låt oss hoppas att allt flyter på som det ska!!
 
Ännu oklart om hur många som kommer på Söndag... men dessa coola brudar kommer jag träffa iaf :D
bilden är från skolavslutningen, en dag med fint väder, mycket skratt men även en och annan tår!
 

Seems like yesterday we used to rock the show

Even though you're gone, we still a team
What a life to take, what a bond to break
I'll be missing you
 
Lite sådär nostalgisk sitter jag och kollar på gamla bilder och filmer... fy fan vad jag saknar min ponny!! Virdarnas Snoddas, Ponnyn som byggde upp mitt självförtroende! vi jobbade oss uppåt, och innan vi skildes så hade vi gjort de mesta.. mot alla odds hade du gått LA felfritt.. hoppat 1,35m på träning trots att du bara var 1,37 i mankhöjd!
dressyren ägde du!! kan helt utan att ljuga väga säga att vi gick aldrig utan topp 3 plac under de sista 2åren!!
när man har utbildat en ponny själv så känns framgången lite extra :D
och kan erkänna att när den familjen kom fram på tävlingen i helgen och frågade om jag hade Snoddas kvar så tryckte det på.... under hela dagen hade jag gått och tänkt på alla de gånger jag själv red in och hälsade på domaren med min fina ponny!
Men idag har jag istället min underbara Madenta,, och i henne finns det så många saker som jag känner igen från Snoddas <3
 
men nog om det.. nu ser vi det som är nu och ponnyn jag har idag!! han är minsann inte ett dugg sämre han är faktiskt bättre! han kommer gå långt!!!! :D och med Moa på ryggen så kommer han in på rätt spår redan nu!!
 
Tävlingen gick kanon, solsken och massor av plusgrader, ponnyn blev lite trött, men både han och Moa kämpade på!! och ett enormt + till Moa som håller humöret uppe :D
Bojsen är fortf bara 5år och bara varit tävlingsponny detta året, så formen är inte vad domarna vill ha.. men precis det vi vill ha!!
jag känner mig ganska lugn.. Bojsen kommer äga på tävlingsbanorna snart!! :P
 
nu någon bild
som ni ser är formen lite "öppen" men hallå... han är 5år!!!! perfekt i mina ögon <3
 
Här är Amanda och Chasmir.. Grattis till de fina ritterna!! ni ser ganska tydligt skillnaden på Bojsen och Chasmir... hela hästen är mer "ihop", ge Bojsen lite rutin, styrka osv så kommer han också vara "ihop"
 
 
 

I have a dream

I know the time is right for me
I have a Dream
 
Lördag! solen skiner och de är 30 grader ute.. hästarna blir ridna senare i eftermiddag, sen får jag börja fixa till bojsen innan jag håller lördagkväll
 
just nu sitter jag här och funderar, vänder typ in och ut på mig själv... jag har länge haft en dröm och om allt går som jag vill så kommer jag förverkliga min dröm.. och de bästa av allt.... helt på egen hand! även om jag självklart kommer behöva lite hjälp i vardagen... men tror nog att det ska lösa sig!!
 
Ja ha.. och hur lyder min dröm då?!... Kan kort säga... Tysk Schäferhund!!
jag vill!! det kommer att krävas tid, träning och massor med disciplin! men jag är villig att satsa!
 
minns när jag jobbade hos Ulla.. de har en underbar schäfer! denna trogna hund spenderade dagarna i mitt sällskap om inte Ulla eller Arne sa något annat!
Tänk er tanken av att ha en uppfostrad och lydig hund som kan följa med ut i stallet, hänga med ut på fältet och alltid finnas där!!  Japp en sån hund vill jag ha! + att de är så sjukt fina :) i mina ögon är det verkligen en HUND!!
 
även om jag gillar den hund vi har och de vi haft, men tyvärr har ingen varit lämplig att följa med... den vi har idag är tillochmed rädd! hon vågar följa med ut när jag fodrar.. så länge det finns staket eller box vägg mellan henne och hästarna är hon nöjd!
 
