minusgrader..igen :(

idag har det varit kallt igen! :( runt -5 + blåst vilket gör det ännu kallare :(
men trots kylan så red jag ut med Tess, blev ytterligare en lugn runda men hon var lite toppad och på vägen hem gick hon i någon blandning av trav/passage.. hihi! tokponny och sen var det ju massor av snö så hon fick ta i ordentligt fast jag ville ju bara ha henne till att skritta men inte hon!... överambitös?!
Madenta fick vila då banan är väldigt hal.. blir ju så när det töade igår och frusit idag :(
men hon överlever och tävlingplanerna ligger ju ganska långt fram så det är inte så brottom.
Ev ska vi åka till älleköpinge med henne på onsdag och löshoppa! Eva och Camilla brukar göra det med deras unghästar (2-3år), så jag tänkte passa på att löshoppa henne igen.. sst var ju på skolan och då hoppade hon 1,25m :)

dagen har även innehålligt en tråkig sak :(.. när jag skulle släppa in Madenta i Boxen efteratt hon hade varit i hagen.. hon hade små styltor så vi gick väldigt försiktigt men precis när hon skulle svänga in i boxen så halkar hon med ena bakbenet :( och sen ville hon inte riktigt sätta ner den hoven.. men jag gick något varv i böxen och hon gick rätt.. men det är ju mjukare där, men vi får hålla tummarna på att det inte blir något.. utan att det var tillfälligt. men det känns som en halt häs är det SISTA jag behöver.

 Min älskade Madenta.. kan knappt vänta till tävlingarna drar igång!


Kommentarer
Postat av: Amanda

man blir ju bara så himla trött på detta vädret!

2010-02-21 @ 22:08:42
URL: http://showjumpingbyamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0