Nej jag vill ha en ordentlig hund som vågar och lyssnar fullt ut på mig!... så jag kommer gör allt för att äntligen kunna förverkliga min dröm! :)  
 

My Lonely Days Are Gone

Beat me, bash me
You can never trash me
Hit me, kick me
You can never get me
 
Fredag! Jag slutade något senare än planerat... pga kantklippning av gräset längs E4an i Ljungby.. både på ditvägen och hemvägen... sen väntade jag på Norrköpingsbilen i 2timmar... men de dök aldrig upp :O men efter 22:00 har jag ingen skyldighet att vänta längre, så jag rullade mot Lidköping.
 
Idag har jag tagit dagen med ro! ridit min fina häst, kört runt i stan... nya stigläder till hoppsadeln behövdes, hade ju varit tragiskt om de gick av när man red haha!
Madenta gick väldigt bra.. red henne mest lång och låg, imorgon ska hon nog kortas ihop lite.. jobba ordentligt med bakbenen
La vesta ska också få jobba ordentligt!!
Ponnyn skall få en ordentlig make over, från Gotlandsruss till tävlingsponny! haha! vi kallar det arbetsskada! som fd hästskötare till Ulla Håkanson och även egna år ute på tävlingsbanorna så vet man vad som är snyggt och inte!!
tidigare hade han långa hårstrån på benen.. han som har så fina smala ben skall ju inte de förstöras med långa strån som fladdrar i vinden... han har ju faktiskt inga benskydd i dressyr!! (eller någonsin) sen är de dessa jävla tussar som sticker ut ur öronen!! jag blir galen (dock upptäckte jag att Madenta har fått likadana :O) det är verkligen de fulaste jag vet! inte ens Hoppsan får ha de tussarna!! sen är de kronränder och skägg som skall trimmas... tro mig jag kan hålla på i timmar!!!!
men fy fan va fin han blir sen!!! :D
 
Lille plutten!! <3
 

You've been hit by A smooth criminal

This life don't last forever
So tell me what we're waiting for
 
It Don't Matter If You're
Black Or White
 
Tordag mina damer och herrar, pumpar Michael Jackon på Spotify för hela slanten!! KING!!
det har ju redan gått 4år sedan han lämnade oss! :O minns det som de var igår.. världen stannade för ett dygn! massmedia gick helt bananas!! den 25 juni 2009 förlorade världen en legend!!!
 
Gårdagens jobb gick galant... Jonte höll mig sällskap, det tackar jag för :)
vi var dock lite tidiga till Jönköping så blev end del väntande då vi skall få leveranser från Uddevalla och Norrköpings bilarna.. men allt flöt på och vid 11 var vi i Lidköping!
 
Idag har Maja varit här och ridit bojsen! så duktiga de har blivit :)
Jag har även fått red på att jag "slipper" jobba på Fredag... även om jag hade gärna gjort det, men jag tror det hänger ihop lite med att nattjobben inte gärna skall vara 50timmar! efter i natt är jag ju klar med mina 40timmar.. så när jag lämnar KGT i natt kl 03:30 så håller jag helg!!! ända fram till Måndag kl 16:30!! haha hallå glidarjobb :P
 
If You Wanna Make The
World A Better Place
Take A Look At Yourself And
Then Make The Change
 
och med det citatet från Michael Jackson så loggar jag nu ut från datorn och om 2 timmar kör jag mot jobbet! puss på er och va rädda om varann <3
 
Rest in Peace!
 

I’m on top of the world, ‘ay, Waiting on this for a while now

I’ve had the highest mountains
I’ve had the deepest rivers
You can have it all but life keeps moving

I take it in but don’t look down
 
Onsdag! börjat dagen med visning på La vesta! bra gick det minsann!! hoppas hoppas!!
Madenta skrittades en runda, min fina vad jag blir glad när jag sitter på hennes rygg!
 
Snart ska jag äta och vid 4 kör jag till Horna! dags att styra "min" KGT bil mot Lidköping!! börjar känna till vägarna ganska bra nu haha! igår körde jag hela hemvägen utan stopp ;)
Ikväll har jag sällskap med mig :) En kompis från plugget ville hänga med... det tackar jag för.. måste medge att även om jag trivs med jobbet så kan 10 timmar vara lite ensamt ibland.. och man kan ju inte direkt ringa folk när de blir drygt.. då brukar klockan närma sig runt 12 och då sover alla som skall jobba dagen efter ;)
men radion brukar spela bra musik så det "rullar på" hehe
det är väll egentligen bara de där 15milen på E4an som blir lite enformiga haha!
 
Ikväll kommer Moa, hon ska rida igenom Bojsen.. tävling på Söndag!! :D
Festen på Fredag är inställd.. vet fortf inte om jag ska jobba... hoppas på att få mina papper idag när jag kommer till KGT i hlm!
 
ne nu ska jag stänga datorn.. puss på er och va rädda om varann!
 
Vädret igår var ju helt okej :P lite förseningar i Jönköping pga många prover som skall kollas.. gjorde att jag kom iväg lite senare till Lidköping... men när jag rullade ner för en av de många backarna så möttes jag av denna utsikt! helt okej!!! helt okej ;)
 

I turn to you. Like a flower leaning toward the sun

Where would I be?  What would I do?
If you'd never helped me through.
 
Första riktiga jobbnatten är avklarad! snabbt gick det, men Fredagar brukar vara "lättjobbade" inte så mkt prover som skall flyttas. men jag spenderade iaf min Fredagsnatt på vägarna mellan Horna och Lidköping!
Mix Megapol hjälpte mig att hålla tempot ;) "förfest" & "mix megaparty" spelades på hög volym!
och även om mina vänner troligen festade för fullt när jag kom till Lidköping runt 22 så var jag inte ett dugg sugen!
Är Wahlström mättad på festandet?!
nej!! men en paus sitter nog ganska fint! Alkoholen finns i kylen och sällskapet går alltid att hitta.. men jag är lixom inte sugen :P haha!
Ikväll sticker jag till stan.. sista kvällen på "K-dagarna" jag ställer bilen i Åhus och hoppar på Bussen... alltså kommer jag vara nykter ikväll också! :P
 
Innan idag har jag ridit mina fina hästar! Madenta levererar som satan just nu! det är också en anledning till att jag lämnat festandet för en stund.. kroppen orkar inte ge henne 110% om man har festat till 3-4 på natten!
men hon förtjänar varje ledig sekund!!
La vesta.. ja hon är lika fin hon.. men med handen på hjärtat känner jag att "det är dags att tänka på refrängen" nya spekulanter på onsdag.. de andra har fortf inte hört av sig.. men jag hoppas att någon vill ha henne och det är ganska snart! för jag vet inte vad jag ska göra med henne.. har inte tid längre!
 
nej nu ska jag ge hästarna lite mat.. sen är det snart dags att bege sig till stan!
BTW... Ett otroligt stort Grattis till bästa My som kom in på sitt förstaval till högskolan! Skövde förbered er på världens bästa My!!!
 
Kan inte någon bara köpa denna underbara häst!
hade jag haft alla pengar och all tid i världen hade hon varit min för längesedan!!
 
 
 

Just can't wait to get on the road again

I hear it everyday
I hear it all the time
I'm never gonna amount too much
but they're never gonna change my mind
 
Jaha.. då har jag skrivit på papprena och är officiellt anställd som semestervikarie på KGT Trafik!
samtalet jag fick av min pappa i måndags handlade om detta... och det var just detta erbjudande som jag tackade Ja till när jag pratade med Ante..
idag har jag varit på KGT i Hässleholm och pratat med folket, skrivit papper, fått arbetskläder osv
Imorgon hoppar jag in i bilen och börjar mitt 3 veckors vik.
 
vad är detta för jobb då undrar ni?! jo de ska jag minsann berätta ;)
Jag ska leverera prover (alla möjliga allt från vattenprover till Findus "hästlasange" haha!) från Horna till Lidköping.
Jag utgår från KGT i Horna och sen kör jag till Öllsjö, sedan vidare till KGT i Hässleholm där allt egentligen börjar.. sen blir det några stopp på vägen, Markaryd, Värnamo, Jönköping och sist Lidköping... sen vänder jag och kör tillbaka till Öllsjö för att sedan ställa bilen i Horna och åka hem ;) så en runda på sisådär 70mil blir det ;)
har åkt med nu 2ggr och jag trivs! hemvägen blir lite seg.. sådär kul att sträckköra från Lidköping till Öllsjö.. men det funkar det är ganska skönt ändå för jag kör kväll/natt.. börjar 16:30 så jag slipper ju all trafik, på hemvägen är det jag och lastbilarna.. någon enstaka personbil :P
 
Den där praktiken har vi flyttat på... så efter detta vikariat så börjar jag väll på det,, vi får helt enkelt se hur framtiden ser ut! jag ska köra på som fan och visa framfötterna.. men jag tror faktiskt att de har fått upp ett litet förtroende för mig redan ^^
 
nu sitter jag här och njuter av kvällen... de kommer jag spendera på vägarna ett tag framöver ;)
men sjukt gött att kunna gå hela dagarna och fixa här hemma och sen dra till jobbet :P
Så alla ni nattpigga... vill ni något så är ni välkomna att ringa ;) haha!
 
 
det är trotsallt en bit att köra :P.... sen ska man hem igen!
 
 

I’ve learned the hard way, accepting the past

I was the girl that got lost
I’ve got my feet back on the ground
Måndag!
Skuttade iväg till Jobbcoachen.. satt och lyssnade på halva föreläsningen men när det blev rast pratade jag med en av coacherna.. vi kom framtill att jag behövde inte sitta där och "söka jobb" så jag fick åka hem!!
Jag fick dock beröm över att jag redan suttit här en vecka och bara väntat,, men ändå gjort saker, typ varit på föreläsning osv.. många sitter ju hemma och slöar ist  ;)
Så när jag får mina papper ska jag lämna en kopia till Jobbcoacherna och lämna lite "stuff" sen drar jag!! puss och hej lixom!
 
Nu till helgen!
Lördag: Jag, Mamma & Katarina åkte in till stan en sväng..
träffade Ida och Julia från konstlinjen :D sen gick vi runt lite på stan.. och vem träffar man om inte min förhoppningsvis blivande arbetsgivare...  Andreas eller "Ante" som de kallar honom ;) haha trevlig människa de där :)
Senare på kvällen mötte jag upp Emelie som jag träffat hos jobbcoachen.. Mamma och Katarina åkte hem, men vi fortsatte! fixade varsin Cider och letade upp Rinkaby gänget som hade kommit :)
Laban, Tobbe & Oliver.. blev en trevlig kväll
älskar Emelies kommentar...
-"Men det är ju Robin Lagerström!!
-" Eh.. Laban?.. Ja!"
-" amen han känner jag ju sen innan.. typ när vi var 14-15år"
-"haha ja världen är liten ;)"
 
Tyvärr fick Emelie sticka ganska tidigt, men hon kommer nog på min Fest så vi tar igen det :P
Jag hängde med hela kvällen... vi hoppade på bussen i stan runt 3.. sen hoppade de av i Rinkaby medans jag fortsatte till Åhus där mamma hämtade mig :)
 
Söndagen blev lugn. hade hovslagaren här till La vesta, Madenta reds på fältet.. galet fin! :)
sen fotade vi lite i det fina vädret.. dock inga bra bilder på Madenta då hon va lite sur över alla flugor... men Hoppsan hon är alltid glad över uppmärksamheten!!
 
Idag sitter jag här och väntar på mitt brev.. men det lär väll inte komma förrän imorn.
men det går bra nu.. Pappa ringde innan Ante hade ringt och frågat om jag var intresserad av en annan uppgift under praktiktiden..
kan kort säga att jag har ringt Ante och tackat Ja!... men vi får se för det var väll inget bestämt än.. ;)
men "Det går bra nu!"
 
Ikv kommer Moa och rider Bojsen, jag ska även rida mina fina hästar och hämta Hö... men det får vänta iaf ridandet... +30 grader och sol är inget att rekommendera, red i +25 och sol igår.. svetten rann,, men sjukt fin va hon (vi måste ju vara förberedda för alla väder när det ska tävlas) men idag väntar vi till kvällens svalka och att flugorna har somnat :P
 
Älskade gullponny!  Hela mitt liv har jag drömt om en sån där liten ponny och att få följa den ända från födseln... Denna lilla stjärna har jag sett sedan hon var 3dagar gammal och när försäljning blev aktuellt... slog vi till!
nu är hon 4år och varit min sedan hon var redo att flytta ifrån sin mamma!  som btw var den första ponnyn jag red på ridskolan när jag började som 4åring!
 

We found the strength to make it better

Where we all and all belong together
It's a part of the game that goes on forever
 
Igår var det minsann Fredag!
Jobbcoachen på Miroi gick fort!.. lämnade stället vid lunch! härligt :) de tyckte att vi kunde åka hem :)
tyvärr inget brev från AF... så nu får jag väll vänta till Måndag.
 
Igår började "Kristianstaddagarna" jag får se om jag orkar åka in någon dag.. perfekt tillfälle att träffa lite treligt folk ;) man springer alltid på någon man känner :) lilla K-stad!
 
Red mina fina hästar igår.. La vesta går finfint! och jag väntar på svar från spekulanter! ja ni vet ju vilket svar jag vill ha ^^
Madenta gick så in i helvetes bra!! igår löd min FB status.. "Den där unghästen jag köpte för 4 årsen som "promenadhäst" från Önnestadsgymnasiet, just den hästen har nu övertygat mig om att MSV:B kommer att vara ett rimligt mål!!"
 
 
Precis så känner jag!! helt galet hur fin hon har blivit på dessa år!! och vi är lixom inte klara! haha!
vi jobbar med galoppen så vi kan börja med bytena!! sen kommer MSV:B debuten som ett brev på posten.. även om jag inte kommer förvänta mig några grymma % så ändå att få starta lixom!
kvald är hon iaf! så det är bara att kämpa på så kommer det också :P
 
Because what I feel won't change until
the day I die
 
 
Idag vet jag inte riktigt hur dagen ser ut!... lite sugen på en tripp till stan, men vi får se ;)
hästarna ska ridas.. Madenta rider jag nu innan lunch.
 
sitter just nu och lyssnar på.. ja kan ni gissa, gullet var med på "allsång på gränsen" igår och "Sommarkrysset" ikväll :P... Robin Stjernberg! såklart! haha nya skivan är grym! kanske just därför den sålde guld redan första dagen!
 
vet inte vad det är... men han ngt som många andra inte har! Molly måste vara lycklig hon #LättAvensjuk
 

jag vill inte ha en annan värld

förstod inte vad alla såg
men nu ser jag
det spelar inte längre nån roll 
 
Torsdag... en ny dag på Miroi
förmiddagen bestod mest av att knyta kontakter.. haha! traggade en del med de trevligt folket :)
skulle skriva ett PB under tiden... sagt och gjort.
Jag och Mikael gick och krängde lite god mat på lunchen!
sen var det dags att ha föreläsning.. redovisning av hemuppgiften och sen sa vår coach.. nu får ni gå hem!
vi bara "What?!"... ja det är torsdag och inskolning av de nya deltagarna... och idag är dem 17st så alla coacher kommer behövas! så ni kan åka hem!
 
yes lixom :D
några timmar tidigare hem, perfekt!
nu ikv har jag ridit Madenta som var helt underbar att rida :D
nu är Semestern snart över så dags att dra igång rutinerna.. jag ska komma igång med ridningen ordentligt igen! deras vila har varit nu!
jag går och väntar på spekulanternas svar.... Snälla köp La vesta, hon förtjänar det!! ;) jag känner mig lika trygg med båda ryttarna/familjerna så ett positivt telefonsamtal hade suttit fint nu :)
 
Imorgon är det Fredag.. ny dag på Miroi men jag går och hoppas på de där brevet från AF/försäkringskassan.. att jag kan få börja på KGT... orkar seriöst inte med Miroi just nu!!!
deras föreläsningar.. asså sovpiller i teoriform! haha! och leta jobb känns ju sådär...
men jag tar mig igenom det.. hittar några vänner på vägen lixom ;)
 
puss på er så ska jag chilla vidare!
 
 
 

Det räcker att du ler mot mig så kapitulerar jag

Större än vi är nu lär vi aldrig bli
 
Jag kan göra vad jag vill, 
Så länge jag bestämmer mig för det, Så tar jag mig dit, 
 
Onsdag!
Ledig idag.. men jag hade hellre suttit i den där gula skåpbilen och leverarat paket till trevligt folk :)
men både de på KGT och AF säger att jag måste vänta på godkännande pga försäkring osv!
så det är bara att vänta :O
 
Igår vad jag hos Jobbcoachen, hade föreläsning... om att hitta dolda jobb (såna som inte finns på annons!)
hallå ja ett sånt har jag redan på G ;) så leta jobb och skicka spontanansökning var ju inte riktigt min grej.. men de tyckte inte coacherna.. efter föreläsningen var det lunch.. jag skuttade iväg till AF lämnade papprena och sen gick jag tillbaka, fick svaret att -"du kan läsa på om företaget du vill jobba på"
klockan närmade sig 14 och jag haffade en coach och sa att jag skulle fixa med papprena till AF..
hon sa -"okej gå du dit, sen kan du åka hem!"  Yes lixom!
13:56 kom tåget ifrån Hässleholm och min saknade vän Alexander kom!
Det blev lunch på stan och massa prat! det är ju för fasen en hel månad sen vi sågs sist :O
 
runt 16 åkte jag hem, kl 17 skulle det komma en spekulant på La vesta.. samma tjej som va här förra veckan :)
bra gick det och jag håller tummarna på att det är positivt när hon ringer mig och ger svar!
de hade nog passar riktigt bra ihop, La vesta ser ut att trivas med henne på ryggen :)
 
Just nu sitter jag och planerar och skickar ut inbjudningar... tänkte dra ihop en Grillkväll sen 19 :)
igår när jag och Alexander gick in på Trendie så mötte vi Elina.. och tanken slog mig att vi kanske ska ha en liten reunion vårat härliga gäng från skolan.. och några härliga människor till :P
 
Imorgon är det Torsdag och jag är tillbaka hos coacherna... får se vad de har att erbjuda :P
känns jävligt meningslöst att gå dit! men cash is king!!
 
 
 

men jag vill inte ha en annan värld

They say I'm caught up in a dream
 
I can't tell where the journey will end
But I know where it starts
 
All this time I was finding myself
And I didn't know I was lost
 
Oj inte bloggat sen i Onsdags :P
Träffade My i Ronneby! :D alltid lika trevligt :)
 
Torsdag: Jobbcoachen.. sjukt seg förmiddag men eftermiddagen blev bra!.. dels för att jag fick chansen att knyta kontakter, det kommer jag går folk hela tiden då vissa har individuell coachning och bara är där ibland, medans vi "nya" är där 8timmar 4dagar i veckan :P
Sen började min Mobil ringa!! först ett säljarjobb.. hade en intervju på telefon, och allt kändes okej så vi bokade in ett möte som skulle va till helgen.. men hon skulle återkomma med tid osv.
Sen ringde Pappa.. han hade ringt och pratat med dem på KGT.. jag var välkommen dit imorgon (Fredag) kl 07:00!
bokade in det.. sa till en av coacherna att jag skulle på intervju/provjobb!
kvinnan med säljjobbet ringde tillbaka och vi bokade in en eftermiddags intervju på Fredagen..
Sen åkte jag hem!
kl 19:00 åkte vi till Hamnfesten! Perikles stod för musiken... -"Var ska vi sova i natt"  
Tack för en trevlig kväll med trevligt folk :) dock åkte vi redan runt 22.. men min väckarklocka skulle ringa 05:00! haha!
 
Fredag: hoppade ur sängen 05:00, vid 6 körde jag mot Hässleholm!
och kl 7 började jag.. träffade Erik som jag skulle följa med under dagen, vi började sortera och packa in i bilen.. och runt halv 10 var vi ute på vägarna.. med mig bakom ratten!
vi styrde paketbilden mot Tollarp och sen fortsatte vi.. b.la Degeberga, Yngsjö, Åhus & Rinkaby.. 17:20 var vi tillbaka på KGT och där blev det lite mat och sen körde jag hem!
18:30 var jag i Härnestad igen! (hade ringt och avbokat min andra jobbintervju) vid 21 skickade Siri och frågade om jag ville till Hamnfesten... Självklart!!
tanken var att jag skulle köra.. men Mamma blev sugen på att följa med så självklart fick hon det!
taggad som sören åkte vi dit.. korkade upp en Cider och skålade med Siri!
Efter ett tag kom fler av mina underbara vänner... Rinkaby gänget! :D
Robin, Laban, Tobbe, Oliver och Sandra! kvällen blev sjukt awesome! träffade även andra grymma människor!!
kl 2 stängde dem.. men som ni vet så är vi i vårat gäng sämst på att tajma vårt drickande och de där pratstunderna.. så kvart i 2 inledde jag och Robin en diskussion.. haha! välbehövligt men asså seriöst 15min innan de stänger! haha inte första gången lixom.. men när kl var 2 kommer vakten.. och vem ´är det om inte Sebastian.. min hovslagare haha! (han jobbar extra som vakt) så jäkla klockrent!
det var bara att resa på sig, tack för kvällen och sen gick vi tillbaka till gänget... då var det dags för fyllemat elr ja för dem... jag, mamma och Siri åkte hem!
 
Lördag:
Lite ärenden i stan på förmiddagen, sen red jag Madenta och kl 5 var vi i Rinkaby.. dags för Linas 18.års kalas!!
träffade släkten, och några vänner till deras familj.. som jag också känner ganska bra nu ^^ haha!
vid 9 gick jag, Lina och hennes kompisar hem till Robin.. han hade så snällt lånat ut sitt hus till oss! haha!
han skulle ändå inte va hemma ;)
Det blev en galen kväll med kanske lite för mkt alkohol... :P men jag tackar för det och när jag vaknade på morgonen av att Anne ringde (som vi hade bestämt) så hade Lina och hennes kompisar gått hem sen länge, men Robin och Laban var där.. de hade kommit vid 3 tiden.. minns att jag hann hälsa på dem innan jag gick och la mig ;)
Anne kom och hämtade mig.. sen åkte vi hem till mig.. Maja skulle rida Bojsen!
 
Ja typ så har min helg varit! :D helt awesome.. precis som vanligt!!
 
nu är det Måndag och jag har varit en halvdag hos jobbcoachen.. sen gick jag till AF och fixade med papper.. sen körde jag till KGT och fick papprena påskrivna.. och imorgon lämnar jag in ansökan om praktik!
och när den är över så hoppas jag att jag kan stanna på KGT! känner redan nu att jag kommer trivas.. har varit där 1dag och direkt när man kommer in på kontoret så är alla glada och så välkomnande! :D sånt folk vill man jobba med/för!!
och hallå köra runt i en sån gul DHL skåpbil är ju inte fy skam! haha!  
 
Jag och Siri... min lilla Partypingla!!
 
 
 
 
 

RSS 2.0